Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 0 0%
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi 2 3,51%
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody 1 1,75%
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe 13 22,81%
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi 5 8,77%
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita 0 0%
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy 1 1,75%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku 25 43,86%
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny 9 15,79%
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-24, 23:22   #1171
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Ja jestem jeszcze lepsza- babka z Factory jakiś czas temu7 powiedziała, że te wózki są to zobaczenia na Malborskiej na Targówku. Więc pojechaliśmy do Atrium Targówek- tam Pani powiedziała, że to nie o te centrum chodzi tylko w Parku Handlowym Targówek... no więc znów podjechaliśmy...

Mam jakąś zniżkę do wykorzystania w Smyku i właśnie się zastanowiłam czy wózka stamtąd nie wziąć...

W każdym razie ubolewam, że tak mało siły bo TK Maxa otworzyli, do Ikei na hotdoga i loda by się przydało, a tak znów telepałam się na przystanek 190...
no i jakby Ciebie to zainteresowało- tam mothercare- nie wiem czy likwidują czy co- ale są mega wyprzedaże- łaszków od groma (jak dla mnie i tak za drogie).

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:29   #1172
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A co do mojego dnia, fajnie było
Przyjechała przyjaciółka z facetem, zabrali mnie na zakupy, ogarniali Edzika, jej facet zaniósł mi wszystko do domu i nie musiałam nic dźwigać Oczywiście zapomniałam kilku rzeczy, więc jutro rano skoczymy dokupić z Edą, ale to nic ciężkiego
Potem zrobiliśmy pizzę i jeszcze jedna koleżanka z mężem przyjechała i było bardzo sympatycznie - ZWŁASZCZA po samotnych 2 tygodniach, a do tego smacznie - mmm, domowa pizza
Edi się wycieszył wujkami, stanowczo brakuje mu męskiego towarzystwa

Tż ma się nieco lepiej, mówi też, że miał 3 telefony w sprawie nowej pracy, więc może nie będzie tak źle, nawet jeśliby się tam rozmyślili, ale im całą sytuację opisał w mailu, bo nie sposób się dodzwonić. Myślimy pozytywnie!

A we wtorek na cały dzień będzie u mnie siostra

Aaaaaaaa! W poniedziałek moja mama ma urodziny, a ja nie mam kasy na prezent Zapraszała na noc, to może kwiatka jej kupię i pojedziemy...

Chyba piszę już sama do siebie, ale jeszcze chciałam się pochwalić, że torba w 80% spakowana! Może nawet 90 Mam wodę, przekąski, wszystko dla Elenki. Mi brakuje laktatora, koszul, klapków, staników. Ale to albo muszę dokupić, albo się suszy, albo idzie pocztą, więc luuuuuz
No to jestem gotowa w razie W

Ale rodzić jeszcze nie chcę, czekam na tż aż wydobrzeje, bo chcę jeszcze , bo potem połóg i znów nie będzie można
no to piękny i widać udany dzień oby takich coraz więcej i z tż u boku, oby szybciutko mu się polepszało i żeby wyszedł do Was miło ze strony znajomych że pomogli przy zakupach a torba to tak jak u mnie, też prawie spakowana chyba tylko brakuje mi jakiś przekąsek o których tutaj piszecie i o codziennych rzeczach tj szczoteczka, pasta do zębów, krem itd
także no ja mogę rodzić, a Ty poczekaj na tż
Stary 2013-08-24, 23:29   #1173
misia332
Zakorzenienie

Ja też jestem. Położyłam wszystkich spać, czyt. trzeźwych (dzieci i ja) i nietrzeźwych (TŻ, szwagier i szwagierka ) ogarnęłam trochę mieszkanie i sama się kładę.

Jutro mnie pewnie też nie będzie.

TŻ mi chucha wódą w twarz.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 23:31   #1174
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Ja jestem jeszcze lepsza- babka z Factory jakiś czas temu7 powiedziała, że te wózki są to zobaczenia na Malborskiej na Targówku. Więc pojechaliśmy do Atrium Targówek- tam Pani powiedziała, że to nie o te centrum chodzi tylko w Parku Handlowym Targówek... no więc znów podjechaliśmy...

Mam jakąś zniżkę do wykorzystania w Smyku i właśnie się zastanowiłam czy wózka stamtąd nie wziąć...

W każdym razie ubolewam, że tak mało siły bo TK Maxa otworzyli, do Ikei na hotdoga i loda by się przydało, a tak znów telepałam się na przystanek 190...
no i jakby Ciebie to zainteresowało- tam mothercare- nie wiem czy likwidują czy co- ale są mega wyprzedaże- łaszków od groma (jak dla mnie i tak za drogie).
No bo Malborska jest do Św. Wincentego i potem w Markach, dziwnie tak

W Smyku chyba żadna zniżka Ci się nie opłaci na wózek, lepiej w necie zamówić

MC dla mnie za drogie, a ciuszki już wszystkie mam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 04:42   #1175
beaciakiss
Raczkowanie

GG do beaciakiss

dobry wieczór babeczki to był dobry dzień. posprzątałam wszystko, umyłam lodówkę, byliśmy na sporych zakupach spożywczych. siedzimy teraz z tż przed telewizorkiem. on pije drineczka a ja zajadam pyszną babeczkę z serem i jagodami oboje wykąpani i wyprzytulani. oby więcej takich miłych spokojnych wieczorów. córka oczywiście cały dzień akrobacje. nie wiem co z nią. ostatnio była spokojniejsza a od kilku dni szaleństwo. ale lubię to i wolę szaleństwo niż zastanawianie się czy wszystko z nią ok bo nieruchoma.
i uwielbiam czytać opisy porodów zawsze się przy tym popłaczę ale cóż. więc proszę rodzić i opisywać
i wstawiam bodziaki i kołyskę bo wcześniej nie dało się wgrać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pTRU1-11679924dt.jpg (26,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IM-CUT~1.jpg (18,1 KB, 9 załadowań)
beaciakiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 06:35   #1176
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Bajka - swietny opis, dzieki, mnie podbudowal.

Ja mialam okropny wieczor. Jak zwykle na bole sie nie skarze, to wczoraj zlapal mnie w prawym boku, potem doszly plecy na dole i brzuch. Bol byl raczej ciagly, wiec szybko uspokoilam tz ale tak dawalo, ze chodzic nie moglam. Chyba moje wnetrznosci maja dosc
Przeszlo w nocy, choc ta prawa strone wciaz troche czuje. Z milego wieczoru z TZ wyszla doopa

Przypomnialo mi sie, ze jak bylam w szpitalu, to laska, co ze mna lezala myslala, ze ma niestrawnosc i bol zoladka. Poprosila zreszta o jakis lek na zoladek, bo chyba cos zjadla nieteges. A ktg pokazalo skurcze. Taka ciekawostka.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
Napisane przez beaciakiss Pokaż wiadomość
dobry wieczór babeczki to był dobry dzień. posprzątałam wszystko, umyłam lodówkę, byliśmy na sporych zakupach spożywczych. siedzimy teraz z tż przed telewizorkiem. on pije drineczka a ja zajadam pyszną babeczkę z serem i jagodami oboje wykąpani i wyprzytulani. oby więcej takich miłych spokojnych wieczorów. córka oczywiście cały dzień akrobacje. nie wiem co z nią. ostatnio była spokojniejsza a od kilku dni szaleństwo. ale lubię to i wolę szaleństwo niż zastanawianie się czy wszystko z nią ok bo nieruchoma.
i uwielbiam czytać opisy porodów zawsze się przy tym popłaczę ale cóż. więc proszę rodzić i opisywać
Sliczne

Stary 2013-08-25, 06:36   #1177
Diorisha
Zakorzenienie

Witamy się z Ewunią w 37tc

Nie śpię już od godziny i chyba kopsnę się na jakieś śniadanko
Kurcze ciekawe ja makrela-mam nadzieję,że wszystko u Niej w porządku

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Staram się, chociaż jeśli chodzi o zdrowie małej to ja panikara jestem. Nie boję się mojego bólu itp. - akurat z tym nigdy nie panikuję- ale jeśli chodzi o małą to wiem,że będę okropnie przewrażliwiona
heh całkiem możliwe,że będziesz Ja tam jestem matka kwoka

ladan zachowanie Twojej mam żenujące. Dorosła kobieta a infantylna,że szok

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
aha chcialam wam powiedziec, że dzisiaj zaczęlismy powolutenku wyganiac Aliego z tzem;D
hehe
Czadowo-będzie porodzik

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Pytanko do doswiadczonych mam;

Drugi dzien karmienia a ja mam masakre z brodawkami. Mam masc Maltan. Czy jakies inne pomysly?? Mam normalnie lzy w oczach jak ciagnie ;( widzialam tez pytanie bojatoi o mascie ehh moze Was to ominie...
Kup osłonki na piersi-mi pomogły I powodzenia

czarna no co Ty Zaciskaj tam mocno nogi

papuga mocne kciuki oby to było to

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
(...)
co do opisu no to dziewczyny szalu nie bedzie no ale cos wysmaruje (...)
Zazdroszczę,że masz to już za sobą A ten skok z 5cm na 10cm w ciągu chwili to coś wspaniałego
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 06:42   #1178
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
tz czubek strzelil mi fote jak zaczeli mnie akurat lyzeczkowac a ja tak swiezo wygladalam, zaraz po porodzie
Miszcz ujęcia Ten to umie wybrać moment

Cytat:
Przyjechała przyjaciółka z facetem, zabrali mnie na zakupy, ogarniali Edzika, jej facet zaniósł mi wszystko do domu i nie musiałam nic dźwigać Oczywiście zapomniałam kilku rzeczy, więc jutro rano skoczymy dokupić z Edą, ale to nic ciężkiego
Potem zrobiliśmy pizzę i jeszcze jedna koleżanka z mężem przyjechała i było bardzo sympatycznie - ZWŁASZCZA po samotnych 2 tygodniach, a do tego smacznie - mmm, domowa pizza

Tż ma się nieco lepiej, mówi też, że miał 3 telefony w sprawie nowej pracy, więc może nie będzie tak źle, nawet jeśliby się tam rozmyślili, ale im całą sytuację opisał w mailu, bo nie sposób się dodzwonić. Myślimy pozytywnie!

Aaaaaaaa! W poniedziałek moja mama ma urodziny, a ja nie mam kasy na prezent Zapraszała na noc, to może kwiatka jej kupię i pojedziemy...

Ale rodzić jeszcze nie chcę, czekam na tż aż wydobrzeje, bo chcę jeszcze , bo potem połóg i znów nie będzie można
Super,że mieliście z Edzikiem taki mega pozytywny dzień
Jeszcze troszkę i mały będzie się cieszył obecnością tatusia także nie smutaj
Kciuki za pracę tża
Mamie kup kwiatek przecież na pewno wie,że Wam się nie przelewa i braku prezentu nie będzie miała Ci za złe

Co do pogrubionego to się wie samo przez się,że trza pobrykać

Cytat:
Ale śliczności

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja mialam okropny wieczor. Jak zwykle na bole sie nie skarze, to wczoraj zlapal mnie w prawym boku, potem doszly plecy na dole i brzuch. Bol byl raczej ciagly, wiec szybko uspokoilam tz ale tak dawalo, ze chodzic nie moglam. Chyba moje wnetrznosci maja dosc
Przeszlo w nocy, choc ta prawa strone wciaz troche czuje. Z milego wieczoru z TZ wyszla doopa

Przypomnialo mi sie, ze jak bylam w szpitalu, to laska, co ze mna lezala myslala, ze ma niestrawnosc i bol zoladka. Poprosila zreszta o jakis lek na zoladek, bo chyba cos zjadla nieteges. A ktg pokazalo skurcze. Taka ciekawostka.

Łączę się w bólu. Mała leży główkowo,poprzecznie i mi tak masakruje jelita,że po 3-4 razy dziennie chodzę do toalety- tak mnie od tego czyści . Wczoraj tak mnie okropnie bolało,że o mało się nie rozpłakałam...
A ta laska w szpitalu szok . Faktycznie ciekawostka.
Stary 2013-08-25, 06:45   #1179
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Diorisha - gratuluje kolejnego tygodnia. Coraz blizej...

Stary 2013-08-25, 06:50   #1180
ja :)
Zakorzenienie

Re: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013,

[QUOTE=Diorisha;42438948][CENTER]

Gratulacje! Ale leca te tygodnie

Ja uciekam dzis spac wczesniej bo cos mi kondycja leci i meczy mnie wszystko okrutnie. Oby tylko grzecznie przespac noc..

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 06:55   #1181
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Diorisha - gratuluje kolejnego tygodnia. Coraz blizej...

Dzięki . U Ciebie to już lada chwila także głowa do góry

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

[QUOTE=ja ;42438957]
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
[CENTER]

Gratulacje! Ale leca te tygodnie

Ja uciekam dzis spac wczesniej bo cos mi kondycja leci i meczy mnie wszystko okrutnie. Oby tylko grzecznie przespac noc..

Dzięki i dobrej nocki I porządnej regeneracji życzę bo kondycja faktycznie leci- szczególnie w tych ostatnich tygodniach
Stary 2013-08-25, 07:01   #1182
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dzień dobry.

Diorisha za kolejny tydzień

Matall super że wczorajszy dzień nastroił cię tak pozytywnie. Oby takich dni było coraz więcej

Beaciakiss śliczne zakupy

Sama również witam się w 37 tc. I łączę się z tymi, których dzieci mają ADHD

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-08-25 o 07:03
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 07:06   #1183
kaska87
Zakorzenienie

witam w ten piękny słoneczny poranek sąsiad mnie obudził, mimo tej wczesnej godziny mama mnie zdążyła lekko wkurzyć, ale mam to gdzieś w dniu dzisiejszym

Bajka- spoko opis, ale zawiodłam się bo bez pocisków

Diorisha gratuluję tygodnia nr 37 oby jeszcze tydzień i można Ewuśkę poganiać

Katarzyna gratki za tydzień za tydzień też możesz szaleć, kurcze jeszcze mnie przegonicie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-08-25 o 07:09
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 07:17   #1184
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Tobie również gratuluję

Kaśka to już dziś już dziś już dziś
hehe jakby się P. dowiedział,że cały wątek żyje Jego powrotem to by Ci dopiero dał

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Diorisha gratuluję tygodnia nr 37 oby jeszcze tydzień i można Ewuśkę poganiać
heh
Poczekam do wyników GBS a wymaz mam mieć pobrany w najbliższy czwartek 29.08 a potem hulaj dusza piekła nie ma
Stary 2013-08-25, 07:18   #1185
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka to już dziś już dziś już dziś
hehe jakby się P. dowiedział,że cały wątek żyje Jego powrotem to by Ci dopiero dał
powiem mu, zobaczymy co powie

a badanie HBs to żółtaczka? a GBS pacior?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-08-25 o 07:19
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 07:19   #1186
logoasia
Zakorzenienie

Hejo my jak zwykle od 6 na nogach
Wczoraj nie mialam za wiele czasy zeby pisac choc uwazam ze dzien bez wizazu to dzien stracony

bajka ty to jednak jestes farciara zamiast lez na policzkach to mialam na twarzy banana jak czytalam opis. ciesze sie ze jestescie juz razem zeby wszystko ulozylo sie pomyslnie
Matal twoj wczorajszy post mega pozytywny po tych wielu dniach nerwów

a u mnie narazie spokoj z hormonami choc ciezko mi sie dogadac z tz. gratuluje wam kochane kolejnych tygodni i zycze udanej niedzieli
.
Trzymam za slowo ze weekend bez porodow
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 07:42   #1187
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
a badanie HBs to żółtaczka? a GBS pacior?

logoasiu Wam również udanej niedzieli
Stary 2013-08-25, 08:05   #1188
tassia
Zakorzenienie

W dniu w ktorym wraca maz Kaski (dzis juz chyba nie pomylilam) WITAM SIE W 37TC

wlasnie zadzwonila tesciowa ze juz sa i ze przyjechala cala wyprawka z włoch.
najpewniej zobacze ja jutro, ale nie moge sie doczekac, niestety udalo sie zapakowac tylko rzeczy do pol roku
ale dobre i to, potem zaplace jakas chora kase.za kuriera

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:20   #1189
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Witam się z totalnie popsutym nastrojem! Moi sąsiedzi zrobili sobie wczoraj spotkanie ze znajomymi i było tak głosno,że od 2:00-5.30 nie zmruzyłam oka! Wkurza mnie coś takiego. Sama jestem młoda,duzo imprezowałam,ale kurcze jak mieszka sie w bloku i wie sie,ze są w nim małe dzieci,to chyba mozna przyciszyć paszcze stojąc mi tuz obok okna? Muzyki nie było,za to ich cholerne smiechy,darcie sie i skakanie po mieszkaniu(mieszkają nade mną) przebiły wszystko! Jestem wsciekła i niewyspana!!! :[

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:34   #1190
matallewar
Zakorzenienie

DIORISHA, KATARZYNA, TASSIA za kolejne tygodnie

CZARNA rozumiem Cię, moi mają dzieci, a nie umieli zrozumieć prośby, żeby o 2 było troszkę ciszej, bo spać nie mozemy

Witam jeszcze z łóżka. Edi już pyta, czy wstajemy, więc długo nie poleze, ale spalam jakieś 8h i czuje się bosko, tylko myślałam rano, ze mi pęcherz pęknie

KASKA haha, ciekawe jak zareaguje

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-25, 08:35   #1191
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Czarna współczuję. U mnie też sąsiedzi czasem szaleją i właśnie nie muzyka jest najgorsza ale owe darcie pyska, śmiechy i chichy . Tylko oni na szczęście swoje imprezy kończą ok 1 w nocy

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2013-08-25 o 08:40
Stary 2013-08-25, 08:39   #1192
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
tak.

Macie tak, że przy kichaniu popuszczacie siuśki ? ????
ja przed kichaniem muszę zacisnąć nogi bo inaczej...
Cytat:
zaraz sie maly szogun przebudzi na szamke wiec pewnie wiecej napisze przy jej nastepnej drzemce

ogolnie cud miod i orzeszki ale na wiecej dzieci sie nie decyduje

porod w pewnym momencie poszedl ekspresem, ale to napisze przy okazji relacji, bo czort wlasnie sie budzic zaczyna. kruszynka z niej straszna, boje jej sie tylek przewijac bo ciezko mi jej syrki chwycic ale jest zdrowiutka chociaz urodzila sie na 8,8,9 pkt Apgar przez znieczulenie. no i do Blanki wydaje mi sie podobna co najwazniejsze ma moj nos

Motyl tak dlugo nas beda trzymac przez moja niedoczynnosc tarczycy, bo noworodkowi na 4 dobre pobieraja TSH zeby zobaczyc jak tarczyca radzi sobie po wyplukaniu z organizmu lekow ktore bralam w ciazy.
Też mam niedoczynność i ciekawe, ile mnie będą trzymać
Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja też mam B+ a mąż 0+ i lekarz powiedział że to super i w ogóle idealnie i luzik więc chyba nie ma się czego obawiać w naszym przypadku
Mam to samo, syn ma 0+ po małżu, ciekawe jaką będzie miała Emilka?

tassia jak tam po targach? Nie wiem czy jechać dziś, jest coś ciekawego? Rozdają coś?
Stary 2013-08-25, 08:56   #1193
butterfly20
Zakorzenienie

Heeelooooł

Mialo dzisiaj padać, a nie pada.Mój humor od razu lepsiejszy

Bajka
super opis, faktycznie w pewnym momencie był ekspres

Matal
super,że dzień udany i trzymam kciuki za pracę TŻa, jakakolwiek by nie była.

Czarna współczuję

Cytat:
słyszę głosy
tylko trochę drogi
http://www.hm.com/pl/product/11810?article=11810-A
Super, bierz!

Cytat:
u mnie tez problem z sutami, mloda ssie jak odkurzacz ale za plytko lapie brodawke dlatego mam juz hard core. boli cholernie. a ze to jeszcze ssak okropny to dzisiaj wieczorem smoka dostala. a po szczepieniu jak by dziecka nie bylo. ale zaineli ja ciasno, tak jak to tam ten amerykanski doktorek dzieci wizal i cisza a darla mi sie od 18 chyba

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

a co do cukrzycy, to cukry super, wiec mam nadzieje ze bede mogla o dziadowie zapomniec

i powiem wam ze ciesze sie ze te rzesy zrobilam czlowiek zdecydowanie lepiej sie prezentuje tz czubek strzelil mi fote jak zaczeli mnie akurat lyzeczkowac a ja tak swiezo wygladalam, zaraz po porodzie
No widzisz jak łatwo można sobie humor poprawić

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:58   #1194
rusałka_1
Zakorzenienie

cześć
próbowałam Was wczoraj nadrobić jak wróciłam z grilla, ale padłam ze zmęczenia i nie dałam rady

kaśka gratki dla Mikiego tak pięknie przypakował

bajeczko jaki optymistyczny opis porodu zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
KATALOG IKEA 2014

http://onlinecatalogue.ikea.com/PL/pl/IKEA_Catalogue/?page_no=1&ref=facebook&d v=9.000000&vv=0.000000
oo dzięki obejrzę sobie przy śniadanku

Cytat:

\
miło się czyta takie pozytywnego posta od Ciebie
mam nadzieję że tylko lepiej może być, a za Tżta i pracę mocne kciuki!

Cytat:
śliczna kołyska

Cytat:

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
W dniu w ktorym wraca maz Kaski (dzis juz chyba nie pomylilam) WITAM SIE W 37TC
gratulacje dziewczynki
u Was już tuż tuż

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:05   #1195
butterfly20
Zakorzenienie

A no tak, ja też w 37 tc

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

http://www.pudelek.pl/artykul/58277/...na_pupie_foto/ świetny sposó na ukrycie cellulitu

Stary 2013-08-25, 09:11   #1196
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
A no tak, ja też w 37 tc

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-25, 09:14   #1197
butterfly20
Zakorzenienie

Idę się połozyc do męża, chyba jeszcze pośpię

Stary 2013-08-25, 09:22   #1198
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
A no tak, ja też w 37 tc

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

http://www.pudelek.pl/artykul/58277/...na_pupie_foto/ świetny sposó na ukrycie cellulitu

Tassia tobie również

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-08-25, 09:22   #1199
matallewar
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/1886721/to-n...rzysiegam.html hahaha

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-08-25, 09:26   #1200
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
A no tak, ja też w 37 tc

a mojego męża z samego rana wygnało do pracy
szkoda bo w weekend jest jedynie czas żeby się w łóżku z rana poprzytulać

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości