Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 369 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-24, 16:32   #11041
korolowa
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=call me baby;42425761]
Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to w końcu jest z tymi fiszbinami....? czy po 3 miesiącach to naprawdę takie zło nosić stanik z fiszbinami, jeśli jest dobrze dobrany, nie wchodzi na implant i nie uwiera? przecież fiszbina jest pod piersią i wydawałoby się, że lepiej trzyma piersi... a większość dziewczyn pisze jednak, że sportowe staniki są bardziej zalecane. Czy po prostu chodzi tu o wygodę bardziej? [COLOR="Silver"]

Teoretycznie mozna, tylko fiszbina nie moze byc waska tzn uciskac piersi. Ja bylam bardzo napalona na noszenie fiszbin a chodze tylko w sportowych. Po fiszbinie jakos piersi mnie bola, sama bedziesz czula czy Ci w tym dobrze 😘😘😘

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mam tak samo, w sumie jeden stanik koronkowy zakupiłam na fiszbinie i po dłuszczym chodzeniu biust obolały i uciśniety jest jednak, wiec chodze głównie w elastycznych sportowych, na fiszbiny kiedyś tam przyjdzie czas
Stary 2013-08-24, 16:36   #11042
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Tu juz ci kochana nie pomoge, poczekamy niech inne kobitki po op sie wypowiedza ale wydaje mi sie ze to obkurczanie torebki to powiklanie ktore sie pojawia po paru miesiacach/ latach nawet..oczywiscie jak Cie cos niepokoi to idz do dr albo zadzwon

Stary 2013-08-24, 16:48   #11043
korolowa
Rozeznanie

Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny dzis mija mi 5 doba. Jest tak samo, dzis nie dalam rady wstac z lozka. Boli nadal. I brzuch mam przeogromny. Dzwonilam do lekarza i pytam o ten brzuch pytajac czy jakos moge przyspieszyc zejscie opuchlizny a on mowi ze to nie jest opuchlizna... Ze to moze przez to ze mniej sie ruszam i ze brzuch z miejscem operacji nie ma nic wspolnego. Jak patrze na Wasze fotki to az takiego brzucha jak moj nie widzialam, nigdy tez takiego nie mialam. Troche sie martwie, bo z dnia na dzien to ja nie widze poprawy na lepsze:/ Jak tam bylo z Waszymi brzuchami?

Kochana ja pierwszy raz zdołałam się sama podnieść z leżenia po tygodniu i łatwo nie było, z 10 minut gramolenia się, więc się tym nie przejmuj, to normalne, wstawać będziesz mogła sama za jakiś czas dopiero.

a co do brzucha to po narkozie i rożnie z tym bywa, niektóre mają , inne nie, tak jak z krostami czy wypadaniem włosów...wiec też nie masz się co martwić!

ps. dodałam fotki, dziś przeglądam stare rzeczy bieliźniane, które upchałam kiedyś na dno szafy, niektóre do wywalenia, ale niektóre dopiero teraz się fajnie prezentują
Stary 2013-08-24, 17:42   #11044
sofialu
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Ja na spuchniety brzuch pilam dużo wody, tak mi kuzynka podpowiedziala i muszę przyznać ze chyba zadziałało, nawzdymana byłam 4 dni. Potem przeszło jak ręka odjal. Spróbuj złe ci napewno nie zrobi.
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 17:47   #11045
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja mam 160 cm, 54 kg, 80 cm pod biustem i implant 500cc. Ale jestem dosyć umięśniona i do drobnej mi daleko
Jeżeli jesteś drobna to 295 powinno być ok, chociaż ja raczej wybrałabym te 325 przy anatomach.
Czy to ty na avatarze?

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja mam 160 cm i waze 43 kg. Pod biustem mam 70 cm i doktor od razu zaproponowal mi 325 okragle . Chociaz jestem bardzo drobna, 295 anatomiczny to jak dla mnie mala wkladka ( biorac pod uwage to ze anatomy wychodza mniejsze niz okragle) przemysl to dobrze pogadaj z dr jeszcze
Chudzinka! Zazdroszczę, nie powiem.

Okrągłych nie chciałam, bo własnej tkanki tłuszczowej praktycznie nie mam i bałam się, że będą wyglądały choć odrobinę sztucznie. To też zależy jaki rozmiar chce się mieć po Jakiego oczekiwałyście?
Sądzicie, że te 295 powinno wystarczyć na średnie C?
Na konsultacji byłam kilka dni temu i zabrałam ze sobą swoją mamę (O operacji wiedzą wyłącznie moi rodzice, którzy z resztą sponsorują zabieg. Ścisła tajemnica.). Od razu powiedziała, że jak dla niej, nawet te 250 są lekko za duże... Zrobiła się fioletowa jak zobaczyła, że przymierzam 325. Myślę, że to jednak wynika z tego, że na co dzień widzi mnie taką jaka jestem i z wkładkami była to dla niej bardzo duża różnica.
No ale to nie ma znaczenia. Upieram się 295, a nawet rozważam te większe
commelediable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 18:17   #11046
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez commelediable Pokaż wiadomość
Czy to ty na avatarze?
Tak
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 18:21   #11047
kejterin
Raczkowanie

Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Czy to ty na avatarze?

Chudzinka! Zazdroszczę, nie powiem.

Okrągłych nie chciałam, bo własnej tkanki tłuszczowej praktycznie nie mam i bałam się, że będą wyglądały choć odrobinę sztucznie. To też zależy jaki rozmiar chce się mieć po Jakiego oczekiwałyście?
Sądzicie, że te 295 powinno wystarczyć na średnie C?
Na konsultacji byłam kilka dni temu i zabrałam ze sobą swoją mamę (O operacji wiedzą wyłącznie moi rodzice, którzy z resztą sponsorują zabieg. Ścisła tajemnica.). Od razu powiedziała, że jak dla niej, nawet te 250 są lekko za duże... Zrobiła się fioletowa jak zobaczyła, że przymierzam 325. Myślę, że to jednak wynika z tego, że na co dzień widzi mnie taką jaka jestem i z wkładkami była to dla niej bardzo duża różnica.
No ale to nie ma znaczenia. Upieram się 295, a nawet rozważam te większe
Ja mam 295 anatomiczne. Lekarz mi tak doradzil i uznalam ze sie poslucham. Wczesniej myslalam o okraglych ale dotarlo do mnie w pewnym momencie ze tak naprawde mysle o nich, bo sa tansze tez mialam malo tkanki, duze znaczenie mialo dla mnie to ze nie rodzilam wiec nie wiem jak sie piersi zachowaja po ciazy i nie chcialam szalec z rozmiarem. Zalezalo mi na naturalnym wygladzie. Ale poki co jestem mega opuchnieta i za wczesnie na ocene efektu U mnie to ma byc niby B/C. Mialam mikre A. Ale jesli dobrze pamietam przedpo ma 295 i bardzo podobal mi sie ten efekt. Lekarz mi mowil ze 300 kiedys uchodzily za duze tylko teraz wszyscy szaleja z tym " bierz wieksze" Grunt zeby tkanka pokryla Ci implant. Mama to wiadomo ze przerazona, lepiej taty pytac

kejterin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 18:26   #11048
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Kejterin jakas sesja by się przydała hehe

Stary 2013-08-24, 18:59   #11049
kejterin
Raczkowanie

Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:

no kurde niech ten balon z brzucha zejdzie bo jest prawie na rowni z cyckami to siara przez to ze stanik zapinany mam z tylu plus ten pas to patrze na nie tylko przy zmianie opatrunku a i to na chwile. Jak mnie lekarz przed lustro zaprowadzil to mi sie wymsknelo ze jakies takie male a on ze kolejna z tym samym ale to ten brzuch plus bylam zgarbiona jak babulinka - tak to sobie wytlumaczylam ale co tu mowic - sa o niebo wieksze niz mialam, bede mogla w koncu zalozyc bielizne jaka mi sie marzy i to mnie cieszy sama jestem ciekawa ile z tego co mam to cyc a ile opuchlizna grunt zeby sie wszystko dobrze goilo i abym mogla z cyckiem wrocic do zywych

Saba a Ty mialas stanik usztywniajacy a nie pas prawda? Zastanawiam sie dlaczego mam pas... Zapytam doktora od czego to zalezy
Stary 2013-08-24, 19:05   #11050
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Ja mam 295 anatomiczne. Lekarz mi tak doradzil i uznalam ze sie poslucham. Wczesniej myslalam o okraglych ale dotarlo do mnie w pewnym momencie ze tak naprawde mysle o nich, bo sa tansze tez mialam malo tkanki, duze znaczenie mialo dla mnie to ze nie rodzilam wiec nie wiem jak sie piersi zachowaja po ciazy i nie chcialam szalec z rozmiarem. Zalezalo mi na naturalnym wygladzie. Ale poki co jestem mega opuchnieta i za wczesnie na ocene efektu U mnie to ma byc niby B/C. Mialam mikre A. Ale jesli dobrze pamietam przedpo ma 295 i bardzo podobal mi sie ten efekt. Lekarz mi mowil ze 300 kiedys uchodzily za duze tylko teraz wszyscy szaleja z tym " bierz wieksze" Grunt zeby tkanka pokryla Ci implant. Mama to wiadomo ze przerazona, lepiej taty pytac
Widzę, że sytuację miałaś niemal identyczną Mi na początku przymierzył jeden rozmiar mniejszy, jeden właśnie 295. Od razu wiedziałam, że ten mniejszy odpada. Pokazał mi ten 325 (bodajże) i wtedy wydawał mi się trochę duży. Ale teraz mam wątpliwości.
Poszłabym na wizytę jeszcze raz, ale dostępny termin konsultacji u doktora to dopiero wrzesień 2014 więc dopiero po operacji, haha. Na ten moment myślę, żeby odwiedzić jedną z miejscowych klinik i tam się upewnić. Na pewno wyjdzie taniej...

Cytat:
Właśnie! Bardzo chętnie zobaczyłabym efekt
Stary 2013-08-24, 19:22   #11051
kejterin
Raczkowanie

Cytat:
Widzę, że sytuację miałaś niemal identyczną Mi na początku przymierzył jeden rozmiar mniejszy, jeden właśnie 295. Od razu wiedziałam, że ten mniejszy odpada. Pokazał mi ten 325 (bodajże) i wtedy wydawał mi się trochę duży. Ale teraz mam wątpliwości.
Poszłabym na wizytę jeszcze raz, ale dostępny termin konsultacji u doktora to dopiero wrzesień 2014 więc dopiero po operacji, haha. Na ten moment myślę, żeby odwiedzić jedną z miejscowych klinik i tam się upewnić. Na pewno wyjdzie taniej...

Właśnie! Bardzo chętnie zobaczyłabym efekt
O rety jakie terminy! U kogo takie terminy na konsultacje? Idz do jeszcze jednego lekarza. Ja bylam u dwoch, do drugiego poszlam w sumie po to aby wlasnie potwierdzil lub obalil wersje rozmiarowki poprzedniego ale obaj byli zgodni u jednego mialam te wersje pomiarow wprowadzanych do programu a ten moj wiedzial na oko. Takze sie nie dogadywali a zgodni byli ale idz jeszcze do kogos innego na przymiarki
Stary 2013-08-24, 19:39   #11052
commelediable
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p

Cytat:
O rety jakie terminy! U kogo takie terminy na konsultacje? Idz do jeszcze jednego lekarza. Ja bylam u dwoch, do drugiego poszlam w sumie po to aby wlasnie potwierdzil lub obalil wersje rozmiarowki poprzedniego ale obaj byli zgodni u jednego mialam te wersje pomiarow wprowadzanych do programu a ten moj wiedzial na oko. Takze sie nie dogadywali a zgodni byli ale idz jeszcze do kogos innego na przymiarki
To i tak nie tak źle! Na moją wizytę czekałam pół roku (ale w sumie i tak wcześniej nie mogłabym iść), a umawiając się teraz trzeba poczekać aż rok (a potem rok na zabieg). Dlatego gratuluję sama sobie, że pomyślałam o tym wcześniej
Operację planuję u dr. K.P. Fakt, trochę trzeba poczekać, ale i termin konsultacji i samego zabiegu mi pasował, więc nie narzekam. Na ten moment jest to 17 czerwca. Powiem szczerze, że trudno przewidzieć, kiedy dokładnie będzie miało się okres... za rok.
Za jakiś czas pójdę się upewnić To zbyt ważna decyzja, żeby pomyśleć "będzie co będzie".

Edytowane przez commelediable
Czas edycji: 2013-08-24 o 20:52
Stary 2013-08-24, 19:59   #11053
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja bym nie wytrzymala z takimi terminami jestem za malo cierpliwa.. Na szczescie u mojego dr te terminy nie sa straszne

Stary 2013-08-24, 20:22   #11054
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Co za bendzwały, nie lubię takich ludzi Jak byłam na usg powiedziałam ze chce powiększyć piersi , akurat ten lekarz nie był zwolennikiem ale nie krytykował , powiedział ze poprostu widział jak dziewczyny przychodzą z brzydkimi bliznami , piersi piękne a blizny okropne tylko tyle.
Mój ginekolog do którego chodzę od blisko 10 lat , mówi ze mam przyjść sie pochwalić swoimi nabytkami , super facet który idzie ze tak powiem z czasem , jego wiele pacjentek robiło piersi i są zachwycone
Cześć Kobietki
Mój ginekolog powiedział to samo

Sofialu kiedy miałaś operację?

Szczęśliwa uderzam do Ciebie w te pędy,bo wróciłam właśnie z Reserved i są tam kamizelki jakiej szukałaś popielaty róż i szare,piękne i tylko 180zł
unsafe_girl wymiatasz...co robisz na brzuszek?

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny dzis mija mi 5 doba. Jest tak samo, dzis nie dalam rady wstac z lozka. Boli nadal. I brzuch mam przeogromny. Dzwonilam do lekarza i pytam o ten brzuch pytajac czy jakos moge przyspieszyc zejscie opuchlizny a on mowi ze to nie jest opuchlizna... Ze to moze przez to ze mniej sie ruszam i ze brzuch z miejscem operacji nie ma nic wspolnego. Jak patrze na Wasze fotki to az takiego brzucha jak moj nie widzialam, nigdy tez takiego nie mialam. Troche sie martwie, bo z dnia na dzien to ja nie widze poprawy na lepsze:/ Jak tam bylo z Waszymi brzuchami?
Wstaw Nam w końcu fotki

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:

Saba a Ty mialas stanik usztywniajacy a nie pas prawda? Zastanawiam sie dlaczego mam pas... Zapytam doktora od czego to zalezy
Ja miałam stanik i pas...
To jest urywek meila od mojego Dr.
pas powoduje że implanty zajmują położenie zgodne z dolnym biegunem własnych
gruczołów piersiowych - umożliwia to jak najlepsze "ułożenie się" własnych
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 20:46   #11055
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p

Cytat:
To i tak nie tak źle! Na moją wizytę czekałam pół roku (ale w sumie i tak wcześniej nie mogłabym iść), a umawiając się teraz trzeba poczekać aż rok (a potem rok na zabieg). Dlatego gratuluję sama sobie, że pomyślałam o tym wcześniej
Operację planuję u dr. Potockiego. Fakt, trochę trzeba poczekać, ale i termin konsultacji i samego zabiegu mi pasował, więc nie narzekam. Na ten moment jest to 17 czerwca. Powiem szczerze, że trudno przewidzieć, kiedy dokładnie będzie miało się okres... za rok.
Za jakiś czas pójdę się upewnić To zbyt ważna decyzja, żeby pomyśleć "będzie co będzie".
Ja będę mieć u tego samego lekarza operacje , na następna konsultacje wcale nie musisz czekać tak długo , dzwonisz do dr. mówisz ze masz wątpliwości co do rozmiaru implantu i przyjmuje cię wcześniej. A i edytuj nazwisko , poslugujemy się inicjałami lekarzy
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 20:46   #11056
Saba08
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza

Cytat:
no kurde niech ten balon z brzucha zejdzie bo jest prawie na rowni z cyckami to siara przez to ze stanik zapinany mam z tylu plus ten pas to patrze na nie tylko przy zmianie opatrunku a i to na chwile. Jak mnie lekarz przed lustro zaprowadzil to mi sie wymsknelo ze jakies takie male a on ze kolejna z tym samym ale to ten brzuch plus bylam zgarbiona jak babulinka - tak to sobie wytlumaczylam ale co tu mowic - sa o niebo wieksze niz mialam, bede mogla w koncu zalozyc bielizne jaka mi sie marzy i to mnie cieszy sama jestem ciekawa ile z tego co mam to cyc a ile opuchlizna grunt zeby sie wszystko dobrze goilo i abym mogla z cyckiem wrocic do zywych

Z ta kolejna to mogła być aluzja do mnie

Miałam stanik ale inny, nie taki duży zapisany z przodu jak dr teraz daje. Ją miałam biały taki mały, zapinany z tylu i bandaż lub pas nad piersiami.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-08-24 o 20:48
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 20:46   #11057
unsafe_girl
Rozeznanie

Tysiaczku, jeżeli chodzi o brzuch to mam manię napinania mięśni przez cały czas, czy siedzę, czy chodzę Czasem robię wieczorami ćwiczenia napinające, ale to jak mi się chce No i sport też robi swoje
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 20:48   #11058
Kachuula
Zadomowienie

A miesiączka to nie problem , jak już będziesz wiedzieć ze wypada w termin operacji to zmieniają terminy miedzy pacjentkami, pytałam się pani w recepcji
Stary 2013-08-24, 20:52   #11059
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Tysiaczku, jeżeli chodzi o brzuch to mam manię napinania mięśni przez cały czas, czy siedzę, czy chodzę Czasem robię wieczorami ćwiczenia napinające, ale to jak mi się chce No i sport też robi swoje
Ja od 1 września ruszam z Ewką w domu no i idę na siłownie 3 razy w tygodniu i może zoomba,bo kupiłam sobie karnet "open" i mogę chodzić na co chcę

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
A miesiączka to nie problem , jak już będziesz wiedzieć ze wypada w termin operacji to zmieniają terminy miedzy pacjentkami, pytałam się pani w recepcji
A końcówka miesiączki jest mile nawet widziana,bo jest lepsza krzepliwość krwi
Stary 2013-08-24, 21:01   #11060
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Ja będę mieć u tego samego lekarza operacje , na następna konsultacje wcale nie musisz czekać tak długo , dzwonisz do dr. mówisz ze masz wątpliwości co do rozmiaru implantu i przyjmuje cię wcześniej. A i edytuj nazwisko , poslugujemy się inicjałami lekarzy
O, nie miałam pojęcia. Dzięki za info
Problem w tym, że do Warszawy mam całkiem niezły kawałek drogi i chyba wolałabym przejść się gdzieś bliżej, szczególnie, że w większości klinik stosują tą samą metodę dopasowywania. A mi raczej nie chodzi o to, żeby doktor jeszcze raz mnie obejrzał, a o to, żebym mogła jeszcze raz popatrzeć i pomacać Więc mogę to zrobić gdziekolwiek.

+ Czy któraś z was kontaktowała się ze swoim lekarzem mailowo? Wolałabym to, niż rozmowę telefoniczną, bo wiem, że niezależnie od tego, ile razy bym myślała o tym, o co mam zapytać, to i tak zapomnę

Edytowane przez commelediable
Czas edycji: 2013-08-24 o 21:03
Stary 2013-08-24, 21:02   #11061
Kachuula
Zadomowienie

Jejku dziewczynki ale jestem padnieta , jeszcze nigdy nie było żebym miała cała firmę na głowie , teściowa wyjechała , mąż tez , a koleżanka w szpitalu. Wszyscy czymś się zajmują w firmie więc dziś praca z dziećmi na karku i do szpitala z obiadkiem . Ehhh dałam radę a teraz pije piwko cytrynowe
Stary 2013-08-24, 21:03   #11062
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Problem w tym, że do Warszawy mam całkiem niezły kawałek drogi i chyba wolałabym przejść się gdzieś bliżej, szczególnie, że w większości klinik stosują tą samą metodę dopasowywania. A mi raczej nie chodzi o to, żeby doktor jeszcze raz mnie obejrzał, a o to, żebym mogła jeszcze raz obejrzeć i pomacać Więc mogę to zrobić gdziekolwiek.

+ Czy któraś z was kontaktowała się ze swoim lekarzem mailowo? Wolałabym to, niż rozmowę telefoniczną, bo wiem, że niezależnie od tego, ile razy bym myślała o tym, o co mam zapytać, to i tak zapomnę
No pewnie ja nie dręczyłam swojego Dr telefonicznie tylko meilowo

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Jejku dziewczynki ale jestem padnieta , jeszcze nigdy nie było żebym miała cała firmę na głowie , teściowa wyjechała , mąż tez , a koleżanka w szpitalu. Wszyscy czymś się zajmują w firmie więc dziś praca z dziećmi na karku i do szpitala z obiadkiem . Ehhh dałam radę a teraz pije piwko cytrynowe
To zdrówko ja sączę martini bianco ze sprite'm i cytrynką
Zapomniałam Wam napisać,że zmieniłam kolorek włosów i deczko fryzurkę

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-08-24 o 21:10
Stary 2013-08-24, 21:16   #11063
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
No pewnie ja nie dręczyłam swojego Dr telefonicznie tylko meilowo

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

To zdrówko ja sączę martini bianco ze sprite'm i cytrynką
Zapomniałam Wam napisać,że zmieniłam kolorek włosów i deczko fryzurkę

To fotki dawaj tutaj bo baty

Ja natrafilam na mega wyprzedaż i kupiłam dwie kurtkczki ze skóry za 120zl zamiast 1200zl jestem happy bo jedna jest sportowa a druga elegancka . Mąż się śmiał ze zaoszczedzilam na kawałek cycka

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Problem w tym, że do Warszawy mam całkiem niezły kawałek drogi i chyba wolałabym przejść się gdzieś bliżej, szczególnie, że w większości klinik stosują tą samą metodę dopasowywania. A mi raczej nie chodzi o to, żeby doktor jeszcze raz mnie obejrzał, a o to, żebym mogła jeszcze raz popatrzeć i pomacać Więc mogę to zrobić gdziekolwiek.

Doktor odpowiada na meile , dziewczyny pisały do niego
Stary 2013-08-24, 21:18   #11064
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
To fotki dawaj tutaj bo baty

Ja natrafilam na mega wyprzedaż i kupiłam dwie kurtkczki ze skóry za 120zl zamiast 1200zl jestem happy bo jedna jest sportowa a druga elegancka . Mąż się śmiał ze zaoszczedzilam na kawałek cycka

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Doktor odpowiada na meile , dziewczyny pisały do niego
Ha ha a gdzie kupowałaś?Wstawiaj fotki:P
No właśnie chciałam,ale nie mogę wstawić fotek ani nawet zmienić awatarku i nie wiem dlaczego
Stary 2013-08-24, 21:20   #11065
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Ha ha a gdzie kupowałaś?Wstawiaj fotki:P
No właśnie chciałam,ale nie mogę wstawić fotek ani nawet zmienić awatarku i nie wiem dlaczego
W makro , sprzedać nie mogli to za bezcen oddają . Wystawie fotki jak mi się uda
Stary 2013-08-24, 21:33   #11066
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
W makro , sprzedać nie mogli to za bezcen oddają . Wystawie fotki jak mi się uda
I skorzystałaś na tym ja nie mogę wstawić czy ktoś ma taki kłopot też ?
Stary 2013-08-24, 21:36   #11067
Kachuula
Zadomowienie

Fotki kurteczek wstawione

Tysiaczku może zmniejsz zdjęcia ???
Stary 2013-08-24, 21:38   #11068
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki kurteczek wstawione

Tysiaczku może zmniejsz zdjęcia ???
Zmniejszyłam właśnie i nie mogę
Stary 2013-08-24, 21:43   #11069
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Zmniejszyłam właśnie i nie mogę
Ehhhhh to nie wiem o co kaman

Ale szybka jesteś z komentarzami ta grafitowa kurteczka bardziej mi się podoba, ta jasna to często spotykana ale do pracy w sam raz
Stary 2013-08-24, 21:44   #11070
sofialu
Raczkowanie

Tysiaczku operacje miałam 8 sierpnia w Szczecinie. Hurrra juz jestem po, trzy lata dojrzewalam do tej decyzji.
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości