|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Ja muszę wrócic, po tej kilikudniowej przerwie, do Chodakowskiej, boo.. przerawalam.. bo.. Michalam grype zoladkowa
|
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
100 lat 100 lat na te pierwsze urodzinki dla Melanii,Oliwki, Oliwki i Hubercika
hej.napisalyscie chyba ze 100 stron nie dam rady nadrobic...dawno mnie nie bylo.niestety laptop mi padl. nowego nie damy rady narazie kupic bo wyprawka do szkoly dla Wiktora zrujnowala nasz budzet.a na dodateg od konca wrzesnia tz bedzie 2 miesiace bez pracy
|
#1683 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Lewek,Lourose,Katiaskaa,M onarika,Kaczuszka,Lilka,A nusia,Lidka,Colds,Kasiam dziękujemy za zyczenia
Lourose fajnie że udany wieczorek był ![]() Lilka trzymam kciuki za wizytę jutrzejszą Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
A czemu m bez pracy?Wyrzucili go? ![]() Ja wruciłam od szwagierki byliśmy zobaczyć malutką Sandrusię
|
||
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego co najlepsze dla Oliwki i naszych wątkowych bliźniaków - Oliwki i Hubercika!!!
Cytat:
Ja staram się ograniczać ze słodkim ( choć nie zawsze wychodzi )i jeść mniejsze porcje niż dotychczas. Pieczywo tylko ciemne i rzadko, ziemniaków wcale. Póki co waga leci cały czas powolutku w dół. ![]() Pięknie!
|
|
#1685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musza go zwolnic na 2 miesiace ale potem przyjma spowrotem
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Witam się tu w końcu. Nawet udało mi się trochę poczytać. ![]() Chciałam złożyć życzenia dla naszych skarbów. Oliwce, Melci. Oliwce i Hubercikowi Tak dawno mnie tu nie było, ze nawet nie wiem co napisać i dziwnie mi się tak nagle wbić w dyskusje.![]() Może wieczorem spróbuję. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy Edytowane przez katiem Czas edycji: 2013-08-25 o 16:18 |
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
To dobrze,że będzie lepiej
Dzisiaj staralam się dokladnie robić wszystko ale nie zawsze idealnie wychodzilo ![]() A powiedzcie mi jeszcze proszę czy codziennie mam robić ten skalpel czy na zmiane z czymś? My pieczemy rybke na grillu,ale ja nie lubie Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Sto lat dla naszych dzieciaczków, Oliwki, Huberta i Oliwki my się właśnie grillujemy na tarasie
|
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego naj dla solenizantów!!!
|
#1690 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
,na pewno jest wtedy mniejszy ruch.Co do zabawki to może Ty byś go nią zainteresowała???w sensie,że byś się z nim pobawiła?a nie mówisz,że jest na nią za głupi. Też mi się nie podoba Twoje odniesienie do tamlin.Ona delikatnie zwróciła Ci uwagę a Ty od razu tak wyjeżdżasz.To nie jest Iwonka w porządku Cytat:
Cytat:
Cytat:
Angel super brykę córa dostała od babci.Cudownie widzieć taki uśmiech promienny Dla Giuli i Michasia za apetyt.Dla bliźniaków Uli i Oliwki kaczuszki najlepszego!!! Ps.Rok temu dużymi i kolorowymi literami pisałyśmy nowinki o narodzinach kolejnych dzieciaczków a teraz życzenia roczkowe...tak mnie na wspomnienie naszło ale to był szał
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-08-25 o 18:24 |
||||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
My jeszcze pierzemy w Jelpie, bo mamy zapas chyba do końca świata - TŻ sie przejął i na promocji kupił chyba z 10 opakowań.
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
U nas od rana dziś byli teaciowie,bo mąż z tesciem kilka rzeczy robił w domu. Jak pojechali poszłam z małą do mamy,by jej smutno nie bylo i nie dawno wróciłam. Nadrabiam wątek i liczę, ze na klub udą mi sie wreszcie wejść!
![]() Anusia jak dzisiaj Dandus sie czuje?mam nadzieję, ze temp spadła. Lewek super, ze Misiek już wiecej je. zazdroszczę i gratuluję zasypiania bez cyca. Super, ze tzet Ci tak w tym pomaga. Jagoda miała przy ząbkowaniu taki okres, ze co godzinę w nocy był cyc i ostatnio jak za dużo wrażeń w dzień bylo to później pobudkami co godzinę i co 30min odreagowywałaWszystkiego najlepszego dla Hubercika ![]() Dobra idę usypiac Jagode,bo już pada. Oby sprawnie poszło:rolleyes.
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Aga_ton ale Ci zazdroszczę. Co ja bym dala za chociaż pół dnia bez Jagody
najdłuższe moje wolne trwało 3h i bylo w grudniu
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
Colds ale sexi sukienka/bluzka
A Melania urocza
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Colds slicznotki!
|
#1697 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez podrzucam Kinge to dziadkow i sobie ogladam cos lub ide na zakupy
![]() Mam z dwa razy w tygodniu wolne po pare godzinek i nie wiem co bym bez tego zrobila
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dearlie,Katiem,Aga ton,Kajaja,Katee,Angel dziękujemy za życzenia
Cytat:
Cytat:
My dziś tez palilismy grila(znowu ) gdyż goście nas nawiedzili a konkretnie moja siostra ze szwagrem i uwaga będę trzymać Liliankę w sobotę do chrztu Od początku wiedzialam że Lili jest moja!
|
||
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Grill się udał,wpadli goście więc były szaszłyki i kiełbaska oraz ziemniaczki w ognisku
zjadłam jedną kiełbaskę i jutro rano będę skakała ![]() Danduś czuje się dobrze,dziękujemy za troske chłopcy szaleją na dworze ciągle a wieczorem padają jak muchy po kąpieli .Rano zadzwonię zarejestrować Dandunia do pediatry i po 10 będą wyniki do odebrania do podjedziemy z wynikami .Mam nadzieje,że będą dobre ![]() a teraz pije warke radler cytrynowa i oglądamy z mężem tv .Colds śliczne jesteście ! |
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Spoznione zyczenia dla Zuzanki, Melci, Oliwki i Hberta!
U nas chorobowo teraz. Najpierw Olimpia, teraz Robik ma trzydniowke, a teraz mnie rozklada goraczka, ech... Do tego mama przyleciala do nas i tuz na poczatku pobytu przewrocila sie i uszkodzila bolesnie lokiec. Robik ladnie je to co my, co bardzo mnie cieszy. Jest bardzo chetny do probowania nowosci, ladnie gryzie nawet duze kawalki. ZAzdroszcze bardzo tym z Was, ktore moga "podrzucic" dziecko do rodzicow lub tesciow. My nie mamy tego luksusu i ciezko to odczuwamy. Ale za to waga bez Chodakowskiej leci lawinowo w dol (chyba z wycienczenia ), niedlugo szesciopaka sprzed ciazy bedzie widac. Ja sie wstawie za Iwona. Troche niefortunnie sie wyrazila, ale chyba zadna z nas nie ma watpliwosci, ze bardzo kocha Alkanka.
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Sexi flexi
![]() Gdzie chudzina, szkoda, że nie widać mojego brzucha i nóg Wtedy to byś w życiu nie użyła tego słowa ![]() Dzięki dziewczyny za komplementy
|
|
|
|
#1703 |
|
Zadomowienie
|
śliczne jesteście.To nieźle świętowałyście urodzinki
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Skalpel zrobie po południu bo na 10.40 mamy pediatrę a o 10 wyniki z labolatorium do odebrania ![]() trzymajcie kciuki aby wyniki były dobre ![]() A i nie pochwaliłam mojego Bączka Kochanego,wczoraj wstał na nóżki i zrobił sam trzy kroczki i klapnął na pupke
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2013-08-26 o 09:00 |
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski
melduję, ze żyjemy, cały weekend spędziłam na pisaniu planu rozwoju na jutro na szczęście skończyłam, choć nie jestem do końca z niego zadowolona, no cóż trudno![]() Jutro wracam do pracy, mamy radę i już normalnie mamy chodzić także dzisiaj ostatni dzień urlopu - spędzę go na prasowaniu, szykowaniu ciuchów do pracy, praniu i sprzątaniu![]() AAAAAA najważniejsze oficjalnie chyba mogę już powiedzieć, ze Isia sama chodzi Sto lat dla wszystkich solenizantów małych ![]()
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Śliczne jesteście dziewczyny Cytat:
Cytat:
![]() Kupiliśmy Matiemu nocnik w sobotę i posadziliśmy go, ale uciekł i nalał na podlogę. Wczoraj raz siku zrobił na niego, a dziś już siku i kupkę Bystrzacha mój kochany
|
||
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
Anusia bedzie dobrzeTamlin - dla Matiego prosze jaki nocniczkowy kawaler nam rosnie ![]() Baobabku - dla Isi - Sonia sie szykuje do chodzenia, ale jeszcze nie jest do konca pewna czy potrafi i paca na pupe dla bezpieczenstwa notabene na roczek dostanie chodzik pchacz wiec bedzie ganiac ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
jejciu jak dawno mnie nie było, dobrze ponad dwa tygodnie!! tż ma urlop, więc korzystam ile się da i wczoraj wróciliśmy z międzyzdrojów - załączam wam foteczkę ![]() mam nadzieję, że uda mi się nadrobić! tęskno mi było za wami, mam nadzieję, że ktoś nas jeszcze pamięta ![]() postaram się nadrobić i odzywać się, żeby być na bieżąco!! |
|
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
He, my dzisiaj po wizycie u pediatry, dostałyśmy syropek i cebion, który już mamy i powinna chrypa do 5 dni przejść, bo to jednak od gardła, które jest zaczerwienione, ale podobno lekko. Na spacery możemy chodzić, więc super!
![]() Kinga na nocniku nie da się nawet posadzić i jak go tylko widzi to zwiewa aż się kurzy, nie wiem co jej nie pasuje, bo melodii żadnej nie ma ani nic, chyba nie jest po prostu gotowa. |
|
|
|
#1710 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
colds ślicznie wyglądacie Cytat:
![]() i dla Bączka ![]() Cytat:
![]() Tylko też muszę już w tym tygodniu solidnie się przygotować do pracy ![]() Ale Isia idzie jak burza ![]() Zuzia chodzi tylko przy melbach i puszcza się jak wie, że ma czego się złapać, np. idąc od ławy do kanapy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

nie dam rady nadrobic...
nowego nie damy rady narazie kupic bo wyprawka do szkoly dla Wiktora zrujnowala nasz budzet.a na dodateg od konca wrzesnia tz bedzie 2 miesiace bez pracy

. Nic na gorączke mu nie dałam,samo ustapilo.
,włączyłam sobie skalpel z yt i po 20 min myślałam,że już po mnie 

bedzie dobrze