|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
Ejjjj wepchałaś się w kolejkę! Dzika! Ustawka na Solę?
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 20
Coś cicho tu dzisiaj
my u rodziców, więc znowu waga pójdzie w górę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
pięknie to podsumowałaś ![]() Gratulacje dla Miłoszka za apetyt i siedzenie ![]() Słuchajcie!! M dziś wraca z wojaży, może mnie być mniej przez jakiś czas ![]()
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeloł
![]() Wróciłam!!!!!!!!!!!!!!! Zaraz mnie czeka rozpakowywanie Wybaczycie, że nie będę nadrabiać Was ![]() Muszę się rozgościć w domku, zrobić prania i się odnaleźć ![]() idzie jesień buuuuuuuuuuuuu nie lubię no............ idąc za 1qwert Gratuluję ząbków i nowych umiejętności !!!!!!!!!! ![]() ![]() radosna nowina dla Was - przytyłam 2 kg
|
|
|
|
#2105 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
za nockę i "mama", też bym chciała usłyszeć, choćby w złości Oli niestety nic nie mówi jeszcze, czasami coś sobie szepcze cichutko, coś jakby "esiepesie" ![]() Zdrówka życzymy Cytat:
|
||
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
no wreeeszcie
tęskniłam![]() i czekam na fotki w stroju kąpielowym na trampolinie ![]() oo Ulka też tak i jeszcze "khe" i "ghe" z zamkniętą buzią![]() no ale oprócz tego dużo innych Ulowych słówek szczególnie lubi je ćwiczyć o 4 nad ranem
|
#2107 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wow!!!
![]() jak to zrobiłaś ![]() Cytat:
na chrzest sobie zażyczyliśmy ![]() Cytat:
![]() ja się poddałam, daję 150 ml koło 4 w nocy bo inaczej nie ma spania ![]() Cytat:
przed ciążą prowadziłąm angielski w przedszkolu i był tam chłopiec który nic nie chciał jeść przedszkolnego, tylko przynosił swoje jedzenie. Jak zajrzałam raz do tej śniadaniówki to myślałąm że padnę, 2 kanapki z nutellą, ciastko (taki miś z czekoladą, nie pamiętam jak się nazywa), 2 wafelki czekoladowe, lizak i soczek Cytat:
![]() Cytat:
porzucasz nas dla jakiegoś faceta ![]() ej miało być bez stroju
|
|||||
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o żesz ty na razie go nie ma jeszcze więc korzystajcie ![]() włacha ![]() Pojechałam dziś dla towarzystwa z siostrą do Auchan, i wydałam znów w koorve kasy
|
|
#2109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie dziś, bo po pierwsze primo spaliśmy do 10tej Po drugie primo byłam na zakupach (5 zgrzewek wody mineralnej plus nutella). Potem tż zrobił na śniadanie naleśniki z rzeczoną nutellą, potem pojechałam do brata wietrzyć Ewkę w ogrodzie i lesie, brat jako że nie umie gotować postawił pizzę a teraz wtrąbiłam chrupki kukurydziane z nutellą. To był zły dzień ![]() O właaaaśnie! Se se se ![]() Kochana wyprzedaże sklepowe są nawet i do 80% także teges ![]() Cytat:
O, u nas identyko ![]() Każda się tak tłumaczy Solówa ![]() Oł jeee ![]() Cytat:
![]() Ja się pytam gdzie są rodzice ![]() ![]() No właśnie. W kostiumie miało być jedno a drugie na trampolinie z bimbałkami
|
||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Ewka dostała dziś od babci pozytywkę i gryzaczek-wiatraczek. Ubranek niet. Tym razem
|
|
|
|
|
#2111 | |||
|
Zadomowienie
|
no i zostalismy z Czarusiem sami
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- mozna juz powiedziec, ze oficjalnie sie odcycowalismy, bo dzis mija 3 dzien i noc bez cyca z tej okazji pierwszy raz od ponad 8 mieisecy zalozylam do spania koszule bez dostepu do mleczrni
|
|||
|
|
|
#2112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już 5? a ile waży
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Wtajemniczenie
|
My również powróciliśmy do domu od rodziców! I tak jak judka ogarniam się...
Mama z nami już przyjechała opiekować się Tymkiem, bo jutro mam radę pedagogiczną, mąż do pracy po urlopie. Ciekawe, jak będzie... I mój bidulek właśnie zwymiotował przez sen przez ten kaszel :/ Jak ja go jutro zostawię?? ![]() Cytat:
|
|
#2114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przez Dziką mam ochotę na nutellę, a w domu brak, bo daaawno tego nie jadłam chyba pójdę na dół po ciasteczka
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym były tylko 3 i 6. Jak wzięłam jedną jedyną w ogóle pakę 4+ to jakaś życzliwa pani do mnie "ale one nie są w promocji" No czy tak czy tak trza było kupić ![]() Brawo za odcycowanie. A mi ciągle smutno na myśl o tym. No i chyba kolejną noc się przemęczę na cycku. Boże i pomyśleć, że ja nie chciałam karmić
|
|
|
|
|
#2116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no w sumie nie miałam wyjścia to ja kurcze swoją kupiłam za 690 plus welon i bolerko ślub w maju, później po wakacjach do czyszczenia i od razu wystawiłam szybko zgłosiła się dziewczyna i za 200zł jej oddałam chciałam mieć ten "kłopot" z głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam koleżankę kilka lat starszą, ma już córę w szkole a synka rodziła razem ze mną 12-go ostatnio mi się chwaliła jak to jej synek pięknie je a zwłaszcza wyraziste smaki - żurek knorra gorący kubek, czekoladę a chipsami to się wręcz zajada ![]() no i dzisiaj i kaszka zjedzona i obiad cały i owoce miałam deserek 120g to się popłakał i musieliśmy otworzyć następny powiem wam że wczoraj miałam atrakcyjny wieczór mąż się postarał
|
||||
|
|
|
#2117 | ||
|
Zadomowienie
|
nie wiem dokladnie, ale 10kg juz jakis czas temu przebil, 4+ juz jak biodrowki byly i ciezko sie zapinalo
Cytat:
a w ogole to tak sama mialabym pic moze byscie cos zaproponowalay? Świnoujście ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
za jedzenie dla Jana i dla meza
|
||
|
|
|
#2118 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O matko, ale dieta dla niemowlaka ![]() Mój ostatnio zbuntował się na deserki owocowe, może dlatego, że ząbek wychodzi. Za to malinki prosto z krzaka u babci wcina aż mu się uszy trzęsą ![]() Opowiadaj ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
Ja też sama i mam ochotę na winko, więc z chęcią bym Ci potowarzyszyła, ale mam zamknięte i nie mogę znaleźć otwieracza To nie tak daleko, zawsze to Polska
|
||
|
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakies slodkie bym sobie wypila, najlepiej swoje domowe
|
|
|
|
|
#2120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedziesz maleńka, jedziesz, ciocie rządne wrażeń ![]() Cytat:
![]() No kawałek jest ![]() Ewka dziś wszamała kaszkę z malinami chętnie. A myślałam, że się bedzie krzywić. Potem na podwieczorek jej dałam same maliny prosto do paszczy- zjadła ze 3, więcej nie chciała. Poszłam spać! Pa! |
||||
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
może nic specjalnego ale na mnie zadziałało
mąż uznał że kobietę trzeba rozgrzewać cały wieczór także miałam i kąpiel i świeczki i dłuuuugi masaż z pachnącym balsamem i drinka wszystkie wstępne że tak powiem atrakcje trwały ze 2h
|
|
|
|
#2122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulka zarobiła dwa wiatraki i najgłośniejszą grzechotkę na świecie![]() Cytat:
no spodziewałam sie innego rozwinięcia tej myśli ![]() o własnie! ![]() mi też walczę ze sobą, że może jednak odcyckować... póki co cycusie wygrywają![]() Cytat:
![]() ![]() dla Jana za apetyt. dla męża za starania A ja ide właśnie do wanny, muszę się oporządzić, wypachnić, u know Postanowiłam że dam się dziś uwieść ![]() Do jutra ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2123 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
Żegnam się, postaram się wpaść jutro po pracy (matko, jak to brzmi
)
|
#2125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobrze uznal ![]() Happy dajesz malemu wit C w kropelkach? zdrowka Dobranoc
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Daję
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Tzn. teraz daję, w czasie infekcji. Jak był zdrowy nie dawałam. Ale teraz chyba będę mu ją podawała codziennie, bo jesień idzie, a tym samym czas infekcji :/
|
#2127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze gada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mój niestety nie należy do takich romantyków
|
||||
|
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 20
Dziecko mi się obudziło. Ależ mi się nie chce wstawać!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-
Cytat:
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() młody dostał rogala i obraca, a ja nadrobiłam mój zwykle mówi: tatatatata brm brm brm a jak krzywda się dzieje to: mama mama mama czipsów i czekolady nie daję, ale prażynki i herbatniki się zdaża okazjonalnie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Dzika! Ustawka na Solę?

my u rodziców, więc znowu waga pójdzie w górę 

porzucasz nas dla jakiegoś faceta 

Klaudia 16.10.2009