Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 03:59   #2161
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
No tak....tylko ja nie moge spać...tak samo jak wczoraj... Mały już id godziny z nami w łóżku..wtulił się we mnie i śpi...tż śpi...a ja oczywiście nie.
Gdyby było jasno..już bym poszła rozkładać obrusy i talerze:p
Jak pomyśle ile to roboty jeszcze...to lapie stresa...dobra idę sie obrócić znow na drugi bok...tyle o ile dadzą mi się obrócić te stópki na moim brzuchu...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Spoko, ja tez nie spie ;-)

Odkladajac zarty na bok, to noc z cyklu jest jak zawsze, czekamy na poprawe, oby nie pogorszenie. Zasnela o 21, pobudki 4 w nocy, ostatnia o 4.30. Juz myslalam, ze wstawac bedziemy, ale Yae byla laskawa pospac jeszcze godzine i tak od 5.30 sie bujamy. Dopiero teraz drzemka.

Mam problem ostatnio, bo nic nie pamietam, jesli czytam Was w nocy i tak glupio prowadzic monolog. Poprawie sie

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2013-08-25 o 04:14
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 07:24   #2162
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zrobimy zlot we 3 - fajnie będzie!
Chyba, że któraś przyjedzie jeszcze?

Popisałam cosik.
my się też wybieramy, bo byliśmy 2 lata temu, z małą Karinką

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Neti, powodzenia dziś śliczne ciasteczka i strój Antosia już się nie mogę doczekać fotek.

Nie mogłam wczoraj zasnąć, cały czas myślałam o Sylwi <> a jak zasnęłam to Maja zaczęła wojować i tak nocka z głowy...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:10   #2163
treselle0
Zadomowienie

hej
chciałabym napisac noc jak noc, niestety ostatni tydzien jest gorzej Ja juz w łózku nie moge sie nawet ruszyc, nie mowiac o wstaniu do toalety, kołdry podciagnac, najmniejszy ruch przypomina mojej Aleksandrze, ze nie trzyma cycka. Niedługo nie bede mogła wziac głębszego wdechu
Tragedia tragedii wszystko mnie boli, jakis przedluzacz do cycków by sie przydał, zebym nie musiała ciagle spac na boku w bezruchu, co by nie wypadł

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

z nadrabiania: Nawijko najlepsze zyczenia!! Spełnienia marzeń i pociechy z Kubusia
Neti udanych chrzcin! Oby wszystko dobrze poszło!

Mykam robic kaszke mojemu urwisowi
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:15   #2164
jakajakaja5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello,

powiem Wam rewelacje,spotkalam taka "znajomą" 19 lat,urodziła 1.5 miesiaca temu,pytam o malenstwo a ona,ze jej maluch jest takim glodomorem,ze daje mu kleik ryzowy bo ciagle wyje

odnoszę wrażenie że trzeba ludzi edukować bo to co piszesz to aż ciarki po plecach przechodzą .....
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
patrzcie co Maja przed chwilką zrobiła a jaki zaciesz przy tym

Cytat:
Dziewczyny ale walnęłam..to nie sałatka z pora tyko z selera...seler z lidla konserwowy...a tak to wszytsko ok
Siedze i tak myślę że cos mi z tym pore nie pasuje
Hahahaha Zakręcona zakręcona aaaaa

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie wyrabiam z Yae. Wlasnie probowala poczestowac sie kawa tz ze Starbucksa, slomka do buzi i ciagnie...
Ale jaja dzieci nam rosną nie długo za piwo się złapie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dzis pierwszy raz zobaczylam co to jest szczekoscisk
Zrobilam Kubie kaszke i dodalam malin.
Nic z tego Krzywil sie strasznie, a potem zamknal na amen, za kwasne chyba bylo...
Zgrzeszylam i dodalam ciut cukru...
Wszamal jak szalony!
Nie ty jedna tak grzeszyłaś. Oficjalnie rozgrzeszam

STOOO LATTTT

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Naszła mnie taka refleksja przy okazji...uwielbiam jak mój Iguś jest na noc w pajacyku, wtedy jest taki dzidziuś a nie duży kawaler jak jest w dziennym ubraniu
A no racja.... też chętnie zakładam pajacyki, a po kąpieli zawijam małego w kocyk w rożek i niosę jak bobasa buuuuuu

Cytat:
Nie chwaliłam się ale nieźle mi nawet idzie handelek za małymi Igiego ciuszkami. Ostatnio babka przez tablicę kupiła na prawie 180 zł, H&My głównie. Chyba nie muszę mówić ile ja na tym zarobiłam jeszcze bo to z ciuchów przecież Muszę jej wysłać paczkę w poniedziałek
Spryciula to jest biznes!!!

Cytat:
Witam Was..padam na ryjek ale jeszcze tyle przedemna... Jutro wstaje raniutko..i ubieram stol...zrobię zdjęcie jak to wyjdzie na "sucho" bez żarła i Wam wyślę...na razie pochwale sie tylko ciasteczkami...pamiatki dla chrzestnych..dziadków i pradziadków- (Antos ma 3 prababcie i 2 pradziadkow).
Buziaki i do potem...
Śliczne

Tak wogóle to witaj ponownie Blogerko
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:32   #2165
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Dziękuję za miłe słowa

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
miałam popisać, ale po wejściu do klubu totalnie mi się odechciało

Blogerko, po zobaczeniu Twojego zdjęcia poszłam poćwiczyć z myślą, że jestem durna i leniwa
naprawdę Blogerko chapeau bas
Trzymam kciuki za ćwiczenia

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42437321]Debrah, nie wiem (nancy, o tobie tez myślę!)

a teraz skuli niełądnych rzeczy - w zoo gziły się lamy a Agu: o, ona chce na barana wejść a tamta nie chce [/QUOTE]

hahahaha, dobre

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Uff, co za dzień, niedawno wróciliśmy.

Ojej, szkoda. Właśnie się rozglądałam za Tobą a nigdzie Cię nie było.

Na Celtyku było super, jak co roku zresztą, no i bardzo fajnie spędziliśmy czas z tż - on miał małego w Tuli, ja obok i tak sobie staliśmy przytuleni we trójkę uwielbiam klimat i atmosferę tam panujące. Jakoś się ociepliły stosunki między nami, pewnie nie ma długo, ale fajny był ten tydzień urlopu. Mimo że w sumie nie wyjechalismy nigdzie, nie licząc feralnej wizyty u teściów, to fajnie spędziliśmy czas - zwiedzilismy parę zamków, byliśmy nad wodą, sporo się najeździliśmy autem jak za starych czasów. No i Oli wszędzie z nami szkoda ze tak krótko ale może jeszcze uda się mu wziąć we wrześniu urlop.

Ania, boskie fotki!

Debrah, cudny blog, fantastycznie piszesz.

Blogerko, szkoda ze tż nie chciał z Wami spędzić czasu. Mam nadzieje ze nadejdzie ten dzień i zaakceptuje fakt ze ma dziecko i ze to, że zmieniło się Wasze życie nie oznacza przecież ze na gorsze. Może on po prostu potrzebuje więcej czasu na przystosowanie się do nowej sytuacji. Tak czy siak Ty wyglądasz rewelacyjnie, podziel się energią do ćwiczeń, Tobie już nie trzeba na razie! Wypoczywaj dalej

Idę jeszcze trochę ponadrabiać, znów zamieniłam czytanie książki na czytanie forum :P

Nawijko, wpadnij, mam ze 3 prania zaległe do wyprasowania
U tż w większej mierze oliwy do ognia dolały jeszcze te problemy w firmie, chciał odpocząć a zobaczył jak wygląda cały dzień z dzieckiem (a właściwie kilka dni).
A co do ćwiczeń przesyłam Ci moją energie
Stary 2013-08-25, 08:33   #2166
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zrobimy zlot we 3 - fajnie będzie!
Chyba, że któraś przyjedzie jeszcze?

Popisałam cosik.
Ja też może bym sie skusiła, tylko z tz bo to wyprawa :P więc musialabym trafić na moment jak będzie miał wolne.

Kurcze wyczytalam ze to mleko trzeba robić tak, ze najpierw 2/3 wody potem mleko wymieszac i reszta wody. Robicie tak??
Stary 2013-08-25, 08:36   #2167
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
dzis pobudka o 5 .20
bylismy wczoraj na festynie, mlody zaciesz mial ze ho ho

Blogerko, witaj! ale ty sliczna jestes!!!!!!
a wyjasnilas ta sytuacje ze zdjeciem Boryska na all?

przybil mnie k. szok, szok, szok!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:50   #2168
meduzza
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Nie no figura Blogerki sprawiła, że mam taką kluchę w gardle, że chyba nic nie zjem już. Albo na odwrót nawpieprzam się słodkiego z żalu

A blog Debrah? Niby zwykłe sytuacje, niby nic a opowiedziane tak, że dreszcze mam na całym ciele i wciągające bardziej niż moje ukochane sagi norweskie

Jadymy właśnie na giełde, jestem na nogach od 6.30. O 7 ja i Mała byłyśmy całkowicie ogarnięte, pomalowane (znaczy się ja).
Wczoraj się narobiłam słoiczków na pół miesiąca: potrawka z kurczaka, indyk z ryżem i warzywami, wołowina z marchewką i ziemniakami. Raaaany jakie to pracochłonne
Dziewczyny moja siostra trafiła kilka dni temu do szpitala i okazało się, że ma padaczkę Jak to tak, nagle? Może mi któraś z Was coś o tym napisać?
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 08:56   #2169
ILLUSION
Wtajemniczenie

Pogoda zapowiada się piękna dzisiaj więc szykuje się długi rodzinny spacer. Spaliśmy do 7, od 8 do 8:40 młody trzasnął drzemkę a ja się w tym czasie wyprysznicowałam, zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę.
Iguś właśnie się zajmuje nową zabawką - opakowaniem kartonowym od pasty do zębów

I się wku.rwiłam z samego rana bo sąsiadka z góry wytrzepała jakiś dywanik przez balkon i ku.rwa wszystko na moje pranie. No ku.rwa trochę wyobraźni. Nie chcę się kłócić z sąsiadami zwłaszcza że oni zawsze paczki odbierają nam jak nas nie ma ale chyba jej coś k.urwa powiem ze sama nie mieszka

Aaaa zapomniałabym...blogerko figura idealna, nie myślałaś nigdy o modelingu?

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-08-25 o 09:01
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:06   #2170
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się w piękny słoneczny dzień

Tż ma wolne więc pewnie nie będzie mnie dziś za bardzo tu.

Może uda mi się trochę nadrobić.
Stary 2013-08-25, 09:10   #2171
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Mała, a masz może te srebrne opakowanie co w środku było? Masz napisane : folgem.2 RCE ?

Zaraz Ci sprawdze kochana
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:13   #2172
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hej!
dzis pobudka o 5 .20
bylismy wczoraj na festynie, mlody zaciesz mial ze ho ho

Blogerko, witaj! ale ty sliczna jestes!!!!!!
a wyjasnilas ta sytuacje ze zdjeciem Boryska na all?

przybil mnie k. szok, szok, szok!

Napisałam do dziewczyny, ale doszłam do wniosku, że i tak by mnie olała, bo na FB Ewelina (przepraszam, ale teraz z nicka wizażowego nie kojarzę) pisała i została bez odpowiedzi. Tak więc napisałam do Allegro i wysłałam im zdjęcie w oryginalnym rozmiarze. Powinni zadziałać i usunac jej aukcje.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:

Pogoda zapowiada się piękna dzisiaj więc szykuje się długi rodzinny spacer. Spaliśmy do 7, od 8 do 8:40 młody trzasnął drzemkę a ja się w tym czasie wyprysznicowałam, zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę.
Iguś właśnie się zajmuje nową zabawką - opakowaniem kartonowym od pasty do zębów

I się wku.rwiłam z samego rana bo sąsiadka z góry wytrzepała jakiś dywanik przez balkon i ku.rwa wszystko na moje pranie. No ku.rwa trochę wyobraźni. Nie chcę się kłócić z sąsiadami zwłaszcza że oni zawsze paczki odbierają nam jak nas nie ma ale chyba jej coś k.urwa powiem ze sama nie mieszka

Jakieś 10 lat temu troszkę myślałam o tym, ale ostatecznie dałam sobie spokój.
Stary 2013-08-25, 09:15   #2173
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Dziewczyny moja siostra trafiła kilka dni temu do szpitala i okazało się, że ma padaczkę Jak to tak, nagle? Może mi któraś z Was coś o tym napisać?
o jejku, przykro mi bardzo

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:20   #2174
sarah67
Zadomowienie

Szaja
Po opisanej or ez Ciebie sytuacji w zoo
Przyoomnialo mi sie jak bylam z mama i mala siostra w aptece mama kupowala jjz orzy okienku a obok okienka za szybka prezerwatywy w kolorowych opakowaniach a siostro co mama baloniki a siostra kup mi

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Meduzo
Strasznie mi przykro, moze xie myla
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:20   #2175
mala_19kw
Zakorzenienie

Bokeh-dokładnie tak jest napisane.
A co do mieszania mleka to leje wody ile trzeba,sypie mleka ile trzeba i mieszam łyżeczką. Nigdy nie ma grudek.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-25, 09:21   #2176
ILLUSION
Wtajemniczenie

neti udanych chrzcin! Piękne ciasteczkowe upominki i strój Antonia. Czekam na zdjęcia
Stary 2013-08-25, 09:23   #2177
laurka23
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko sto latek dla NAWIJKI i uciekam bo wczorajsza noc niewiele spana......

całuje Was, dziekuje, ze jestescie- wsparciem, pocieszeniem.
Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Mam tak samo
Ostatnio siłowałam sie z Blanką po kąpieli żeby jej pajacyka nałożyć potem patrze a tam na metce 0-3 ... a jeszcze niedawno wchodziło bez problemu
Moja dorosła panna.
0-3? mojego już ciężko mi zapakować w 6-9, częściej mu już ubieram 9-12 a i 12-18 się zdaża A niedawno taka kruszynka co na jednej ręce się mieściła była, chlip

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
szaja odnośnie mini zoo to trzeba uważać, bo czasem dzieją się tam różne nieładne rzeczy...
Hi hi, jak ja byłam w krakowskim zoo, to orangutan chyba to był, robił sobie sam dobrze

Cytat:
Nie no figura Blogerki sprawiła, że mam taką kluchę w gardle, że chyba nic nie zjem już. Albo na odwrót nawpieprzam się słodkiego z żalu

A blog Debrah? Niby zwykłe sytuacje, niby nic a opowiedziane tak, że dreszcze mam na całym ciele i wciągające bardziej niż moje ukochane sagi norweskie

Jadymy właśnie na giełde, jestem na nogach od 6.30. O 7 ja i Mała byłyśmy całkowicie ogarnięte, pomalowane (znaczy się ja).
Wczoraj się narobiłam słoiczków na pół miesiąca: potrawka z kurczaka, indyk z ryżem i warzywami, wołowina z marchewką i ziemniakami. Raaaany jakie to pracochłonne
Mam nadzieję że to jak najłagodniejsza postać choroby

Cytat:

Mój od tygodnia bawi się tubą po przesyłce plakatów Najlepsza zabawka.
Jak można trzepać dywany komuś na pranie? Szlag by mnie trafił.
Młody zalicza spacerek z tatusiem, pewnie zaraz wrócą to się kawy napijemy. Dziś nocka już lepsza, ładniej spał i nie budził się z krzykiem.

Debrah masz talent kobieto, fajnie się Ciebie czyta.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 09:23   #2178
ania13.03
Zadomowienie

Witam sie z rana

Lilcia mi sie w nocy chyba z 4 razy budzila i wolala takim biednym glosikiem "mamamama" Chyba gorne jedynki w nataraciu... Teraz szaleje w kojcu a Gabi jeszcze spi

Yellow dziekuje Ci za komplement Strasznie sie ciesze, ze urlop udany! Oby jak najwiecej bylo takich milych chwil

Mnie tez historia Sylwietty naszej pieknej dobila. Takich to tylko Slow brak

nati kciuki za dzisiejszy dzien

Juz wiem co jeszcze mialam napisac silver, milego dnia z tztem!
Moj dzisiaj tylko do 14 w pracy takze tez do przezycia

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2013-08-25 o 10:07
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:08   #2179
s i l v e r
Zakorzenienie

Neti za chrzciny!!

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Jestem, nadrobiłam, ale nie cytuję, bo z mężem szykuje się ciekawy wieczór
I jak po wczorajszym wieczorze??

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42437321]
a teraz skuli niełądnych rzeczy - w zoo gziły się lamy a Agu: o, ona chce na barana wejść a tamta nie chce [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Uff, co za dzień, niedawno wróciliśmy.
\
Ale się cieszę że urlop Wam się udał!!
Może jednak coś się poprawi teraz między Wami??
Stary 2013-08-25, 10:16   #2180
charlizz
Zadomowienie

Hej! Ola szaleje na łóżku , ja weszłam do klubu i jakżesz mnie głowa rozbolała jest dopiero 10 a ja już nie mam na nic siły

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:24   #2181
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Kurcze wyczytalam ze to mleko trzeba robić tak, ze najpierw 2/3 wody potem mleko wymieszac i reszta wody. Robicie tak??
Ja robię normalnie(nie tak jak jest napisane). Nalewam wody, wsypuję mleko, mieszam.

Cytat:
Strasznie mi przykro
Dziwne że tak nagle

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Napisałam do dziewczyny, ale doszłam do wniosku, że i tak by mnie olała, bo na FB Ewelina (przepraszam, ale teraz z nicka wizażowego nie kojarzę) pisała i została bez odpowiedzi. Tak więc napisałam do Allegro i wysłałam im zdjęcie w oryginalnym rozmiarze. Powinni zadziałać i usunac jej aukcje.
I bardzo dobrze. Mam nadzieję że usuną.

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Juz wiem co jeszcze mialam napisac silver, milego dnia z tztem!
Moj dzisiaj tylko do 14 w pracy takze tez do przezycia
Dziękuję

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Hej! Ola szaleje na łóżku , ja weszłam do klubu i jakżesz mnie głowa rozbolała jest dopiero 10 a ja już nie mam na nic siły

Stary 2013-08-25, 10:25   #2182
mala_19kw
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42437321]Debrah, nie wiem (nancy, o tobie tez myślę!)

O kurdę dzieciaki to jednak są pomysłowe
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-08-25, 10:34   #2183
YellowSheep
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Heeej. Mały chyba odsypiał wczorajszy festiwal bo obudził się o 9 zasnął w sumie już tam o 21 i tylko jak wrocilismy to przełożyłam śpiącego do łóżeczka. I spał tak do rana.
Cytat:
No tak....tylko ja nie moge spać...tak samo jak wczoraj... Mały już id godziny z nami w łóżku..wtulił się we mnie i śpi...tż śpi...a ja oczywiście nie.
Jak pomyśle ile to roboty jeszcze...to lapie stresa...dobra idę sie obrócić znow na drugi bok...tyle o ile dadzą mi się obrócić te stópki na moim brzuchu...

Powodzenia na chrzcinach!

Cytat:

Przykro mi z powodu siostry. Może to jednorazowy atak?

A obiadki jak przechowujesz, zamrożone?
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Ale się cieszę że urlop Wam się udał!!
Może jednak coś się poprawi teraz między Wami??
Oby
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:43   #2184
sarah67
Zadomowienie

Hej
Doradzicie ktory wozek

http://allegro.pl/quinny-zapp-xtra-w...467464307.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-li...467824764.html

http://allegro.pl/chicco-simplicity-...438184259.html
Stary 2013-08-25, 10:52   #2185
aska27adopcje
Zadomowienie

Heja laleczki, witam sie przed poludniem ... wczoraj chcialam wieczorem popisac troche z wami, bo mniej gadul na watku i szlo nadazyc, ale padlam usypiajac mala

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Padam na ryj (dziś znowu). Oskar tak daje po dupie że nie wyrabiam-skraca sobie drzemki i cholera przez to jest nieznośny wręcz.
Teraz ze zmęczenia padł przy butli i co? Odłożyłam do łożeczka,usiadłam a ten wstał...
Naprawdę już nie mam sił . Dodam że cały dzień jestem z nim sama.
Kochana Wiem co czujesz, tez jestem cale dnie sama z mala .. Oby to bylo chwilowe ... moze połóż sie z nim bez odkladania, ty sie tez przy okazji troche zdrzemniesz ...

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
No flat topy są fajne, generalnie wszystkie pędzle do podkładu lubię, ale myślę, że na początek taki byłby najlepszy - polecam Hakuro H50s https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ladu-h50s.html (około 25zł + przesyłka), a jeśli nie chcesz się bawić w zamawianie przez internet, to możesz się zaopatrzyć w EcoToolsa takiego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ing-brush.html Można je kupić w Rossmanie, za około 30zł.
Black ja tez kupie sobie, teraz tylko jakbys miala wybrac miedzy tymi 2, to ktory według ciebie lepszy, czytalam opinie na wizazu tego rosmanowskiego i jestem w szoku, ze takie dobre ...

Cytat:
miałam popisać, ale po wejściu do klubu totalnie mi się odechciało

Blogerko, po zobaczeniu Twojego zdjęcia poszłam poćwiczyć z myślą, że jestem durna i leniwa
naprawdę
Blogerko chapeau bas
Ewel widze mamy podobne mysli, po zobaczeniu naszej Blogerki ... Ale wiesz co Ty tez jestes taka laska .. ehh wogole najwieksze laski na watku pisza, ze musza cwiczyc ... troche to dziwne

Szajus dobrze, ze masz bloga, bo teksty Agu czasami mnie rozwalaja ... Ale chyba na niego wybierasz najlepsze

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Mamy. W miastach sa na kazdym kroku, u mnie na wsi tylko 4 (jeden jest w szpitalu ;-))
NIe rozumiem szalu na Starbucks ( nie wiem czy dobrze napisalam), pilam w nim kilka razy kawe, ale kurde bez szalu, osobiscie wole CoffeHeaven ...

KOchana a czy macie te napoje Bubbleology ... Pycha dla mnie i to jest cos fajnego

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ciasto bierz smialo, ale prasowania nie oddam - bardzo lubie!
Kurna nie wiem jak mozna lubic prasowanie :P dla mnie to najgorsze katusze i przed mala rzadko prasowalam .. ludze sie, ze jak kupie sobie zelazko z wytwornica pary to ta czynnosc stanie sie dla mnie przyjemna

Cytat:

KOchana wclae Ci sie nie dziwie, ze sie denerwujesz .. Dzis dla Ciebie i Antosia wazny dzien ... Masz piekny strój dla mlodego i piękne pamiątki dla gosci .. Juz nie moge się doczekac zdjęc jak sie prezentowala cala wasza rodzinka

Cytat:
Bardzo mi przykro z powodu siostry ..

Cytat:

KOchana widze, ze wszytskie nasze dzieci sa identyczne ... Moja tez uwielbia sie bawic pudelkami po roznych rzeczach, niestety musze to kontrolowac bo naslinia, odrywa i pozera .... Niedawno dostala rolke od recznikow papierowych, po jakis 5 min juz 1/4 zdazyla wszamac

Co do sasiadki co za tepa dzida na k,wa wcale sie nie dziwie, ze sie w☠☠☠☠ilas ... ja na twoim miejscu bym poszla do niej zwrocic uwage, moze nie zdawala sobie sprawy, ze to moglo poleciec na twoj balkon ... swego czasu mialam sasiadke, ktora podlewajac kwiaty robila to tak, ze zalewala mi cale okno i parapet ..

Ja u rodzicow siedze 2 dzien, bozzze laski jak fajnie, jak sie ma kto zajac dzieckiem, a mozna chwile odsapnac ... Moki rodzice normalnie nie daja rady za mala nadazyc, szczegolnie mama .. dla niej ciezko na podlodze siedziec, bo ja boli kregoslup i kolana, a mala lazi po calym domu tu .. troche sie boje, bo wszedzie sa plytki, wiec staramy sie ja trzymac na dywanie ... niestety wlozona na niego schodzi w 30 sek i idzie wszedzie tam gdzie jej nie wolno ...

Z rzeczy spsoconych mamy 2 kwiaty poobrywane cale z lisci, a z 1 wysypane pol ziemi z doniczki ... zerwanie firany, a tu to juz bylam w szoku, ze miala tyle sily ... No i mama musi juz krotkie zakladac do parapetu ...

Od jutra biore sie juz za odchudzanie i zmiane trybu zycia .... Dzis ostatni dzien szalenstwa wiec ide zaraz robic ciasto ze sliwkami i jablkami z beza na kruchym spodzie ... najem sie dzis jak swinia, ale nastepne ciasto zjem dopiero za 4 tyg ...
Stary 2013-08-25, 10:58   #2186
ania13.03
Zadomowienie

Jak dla mnie quinny lub lira
ten ostatni nie podoba mi sie wizualnie

18.01.2013 - Lili
Stary 2013-08-25, 11:03   #2187
sarah67
Zadomowienie

A ten? Tylko drogi strasznie

http://allegro.pl/wozek-baby-jogger-...tml?source=mlt
Stary 2013-08-25, 11:07   #2188
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny ja tak na szybko..stoły od rana dekoruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1377421620154.jpg (100,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1377421632528.jpg (85,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1377421644097.jpg (94,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1377421656822.jpg (79,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1377421668086.jpg (71,0 KB, 27 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:11   #2189
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Faktycznie drogi jak na spacerowke. Problem tylko w tym, ze ten quinny czy lira to zime sie raczej nie beda nadawaly. Za malutkie koleczka maja i przebic sie przez snieg to bedzie masakrix

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja tak na szybko..stoły od rana dekoruje
Ale imprezka sie szykuje Super sie spisalas Teraz kciuki, zeby Antonio spisal sie rownie dobrze

18.01.2013 - Lili
Stary 2013-08-25, 11:11   #2190
charlizz
Zadomowienie

Aska, ja mam dokładnie to samo . kładę się wieczorem, czytam i mam zamiar pogadać a jestem take ledwo ciepła, ze chwila moment i zasypiam.

Ja za Starbucksem też nie przepadam, wolę Coffee, a ciastko carmelbrownietower (?) mistrz!

Wzięłam proszek i na te bole nic mi nie pomaga wiem, ze solkodeina by dała radę ale nie chcę się szprycować tak mocnymi środkami, tym bardziej, ze mnie ostatnio głowa tak napitala średnio co 2 dni!

Ciekawe jak Marsi i Hje po weselu. Pewnie niezła Tugeza była

Halo halo OGŁASZAM PRZETARG! Która mazowszanka chce ze mną jechać do Wrocławia?

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości