|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Niestety nikt nie sprzedaje używanej :-( w salonie też tylko w tej cenie. Wpadłem na ryzykowny pomysł za to z kwiatami. Chcę mieć bukiet z długich kalii a z tego co widzę one są robione na zasadzie obwiązania ich wstążką- może bym kupiła w kwiaciarni same kalie i sama zrobiła swój bukiet ? Czy pojechałam z tym za bardzo??
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Chciałam się podzielić z Wami smutną wiadomościa
dziś walkę z toksoplazmozą przegrał nasz 3miesięczny kotek, Lolek. Nie da się opisać jaki czujemy ból. Pewnie dla niektórych to dziwne, ale dla nas koty są jak dzieci. Kochamy je miłością bezgraniczną...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pysia - bardzo mi przykro . bardzo Cie rozumiem, bo tez kocham koty
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-08-23 o 22:14 |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
pysia1987 trzymaj się
![]() kasia1201 to szkoda.. a nie spadnie z ceny ? ja bym poczekała i poszukała używki, tylko to trochę ryzykowne zostawiać sukienkę tak na sam koniec a z kwiatami to chyba dobry pomysł, ja sama chciałam robić sama, ale znalazłam dość tanią florystkę więc się jeszcze zastanowię w kwestii ślubnej tż zgodził się na taniec do muzyki i choreografii tańca kulminacyjnego z dirty dancing + zabawny przerywnik ![]() jego mina, gdy zaproponowałam mu szelki - bezcenna ![]() swiat_katarzyny super wyglądasz w tej sukience
|
#2226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Pysia przykro mi, Kochana trzymaj się :-* :-* :-*
Jutro idę mierzyć pierwsze w życiu suknie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2228 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ParisParisienne trudna sytuacja z teściową, moze z czasem będzie Cię lepiej traktowała? Cytat:
a jaki kolor wstążki? taki jak widać?Cytat:
ja też niedawno straciłam mojego ulubionego kota (mieliśmy ich kilka) ale był z nami dłużej.
|
|
#2229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
myślę nad podobną ale TZ się bardzo nie podoba Verumka dobrze że się wszystko dobrze skończyło ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() czekam na relację później! pysia przykro mi
|
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
relację chcę!
![]() jakby Ciebie zobaczył w kiecce to z miejsca zaczęłaby mu się podobać ![]() dobranoc piękne
|
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Mała, KaEs - będzie!!! :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
An, a takie buty:
Klik 1 ew. te: Klik 2 Świat_katarzyny - sukienka ładna, ale masz pod nią halkę? Bo mierzyłam dzisiaj różne kiecki i właśnie niektóre potrzebowały halki żeby się lepiej układać. Myślę, że ona by wtedy ładniej się rozeszła od bioder na boki, bo tak to jest taka prosta i nie ma różnicy między szerokością góry i dołu, a ten model chyba tego potrzebuje ![]() Pysia, przykro mi Verunka, dobrze, że wszystko ok! Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2013-08-23 o 23:04 |
|
|
|
#2233 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny, kilka dni mnie nie było a tu już 70 stron! niestety nie jestem w stanie nadrobić
![]() Pysia bardzo mi orzykro z powodu Twojego kotka, trzymaj się! sama jestem "kocią mamą" więc wyobrażam sobie co przeżywasz. swiat_katarzyny super Ci w tej sukni, a tym bardziej mi się podoba, że moja jest bardzo podobna, tylko, że z trenem ![]() W ogóle to udało mi się namówić mojego A. na zrobienie 'candy baru' co bardzo mnie cieszy, bouwielbiam słodkości, czy któraś z Was planuje go mieć u siebie? pozdrawiam!
|
#2234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Juz mi się kilku spodobało, a nie dawno nie mogłam wybrać żadnego ![]() Rozumiem, że zdjęcia plenerowe każda z Was będzie robiła jakiś dzień po ceremonii? macie jakieś swoje wymarzone miejsce na sesje? ;] my wciąż zastanawiamy sie czy chcemy kamerzystę czy nie ;] z jednej strony samą ceremonie w kościele i może pierwszy taniec bym chciała ale tak cały film... wole zdjęcia..
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
Natalia cieszę się, że pomogłam
![]() Ja mam sesję w innym dniu niż ślub i pani mówi że najlepiej tak do 2 tygodni po ślubie zrobić żeby sprawnie i szybko wszystko obrobiła i nam dała gotowe w całości. Nad miejscem jeszcze się zastanawiamy intensywnie. Tż chce jakieś nietypowe jak muzeum lokomotyw czy starych aut albo złomowisko starych aut Mi się podobają takie na łonie natury
|
#2236 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Pysia, przykro mi, trzymaj się..!
![]() Cytat:
![]() A co do halki to ja właśnie mam dylemat, bo mnie pani ostrzegła, że moja suknia jest ciężka i potrzebuje porządnej halki, a niekiedy dziewczyny przynoszą jakieś dziadostwa... Wypożyczenie kosztuje 100zł, a kupno 200zł Strasznie drogo... Mam znajomą krawcową, i zastanawiam się - może ona by mi uszyła? Albo nawet teściowa? Bo ona sobie szyje różne garsonki itp, a uszycie halki to chyba nie taka filozofia, tylko trzeba solidną fiszbinę mieć, dobrze myślę?Cytat:
Nad miejscem jeszcze nie myślałam, na pewno będę chciała kilka zdjęć na Rynku w Krakowie, ale tak to w okolicy mam sporo ładnych miejsc, poszukamy czegoś ![]() A co do kamerzysty, to wg mnie warto, ale dobrego - a nie takiego co kręci wszystko masowo i daje w jednym kawałku długie na 3h. Teraz sporo kręci lustrzankami, co pięknie wygląda, ma wyobraźnię i filmy wyglądają super ![]() Edit: Znalazłam buty niemal idealne... świetny kolor, bo taki burgund też biorę pod uwagę, bardzo fajny fason i wysokość obcasa... Były w Zarze w 2012 roku... Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-08-24 o 00:43 |
||
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2238 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie mi przykro pysiu ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2239 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2240 | |||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Cytat:
o matko jedyna, rozumiem Cię doskonale, wiem ze to może być przykre czy tam wkurzajace ale pozostaje żyć własnym życiem i ja zlewac niestety ![]() Cytat:
hehe nie wiem, kolacji nie jadłam, bo czekałam nas wyniki badań, była opcja ze jakby co to od razu operacja, wyglądało to na usg groźnie, dopiero zaczynają krwi wyszło że to nic groźnego Cytat:
ojej, przykro mi bardzo ![]() [QUOTE=rabbitka;42423340, W ogóle to udało mi się namówić mojego A. na zrobienie 'candy baru' co bardzo mnie cieszy, bouwielbiam słodkości, czy któraś z Was planuje go mieć u siebie? pozdrawiam![/QUOTE]My będziemy mieć, Tżtowi się ten pomysł bardzo podoba Słuchajcie jak kiedyś wyladujecie w szpitalu to weźcie ze sobą korki do uszu. Masakra jak tu jest głośno, ciągłe ktoś lata gada szura po korytarzu kosmos Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#2241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My będziemy kupowali w przyszłym roku bo TŻ robi aktualnie masę a potem będzie robił redukcję więc kupowanie teraz nie ma najmniejszego sensu ![]() Teraz przerabiał swój stary garnitur u babeczki, która nie pracuje jako krawcowa ale zna się bardzo na tym ![]() Cytat:
mierzyłam jedną taką z White One ale była za droga więc mam inną:PNie powinnaś mieć halki do tej sukni ? No i ta szarfa mi się jakoś nie widzi ? Cytat:
ma być przede wszystkim tanio więc nie będę tam wrzucać nie wiadomo czego ![]() Cytat:
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-24 o 07:25 |
||||
|
|
|
#2242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym wiele z par wsród naszych znajomych przyznało , ze tak spędza rocznicowe wieczory - winno, świece i film ze swojego ślubu
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
My będziemy mieć plener ślubny tu:
http://www.fotoprimo.com.pl/plener-slubny-piechcin http://katarzynachrzuszcz.blogspot.com/ http://www.walentyn.com/album/natalia-patryk/ Ta ostatnia sesja najpiękniejsza
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
http://sklep.vistula.pl/product-pol-...S-Vistula.html
Obiecałam wkleić zdjęcie garnituru ten model wcale w nim fajnie nie wygląda ale mój TŻ ![]() zakochałam się normalnie i w rzeczywistosci jest troszke ciemniejszy :P
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-08-24 o 09:52 |
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Świetne. Bardzo mi się podobają.Apropo butów to bodajże we wtorek byłam w sklepie z butami i poszukiwałam czegos weselnego. Przymierzyłam jedne (nawet był mój rozmiar) - całkiem fajne, ale.. no tak niewygodnych butów to w życiu na nogach nie miałam. Ogólnie mam zamiar rozglądać się, ale ci raz bardziej przekonuję się do zakupu butów tanecznych robionych na wymiar - namawia mnie do tego koleżanka (była tancerka) oraz sama takie będzie na swój ślub kupować. Poza tym ślubna posucha, chociaż podejście do kiecek numer dwa już za tydzień. ![]() U nas czasu ostatnio jak na lekarstwo, więc na internet zostaje go nie wiele. Wczoraj byliśmy u przyjaciół - moja kochana świadkowa już się fajnie turla (5 tygodni do rozwiązania), poza tym byli znajomi z 4 miesięcznym słodziakiem - normalnie.. mogłabym go ściskać i ściskać. Jak wyszliśmy to TŻ pewnie stwierdził, że chce takiego jak najszybciej. ![]() Dzisiaj dla odmiany wybywamy do drugich przyjaciół na działkę i grillowanie. Trzeba korzystać z pięknej pogody póki jest. ![]() Pewnie jeszcze zajrzę, ale tym czasem uciekam na zakupy.
|
|
|
#2246 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś idziemy zobaczyć przygotowaną do wesela naszą salę, mam nadzieję że wszystko będzie okej
|
|
#2247 |
|
Zadomowienie
|
o9.o8.2o14 sala: http://www.zajazdwgorach.pl/
fotograf: http://www.pawelwolder.pl/ kamerzysta: -----------szukamy----------- orkiestra: zespół RIDERS kolor przewodni: bordowy motyw przewodni: retro -> wąsy i usta pierwszy taniec: dirty dancing + twist suknia: ------szukam------- sesja ślubna: na starym retro rowerze lub w wesołym miasteczku samochód: prawdopodobnie fiat 125p + puszki dodatkowe atrakcje: candy bar, fontanna czekoladowa, animatorka dla dzieci, barman, księga gości na odciski palców - drzewko, tort babeczkowy, wachlarze dla gości, urodziny Pana Młodego ![]()
|
#2248 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wstawiacie te sukienki to sama mam ochotę biegać za sukienką![]() Cytat:
skąd są te buty? obie pary, ja teraz chciałam sobie takie kupić Cytat:
Cytat:
Moj TŻ chce podobny tylko jakiś ciemniejszy, a nawet czarny. Tylko mojemu będzie trzeba chyba szyć;/ bo jest taka różnica między góra a dołem że teraz jak szukaliśmy to kupił osobno marynarkę, a osobno spodnie, żaden komplet na niego nie pasował (ja góra dobra to spodnie za duże, jak spodnie dobre to góra jak worek). a jak szukaliśmy to niewiele było takich co można sobie osobno górę i dół brać, a jak były to paskudne
|
|
#2249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi też podobają się suknie właśnie z takim dołem i mam zamiar takie mierzyć ![]() Cytat:
Ja u mojego dalmatyńczyka wczoraj wieczorem znalazłam kolejnego guza, na szyi ostatnio właśnie dużo mlaskał i ewidentnie mu coś przeszkadzało. Ma jednego guza na podbrzuszu, a teraz drugi Oprócz tego - padaczka. To pierwszy pies w naszym domu (ma 8 lat) wszyscy bardzo go kochamy i już wczoraj cała rodzina płakała co to z nim będzie![]() Po południu jedziemy do weta. |
||
|
|
|
#2250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

. bardzo Cie rozumiem, bo tez kocham koty
a z kwiatami to chyba dobry pomysł, ja sama chciałam robić sama, ale znalazłam dość tanią florystkę więc się jeszcze zastanowię 

Mi się podobają takie na łonie natury