|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
Torebka TH jak torebka z gazety za 5 zł (okropna i tandetna to za małe słowo), ale buty fajne.
|
|
#2552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebka ważne, że TH
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Joanna Klich I to jest właśnie moment kiedy żałuję że zaprzepascilam karierę w oriflame. W życiu nie pomyślałabym ze mogę Cię tam spotkać. Gratuluję. Tak, bo akurat by się jej udało do Dubaju pojechać
|
#2554 |
|
Przyczajenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=4SQBDdg1VB8
zakupy urodzinowe u Basi |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Torebka Karoliny
![]() Za darmo bym nie wzięła, mam ładniejsze torebki z bazaru. (albo ceraty wg RGP ) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2556 | |||
|
Zadomowienie
|
ojej
Cytat:
hahahahahaha Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2557 |
|
Dossisława I
|
http://www.youtube.com/watch?v=4SQBDdg1VB8
zakupy u Basi Myślałam że u niej się nie pojawią reklamy na początku filmiku. A jednak są. Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2013-08-24 o 11:39 |
|
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciemne? ja mam bardzo jasne i rzadkie brwi ale ten temat był już tu z 5 razy przerabiany, nie mówiąc już o innych wątkach czy blogowym świecie
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2561 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;42426672]Ja ze wszystkich koleżanek jakie znam mam tylko jedną co jest gruba bo geny. Ale u niej wszyscy są grubi. Rodzice i dwie siostry.
I tak jestem zdania, że takim może i ciężej schudnąć ale można. Mi przywaliło wagę po hormonach... potem doszły 2 ciąże i teraz też muszę zgubić. Ale wiem, że się da! Jak ktoś chce to schudnie a jak ktoś nie chce to będzie się objadał i tłumaczył innym, że to geny. Ja mam grube kości bo kiedy ważyłam 42kg przy moim wzroście 154 i tak miałam uda i dupę. I moim skromnym zdaniem dieta nic nie daje, ważny jest ruch. Oczywiście jesli ktoś chce się odchudzić to dieta (MŻ) i ćwiczenia. A potem wystarczy tylko się kontrolować z niepotrzebnymi cukrami i solą która zatrzymuje wodę. A jak ja widzię taką Anulkę (czy jak jej tam było - ta co odchodzi z YT a nie może), że ona je ciasta, pączki i zamiast przestać słodzić zastępuje to słodzikiem to sorry... I żadna dieta nie pomoże jak ktoś siedzi na dupie i nie ćwiczy... A niektóre osoby myślą, że jak są na diecie to nic innego nie trzeba robić.[/QUOTE] dieta jednak ma znaczenie tak jak i ćwiczenia aerobowe(interwały też są dobre), czyli nastawione na spalanie tłuszczu. mój brat kiedyś postanowił ograniczyć cukier i tyle, bez żadnych ćwiczeń, to wciągu 3/4 miesięcy schudł ok. 3kg więc można, ale wiadomo, że to się rozciąga w czasie. kiedyś na yt widziałam filmik z pewną babeczką, która mówiła, że w rok schudła 10kg bez żadnych ćwiczeń( bo jak mówiła jej się nie chciało) tylko na samej diecie, zmieniła swoje nawyki żywieniowe o 180 stopni. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- dokladnie ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
Mi te dzienniki stylu Karoliny kojarzą się z tym:
http://www.youtube.com/watch?v=gWSloaL9EQ0 Też nie ogarniam tego swaggerskiego pokolenia :c Chyba to się dzieje, jak się dzieciakom kupuje drogie ajfony, funduje zakupy w Zarze itd... Po prostu się im przewraca w wiadomo czym Ta causeiloveu1... nie mogę jej znieść po prostu. Niby ten sam rocznik, ale przepaść między nami jest ogromna. Z drugiej strony to może ze mną jest coś nie tak, skoro mówią, że jestem jak zmęczona życiem czterdziestka. Co sądzicie o Adze19981? Mi się wydaje, że ona może mieć jakąś chorobę psychiczną i uważam, że to bardzo niefajne się z niej wyśmiewać. http://www.youtube.com/watch?v=EKP5skbZ13k Ten wstęp |
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak przeszło ludziom przez myśl, że ćpam, skoro ubieram się na czarno więc to chyba wystarczy nawet zasugerowała mi to pielęgniarka w miejscowej przychodni oddając mi moje nie za ciekawe wyniki
|
|
#2566 |
|
Rozeznanie
|
Patalus, tak się zastanawiałam czy na awatarze to Ty.. wiec weszłam na Twojego bloga no i bardzo ładna z Ciebie kobitka..
![]() |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko takim dzieciakom się potem w głowie przewraca. bo jeśli 9 czy 10 latek na komunię dostaje tablet to heloł, co dalej? strach myśleć o prezencie na 18stkę czy wesele potem... Kojarzy mi się taki mem, "kupili mi na 18stkę audi r8 - czarne, jak oni mogli, nienawidzę ich"
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a są i tacy rodzice, którzy kupują nie wiadomo co na takie imprezy i później mają problem...bo taki dzieciak zacznie wymyślać co to on nie chce, ma to dostać i koniec
|
|
#2571 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
zależy na których zdjęciach, bo teraz miałam kryzys i moje rzęsy to były nie rzęsy, na szczęście już odrastają
bo jeszcze kilka miesięcy temu sięgały po same brwi po wytuszowaniu
|
#2573 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Moich rodziców również było stać, żeby kupić mi na komunię coś megawypasionego i także tego nie zrobili. Dzisiaj po prostu bardziej liczy się to, że 'stać nas, możemy, pokażemy, szpan!', niż rozum dziecka. I potem się zachciewa więcej i więcej.
|
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Tak, aparat na klisze......... Ehh tp bylo zwykle porownanie. W tamych czasach dostawalo sie rzeczy ktore byly przydatne i adekwatne do wieku. Po co 8latkowi ipad czy iphon lub cos w tym stylu? Chyba po to by juz od malego szpanowal w szkole i czul sie lepszy od innych. MniejsZa z tym...... Odchodzimy od watku dziewczynyyyy
![]() P.s. faktycznie troche wczoraj zbladzilysmy :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2575 | ||
|
Dossisława I
|
Cytat:
Cytat:
Chyba baaardzo polubię się z twoim blogiem. Ten lód Watermelon wygląda cudownie. Poszukam go w sklepach może go znajde. |
||
|
|
|
#2576 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ona plecie o tej Alicji?
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-24 o 12:48 |
|
|
|
|
#2578 |
|
Konto usunięte
|
Karolina dziś naprawdę ładnie wygląda w tej stylizacji, chyba rzeczywiście najładniejszy jej strój. No i te buty - cudo! Szkoda, że nigdy raczej podobnych nie będę miała
|
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, chyba jestem optymistka, bo jakos nie wydaje mi sie, ze fajny prezent na komunie zepsuje kazde dziecko.
aczkolwiek ja dostalam rower i wieze, oraz sporo bizuterii i gdybym miala dziecko w tym wieku, to pewnie kupilabym mu rolki, rower, ewentualnie laptopa (bo tego nie uwazam za przesade - umowmy sie, rzeczywistosc sie zmienia) swoja droga u mnie zawsze byl komputer (internet dopiero jak mialam jakies 15 lat chyba) i gralam namietnie w deszczowe dni w SUPER FROG
|
|
|
|
#2580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To chyba przegięcie. W zwykłym telefonie nie widzę nic wspólnego, ok, niech ma aparat, ale to wszystko. iPad nie przyda się niektórym dorosłym, a co dopiero dzieciom? Ja pamiętam, jak miałam 15 lat i kupiłam sobie mp3 - to było coś po discmanie Choć w sumie bardzo często kupuję płyty, także discman w moim przypadku byłby przydatny.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Kusząca propozycja 

Torebka ważne, że TH 

Ta causeiloveu1... nie mogę jej znieść po prostu. Niby ten sam rocznik, ale przepaść między nami jest ogromna. Z drugiej strony to może ze mną jest coś nie tak, skoro mówią, że jestem jak zmęczona życiem czterdziestka.