|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Przesyłam Wam zaległe fotki łupów z F&F sponsorowanych przez babcię
![]() Sukienka - już większa, na lato 20130824_113638.jpg Sweterek - też wzięłam 74, bo jakieś maciupkie mi się wydawały, a tak najwyżej podwinę rękawki. 20130824_113743.jpg Pajac + czapa 20130824_113843.jpg 3pak pajacy bawełnianych 20130824_113920.jpg 2pak spodenek 20130824_114017.jpg I w gratisie mój dzisiejszy poranny brzucho - 30w2d - jakiś taki mi się chyba coraz mniejszy robi ![]() IMG_20130824_090049.jpg
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-08-24 o 12:06 |
|
|
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
jakimi ścieżkami![]() aaby coś mi świta że śnił mi się wizaż i jako jedyną osobę pamiętam ciebie( wiem ze jak sie obudziłąm to stwierdziłam że faktycznie dużo na wizażu siedzę ) ale wiem czemu ty Bo będziesz miała NINĘ![]() a moja przyjaciólka Nina mówiła mi wczoraj że wie na jakie imię z mężem się zdecydujemy na sam koniec poprostu po niejno mnie byłoby to na rękę bo to imię było w moich typach ale oczywiście mąż na |
|
|
|
|
#1593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
samych cudownych dni z TZ, jak najmniej klotni i duo duzo szczescia i przede wszystkim milosci tak patrze na zagare, Wasza godzina wybije juz za chwilke ![]() Cytat:
sliczny, ja ostatnio tez mam wrazenie ze bruszek mi nie rosnie a nawet maleje, ale inni mowia ze rosniemy nadal.Witam sie sobotnio. W koncu z Krakowa, ale sie dzisiaj nie wyspalam. Takie jakies to lozko w tym mieszkaniu niewygodne. Co chwile sie budzilam, bo mnie kregoslup bolal |
|||
|
|
|
#1594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
TRELE- mój mąż tak siedzi przy mnie jak czytałam Twojego posta i mówi : M- Trele Morele miała najgorszy dzień w swoim życiu w naszym najlepszym dniu? J- a czemu pytasz, nie wiem w sumie nigdy nie pytałam.. M- no bo ma aniołka 15.12.12 J- a no tak, nie pomyślałam o tym M- na pewno jej smutno ( i taka mina smutna, głos załamany podczas rozmowy.. ) i po chwili To może jej aniołek nas wesprze i będzie coraz lepiej ? J- na pewno ![]() az sie zdziwiłam. a teraz robi śniadanie a w ogole wczoraj dostałam pieeeeeekną dużą czerwoną różę ![]() Ej czy Wy kupujecie batystową czapeczkę? bo moja mama mi kazała jeszcze kupić mimo że mam5 innych .. taką jedną malutką mi kazała kupić.. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
mi sie też wydaje ze on jakiś tkai oklapnięty ten mój i mniejszy niż kiedyś. ale moze to tylko złudzenie
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?DOMI wszystkiego naj naj na nowej drodze życia!! ![]()
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Rozeznanie
|
Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
[QUOTE=ryba91;42427839]Ej czy Wy kupujecie batystową czapeczkę? bo moja mama mi kazała jeszcze kupić mimo że mam5 innych ..to/QUOTE]
A co to takie?czym sie rozni od bawelnianej zwyklej czapeczki? i po co ja miec? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez peppermint patty Czas edycji: 2013-08-24 o 12:26 |
|
|
|
#1597 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=peppermint patty;42427951]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ryba91;42428124]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Rozeznanie
|
No to rozumiem,ze jezeli juz to ta czapeczka batystowa na upalne lato,cieniutka,zeby cos na glowce bylo,ale nie za cieplo...a nasze maluchy jednak w upal sie rodzic nie beda
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjec nie widze, nadrobie w Domu z lapka
(RYBKA - co to ta czapeczka? Co do mojego aniołka , prosze bardzo ![]() Ja sobie tlumacze, ze to anioł stròz naszej Majeczki I dlatego tym razem idzie wszystko tak jak idzie.. Ale tu cisza, a ja wyszlam wlasnie z domu I mam pełne porty ze strachu ![]() 15.12 to data Waszego slubu tak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Daja Wam do wyboru fotelik LUB rozek? U mnie bez fotelika nie wyposzcza ze szpitala
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
97 dni do porodu
to się robi realne!!---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Mya1989;42428214]
Cytat:
Cytat:
Taaak 15.12 to data naszego ślubu Ejj!! będzie wszystko ok! trzymaj się! a u mnie owszem. Jak jedziesz samochodem to owszem musi być ale jak ktoś mieszka na przeciw szpitala to moze być rożek. nie robią z tym wiekszego problemu.. przynajjmniej u mnie w szpitalu. Ale ja tak czy siak bd miałą fotelik bo ze szpitala musze samochodem jechać.
|
|
#1607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas na szczęście żadnej batalii z imieniem nie było. Nie wiem, czy rzeczywiście jesteśmy jednomyślni, czy mąż po prostu odpuścił na wstępie bo wiedział, że nie wygra ![]() Cytat:
![]() Czym jest batystowa czapeczka? ![]() Ja w ogóle mam wrażenie, że mam bardzo nisko brzuch ![]() Muszę gina w czwartek o to zahaczyć... ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
Ale po co te nerwy? - toć wszystko ok! Cytat:
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, piszcie coś
Bo ja akurat dziś się nudzę ![]() Dobra, idę zrobić obiad, jak wrócę, ma być co najmniej strona
|
#1610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wekkendowo jest i cisza. Ja dzisiejszy dzień spędzam sama( noc też), mąż pojechał się relaksować na noc łowić rybki.Zjadłam całą tabliczkę czekolady |
|
|
|
|
#1611 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Co dzisiaj głowę gdzieś przyłożę to śpię.Ciśnienie 96/60. Kręci mi się w głowie i ![]() Jakiś senny dzień mam ![]() Cytat:
W końcu wiedzą co dla Was najlepsze ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
A pytałaś lekarza co z rwą? ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Domi W tak pięknym i wyjątkowym dniu najlepsze życzenia,dużo radości w codziennym życiu, ogromu miłości oraz przede wszystkim szacunku i uwzględniania potrzeb drugiej osoby
Bawcie się dobrze ![]() P.s śliczny bukiecik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dzisiaj nocka obfita w sny
|
||
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Hej,
Rybko w pokera grać nie umiem ale o granicę hazardu się kiedyś otarłam wiec możemy spróbować . Alisq ma siusiajaca lale z pieluchami . Jedyna na naszym rynku ktora mimo elektroniki może sie kapac w wannie .Dziękuję za wszystkie zachwyty Krolewiczem uparciuchem. My za godzinkę zaczynamy imprezke part 2. A wcale mi się nie chce . Na szczescie starsza ekipa (prababcie) wiec pewnie skończy się szybciej. Smutno mi dziś jakos. Poplakalabym sobie. W nocy bolal brzuch jak tylko dotknal poduszki (bokiem) i to bardzo :/. Teraz tez się stawia ale niebolesnie. Mlody leniwy. Miłego dnia! Udanych targow i okoliczności. Wizyt i powrotow do domu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Aaby a ty gdzie zamierzasz rodzic? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
No jestem I ja ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1615 | |||
|
Zakorzenienie
|
za tygodnieAaby Za piękny brzuszek Skąd ten pajacyk ?Ta sukienusia Cytat:
Ale teraz biorę Filomag. Też mi się tak wydaje ![]() Cytat:
![]() Już doczytałam Ja tam dam co uważam,najlepiej gruba czapę Treele U nas fotelik lub nosidełko obowiązkowo jak dla mnie Cytat:
![]() Alem niemrawa dzisiaj,nawet zdania mi się rozwinąć nie chce.Idę sobie kawkę zrobię i zjem drożdżówkę może mi się lepiej zrobi
|
|||
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taaa ponarzekały że mało postów i poszły ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() O następna do zebrania się w kupę!!!!!! |
|||
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekl mi post.
Mloda ma sie dobrze, choc dzis wyjatkowo sie schowala. Lekarka mowi ze dzis nie jest w stanie powiedziec jaka plec , mam nadzieje ze to tylko taki zarcik ze strony mojego dziecka ) Wg pomiarow mala (?) ma 2700g I do terminu porodu wróżymy jej 4200g ale .. Do terminu porodu to my nie dotrzymamy . Glowka idealnie w kanale rodnym, szyjka gotowa do rodzenia JUZ.. Mam lezec plackiem do skonczonego 36tc zeby mi jej nie uznali za wczesniaczka ale generalnie jak jej sie zachce wyjsc to ktorejs nocy poprostu mnie obudzi. Zadnej pilki, herbatki ani biegania po schodach nie będę potrzebowala, a I według niej mam pilnowac chlopa bo jak mu sie zachce to moge od razu dzwonie do szpitala . Co powiem? Jestem szczesliwa a jednoczesnie przerazona A I jest cos jeszcze : mam za wysokie cisnienie : 150/75 , dostalam tabletki I powinno byc okey . Dostalam tez notke dla poloznej , taka troszke káśliwa I dobrze ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Trele no super! Teraz jak odlezysz pare dni to potem ledwo wstaniesz i sie zacznie
.Ja przed porodem, ostatni tydzień zaczęłam sie bac ze nie podolam i to jest całkowicie normalne. Dasz rade! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

O sierści nie wspomnę. Uduszę kiedyś te Futra 

jakimi ścieżkami

Psuję się w tej ciąży, gdzie moje pobudki o 6? 

(
KCIUKI DLA ANI
to się robi realne!!

wekkendowo jest i cisza. Ja dzisiejszy dzień spędzam sama( noc też), mąż pojechał się relaksować na noc łowić rybki.

za pięknego i zdrowego synka