Pędzle do twarzy

Hakuro Pędzel do podkładu H50S

Hakuro H50S Profesjonalny pędzel do podkładu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
Nasi użytkownicy zostawili 355 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 18:12
    Dobry, ale wolę gąbki
    Kiedyś lubiłam ten pędzel, jednak później przerzuciłam się na gąbki do nakładania podkładu. Uważam, że dają one bardziej naturalne wykończenie. Jednakże, jeśli ktoś preferuje pędzle, to Hakuro H50S nada się bardzo dobrze. Jest bardzo wytrzymały, dobrze się myje i po latach wygląda jak nowy. Nie zauważyłam, aby wychodziły z niego jakiekolwiek włoski. Cena jest wyższa niż przeciętnych pędzli, ale dla tej jakości warto tyle zapłacić.
    Zalety:
    • świetna jakość i trwałość
    Wady:
    • gąbki dają ładniejszy efekt przy nakładaniu podkładu
  • 22 lutego 2025 o 15:26
    Trwały i dobry.
    Jest to pędzel typu flat top. Ma przyjemne, zbite włosie syntetyczne. Mimo mnóstwa prań nadal jest miękke, nie wypada, nie odkształca się, a trzonek i skuwka nie rozklejają się. Z domyciem go z podkładu też nie mam większych problemów. Dodatkowo cena nie jest wysoka. Mogę śmiało stwierdzić, że jest to godny uwagi pędzel do makijażu. Mam go od kilku lat, a nadal wygląda jak nowy.
  • 13 października 2024 o 15:20
    Godny uwagi!
    Pędzelek ma przyjemne, zbite włosie syntetyczne, które mimo "miliona" prań (mam go od kilku lat) nadal jest miękke, nie wypada, nie odkształca się, a trzonek i skuwka nie rozklejają się. Z domyciem go też nie mam większych problemów. Dodatkowo cena nie jest wysoka ☺️
  • 5 sierpnia 2024 o 22:48
    Pędzel H50S jest wyjątkowo precyzyjny i wygodny co ułatwia mi robienie makijażu
    Jako miłośniczka kosmetyków i profesjonalnych narzędzi do makijażu, z przyjemnością testowałam pędzel Hakuro H50S. Pędzel H50S to kompaktowa wersja znanego pędzla H50, co jest dla mnie ogromnym plusem. Jego mniejszy rozmiar sprawia, że jest wyjątkowo precyzyjny i wygodny w użyciu, szczególnie w trudno dostępnych miejscach wokół oczu i nosa. Rączka jest ergonomiczna, co umożliwia pewny chwyt i precyzyjne aplikowanie kosmetyków. Co ważne, pędzel nie zostawia smug ani nie wchłania zbyt wiele produktu. Wystarczy spryskać go odrobiną wody przed użyciem, aby optymalnie nawilżyć włosie, co pozwala na oszczędne zużycie podkładu. Używając H50S, zauważyłam, że podkład rozprowadza się równomiernie i bezproblemowo. Niewielki rozmiar pędzla umożliwia precyzyjne nałożenie produktu, a okrężne ruchy sprawiają, że efekt końcowy jest naturalny i gładki. Dzięki temu pędzel jest idealny zarówno do codziennego makijażu, jak i do bardziej zaawansowanych technik konturowania. Pędzel Hakuro H50S to doskonałe narzędzie dla każdego, kto szuka precyzyjnego, wysokiej jakości pędzla do podkładu. Jego rozmiar, jakość wykonania i efektywność sprawiają, że jest to inwestycja warta każdej złotówki.
  • 28 marca 2024 o 16:40
    Ulubieniec makijażowy
    Zdecydowanie mój faworyt do podkładu to pędzel Hakuro . Towarzyszy mi od lat , uwielbiam go świetnie się z nim pracuje po kilku latach używania nie wyleciał ani jeden włosek, łatwo się go czyści. Wart swojej ceny
    Zalety:
    Wady:
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy