|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Fabiś uwielbia bananka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a próbujesz dawać mu np zupy, które wy jecie? I jeszcze bonus na wieczór ![]() Moje dziecko po obiedzie dzisiejszym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my zupy rzadko jemy, ale zawsze próbuję mu podać to co my jemy. Różnie z tym bywało, dziś np rosołku nie chciał, więc zjadł swoją. Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale najbardziej zadowolona jestem mimo wszystko z pampersów i jak tylko jest promocja to właśnie je kupuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
angel Jagódka jak zwykle wygląda uroczo z tym uśmiechem na twarzy ![]() a Tobie życzę poprawy nastroju ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam oglądać zdjęcia Waszych dzieciaczków ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Mamuśki a jeszcze odnośnie zabawek... Nie pamiętam, które dziewczyny kupowały te piłeczki plastikowe do baseniku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wczoraj w pracy po południu już mi wizaz nie chciał wchodzić. A dzisiaj cały dzień spędziliśmy u siostry TŻ i na festiwalu smaku ' ![]() Dla Melani wszystkiego najlepszego z okazji roczku ![]() My mamy basenik z kulkami i Jasiu uwoelbia tam siedzieć ![]()
#1657 |
Zadomowienie
|
bylismy dzisiaj w trójkę na dwóch wycieczkach rowerowych
![]() zrobiliśmy sobie tylko przerwę na obiad Maja była bardzo grzeczna ![]()
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękujemy za życzenia!
![]() ![]() My po roczku, jutro jeszcze druga tura. Oszaleję ![]() Ale miło było, jak jutro Melka zaśnie to wstawię zdjęcia i zdam relację moje drogie Panie ![]() A teraz padam na pyszczek.. W ogóle.. Dziewczyny z wizażu z mojego rocznika miały zlot w Warszawie. Cały weekend razem spędziają! Tak mi się buzia śmieje jak oglądam zdjęcia.. Teraz jeszcze w Wrocławiu będzie zlot, mam cichą nadzieje, że się załapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
potworkowa
|
pół godziny temu wody mi odeszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kaczuszka a ja czytam o tych wodach i myśle no jak ![]() ![]() koncze pic kawke i probuje pocwiczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Huberciku, Oliwko i Oliwko - kaczuszki - kochane maleństwa 100 latek dla Was, dużo uśmiechu, pogodnych minek i zdrówka dla Was serduszka nasze, a dla rodziców samych pogodnych i dumnych dni
![]() ![]() ![]() ![]()
#1662 | ||
Raczkowanie
|
Tak
![]() ![]() ![]() A dużo Jasiu ma tych kuleczek? 100, 200? A odnośnie basenów to teraz są bardzo dobre promocje na nie. Wyprzedaż lata. Mi udało się kupić w inter marche super basenik z żyrafką i fontanną przeceniony z 50 zł na 15 zł ![]() Na następny sezon będzie jak znalazł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1663 | |||||
Wtajemniczenie
|
Iwona z uwagi na twoje nieuzasadnione obraźliwe posty w kierunku Dearlie i Tamlin od dnia dzisiejszego ignoruje Twoje posty
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baseniki widziałam przecenione w Mrówce za 21zł takie fajne z czymś nad głową ![]() Melduję się po dżamprezie ![]() ![]() Na dziś też się goście zapowiedzieli więc chyba będzie cdn z wczoraj ![]() Oliwko wszystkiego najpiękniejszego słoneczko 100 latek!!! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Kulek mamy 20
![]() ![]() Dzień dobry. My dzisiaj sami bo TŻ w pracy ale później do Niego pojedziemy ![]() Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów ![]() ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2013-08-25 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla bliźniaków: Oliwki i Hubercika oraz dla Oliwki
![]() Co tez mojemu dziecku jest.. w nocy budzi się co godzinę i to z płaczem, i za każdym razem muszę przystawić do cyca. Syropek już podałam ale chyba nie pomógł, więc nie wiem czy to zęby czy on w nocy głodny jest ![]() Jestem taka niewyspana... Poza tym nie potrafi już sam się bawić, przyłazi ciągle do mnie gdziekolwiek jestem.. już tu jest. A za kompem aż się trzęsie... no i muszę zamykac |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dla Oliwek i Hubercika sto lat
![]() Dobry. Pojechaliśmy wczoraj na grzyby i na obiadek będzie sos z kurek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1667 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() STO LAT, STO LAT DLA naszych kruszynek Oliwek i Huberta! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | |||
potworkowa
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | |||||
Zadomowienie
|
Jakoś nie potrafię być na bieżąco jak jestem u mamy
![]() ![]() Sto lat dla Oliwii, Hubcia i Oliwii ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cieszę się, że Misiek zaczął ładniej jeść ![]() A co do proszków, to ja piorę wszystko w białym jeleniu ![]()
![]() |
#1670 | |||
Wtajemniczenie
|
Oliwko, Oliwko i Hubciku sto lat!! Rośnijcie zdrowo i z uśmiechem na buziaczkach
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja przyjaciółka kupiła ostatnio dla sowjej małej i bardzo sobie chwali takie wycieczki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ula, colds super, że imprezki się udały ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-08-25 o 10:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
potworkowa
|
Wszystkiego dobrego dla Oliwki i Huberta !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zadomowienie
|
Cześć kobiety!!!
ja tak na szybciora napiszę, że my od wczoraj urlopujemy się u Damiana rodziców na wsi, więc mam utrudniony dostęp do neta nie mam też czasu was nadrobić, bo cały zeszły tydzień musiałam stać na kasie u siebie na stacji i obsługiwać klientów oprócz swoich normalnych obowiązków w związku z zaleceniem menagera, więc miałam podwójnie więcej roboty niż normalnie no i w pracy spędzałam więcej czasu dobrze, że jak wrócę z urlopu, to promocja się skończy i może praca też wróci do normalności choć na trochę z urlopu wrócimy 1.09 pozdrawiam was gorąco i mam nadzieję, że u was wszystko w porządku buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko wpadlam na chwilke zyczyc blizniakom Oliwce i Hubciowi, a takze Oliwce Kaczuszki 100 lat!!
![]() No i podziekowac za wszystkie odpowiedzi w sprawi Kingi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To może na początek też kupię mniejszą ilość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ćwiczenia zaczęłam dzisiaj dopiero ![]() ![]() kondycje mam świetną ![]() ![]() Powiedzcie,że jutro będzie lepiej ![]() Tylko czy Wy stosowałyście do tego dziewczynki jakąś diete czy same ćwiczenia? Wszystkiego co Najlepsze dla świętujących dzieciaczków ![]() ![]() ![]() Dużo zdrówka i uśmiechu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i będzie lepiej, ja za drugim razem już cały zrobiłam ![]() i super, że małemu już lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
net nawet mi pośmigał i nadrobiłam
dzięki dziewczyny za uznanie dla mojego wykonania Turbo Dearlie ja też myślałam, że zejdę z tego świata przy tych ćwiczeniach ![]() no ale dałam radę jednak i jestem z siebie dumna Najlepsze życzenia urodzinowe choć spóźnione dla Melanii Cudowna dziewczynko o przepięknych oczach życzę ci, aby iskierki radości gościły w nich jak najczęściej!!! no i dla Oliwii, drugiej Oliwii i Huberta również wszystkiego co najlepsze - rośnijcie zdrowo maleństwa!!! Ula, Colds wspaniale, że imprezy udane Iwa, Ula zazdroszczę udanych zakupów ja już dawno piorę w naszym proszku ubrania małej i płuczę w Lenorze i nic się nie dzieje Baobabek super, że trafiła ci się w końcu fajna opiekunka, mam nadzieję, że dlugo popracuje z twoją Isieńką i wszystko będzie pięknie się układało wam Narriko powodzenia w poszukiwaniach podobnej kobiety jaką udało się znaleźć Baobabkowi Iwonka ja również od razu zauważyłam, że nazwałaś Alana głupim i choć rozumiem, co miałaś na myśli, że po prostu nie dorósł do danej zabawki, to też mnie to jakoś "zakuło" w oczy a w stosunku do Tamlin twoje ironiczne wypowiedzi są poniżej krytyki dziewczyna zasługuje na uznanie za wytrwałość i chęć zmiany siebie na lepsze od dziś również nie czytam twoich wypowiedzi, bo mnie tylko denerwują ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Anusia dzielna kobieta z ciebie, że wytrwałaś do końca ja za pierwszym razem poległam jakoś w 14 minucie padłam i nie wstałam ![]() teraz już śmigam skalpel jak burza i zabieram się za te bardziej wymagające programy powoli ![]() z każdym razem będzie lepiej zobaczysz liczy się wytrwałość i systematyczność trzymam za ciebie kciuki i wierzę, że wygrasz walkę o piękną figurę razem z Ewą Katee pisałaś, że ja niby chudzinka? ![]() mam 160 cm wzrostu i ważę 62 kilogramy do chudzinki mi daleko jakaś spasiona też nie jestem i grubasem mnie nazwać nie można, no ale mam za duży brzuch i obwisły nad samą pipką po ciąży i uda mam za grube w stosunku do ciała te dwie partie chciałabym najbardziej poprawić tragicznie jakoś nie wyglądam, ale mam świadomość nad czym muszę popracować i z czego jestem niezadowolona i bardzo zazdroszczę tobie, Marcie, Anesh, Maggie, Gda, Sojce i pewnie wielu z was o których zapomniałam w danej chwili, że po ciąży macie takie zgrabne figury - laski z was niesamowite mi niestety ciąża zmemłała ciało, ale to dlatego, że wcześniej przez wiele lat leniłam się na kanapie i mięśnie miałam słabe teraz przed drugą ciążą mam cel - muszę powalczyć o te mięśnie, żeby druga ciąża nie doprowadziła mnie do całkowitej ruiny, bo po drugiej już będzie mi się znacznie ciężej pozbierać i walka o figurę byłaby znacznie cięższa niż teraz |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
Oliwko, Oliwko i Huberciaku - Spełnienia tych dziecięcych marzeń, zdrówka i duuużo radości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Wtajemniczenie
|
ja tez
![]() Wszystkiego najlepszego dla Huberta i naszych kochanych Oliwek ![]() ja dzis tez świętuje bo Giulia zjadla 5 winogron, sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ćwiczeń - ![]() ![]() Ja po prostu mniej jem, chleb odstawiłam, ale waga już nie spada fajnie, trochę mnie to denerwuje. ![]() Zaszłam do lumpka, za 28zł kupiłam Pauli spodnie, Matiemu spodnie i bluzę, sobie dwie spódniczki i kurtkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.