|
|
#2101 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
pewnie mie tylko spodni nie ma na sobie
![]() mam jęczydło więc tylko was przelatuję
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerka, SUPER LASKA!!!
![]() A widziałyście na fb jakie zdjęcie dodała bijkora??
|
#2103 | |
|
Rozeznanie
|
Nawijko dużo miłości ci życzę!!!!!!!!!!
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() tż poszedł po loda
|
|
#2104 |
|
Lurker ;)
|
Nawijko najlepszego! Zeby Kubeczek Ci wyrosl na grzecznego chlopaka
![]() ![]() Meneq gratulacje! Zdolna Yae! Misia myslisz, ze to jakas aluzja z jego strony? ![]() Black powiedz prosze jaki masz pedzel do podkladu? My nadal lozeczko na najwyzszym poziomie. Mloda sie obraca, ale do wstawania jeszcze daleko. Cos ogarnac sie nie moge, przeraza mnie ten powrot do pracy...
|
#2105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na ryj (dziś znowu). Oskar tak daje po dupie że nie wyrabiam-skraca sobie drzemki i cholera przez to jest nieznośny wręcz.
Teraz ze zmęczenia padł przy butli i co? Odłożyłam do łożeczka,usiadłam a ten wstał... ![]() Naprawdę już nie mam sił Dodam że cały dzień jestem z nim sama.
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
dla Mikolajka Laurko dla Was rowniez Nawijko Dla Twojego meza takze My tez mamy na najwyzszym ale moja czasamu tylko w Dzien spi |
|
|
|
#2108 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, piszę do Was z wakacji jeszcze tydzien mnie na pewno nie bedzie, chociaz kupilam sobie internet b z rodzicami samej mi sie troszke nudzi wieczorami ;P no i mze jutro Was troszke poczytam.
Na miejscu jest cudownie i Borys swietnie sie zaklimatyzował, za to podróż była tragiczna. o ile w dzien byl grzeczniutki w samochodzie tak jednak o 19 jst na tyle przyzwyczajony do spania na plasko w lozeczku ze po 2 godzinach snu nocnego sie obudzil i krzyczal jak zazynany, myslalam ze z fotelika wyskoczy, i tak spal 30 min plakal ze 30, ratowaly nas tylko postoje ale ilez mozna bylo sie zatrzymywac?> myslalam ze nigdy nie dojedziemy. Raczkowanie mamy juz w pelni opanowane, siadania ciagle nie generalnie stal sie dzieckiem niedokladalnym bo jednak nie ma go tutaj gdzie odlozyc bo zaraz zbiera garsciami kamyczki, szyszki, igly i inne duperele. Na szczescie moi rodzice bardzo mi pomagaja i mam czas zeby plywac sobie z pletwami, biegac. A wieczorami spi juz o 19 i pijemy sobie winko. Tak wiec zyc nie umierac. Z TZ zapowiadalo sie idealnie, ale pozniej zlapal strasznego dola! chyba w koncu do niego dotarlo ze z dzieckiem nie da sie juz robic wszytskiego tego co wczesniej i mimo ze mielismy tesciow to nawet nie chcial ich wykorzystac i spedzilismy raptem jeden dzien razem! a pozniej gore wziela depresja ze nie udalo sie lodki zarezerwowac i ze jego 5dniowy pobyt bedzie kompletnie do dupy. Ale ten czas ktry udalo nam sie spedzic we dwojke byl naprawde swietny. Szkoda, ze bardziej nie chcial "wykorzystac" tesciow ale rozumiem, ze tez ma swoje problemy, zly humor, tez sie doluje. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- a i wiecie co zrobilam? dalam Boryskowi troszke lodow, na takiej szczoteczce do zebow mu podawalam ktora mu kupilam w zamysle zeby myc dwa zabki, ktore ma ale okazala sie najlepsza zabawka ever non stop sie nia bawi. No i nocka wyjeta z zycia. Jak zaczal robic kupe o 4 nad ranem tak skonczyl o 5tej, na szczescie grzeczniutki byl, slyszalam ze sie meczy i skakal po lozeczku calym ale nie zaplakal. Natomiast jak juz skonczyl to sie rozbudzil i po spaniu bylo. No i mowie mamie ze koniec! Ze nie daje mu juz wiecej, a mama na to ze wlasnie powinnam niech sie przyzwyczaja ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- a i co mi sie jeszcze przypomnialo, co jakis czas ktos sie oczkami Boryska zachwyca, w tej niebieskiej czapce, odbijajace Adriatyk sa jeszcze bardziej blekitne. Niestety dzisiaj zauwazylam ze w okol zrenic lapia juz troszke inny kolor, moj .. i bo sie ze zbliza sie koniec blekitu.
|
#2109 |
|
Zadomowienie
|
Mala tulam zby sie szybko poprawilo
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Little, a o jaki dokładnie pytasz? Bo mam dużo, jakiś konkretny model byś chciała? Flat top, round top, koci język? Stippling?
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem! Nadrobiłam! Ale nie cytuje bo nie mam weny..
Marsi, Hje bawcie sie dobrze
|
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Witam Was..padam na ryjek ale jeszcze tyle przedemna... Jutro wstaje raniutko..i ubieram stol...zrobię zdjęcie jak to wyjdzie na "sucho" bez żarła i Wam wyślę...na razie pochwale sie tylko ciasteczkami...pamiatki dla chrzestnych..dziadków i pradziadków- (Antos ma 3 prababcie i 2 pradziadkow).
Buziaki i do potem...
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
blogerko super, ze wakacje udane i rodzice pomagaja. Szkoda, ze Tz byl z Wami tak krotko, moze to przez to tak naprawde zlapal dola?
Wygladasz przepieknie kochana. Nie moge uwierzyc, ze Ty w ogole w ciazy bylas Bawcie sie dobrze a Borysek jakich oczek by nie mial to zawsze bedzie tak samo piekny O losie... ale naslodzilam ![]() silver, no to witaj w klubie. Moj juz wrocil ale, ze wczoraj nie spalismy do 2 w nocy a on do pracy wstawal przed 5 to zjadl tylko obiad i zasnal biedny na kanapie Jutro na szczescie tylko do 14 Dziekujemy za komplementy na fejsie neti cudne ciasteczka
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-08-24 o 20:37 |
|
|
|
#2114 |
|
Lurker ;)
|
Black hmm nie znam sie, ale wydaje mi sie ze nakladanie flat topem jest najlatwiejsze? Przynajmniej tak wyglada na filmikach
Obojetnie jaki mam podklad gdzies tam pojawia sie sucha skorka, smuga, moze nie umiem nakladac odpowiednio? Dlatego pomyslalam o pedzlu.
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, sliczne
|
|
|
|
#2116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przeważnie, akurat ten tydzień mąż 5 dni w pracy od rana do nocy!Nie powiem, jak NIE dotarłam na zamek :/ Agu się włączył marud (za wcześnie rano wstała), taki, że następnym razem zatyczki do uszu kupię ![]() Jeden dialog: - chcesz jechać stojąc na wózku? -nieeeeee a buuuuu!!! - no to idziemy dalej - ale ja chcę stać na wózkuuuuuu! a buuuuu! ![]() mamy drogie, wy może zacznijcie na terapię jakąś już zbierać |
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
mala
blogerko WITAJ Wypoczywaj jeszcze kochana TĘSKNIMY.Brakuje tu Ciebie!!!Aha...ale z Ciebie laska jest. Wogóle nie widać że w ciąży byłaś. A jaka talia ![]() neti ![]() ania ojj to nie dziwię się że Twój już padł ![]() Mój dopiero o 21 kończy pracę. Będzie gdzieś około 21.30. Ale jutro ma wolne na szczęście.
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
No flat topy są fajne, generalnie wszystkie pędzle do podkładu lubię, ale myślę, że na początek taki byłby najlepszy - polecam Hakuro H50s https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ladu-h50s.html (około 25zł + przesyłka), a jeśli nie chcesz się bawić w zamawianie przez internet, to możesz się zaopatrzyć w EcoToolsa takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ing-brush.html Można je kupić w Rossmanie, za około 30zł.
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny blogujace, pytanie mam do Was Skad macie takie bajeranckie znaczki na Waszych blogach, ze jestescie blogujacymi mamami? ![]() Ok... chyba juz wiem
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-08-24 o 20:52 |
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, kobieto MASZ TALENT!
Przeczytałam bloga..... to co wczoraj pisałaś... UWIELBIAM,KOCHAM CIĘ CZYTAĆ! ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ania przepiękne zdjęcia!
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski,mam od wczoraj 10 stron w plecy-nie ma najmniejszych szans na nadrobienie
|
|
|
|
#2124 | |
|
Zakorzenienie
|
sylwia
zaraz idę do k. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blogerko: cudnie wyglądasz ![]() Zaraz pędzę do klubu zobaczyć co napisała Sylwia. -- A ja dziś intensywny dzień - prawie cały poza domem. Rano spotkanie z Nancy ( )Rany, jakie ona pyszności narobiła. Mega sałatka Gyros i ciasto 3-bit, takie, że sama szybko ukradnę przepis i zrobię, Tż gupio było bo zjadł 3 kawałki ![]() Kubuś wskoczył na wyższy level, bardzo się kontaktowy zrobił, nie bał się już mojej córki Fakt, widać w nich różnicę tego miesiąca, ale moja od niedawna tak pełza. Poza tym Kubuś wyraźnie coś kombinuje i za chwilę sam będzie tak śmigał. A jaki to śmieszek fajny jest! Myślałam, że może się będzie mnie bał albo coś - a on co ja spojrzałam i się uśmiechnęłam to on wielki uśmiech od ucha do ucha i wpatrywał się z szeroko otwartymi oczkami. Strasznie pocieszny chłopaczek. W ogóle, Nancy i jej mąż to są tacy sympatyczni ludzie, że super się z nimi spędza czas i w ogóle bez napinki , cieszymy się z Tż że ich poznaliśmy bo nie mamy żadnych znajomych z dziećmi, a z nimi można o wszystkim pogadać, od razu lepiej.Aha - i Nancy ma szałowy nowy kolor włosów, jak już zauważyłyście, pasuje jej bardzo. |
|
|
|
|
#2126 | ||||
|
Zadomowienie
|
Sto lat dla Nawijki spelnienia i jak najwiecej chwil radosci
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzialam zdjecia Blogerki szczena opada i w kompleksy sie jeszcze wieksze wpedzilam. Cytat:
My dzisiaj bylismy kupic tz koszule i d.pa, bo nie ma rozmiaru na niego, a mielismy taka ladna upatrzona w bytomiu i w calej polsce nie ma akurat tego rozmiaru Jutro jedziemy rano nad morze Pozdrawiamy wszystkich |
||||
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
w zyciu was nie nadrobie, ale dnie nas nie ma w domu, dzisiaj wesole miasteczko jutro basen i utesciow masakra takze buziakuje tylko mocno i do pomiedzialku
|
#2128 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale jaram się tym pełzaniem Nawet filmik nagrałam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas też łóżeczko na najwyższym, ale Michał leń na razie. W łóżeczku też prawie nie śpi. Blogerko ale Ci dobrze
|
||||||
|
|
|
#2129 |
|
Konto usunięte
|
Neti, ciasteczka cudowne
![]() Debrah, miałam pytać, jakie to krakowskie zoo jest? |
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko sto latek dla NAWIJKI i uciekam bo wczorajsza noc niewiele spana......
całuje Was, dziekuje, ze jestescie- wsparciem, pocieszeniem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Teraz obniżę na najniższe
Jest tutaj ktoś kto ma łóżeczko na najwyższym poziomie 

dla 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
TĘSKNIMY.Brakuje tu Ciebie!!!