|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
potworkowa
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Iwoncia z całym szacunkiem, ale to Ty przed chwilą narzekałaś na brak czasu, to weź zostaw kompa/telefon, zejdź z wizażu i nawet nie wiesz, ile czasu zyskasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tak nawiązując do tych zabawek na prezent roczkowy, ja mam z głowy wszelkie edukacyjne hity, bo mam po Kubusiu z fp, do tego masa innych zabawek, naprawdę ciężko jej coś kupić tak na teraz bo wszystko ma
![]()
#1623 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedzi dziewczynki
![]() ![]() Spróbuje małej wyprać w naszym. Ja zawsze kupuję e jakoś tak się przyzwyczaiłam ![]() Baobabek i jak smakuje Isi bioaron? Ja ostatnio kupiłam na all 2 opakowania za 18,80 + koszt wysyłki ![]() ula2689 ehhh ten okres czasami się człowiek modli żeby nie było, a czasami żeby tylko przyszedł ![]() Ale mi smaka tym tortem narobiłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Nie jest za głupi na ta zabawke tylko jeszcze go to nie interesuje. Fabianka mało co interesuje 25 min ![]() Ostatnio woli żebym ciągle z Nim siedziała albo go nosiła,nie chce się sam zajac niczym ![]() Musze mu kupić garnuszek właśnie ![]() Cytat:
![]() Mąż pojechal z chłopcami do swojego Taty bo zadzwonił,że coś tam chce więc wlaczylam muzyczke i sprzatam sobie ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
potworkowa
|
monarika ja piorę w zwykłym Vizirze, odkąd mała ma pół roku. raz wyprałam w E i dostała uczulenia, więc praktycznie świeże pranie poszło z powrotem do kosza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Aa i miałam pisać. Fabis zawsze wstawał tylko raz w nocy koło 2-3 na mleko a od kilku dni wstaje o 23-24 i nie pojdzie spać jak mleka nie dostanie. A po kąpieli od dawna zjada 100,nie wiem czemu tak
![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
potworkowa
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ja ostatnio wypatrzyłam przebitą lewą dolną dwójkę u małej i chyba idzie następna, bo od dwóch nocy mała budzi się z płaczem i zasypia tylko u mnie na brzuchu. jak ją do łóżka przełożę to wdrapuje się na mnie i przytula. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a okazja Ci się trafiła super!, ja zapłaciłam 26 zł w aptece za jedno op. ![]()
![]() |
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą
Cytat:
A od Chodakowskiej dzień dziś mam wolny. Za to tobie by się przydało zaznajomić z nią. Teraz powinnaś zrobić to co zawsze, usunąć mnie ze znajomych na fb a później ściemniać że samo się usunęło ![]() Ej dziewczyno, zwrócić ci uwagę że brzydko dziecko nazywasz a ty od razu z atakiem. Smutne, że nie umiesz zauważyć nic nie stosownego w tym co napisałaś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
założyłam je Lenie na noc a rano całe piżamka była mokra. to samo w dzień ... nie wiem czym to jest spowodowane ![]() wygląda jakby te falbanki były za luźne na moją chudzinę i wszystko przecieka ![]() dady póki co dla nas najlepsze. i jeszcze huggiesy mogą być ![]() Cytat:
Cytat:
Lenę max 5 -10 minut coś zainteresuje, a bywa czasem że nawet minuty nie usiedzi ![]() Cytat:
Lena zazwyczaj przy infekcjach nie gorączkuje i to mnie czasem zmyla. tak jak niedawno, nie miała ani gorączki ani kaszlu, tylko popłakiwała a później okazało się, że ma anginę. Cytat:
tu masz info: ![]() http://www.biedronka.pl/cenydowziecia/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Ula do niedzieli jest promocja na dady
![]()
#1632 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też tak, ale najbardziej lubi trzaskać po niej ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak mam czas to sprawdzam ![]() Teraz maluch ma drzemke po powrocie ze spacerku i se wstawiłam pranko ![]() A teraz uwaga bo pierwszy raz w życiu mi sie coś takiego przydażyło ![]() ![]() ![]() Sprawdziłam kupon z kaskady iiiiiiiiiiii....... mam 11 liczb trafionych !! ![]() Aż sobie za to lecha shandy kupie bo oblać trza ![]() Edytowane przez Iwoncia81 Czas edycji: 2013-08-24 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Ja dzisiaj oglądałam prezentację Anesh i zauważyłam, że przez ten rok, to mnóstwo dziewczyn nam zaginęło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szczerze to nie wiem ile można, ale ja zawsze staram się w ciągu miesiąca od zamrożenia zużyć. ![]() My niedawno mieliśmy też przesunięcie godziny na mleko w nocy, ale po kilku dniach wszystko wróciło do normy.
![]() |
#1635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Chamska jestem?? Podaj przykład??? Wyzwałam kogoś?? Już lepiej nie zaczynaj na nowo bo serio nie ma sensu... Jakoś ja sie nie wtryniam jak ktoś nazwie swoje dziecko wredną mędą a tu padło nie raz takie słowo i to nie ode mnie. Każdy znajdzie coś na kłótnie i doczepienie sie a ja nie mam na to czasu i do nikogo sie nie czepiam. Mnie Chodakowska niepotrzebna ![]() Wole iść na spacer, w plener albo inaczej spędzać czas w towarzystwie mojej rodzinki ![]() Wieczorkiem planujemy grilka więc będzie fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() Ide świętować wygraną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Cytat:
Cytat:
Po drugie pisze się menda a nie męda. Po trzecie masz sporo ciałka zbędnego, więc Chodakowska by Ci dużo pomogła. Po czwarte pisać do ciebie to jak gadać ze ścianą tak więc ignorancja od tej pory ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Monarika ja piore w zwykłym proszku od grudnia
![]() Kurde chce nadrobić i co chwilę cos ![]() ![]() ![]() A tak pozatym to humoru nie mam nadal. Eh szkoda gadac. A i dziś dostala Jagoda prezent urodzinowy od babci (mojej mamy) ![]() ![]() Radość Jagody bezcenna ![]() A i z nowości mam prawie czarne włosy ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-08-24 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1640 |
Zakorzenienie
|
my wróciliśmy ze spacerku, mała na syrenie, bo jej się strasznie spać chciało, a na dworze zbyt wiele atrakcji, więc postanowiła się wkurzyć i płakać całą drogę z parku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1641 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi tżt raz kupił za ok 30 zł w aptece ![]() Cytat:
![]() ooo widzisz jaki super ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zakorzenienie
|
fajna bryka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1643 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczęta!
![]() nie mam siły nadrabiać co tu naskrobałyście, ostatni tydzień miałam bardzo ciężki. Za to dziś LABA! Tżt pojechał z małą na wieś i będą wieczorem, mam tyle czasu że nie wiem co ze sobą zrobić ![]() ![]() Spóźnione naj, naj dla Melci! ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- PS. Ale Jagódka słodka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Kobity
![]() Cytat:
Co do pieluch, to u nas i pampersy i dady się sprawdzają, pampersy na nockę, dady na dzień. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żeby babcie się nie obraziły i nie było niepotrzebnych spięć, Lena jeden dzień spędza u jednych dziadków a drugi u moich rodziców ![]() nie ukrywam, że czasem czekam na te "wolne" dni jak na zbawienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sama na szybko to cebule podsmażam, dodaje mieso i przyprawy ( tz robie taka mieszanke w duzym słoiku miesza oregano, bazylie, chili,czosnek w proszku, sol), jak sie mieso podsmaży z przyprawami dodaje passate, z łyżeczkę cukru. doprawiam potem ewentualnie jeszcze sola. tak na szybko ![]() Cytat:
Cytat:
Iwa super ta pralka!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | ||
Zakorzenienie
|
Uff zasnela, może teraz uda mi sie pocytowac
![]() Jeździk dziś wypróbowalysmy w terenie i całkiem fajnie. Niestety w opcji z barierkami nie skręca i musiałam co chwilę podnosic. Podnozek super sprawa, chociaż po domu sciagamy go,bo Jagoda chce sie odpychac. Narazie tylko do tylu sie jej udaje hehe ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Co do pampkow to Jagoda tez w 4i jeszcze dużo miejsca w nich ma ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Dziękujemy za komplementy! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() Co do pampkow to i nas tak samo, tylko pampers nie przecieka. A i wykładzine już w sypialni mamy czyli skończona. Jutro na przedpokoju mąż położy ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- MARta to super, ze udało Ci sie sprzedać suknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- No i nadrabiania koniec ![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-08-24 o 18:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Kurcze od popołudnia Dandus ma temperaturę
![]() Nie wiem co to się przyplatalo ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi
![]() Z tego wynika, że tylko ja piorę jeszcze małej rzeczy w loveli ![]() Cytat:
![]() u nas taki tran raczej by się nie sprawdził bo mała nie chciałaby z łyżeczki pić ![]() Anusia oby tak chwilowa ta temp była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja chcę pochwalić Misia mojego, bo dziś znów zajadał bananka, na śniadanko i obiad zagryzał nim też ![]() ![]() ![]() ![]() No i znowu poszedł spać bez cyca. Jednak pomoc TŻta jest nieunikniona, bo jak ja go bujałam to płakał, jak on go przejął od razu przestał płakać. No ale nocka jeszcze z cycem. Coś często się budzi ostatnio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.