|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! Nadrobiłam Was ale nie mam co napisać...
Katja oby zęby szybko wyszły! Mandi świetnie, że jesteś zadowolona ![]() Mamcia fajnie, że mogłyście się spotkać ![]() Dep super, że kotka tak pomogła! Sama chciałabym mieć kota, ale wizja kuwety w domu mnie... Brzydzi... Nie grozi mi to ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Buuuu, za dwie godziny muszę pożegnać Mamcię i Ami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
![]() My za jakieś pół godziny może będziemy mieć gości ![]() ![]() ![]() Soleilka dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
mam taie włosy
![]() ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-08-25 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Jesteśmy juz w pociągu i wracamy do domu. Buuu
![]() To co dobre szybko się kończy niestety. Malej przebijaja sie dolne dwójki masakra. Dostala czopka przed wyjsciem wlasnie sie obudzila zjadla i poki co jest spokoj ale przed nami ponad 2 godz drogi wiec jeszcze wszystko jest możliwe ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Wow Ciastek jaki kolor odwazny. Na pewno ładnie wygladasz. Mnie znowu kusi rudy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Ciastek ale ognisty kolor!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() byłam wczoraj na babskiej imprezie z przyjaciółkami. Było SUPER!!!! Wróciłam do domu ok. 3. Jak ja dawno nie byłam na takim wypadzie. Ale powiem Wam, że cały czas się zastanawiałam jak tam moje młode. czy śpi, nei płacze... No i wróciłam do domu, zaglądam do łóżeczka, a tam... brak dziecka. Myślałam, że oszaleję. Wchodzę do sypialni, patrzę na łóżko - brak dziecka - zawał nr 2. Podchodzę do męża żeby go obudzić, a dzieć śpi wtulony w niego tak, że go nie widać ![]() ale się uśmiałam z tego dialogu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Jasiu spi przewrociwszy sie uprzednio, dosc mocno uderzyl glowa w panele, strasznie plakal nie wiem czy z bolu czy strachu. Amelcia jest agentka biega jak szalona ale jak sie przewroci czy uderzy to wogole nie zwraca na to uwagi a jas zaraz bek i do mamy... Wogole jestem oczarowana Amelka, jej zywiolowoscia, apetytem, takie pogodne dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Cytat:
![]() Wrzuc jakas fote przykladowa ![]() Cytat:
![]() A my wracamy z Lodzi. Martynka juz o wiele lepiej reaguje juz na dzieci. Super bawila sie z psiakiem. A hitem i tak byly schody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Super, ze kolejne spotkania udane!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Mamcia, Ewka jeszcze raz dzięki za super spotkanie
![]() Jak wracałam do domu po 14 to świeciło słońce, w ogóle się wypogodziło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() melduję się na szybko, bo dopiero co goście pojechali (teściowie i szwagier z narzeczoną byli na weekend). Było super, młoda w siódmym niebie, że miała tyle towarzystwa i taką widownię, więc popisywaniu się nie było końca ![]() dzisiaj byliśmy w zoo i też Luśce się bardzo podobało. I wyobraźcie sobie, że zdrzemnęła się tylko chwilę w wózku jak szliśmy z zoo do samochodu (maks 15 min) i tyle spała w dzień, i w ogóle nie marudziła. Teraz małż ją kąpie i zaraz kładziemy ją spać, bo widać, że padaka. Także weekend bardzo udany ![]()
#3042 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć,
U nas ok. Wczoraj byliśmy z tż i dzieciaczkami na Festiwalu Smaku. Popróbowaliśmy mnóstwo różnych smakołyków. Dzieciom równiez dopisywał apetyt - Małgosia zajadała się owocami i ciasteczkami a Jaś cycusiem ![]() ![]() ![]() Musze sie Wam pochwalić, że udało mi się zawalczyć o karmienie piersią! W szpitalu i po wyjściu ze szpitala nie miałam tyle pokarmu, by mały sie najadał... Położne mówiły, że Jas potrzebuje wiecej mleczka niz mniejszy noworodek a moje piersi... no cuż... Z ciężkim sercem kupiliśmy mm. Mały po opróżnieniu obu piersi dopijał mm. Bolało mnie to bardzo... Jednak nie poddawałam się i przystawiałam synka do piersi najczęściej jak sie tylko dało. Bolało jak diabli, bo sutki odzwyczaiły sie od karmienia (zresztą Gosię karmiłam tylko 3.5 miesiąca). Mój upór się opłacił i od 5 dni Jas jest tylko i wyłacznie na piersi!!! Jestem dumna i szczęśliwa z tego powodu ![]() Wczoraj odpadł małemu kikut a jutro synuś skończy 2 tygodnie ![]() Gosia nadal jest cudowną siostrą, dba o braciszka i nie lubi jak on płacze i sama stara sie go uspokoić (przytula, mówi "ciii", całuje i robi "ajka"). Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To nic trudnego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę Wam tych spotkań... Miło sie czyta Wasze relacje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]()
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
Jejku jak Jas dzis pieknie jadl, uwielbiam te dni kiedy wciaga wszystko co mu daje i jeszcze sam o cos sie upomina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prince, to teraz jesteś jeszcze bardziej seksi z takim kolorem! Bebe, niesamowite, że Gosia już taka rozumna. Cudne jest to, co piszesz i niesamowite! Ogarnęliśmy się po przyjeździe, zrobiliśmy zakupy, jedzonko na jutro, Tynia śpi, ja piję herbatkę, a tż robi gofry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe a my jesteśmy oczarowani spokojnym Jasiem ![]() Poza tym dzisiaj się przewróciła i płakała. Fakt, że było to dość mocno bo poleciała krew z buźki, ale moja córa też płacze ![]() Przy okazji brawa dla małego za dzisiejsze jedzonko ![]() Ciastek czy picie drożdży pomaga? W sumie lubię drożdże i zastanawiam się czy nie zacząć pić ![]() Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-08-25 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zadomowienie
|
Witajcie wieczorową porą
![]() Dziękuje za życzenia urodzinowe dla małej ![]() ![]() Mamuśka, Hania cieszę się że Wasze spotkanie się udało ![]() Dep kociaki są niesamowite - masz super kotkę ![]() Bebe masz cudowne dzieciaczki! I gratuluję samozaparcia i kp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Bebe cudowne to co piszesz! Bajka!
Mój jeszcze nie śpi ![]()
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna z tą krewką, serio Ona umie płakać? ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Bebe widze wszytsko się ładnie układa, dzieciaczki grzeczne, super!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To fantastycznie, że siostrzyczka tak dba o braciszka ![]() ![]() U nas kolejny dzień wizyt... Mały zadowolony, tyle osób nim zainteresowanych, miał się przed kim popisywać, bo jednak troszeczkę się popisywał, poza tym zaczepiał, ciągle się śmiał i nawijał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
Wzmocnić
![]() Umie, umie. A nawet czasami zdarza jej się zapłakać bez powodu. Wtedy jestem w ciężkim szoku i nie wiem co robić ![]() Bebe świetnie, że tak dobrze Wam idzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
Heja
Prince dzieki za pomysl na mieszanke. Kolor ognisty odwaznie ![]() Blue wrzuce cos jak bede na kompie. Super dziewczyny ze udalo wam sie spotkac!! Ja sie ostatnio aspoleczna zrobilam ![]() U nas bez zmian gile wisza kaszel no masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
Pumka mam nadzieje że Balnis zybko przejdzie
ja dostałam dziś gula bo mój tata dął jasiowi trochę galaretki, nic zlego by w tym nie bło, gdyby nie dął ze swojej łyżeckzi, ku**8ca mnie wzięła, było to raz ale wiecie ja jestem chyba nienormalna siedze i i wkręcam sobie ze jas na pewno zlapie od niego jakas bakterie i się rozchoruje a w tym tygodniu mamy TO szczepienie, no siedze i wciąż o tmy mysle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale sir dzisiaj naspacerowalismy ![]() Bebe ![]() ![]() Pumcia zdrowka dla corci. Biedna jest z tym chorowaniem. Ile zostało dni do wyjazdu? Phdwao, bedzie dobrze, tez bym sie wkurzyla o tą lyzeczke ale coz, niektórym osobom sie nie przetlumaczy ![]() ![]()
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Zakorzenienie
|
Masz racje ale z drugiej strony nasze dzieciaczki nie mogą być sterylnie wychowywane, to im w przyszłości na bank nie pomoże.
#3058 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
ph
ja bym sie tak tym nie dreczyla . Tak jak juz wspomniano nie dobrze tak sterylnie wychowywac dziecko. Nie upilnujesz Go w przedszkolu i taam raczej nikt nie upilnuje. To ze zjadl z lyzeczki nie znaczy ze zaraz zachoruje tym bardziej ze tato zdrowy. spokojnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3060 |
Zakorzenienie
|
Dep super kicia
![]() Prince fajny kolorek ![]() Bebe ![]() ![]() u nas nic ciekawego się nie dzieje więc nie mam o czym pisać za bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.