|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy c
Cytat:
Jeden? Nie dwa? Dobrze kryję swoje cycki (oraz nadal mi się wydaje, że nie wygarniam wszystkiego, dlatego tyle F średnio na mnie leży i ciągle wpija się w cycki) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
![]() Wielu rzeczy sie boję..
|
|
|
#2733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kształt podrównać, wybrać jakiś jeden, polecałabym jajeczka ale to już dziewczyny pisały ![]() Cytat:
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42420261]Btw, popatrzcie co znalazłam [/QUOTE] Cytat:
Normalnie jesteś moim składowym guru Ja się stale uczę, jakieś poszczególne składniki rozpoznaję ale zebrać to do kupy Czyli powinno zadziałać, bo mamuśka już zaczęła marudzić, że może nie chwycić Zatem po weekendzie będę eksperymentować, tzn ten dół próbować lekko rozjaśnić ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne w
Cytat:
Nie, ja mam 65G i bezproblemowo się do niego mieszczę (co się nie zmieści to elegancko wychodzi górą i tworzy piękny dekolt). A serio - nazywa się to po prostu 'wysoko osadzony biust' ![]() Ostatnio odkryłam, że jak podniosę ręce do góry bez stanika, to i tak mam okrągłe cycki, które zaczynają się niewiele pod szyją I pomyśleć, że kiedyś ich nienawidziałam przez tę ich ogromność...
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne w
wlaśnie sobie na internetach "odebrałam" wyniki badań dzisiejszych i chyba z tarczycą wszystko ok, bo sie w normach mieszczę
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może faktycznie słabiej chwycić, jeśli stężenie nadtlenku wodoru jest bezszałowe - po składzie tego nie stwierdzę, wszystkie rozjaśniacze pierwsze dwa składniki mają identyczne ![]() Cytat:
Też powinnam się iść dać ponakłuwać, zostawię sobie tą przyjemność na przyszły tydzień
|
|
#2737 | |
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i pię
Cytat:
Nałożę jeszcze Amlę i za niecałą godzinkę będę zmywać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane! Wstałam i zaraz zabieram się za sprzątanie, a tak mi się nie chce
|
#2740 |
|
Kawoholiczka
|
Puk, puk. Można?
Od kilku dni wzięłam się ostro za włosową pielęgnację. Niestety nie wiem jeszcze, czy włosy mam proste czy falowane, bo po sporej dawce odżywki zaczynają się kręcić (choć nie wszystkie). Na razie dysponuję tylko takim zdjęciem, wybaczcie bałagan wokół
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy są falowane - jak kiedyś umyjesz włosy, to spróbuj je rozczesać tylko z odżywką do spłukiwania, to zobaczymy
|
|
#2742 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem potrzeba im trochę więcej nawilżenia, ale mają potencjał ![]() Wariuję z ta fryzurą. Zdecydowałam, że jednak zrobię grzywkę. |
|
|
|
|
#2743 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cześć
pospalam sobie dzisiaj trochę dluzej, ale już śniadanie zjedzone i maska na włosach. Teraz trzeba wziąć się za sprzątanie...Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42425720] Wariuję z ta fryzurą. Zdecydowałam, że jednak zrobię grzywkę.[/QUOTE] Ja marzę o krótszych włosach ale chyba tylko pomarzę i podetnę kilka cm
|
||
|
|
|
#2745 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2746 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
|
|
#2748 | |||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Według mnie do ładnych im jeszcze daleko, ale mam nadzieję, że z każdym tygodniem będzie coraz lepiej. Właśnie przed chwilą umyłam włosy i spróbuję wetrzeć w nie tylko odżywkę Joanny z miodem i cytryną. Nałożyć ją na grzebień i rozczesać włosy czy jak? ![]() Nigdy nie wiem, czy najlepiej czesać włosy mokre czy już suche. Cytat:
Też uważam, że są trochę takie przesuszone na końcach, dlatego olejuję. Oby pomogło Cytat:
Piła któraś z was pokrzywę? Po jakim czasie można zobaczyć efekty? Ja piję czwarty dzień i przy myciu mniej wypadło. Możliwe są takie szybkie efekty?
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Huehuehue. Podpowiadam, co na mieście.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-08-24 o 11:20 |
|
|
|
#2750 |
|
Zadomowienie
|
Nie sądzę, by efekty były tak szybkie przy pokrzywie, po min. miesiącu powinny być. Słyszałam od koleżanki, że jest fotouczulająca i nie powinno się po niej wychodzić na słońce... Czy miałyście efekty uboczne tego typu?
|
|
#2751 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
|
|
#2752 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powiem Ci, że mi olejowanie bardzo pomogło, wiec z czystym sumieniem polecam ![]() ładne włoski Cytat:
![]() ja we wrześniu wybiorę się do brafitterki we Wrocławiu i kupię porządny (czyt. dobrze dobrany ) stanik, a co! byłam biegać dzisiaj
|
||
|
|
|
#2753 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Scar, specjalnie ruszyłam wczoraj tyłek do Chorzowa po ten szampon. A tam co? Promocje w Naturze. Na szczęście wygrałam ta walkę i nic nie kupiłam( moja przyjaciółka już tak). Ale szamponu nie bylo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2754 | ||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
|
|
#2755 |
|
Spaceroholiczka
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42427051]poka
![]() ja we wrześniu wybiorę się do brafitterki we Wrocławiu i kupię porządny (czyt. dobrze dobrany ) stanik, a co! Pokażę, jak będę w domu ![]() We wrześniu jadę po trzy (w zamiarze), tym Tż funduje dwa, więc żal nie skorzystać Scar, nie działa mi przeglądarka i nie wiem, co tam wstawiłaś ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę pielęgnacji i będą idealne ![]() Myślę że po tak krótkim czasie efekty nie mogą być widoczne.. Dziewczyny, pomóżcie mi, co mam ubrać na rozpoczęcie roku. Przymierzyłam dzisiaj wszystkie opcje, nie wszystkie się nadają, ale i tak wstawiam. Pod tą koszulę koronkową byłaby czarna bokserka, ale mam ją w praniu, więc nie założyłam Więc spokojnie, nie poszłabym w takiej prześwitującej No i wszystko byłoby wyprasowane
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takę ładnę mapkę Ci wstawiłam, cobyś się nie zgubiła i Natury odnalazła.
|
|
#2758 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
Też mam taką nadzieję! Właśnie... to pewnie nie zasługa pokrzywy, ale skoro nie jej to pewnie szamponu Joanna Rzepa dla wypadających włosów. Co do stroju na rozpoczęcie - koniecznie ostatnia opcja
|
|
#2759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też właśnie chyba ona mi się najbardziej podoba ![]() Kurcze, nie mam jasnych spodni :<
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

bo niby jeden rozmiar różnicy tylko...

a przed zdjęciem akurat głowę myłam więc były troszkę zmoczone. Teraz jak na nie patrzę to nie widzę łopatkowania, ale może tylko mi się wydaję, na wszelki wypadek ja troszkę zwężę
Normalnie jesteś moim składowym guru
Czyli powinno zadziałać, bo mamuśka już zaczęła marudzić, że może nie chwycić

coś Ty robiła?