Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 08:37   #3031
Soleilka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Hej! Nadrobiłam Was ale nie mam co napisać...

Katja oby zęby szybko wyszły!
Mandi świetnie, że jesteś zadowolona
Mamcia fajnie, że mogłyście się spotkać
Dep super, że kotka tak pomogła! Sama chciałabym mieć kota, ale wizja kuwety w domu mnie... Brzydzi...

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Sol uzalezniasz sie :pp
Nie grozi mi to nie stać mnie na ich rzeczy :P chociaż są warte tej ceny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 10:03   #3032
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Buuuu, za dwie godziny muszę pożegnać Mamcię i Ami
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:38   #3033
katja_22
Zadomowienie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Hej

My za jakieś pół godziny może będziemy mieć gości Także rano wzięłam się za pieczenie (chciałam to zrobić wczoraj jak mały pójdzie spać na noc, choć jeszcze nie wiedziałam, że ktoś dzisiaj u nas będzie, ale też mieliśmy gości, pojechali po 22 i już mi się nie chciało), Pawełek z tatą poszli pojeździć na rowerze (mały teraz chętnie na nim "jeździ" i długo, wcześniej po paru minutach chciał zejść ) i byli na plac zabaw, a mama działała w kuchni

Soleilka dziękuję Dziś też mieliśmy jedną taką pobudkę, ale było lepiej, szybciej się uspokoił...
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:52   #3034
prince_polo
Zakorzenienie

mam taie włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF2963.jpg (138,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2967.jpg (159,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF2966.jpg (82,1 KB, 25 załadowań)

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2013-08-25 o 11:54
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 13:04   #3035
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Jesteśmy juz w pociągu i wracamy do domu. Buuu
To co dobre szybko się kończy niestety.
Malej przebijaja sie dolne dwójki masakra. Dostala czopka przed wyjsciem wlasnie sie obudzila zjadla i poki co jest spokoj ale przed nami ponad 2 godz drogi wiec jeszcze wszystko jest możliwe

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Wow Ciastek jaki kolor odwazny. Na pewno ładnie wygladasz.
Mnie znowu kusi rudy :/

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 13:09   #3036
phdwao
Zakorzenienie

Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Ciastek ale ognisty kolor!
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 13:18   #3037
wvictoria
Wtajemniczenie

Cześć
byłam wczoraj na babskiej imprezie z przyjaciółkami. Było SUPER!!!! Wróciłam do domu ok. 3. Jak ja dawno nie byłam na takim wypadzie. Ale powiem Wam, że cały czas się zastanawiałam jak tam moje młode. czy śpi, nei płacze... No i wróciłam do domu, zaglądam do łóżeczka, a tam... brak dziecka. Myślałam, że oszaleję. Wchodzę do sypialni, patrzę na łóżko - brak dziecka - zawał nr 2. Podchodzę do męża żeby go obudzić, a dzieć śpi wtulony w niego tak, że go nie widać Rano się obudził o 6. Pokręcił, pomarudził, zjadł jakieś 60ml kaszki i dalej marudził... Uspokoił się dopiero jak odłożyłam go do łóżeczka. No i pospał do 9.

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Zgadnijcie komu wychodzi zab na wyjeździe???
Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
tobie?
ale się uśmiałam z tego dialogu

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-25, 14:17   #3038
phdwao
Zakorzenienie

Jasiu spi przewrociwszy sie uprzednio, dosc mocno uderzyl glowa w panele, strasznie plakal nie wiem czy z bolu czy strachu. Amelcia jest agentka biega jak szalona ale jak sie przewroci czy uderzy to wogole nie zwraca na to uwagi a jas zaraz bek i do mamy... Wogole jestem oczarowana Amelka, jej zywiolowoscia, apetytem, takie pogodne dziecko
Stary 2013-08-25, 14:34   #3039
blueberry88
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
aha,no pewnie, skoro nie potrzebujesz zmiany to nie ma sensu kombinować

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

no wiem wiem o Tobie ale Ty akurat masz tak delikatną,młodzieńczą urodę że chyba najlepiej Ci faktycznie w naturalnych

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

to do roboty
Pewnie tak, ale wieje nuda. Wlosy wiecznie związane do tego...

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Hej!

Fabi śpi już 3,5 godziny. Szok!

Głodna jestem masakrycznie. Dzisiaj na obiad robię makaron z tuńczykiem. Tylko mały śpi na mnie i nie mam jak zrobić
I tak z nim lezalas tyle czasu?

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
tobie?

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Blue ja bym cie widziala w ladnym brazie albo w refleksach blond
Wrzuc jakas fote przykladowa

Cytat:
Jesteśmy juz w pociągu i wracamy do domu. Buuu
To co dobre szybko się kończy niestety.
Malej przebijaja sie dolne dwójki masakra. Dostala czopka przed wyjsciem wlasnie sie obudzila zjadla i poki co jest spokoj ale przed nami ponad 2 godz drogi wiec jeszcze wszystko jest możliwe
Oj, oby szybko sie przebiły

A my wracamy z Lodzi. Martynka juz o wiele lepiej reaguje juz na dzieci. Super bawila sie z psiakiem. A hitem i tak byly schody

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Super, ze kolejne spotkania udane!!!

blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 15:53   #3040
hanjah
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Mamcia, Ewka jeszcze raz dzięki za super spotkanie

Jak wracałam do domu po 14 to świeciło słońce, w ogóle się wypogodziło Nie mogła być taka pogoda wczoraj? Chociaż narzekać też nie mogę, bo przecież nie padało
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 17:45   #3041
agunia82
Zakorzenienie

hej

melduję się na szybko, bo dopiero co goście pojechali (teściowie i szwagier z narzeczoną byli na weekend). Było super, młoda w siódmym niebie, że miała tyle towarzystwa i taką widownię, więc popisywaniu się nie było końca
dzisiaj byliśmy w zoo i też Luśce się bardzo podobało. I wyobraźcie sobie, że zdrzemnęła się tylko chwilę w wózku jak szliśmy z zoo do samochodu (maks 15 min) i tyle spała w dzień, i w ogóle nie marudziła. Teraz małż ją kąpie i zaraz kładziemy ją spać, bo widać, że padaka.
Także weekend bardzo udany

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-25, 18:29   #3042
bebe1987
Rozeznanie

Cześć,

U nas ok. Wczoraj byliśmy z tż i dzieciaczkami na Festiwalu Smaku. Popróbowaliśmy mnóstwo różnych smakołyków. Dzieciom równiez dopisywał apetyt - Małgosia zajadała się owocami i ciasteczkami a Jaś cycusiem . Ogólnie dzień super udany! Wieczorem bylismy u znajomego, który poczęstował tż prawdziwym bimberkiem . No to mąż miał swój pierwszy raz . Smakowało mu. Mówił, że smakuje jak whisky.
Musze sie Wam pochwalić, że udało mi się zawalczyć o karmienie piersią! W szpitalu i po wyjściu ze szpitala nie miałam tyle pokarmu, by mały sie najadał... Położne mówiły, że Jas potrzebuje wiecej mleczka niz mniejszy noworodek a moje piersi... no cuż...
Z ciężkim sercem kupiliśmy mm. Mały po opróżnieniu obu piersi dopijał mm. Bolało mnie to bardzo... Jednak nie poddawałam się i przystawiałam synka do piersi najczęściej jak sie tylko dało. Bolało jak diabli, bo sutki odzwyczaiły sie od karmienia (zresztą Gosię karmiłam tylko 3.5 miesiąca). Mój upór się opłacił i od 5 dni Jas jest tylko i wyłacznie na piersi!!! Jestem dumna i szczęśliwa z tego powodu .
Wczoraj odpadł małemu kikut a jutro synuś skończy 2 tygodnie .
Gosia nadal jest cudowną siostrą, dba o braciszka i nie lubi jak on płacze i sama stara sie go uspokoić (przytula, mówi "ciii", całuje i robi "ajka").
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
wow bebe Jaś już nocki przesypia? super że Gosia zakochana w braciszku jak będziesz miała chwilkę to wstaw jakieś foto jeszcze i wpadaj opowiadać jak sobie radzicie
Mały zasypia ok. 21 i śpi do 6, potem mleczko i śpi do 9. W ciągu dnia śpi różnie. Foto wstawię jak mąż zgra zdjęcia na kompa.

Cytat:

Bebe swietnie ze Jasio juz noce przesypia. Wyobrazam sobie jak Gosia troszczy sie oniego, az nie do wiary ze rok temu ona sama byla taka maciupenka, zazdroszcze Ci ze masz juz dwojeczke
Dziekuję . Nie zazdrość tylko do dzieła!
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
bebe, kochane masz te dzieciaczki i super ze tak dobrze się dogadują i śpią wiedzą że mama musi teraz wydobrzeć

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
ojeeeej ja chce dzidziusia
To nic trudnego . Widziałam, że pisałaś, że jeszcze nie możecie mieć kolejnego bejbika. Ale za jakiś czas...
Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość
Bebe to fantastycznie, że dzieciaczki się dogadują i że dochodzisz do siebie, czekamy na jakieś zdjęcia Twoich Skarbów i wiadomości od Ciebie
Kciuki za ząbki!
. Zdjęcia będą .

Zazdroszczę Wam tych spotkań... Miło sie czyta Wasze relacje .
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 19:11   #3043
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Cytat:

[/COLOR]Wow Ciastek jaki kolor odwazny. Na pewno ładnie wygladasz.
Mnie znowu kusi rudy :/
to tez mial byc rudy, ale chwycilam nie tą farbe w sklepie i zorientowalam sie dopiero an wlosach ze cos za czerwono

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-08-25, 19:50   #3044
phdwao
Zakorzenienie

Jejku jak Jas dzis pieknie jadl, uwielbiam te dni kiedy wciaga wszystko co mu daje i jeszcze sam o cos sie upomina
Stary 2013-08-25, 20:06   #3045
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku jak Jas dzis pieknie jadl, uwielbiam te dni kiedy wciaga wszystko co mu daje i jeszcze sam o cos sie upomina
Też lubię, jak Martynka chętnie je

Prince, to teraz jesteś jeszcze bardziej seksi z takim kolorem!

Bebe, niesamowite, że Gosia już taka rozumna. Cudne jest to, co piszesz i niesamowite!

Ogarnęliśmy się po przyjeździe, zrobiliśmy zakupy, jedzonko na jutro, Tynia śpi, ja piję herbatkę, a tż robi gofry To lubię
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-25, 20:10   #3046
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Jasiu spi przewrociwszy sie uprzednio, dosc mocno uderzyl glowa w panele, strasznie plakal nie wiem czy z bolu czy strachu. Amelcia jest agentka biega jak szalona ale jak sie przewroci czy uderzy to wogole nie zwraca na to uwagi a jas zaraz bek i do mamy... Wogole jestem oczarowana Amelka, jej zywiolowoscia, apetytem, takie pogodne dziecko

Hehe a my jesteśmy oczarowani spokojnym Jasiem Ech jakże bym chciała, aby ten mój szogun chwilę usiedział na tyłku i nieco się do nas poprzytulała.
Poza tym dzisiaj się przewróciła i płakała. Fakt, że było to dość mocno bo poleciała krew z buźki, ale moja córa też płacze
Przy okazji brawa dla małego za dzisiejsze jedzonko

Ciastek czy picie drożdży pomaga? W sumie lubię drożdże i zastanawiam się czy nie zacząć pić

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Edytowane przez Mandragorrka
Czas edycji: 2013-08-25 o 20:12
Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:11   #3047
karmeelek
Zadomowienie

Witajcie wieczorową porą Mąż odwiózł właśnie moja mamę i brata i jest w drodze powrotnej (100km) a mała już śpi więc mam chwile na pisanie.
Dziękuje za życzenia urodzinowe dla małej Wiem, że bez listy ciężko ale jednak życzonka były W piątek nie robiliśmy imprezy ale jednak mała dostała drobny upominek od przyszywanej babci, dziadka, cioci i wujków. Roczek robiliśmy wczoraj - ogólnie jestem zadowolona choć impreza rozkręciła się na dobre jak starszyzna poszła już do domów. Mała dostała pieniądze (zbieraliśmy na fotelik) i ku naszemu zaskoczeniu także sporo ciuszków i buciki oraz figurę anioła i świecący bębenek. Mała zapatrzona była w wujka (mojego brata) a ten w nią - pilnowała go niesamowicie odkąd przyjechał.
Mamuśka, Hania cieszę się że Wasze spotkanie się udało
Dep kociaki są niesamowite - masz super kotkę A dialog taty z małą rewelacyjny!
Bebe masz cudowne dzieciaczki! I gratuluję samozaparcia i kp Buziaki dla Was!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:26   #3048
nel_a
Zakorzenienie

Bebe cudowne to co piszesz! Bajka!

Mój jeszcze nie śpi

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:26   #3049
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Ciastek czy picie drożdży pomaga? W sumie lubię drożdże i zastanawiam się czy nie zacząć pić
pomaga a chcesz zapuscic wloski? Czy wzmocnic??

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-08-25, 20:50   #3050
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hehe a my jesteśmy oczarowani spokojnym Jasiem Ech jakże bym chciała, aby ten mój szogun chwilę usiedział na tyłku i nieco się do nas poprzytulała.
Poza tym dzisiaj się przewróciła i płakała. Fakt, że było to dość mocno bo poleciała krew z buźki, ale moja córa też płacze
Przy okazji brawa dla małego za dzisiejsze jedzonko

biedna z tą krewką, serio Ona umie płakać?

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Bebe widze wszytsko się ładnie układa, dzieciaczki grzeczne, super!!!
Stary 2013-08-25, 20:54   #3051
katja_22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Cześć,

U nas ok. Wczoraj byliśmy z tż i dzieciaczkami na Festiwalu Smaku. Popróbowaliśmy mnóstwo różnych smakołyków. Dzieciom równiez dopisywał apetyt - Małgosia zajadała się owocami i ciasteczkami a Jaś cycusiem . Ogólnie dzień super udany! Wieczorem bylismy u znajomego, który poczęstował tż prawdziwym bimberkiem . No to mąż miał swój pierwszy raz . Smakowało mu. Mówił, że smakuje jak whisky.
Musze sie Wam pochwalić, że udało mi się zawalczyć o karmienie piersią! W szpitalu i po wyjściu ze szpitala nie miałam tyle pokarmu, by mały sie najadał... Położne mówiły, że Jas potrzebuje wiecej mleczka niz mniejszy noworodek a moje piersi... no cuż...
Z ciężkim sercem kupiliśmy mm. Mały po opróżnieniu obu piersi dopijał mm. Bolało mnie to bardzo... Jednak nie poddawałam się i przystawiałam synka do piersi najczęściej jak sie tylko dało. Bolało jak diabli, bo sutki odzwyczaiły sie od karmienia (zresztą Gosię karmiłam tylko 3.5 miesiąca). Mój upór się opłacił i od 5 dni Jas jest tylko i wyłacznie na piersi!!! Jestem dumna i szczęśliwa z tego powodu .
Wczoraj odpadł małemu kikut a jutro synuś skończy 2 tygodnie .
Gosia nadal jest cudowną siostrą, dba o braciszka i nie lubi jak on płacze i sama stara sie go uspokoić (przytula, mówi "ciii", całuje i robi "ajka").

Mały zasypia ok. 21 i śpi do 6, potem mleczko i śpi do 9. W ciągu dnia śpi różnie. Foto wstawię jak mąż zgra zdjęcia na kompa.

Dziekuję . Nie zazdrość tylko do dzieła!

To nic trudnego . Widziałam, że pisałaś, że jeszcze nie możecie mieć kolejnego bejbika. Ale za jakiś czas...

Kciuki za ząbki!
. Zdjęcia będą .

Zazdroszczę Wam tych spotkań... Miło sie czyta Wasze relacje .
Bebe dziękujemy

To fantastycznie, że siostrzyczka tak dba o braciszka Gratuluję uporu i zwycięskiej walki o karmienie piersią

U nas kolejny dzień wizyt... Mały zadowolony, tyle osób nim zainteresowanych, miał się przed kim popisywać, bo jednak troszeczkę się popisywał, poza tym zaczepiał, ciągle się śmiał i nawijał Dostał kilka prezentów (dresowy komplecik, kubeczek i maskotkę) i 4 wory ciuszków po starszym kuzynie Zrobili mi bardzo fajną niespodziankę, bo zamierzałam w najbliższym czasie robić zakupy z myślą o jesieni, teraz muszę przepatrzeć i jedynie dokupić to czego brakuje
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:55   #3052
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
pomaga a chcesz zapuscic wloski? Czy wzmocnic??
Wzmocnić

Cytat:

biedna z tą krewką, serio Ona umie płakać?[COLOR="Silver"]
Umie, umie. A nawet czasami zdarza jej się zapłakać bez powodu. Wtedy jestem w ciężkim szoku i nie wiem co robić

Bebe świetnie, że tak dobrze Wam idzie. za karmienie. Gosieńka jest cudowna, super, ze tak podchodzi do braciszka.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:58   #3053
pumas
Zakorzenienie

Heja
Prince dzieki za pomysl na mieszanke.
Kolor ognisty odwaznie ja farbuje tylko u fryzjera ale jako ze szkoda mi kasy przed wyjazdem to moze kupie chociaz na same odrosty.

Blue wrzuce cos jak bede na kompie.

Super dziewczyny ze udalo wam sie spotkac!! Ja sie ostatnio aspoleczna zrobilam

U nas bez zmian gile wisza kaszel no masakra.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:02   #3054
phdwao
Zakorzenienie

Pumka mam nadzieje że Balnis zybko przejdzie

ja dostałam dziś gula bo mój tata dął jasiowi trochę galaretki, nic zlego by w tym nie bło, gdyby nie dął ze swojej łyżeckzi, ku**8ca mnie wzięła, było to raz ale wiecie ja jestem chyba nienormalna siedze i i wkręcam sobie ze jas na pewno zlapie od niego jakas bakterie i się rozchoruje a w tym tygodniu mamy TO szczepienie, no siedze i wciąż o tmy mysle a mój tata to ani chory ani nic teraz(z obserwacji wnioskuje) ale strasznie się boje, jestem na punkcie higieny wyczulona
Stary 2013-08-25, 21:33   #3055
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Ale sir dzisiaj naspacerowalismy obeszlismy Calkiem duze jezioro dookola, super było.

Bebe za karmienie piersi super te Teoje dzieciaczki.

Pumcia zdrowka dla corci. Biedna jest z tym chorowaniem. Ile zostało dni do wyjazdu?

Phdwao, bedzie dobrze, tez bym sie wkurzyla o tą lyzeczke ale coz, niektórym osobom sie nie przetlumaczy wyluzuj trochę, bo co bedzie jak Jaś pójdzie do szkoły? Przecież nie będziesz z nim cały czas, nie upilnujesz młodego

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:39   #3056
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość

Phdwao, bedzie dobrze, tez bym sie wkurzyla o tą lyzeczke ale coz, niektórym osobom sie nie przetlumaczy wyluzuj trochę, bo co bedzie jak Jaś pójdzie do szkoły? Przecież nie będziesz z nim cały czas, nie upilnujesz młodego
niby tak choć później to już będzie miał odpornośc jakąs, a teraz co
Stary 2013-08-25, 21:49   #3057
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
niby tak choć później to już będzie miał odpornośc jakąs, a teraz co
Masz racje ale z drugiej strony nasze dzieciaczki nie mogą być sterylnie wychowywane, to im w przyszłości na bank nie pomoże.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:50   #3058
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Masz racje ale z drugiej strony nasze dzieciaczki nie mogą być sterylnie wychowywane, to im w przyszłości na bank nie pomoże.
Racja ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie:/
Stary 2013-08-25, 21:58   #3059
prince_polo
Zakorzenienie

Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

ph
ja bym sie tak tym nie dreczyla . Tak jak juz wspomniano nie dobrze tak sterylnie wychowywac dziecko. Nie upilnujesz Go w przedszkolu i taam raczej nikt nie upilnuje. To ze zjadl z lyzeczki nie znaczy ze zaraz zachoruje tym bardziej ze tato zdrowy. spokojnie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2013-08-25, 22:10   #3060
dottta
Zakorzenienie

Dep super kicia
Prince fajny kolorek
Bebe za kp

u nas nic ciekawego się nie dzieje więc nie mam o czym pisać za bardzo
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości