|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Witam się z wczasów na koszt nfz
dziewczynki dziękuję każdej za słowa otuchy i magiczne kciuki. Po dwóch badaniach ginekologicznych, dwóch badaniach usg do dziurkowych, badaniu USG brzucha, 6 probowkach krwi na badania okazało się że to była tadam - owulacja ponoć zdarza się to bardzo rzadko ale pecherzyki się skumulowaly pekly nie tam gdzie trzeba. Mam co prawda płyn w brzuchu ale sam się powinien wchlonac. Na szczęście nie była to ciąża jak podejrzewano w pierwszej chwili ani torbiel wiec tez potem przy staraniach nie powinno być problemów kolo 10 rano jest obchod i chciałabym wrócić do domu. Zaraz z tego wrażenia pójdę spać, chce jeszcze nadmienić ze mam wspaniała sale pojedyncza z łazienką i ślicznym widokiem, wczasy pod grusza normalnie Całuje was wszystkie!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2192 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Jeśli ktoś ma do mnie pytania dotyczące kwiatów to na proc plus
odpowiedź może wrzucać i na proc i tutaj jeśli kogoś interesujeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2193 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?client=f...22&tx=28&ty=67 I kilka inspiracji w kolorze pomarańczowym http://7kwiatow.blogspot.com/2012/09...lony-slub.html
|
|
|
#2194 |
|
Konto usunięte
|
Ją odradzam połączenie kalii z hortensjami. Dlaczego? Hortensje to chlejusy straszliwe i bez stałego dostępu do wody wierna. A jakie mają mega grube lodygi przez co umieszczenie ich w gabce jest praktycznie niemożliwe.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2195 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny moge sie dolaczyc ? bierzemy slub za rok 16 sierpnia
|
|
|
|
#2197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Verunka Super, ze jedak wstepna diagnoza byla nietrafiona! Odpoczywaj!
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Cieszę się, że to tylko fałszywy alarm
|
|
|
#2200 |
|
Rozeznanie
|
no wiec jestesmy ze soba juz 8 lat dokladnie od 26 sierpnia mieszkamy za granica ale nie wyobrazam sobie tutaj robic slubu date mamy na 16/08/2014 sala jest zalatwiona wszelkie jej dekoracje jeszcze do uzgodnienia fotograf i kamezysta juz jest mamy tez zaproszenia i meni ale jeszcze troche czeba uzgodnic ale jestesmy na dobrej drodze
|
|
|
|
#2201 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
martucha0205 witaj czyli ślub w Polsce?
My Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2013-08-23 o 19:52 |
|||
|
|
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2204 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z kwiatami niestety nie za bardzo doradzę... Cytat:
![]() Cytat:
I proszę, zadbaj o interpunkcję i ortografię, bo takie posty po prostu źle się czyta...
|
|||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupilismy dla TZ GARNITUR ;d
piekny, szary.. mial byc w promocji w vistuli. no i jest z vistuli ale za 1200 zj ale TZ wyglada oblednie ;DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() verunka cieszę się, że wszystko dobrze wypoczywaj na wczasach !
|
|
#2207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
podwojny slim ale poszukam go jutro, bo teraz TZ okupuje laptopa ;D ja padam z nog dzis
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba, że utyje/schudnie ![]() pokaż jaki
|
|
|
#2210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
czy będziecie mogli oddać do poprawek jakby co?Ja nie pozwolę tż kupić wcześniej niż jakiś miesiąc przed, ćwiczy i cały czas rośnie,a przez rok może się dużo zmienić, wystarczy 5cm więcej tu czy tam i klapa |
|||
|
|
|
#2211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny a ja mam problem, szukam fotografa z okolic mojej mieściny, albo właściwie jakiegoś mobilnego z Wrocławia (plener pewnie we Wro gdzieś, ale wesele 200 km od Wrocława). W ogole nie wiem jak szukać;/ jak Wy szukacie? no i ile płacicie fotografom i co macie w cenie (chodzi mi gównie o ilość zdjęc po obróbce i w ogole ilosc zdjec na plycie
|
|
#2212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny... i jak ja mam kochac swoja tesciowa Po kilkutygodniowym nie widzeniu sie, wpadlismy do niej z krorka wizyta ( 5 dni temu wrocilismy z wakacji, wiec byloby milo sie spotakc). Tz juz ja odwiedzil, ale ja pierwszy raz. Ogolnie od wypowiedzenia sobie wzajemnie wojny nie odzywamy sie do siebie z samej siebie ale dzis przyszlam, bylam wczesniej niz TZ, bo on wracal z pracy. Pelna nadziei i dobrych checi, z prezentem z podrozy doczekalam sie od niej: otwarcie drzwi, 6 zdan w moim kierunku i blisko godzinnej ignorancji.... i ze ona bardzo chce, zeby jutro SAM do niej przyszedl w ciagu dnia. Bo musza porozmawiac. sami. no smiac mi sie chce normalnie.... Czy ona nie jest zalosna? Czy tylko ja mam takie wrazenie? Tz tlumaczy, ze ona ma ciagle kryzys, ze sie wyprowadzil i ze kazda dziewczyne by tak traktowala... ale on sie wyniosl juz prawie rok temu!!!! i na prawde calkiem czesto ja odwiedza!!!! co sadzicie? Jak mam sobie z nia radzic?
|
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
TZ utrzymuje stala wage, ani nie cwiczy ani sie nie odchudza.
a zrobic poprawki to zaden problem u byle jakiej krawcowej ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
ParisParisienne
ja bym ja ignorowała tak samo, ani bym się na nią nie patrzyła, a o wdawaniu się w konwersacje to już w ogóle nie ma mowy niech sie poczuje niewidzialna, tak jak Ciebie traktuje..misia880 - jak Ci fajnie! mój tyje i chudnie naprzemian. garnitur to najwczesniej miesiec przed weselem kupi(my)
|
|
#2215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po prostu odwiedzałam masę stron i wysyłałam masowo maile z pytaniem o ceny. W końcu na szczęście trafiłam na piękne zdjęcia w niskiej cenie, jak za tę jakość wg mnie ![]() Nasza foto bierze 2100zł za: -przygotowania panny młodej -błogosławieństwo -ceremonia w kościele -wesele do godziny 01.00 -plener w dniu ślubu lub innego dnia Klasyczny album 30×30 z ręcznie wklejanymi zdjęciami (około 60 zdjęć) lub fotoalbum 30×30 (10 rozkładówek-20 stron). Płyta DVD w autorskim etui z 450 zdjęciami w wysokiej rozdzielczości, poddanymi kompletnej obróbce. Prezentacja multimedialna z wykorzystaniem najlepszych ujęć z podkładem muzycznym, oraz galeria internetowa. Cytat:
|
||
|
|
|
#2216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
padam na pyszczek zmęczona niesamowicie ![]() Cytat:
bo jutro cały dzień w robocie nie będe miała okazji nadrobić... a widziałaś może coś ciekawego w granacie?Edit: Verunka toż Ci się wakacje trafiły dobrze, że to nic poważnego
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-08-23 o 21:47 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#2217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
KaEs tak na ślub, ale jak co to kupi sie inny, bo TZP nie ma w sumie zadnego garnituru
ok podesle Ci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny nie bijcie za tak długą nieobecność ale działo się u mnie oj działo.....
![]() naprawdę czasu na internet nie miałam za grosz ![]() ale dziś musiałam do was zawędrować
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-08-24 o 13:00 |
|
|
|
#2220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To już macie praktycznie komplet młodych ja bym chciała dla Tz granatowy garnitur (ciemny granat) ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
ale nie wyglądałam w niej tak pięknie jak Ty - dlatego tez nawet pod uwagę jej nie brałam... ale kupiłam w sumie w podobnym stylu - chyba podobnym |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

dziewczynki dziękuję każdej za słowa otuchy i magiczne kciuki. Po dwóch badaniach ginekologicznych, dwóch badaniach usg do dziurkowych, badaniu USG brzucha, 6 probowkach krwi na badania okazało się że to była tadam - owulacja
ponoć zdarza się to bardzo rzadko ale pecherzyki się skumulowaly pekly nie tam gdzie trzeba. Mam co prawda płyn w brzuchu ale sam się powinien wchlonac. Na szczęście nie była to ciąża jak podejrzewano w pierwszej chwili ani torbiel wiec tez potem przy staraniach nie powinno być problemów

Powiedzieli mi w salonie, że mogą mi uszyć ale musze wybrać z jakiej koronki itp. żeby mogli określić mniej więcej cenę a ja się nie znam na materiałach aż tak, żeby wiedzieć co by mnie zadowoliło.

czy będziecie mogli oddać do poprawek jakby co?