|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? |
|
0 | 0% |
| Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi |
|
2 | 3,51% |
| Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody |
|
1 | 1,75% |
| Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe |
|
13 | 22,81% |
| Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi |
|
5 | 8,77% |
| Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita |
|
0 | 0% |
| Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy |
|
1 | 1,75% |
| Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku |
|
25 | 43,86% |
| Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny |
|
9 | 15,79% |
| Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
póki co się nie zapowiada, ale u mojej mamy było tak samo ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
Spoko luz - stary (jak to Ty Go nazywasz) już jutro będzie . Ale myślę,że donosisz do terminu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
naprawdę niespodzianka mega !Noo witam się i ja z rańca. Od godziny w mojej łazience szaleje dwóch facetów...montują nowe meble, wymieniają fronty w starych z zastępczych na właściwe i wieeerrrcąąą ile się da. A ja się cieszę, bo w końcu będzie spokój z meblami, a dodatkowo dobrze tym sąsiadom, co do rana imprezowali nie ma spania! A tak poza tym, to w nocy dwa razy obudziły mnie (w moim odczuciu mocne póki co:P) skurcze. Mocno bolało i cały brzuch był twardy jak skała, aż się trochę przestraszyłam. No ale poleżałam, pojęczałam i przeszło. Od rana nic się nie działo podobnego, więc spokojniejsza troszkę jestem
|
||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Dobra dziewczęta,
udanej soboty Wam życzę a ja idę w kimę. Nie skrobcie dużo i rodźcie piękne dzieci kto tam chętny następny w kolejnce
|
|
|
|
#576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
![]() no mój tato łakomczuch na słodycze, a już domowe ciasta więc muszę chronić Cytat:
|
|
#577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz zacznie przybierać! ![]() A ja wczoraj o 17:30 położyłam się u TŻ, bo tak mnie coś mdliło, wstałam o 21:30 a TŻ jakieś głupoty oglądał na yt Umyłam się tylko i dalej spać. Jakaś mega niewyspana chodzę ostatnimi czasy
|
|
|
#578 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
Ale Ty chyba kupiłaś nie te z podstawowej serii tylko jakieś takie, których nie ma na co dzień z tego co pamiętam? A tu raczej chodzi o te podstawowe. No przynajmniej mnie chodziło. Ja mam też paczkę Dada Newborn i one już nie mają takich świńst w sobie. Tyle, że nie mają ich w stałej ofercie. Rzucają takie ochlapy czasem. A teraz dali promocje na te zwykłe z oferty i one są beznadziejne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech macica ćwiczy może akurat młodzież wyskoczy z 2 tygodnie przed czasem ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() Kaśka to już wiem po kim Ty taki łakomczuch
|
||
|
|
|
#581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
moja macica póki co dalej jest garfieldem i nie ćwiczy, albo ja tego nie czuję
![]() ale mam dzisiaj humor jak to mówi mój tato "kakaowe szczęście" czyli w tłumaczeniu "gówniane szczęście" ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- wydało się
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz fajne koleżank, moje od twoich powinny uczyć się organizacji
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę sprzątać i upiec jakieś ciasto, bo za parę godzin, będę miała najazd. Dzisiaj siostra TŻ przyjeżdża na tydzień. Aha nie miałam co dzisiaj ubrać i ubrałam koszulkę mojego męża, wyobraźcie sobie, że jest na STYK. Jaki on jest chudy.
|
|
#585 |
|
dryfuję słowami
|
Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-
no to chyba wizażu
bo wtedy usiadlam do kompa po przerwie. chroni matke przed cieżkimi doznaniami ![]() a tak powaznie to moze mu sie cos snilo, bo akurat w pokoju i we mnie cisza-spokój była swoją drogą teraz po przebudzeniu tez wymachiwał jedną nogą, aerobik siakiś czy cóś. ja ich nie znam, z racji tego, że próbowałam na własnym tylku tylko tą standardową serię. może Matall kiedys ją używała, to powie cos wiecej... Jeśli chodzi o Dada Cotton Ultra Sensitive, to je ocenia lepiej niż te zwyklaki Dadowe. Z resztą te zwykłe to z tych co używałam mają najgorszy skład, który widziałam i w użytkowaniu też się nie sprawdzają. No gorsze to chyba tylko TAMI Baby Normal były ![]() TAMI Cotton natural Care są też opisane, o których pisałam - spotkałam w Hebe i ktoś widział je ponoć w Realu ![]() http://www.srokao.pl/2013/01/analiza...nawilzane.html na blogu dzieciowo mi też się spodobały
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
60 dni do porodu !!
wyczuwam jednak maks 40
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż pojechał odprowadzić chrześniaka
oczywiście nie omieszkałam mu przypomnieć o niedawaniu kasy mam nadzieje, że grzecznie posłucha ![]() może w koncu dzisiaj będzie czas na przytulanki bo przez te dwa dni nawet nie było kiedy:/ z moim pęcherzem jest coraz gorzej, jak wypije tyle wody ile pownnam w dzien czyli co najmniej 1,5-2 l w nocy mam masakra, co 2 godziny wstaje oszalec mozna jak dobrze ze to juz niedlugo
|
#588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Gratki!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję mamusiom szczęśliwie urodzonych dzieciaczków
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X
Cytat:
oczywiscie wczoraj jak juz wyszly to sie poryczalam, coz hormony ciazowe zwyciezyly i rozczulenie nad sytuacja mnie przeroslo. ladnie to zorganizowaly, u mnie w domu pod moja nieobecnosc, z dekoracjami dzidziusiowymi, oprocz tego ze dwie z wroclawia przyjechaly to jedna nawet wyrwala sie od swojego 7tyg dziecka co potwierdza ze moze nie bedzie tak zle z tym dzidziusiem ![]() a co do akcji z pampersami to ubilabym ![]() tzn nie rozumiem takich sytuacji i podlozem albo jest zazdrosc albo jakis mega egoizm i koncentracja na koncu swojego ogona bo nie ogarniam :/ ale zal nerwow tez, napewno jest wiele innych przychylnych ci osob Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#592 |
|
BAN stały
|
Toż to szmat czasu.
Ja dzisiaj nie śpie przez ten kaszel zgagowy i jeszcze mnie na wymioty ciągło, ale jstaram sie powstrzymywać by mi ten kwas przez cały przełyk nie przeszedł. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam, w końcu chyba wsadzę sobie tak rękę i wyciągnę to dziecko za głowę... I to moja ostatnia ciąża ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Wczoraj zaczełam 37 tydzień. |
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj po kreglach ledwo spacerem do domu wrocilam tak mi sie brzuch stawail ale musze wam powiedzieć, że jest taki kochany własnie szedł do nich i dzwoni, żeby wpadnie na minutkę, wszedł z kwiatkami dziłkowymi i soczkami i słodyczami ![]() w pokoju mi pieknie pachnie az mi sie wstawać zachiało strasznie sie ciesze, że juz do mnie wrócił! <3
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Siema.
Alem nie wyspana... stresuje się tatą ale w sumie nic nie poradzę na razie... i tak muszę czekać aż wróci za tydzień do domu to będziemy gadać. Póki co muszę postarać się nie nakręcać. Zgadnijcie kto jutro leci do domu buehehe do sklepu się ze mną wybiera hahaha a taki c..u.j.! Sprzątać! Sobota dzisiaj ![]() Śniło mi się że AGUSIAMASKOTA urodziła SYNKA JASIA i ważył 3800g Za dużo wizażu. .. a i jeszcze nad ranem miałam rodzć w szkole ale się spaliła![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#596 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dirty super wiadomośći z rana Kropla co tam u ciebie????? |
|
|
|
|
#598 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() ja mam pierwsze w środe
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mam
Cytat:
mówi do mnie, że kim ja się przejmuje przecież to żadna moja dobra koleżanka, zdziwiła się z tym baby showerem bo mówi, że myślała, że coś jeszcze wymyslą, i że przecież mogła to zorganizować w domu, gdzies mnie wysłać i tyle ale cóż, ja wiem, że jak moja sis będzie w ciąży na pwno cos takiego ogarnę nawet z 2 jakimiś kolezankami choć ona to ma akurat ful wypas (musze sie ogarnac szybciej bo bedzie siara ze nie znam jej kolezanek dobrych )i tak mi miło że w ogóle była taka propozycja ze strony mojej przyjaciółki ![]() a za ta twoja myśl to ![]() ja tam się usmiechnęłam jak przeczytałam sobie twoją realcje masz bardzo fajne i kochane kolezanki ze przyjechaly az z wrocka i sa tak ogarniete ![]() to musil byc mega dzień
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie dba o Was
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

. Ale myślę,że donosisz do terminu 

jak to mówi mój tato "kakaowe szczęście" czyli w tłumaczeniu "gówniane szczęście"
wydało się