|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11041 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=call me baby;42425761]
Cytat:
|
|
#11042 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Tu juz ci kochana nie pomoge, poczekamy niech inne kobitki po op sie wypowiedza ale wydaje mi sie ze to obkurczanie torebki to powiklanie ktore sie pojawia po paru miesiacach/ latach nawet..oczywiscie jak Cie cos niepokoi to idz do dr albo zadzwon
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#11043 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
Kochana ja pierwszy raz zdołałam się sama podnieść z leżenia po tygodniu i łatwo nie było, z 10 minut gramolenia się, więc się tym nie przejmuj, to normalne, wstawać będziesz mogła sama za jakiś czas dopiero. a co do brzucha to po narkozie i rożnie z tym bywa, niektóre mają , inne nie, tak jak z krostami czy wypadaniem włosów...wiec też nie masz się co martwić! ps. dodałam fotki, dziś przeglądam stare rzeczy bieliźniane, które upchałam kiedyś na dno szafy, niektóre do wywalenia, ale niektóre dopiero teraz się fajnie prezentują
|
|
#11044 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ja na spuchniety brzuch pilam dużo wody, tak mi kuzynka podpowiedziala i muszę przyznać ze chyba zadziałało, nawzdymana byłam 4 dni. Potem przeszło jak ręka odjal. Spróbuj złe ci napewno nie zrobi.
|
|
|
|
#11045 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okrągłych nie chciałam, bo własnej tkanki tłuszczowej praktycznie nie mam i bałam się, że będą wyglądały choć odrobinę sztucznie. To też zależy jaki rozmiar chce się mieć po Jakiego oczekiwałyście?Sądzicie, że te 295 powinno wystarczyć na średnie C? Na konsultacji byłam kilka dni temu i zabrałam ze sobą swoją mamę (O operacji wiedzą wyłącznie moi rodzice, którzy z resztą sponsorują zabieg. Ścisła tajemnica.). Od razu powiedziała, że jak dla niej, nawet te 250 są lekko za duże... Zrobiła się fioletowa jak zobaczyła, że przymierzam 325. Myślę, że to jednak wynika z tego, że na co dzień widzi mnie taką jaka jestem i z wkładkami była to dla niej bardzo duża różnica. No ale to nie ma znaczenia. Upieram się 295, a nawet rozważam te większe
|
||
|
|
|
#11046 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#11047 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
tez mialam malo tkanki, duze znaczenie mialo dla mnie to ze nie rodzilam wiec nie wiem jak sie piersi zachowaja po ciazy i nie chcialam szalec z rozmiarem. Zalezalo mi na naturalnym wygladzie. Ale poki co jestem mega opuchnieta i za wczesnie na ocene efektu U mnie to ma byc niby B/C. Mialam mikre A. Ale jesli dobrze pamietam przedpo ma 295 i bardzo podobal mi sie ten efekt. Lekarz mi mowil ze 300 kiedys uchodzily za duze tylko teraz wszyscy szaleja z tym " bierz wieksze" Grunt zeby tkanka pokryla Ci implant. Mama to wiadomo ze przerazona, lepiej taty pytac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#11048 |
|
Zakorzenienie
|
Kejterin jakas sesja by się przydała
hehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#11049 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
no kurde niech ten balon z brzucha zejdzie bo jest prawie na rowni z cyckami to siara przez to ze stanik zapinany mam z tylu plus ten pas to patrze na nie tylko przy zmianie opatrunku a i to na chwile. Jak mnie lekarz przed lustro zaprowadzil to mi sie wymsknelo ze jakies takie male a on ze kolejna z tym samym ale to ten brzuch plus bylam zgarbiona jak babulinka - tak to sobie wytlumaczylam ale co tu mowic - sa o niebo wieksze niz mialam, bede mogla w koncu zalozyc bielizne jaka mi sie marzy i to mnie cieszy sama jestem ciekawa ile z tego co mam to cyc a ile opuchlizna grunt zeby sie wszystko dobrze goilo i abym mogla z cyckiem wrocic do zywych Saba a Ty mialas stanik usztywniajacy a nie pas prawda? Zastanawiam sie dlaczego mam pas... Zapytam doktora od czego to zalezy
|
|
|
|
|
#11050 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mi na początku przymierzył jeden rozmiar mniejszy, jeden właśnie 295. Od razu wiedziałam, że ten mniejszy odpada. Pokazał mi ten 325 (bodajże) i wtedy wydawał mi się trochę duży. Ale teraz mam wątpliwości. Poszłabym na wizytę jeszcze raz, ale dostępny termin konsultacji u doktora to dopiero wrzesień 2014 więc dopiero po operacji, haha. Na ten moment myślę, żeby odwiedzić jedną z miejscowych klinik i tam się upewnić. Na pewno wyjdzie taniej...Właśnie! Bardzo chętnie zobaczyłabym efekt
|
|
|
|
|
#11051 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u jednego mialam te wersje pomiarow wprowadzanych do programu a ten moj wiedzial na oko. Takze sie nie dogadywali a zgodni byli ale idz jeszcze do kogos innego na przymiarki
|
|
|
|
|
#11052 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p
Cytat:
![]() Operację planuję u dr. K.P. Fakt, trochę trzeba poczekać, ale i termin konsultacji i samego zabiegu mi pasował, więc nie narzekam. Na ten moment jest to 17 czerwca. Powiem szczerze, że trudno przewidzieć, kiedy dokładnie będzie miało się okres... za rok. Za jakiś czas pójdę się upewnić To zbyt ważna decyzja, żeby pomyśleć "będzie co będzie".
Edytowane przez commelediable Czas edycji: 2013-08-24 o 20:52 |
|
|
|
|
#11053 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nie wytrzymala z takimi terminami jestem za malo cierpliwa.. Na szczescie u mojego dr te terminy nie sa straszne
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#11054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ginekolog powiedział to samo ![]() Sofialu kiedy miałaś operację? ![]() Szczęśliwa uderzam do Ciebie w te pędy,bo wróciłam właśnie z Reserved i są tam kamizelki jakiej szukałaś popielaty róż i szare,piękne i tylko 180zł![]() unsafe_girl wymiatasz...co robisz na brzuszek? ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
To jest urywek meila od mojego Dr. pas powoduje że implanty zajmują położenie zgodne z dolnym biegunem własnych gruczołów piersiowych - umożliwia to jak najlepsze "ułożenie się" własnych
|
|
#11055 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu p
Cytat:
|
|
#11056 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza
Cytat:
![]() Miałam stanik ale inny, nie taki duży zapisany z przodu jak dr teraz daje. Ją miałam biały taki mały, zapinany z tylu i bandaż lub pas nad piersiami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-08-24 o 20:48 |
|
|
|
|
#11057 |
|
Rozeznanie
|
Tysiaczku, jeżeli chodzi o brzuch to mam manię napinania mięśni przez cały czas, czy siedzę, czy chodzę
Czasem robię wieczorami ćwiczenia napinające, ale to jak mi się chce No i sport też robi swoje
|
|
|
|
#11058 |
|
Zadomowienie
|
A miesiączka to nie problem , jak już będziesz wiedzieć ze wypada w termin operacji to zmieniają terminy miedzy pacjentkami, pytałam się pani w recepcji
|
#11059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
|
|
#11060 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że do Warszawy mam całkiem niezły kawałek drogi i chyba wolałabym przejść się gdzieś bliżej, szczególnie, że w większości klinik stosują tą samą metodę dopasowywania. A mi raczej nie chodzi o to, żeby doktor jeszcze raz mnie obejrzał, a o to, żebym mogła jeszcze raz popatrzeć i pomacać Więc mogę to zrobić gdziekolwiek.+ Czy któraś z was kontaktowała się ze swoim lekarzem mailowo? Wolałabym to, niż rozmowę telefoniczną, bo wiem, że niezależnie od tego, ile razy bym myślała o tym, o co mam zapytać, to i tak zapomnę
Edytowane przez commelediable Czas edycji: 2013-08-24 o 21:03 |
|
|
|
|
#11061 |
|
Zadomowienie
|
Jejku dziewczynki ale jestem padnieta , jeszcze nigdy nie było żebym miała cała firmę na głowie , teściowa wyjechała , mąż tez , a koleżanka w szpitalu. Wszyscy czymś się zajmują w firmie więc dziś praca z dziećmi na karku i do szpitala z obiadkiem . Ehhh dałam radę a teraz pije piwko cytrynowe
|
#11062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie dręczyłam swojego Dr telefonicznie tylko meilowo![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
ja sączę martini bianco ze sprite'm i cytrynką![]() Zapomniałam Wam napisać,że zmieniłam kolorek włosów i deczko fryzurkę
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-08-24 o 21:10 |
||
|
|
|
#11063 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To fotki dawaj tutaj bo baty ![]() Ja natrafilam na mega wyprzedaż i kupiłam dwie kurtkczki ze skóry za 120zl zamiast 1200zl jestem happy bo jedna jest sportowa a druga elegancka . Mąż się śmiał ze zaoszczedzilam na kawałek cycka---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
#11064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie chciałam,ale nie mogę wstawić fotek ani nawet zmienić awatarku i nie wiem dlaczego
|
|
#11065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#11066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mogę wstawić czy ktoś ma taki kłopot też ?
|
|
#11067 |
|
Zadomowienie
|
Fotki kurteczek wstawione
![]() Tysiaczku może zmniejsz zdjęcia ???
|
#11068 |
|
Zakorzenienie
|
Zmniejszyłam właśnie i nie mogę
|
#11069 |
|
Zadomowienie
|
Ehhhhh to nie wiem o co kaman
![]() Ale szybka jesteś z komentarzami
|
#11070 |
|
Raczkowanie
|
Tysiaczku operacje miałam 8 sierpnia w Szczecinie. Hurrra juz jestem po, trzy lata dojrzewalam do tej decyzji.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

[COLOR="Silver"]

Jakiego oczekiwałyście?

Jak byłam na usg powiedziałam ze chce powiększyć piersi , akurat ten lekarz nie był zwolennikiem ale nie krytykował , powiedział ze poprostu widział jak dziewczyny przychodzą z brzydkimi bliznami , piersi piękne a blizny okropne tylko tyle.
/25.06.2013r.