Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 373 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 11:37   #11161
kapetki
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

hahahah nie są duże? ;D
no proszę Cię kochana ;]
nie dobijaj mnie ;p
Nie są duże to moje - A70
Stary 2013-08-26, 11:38   #11162
kiiidmankaa
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Wstawię później zdjęcia to zobaczysz.
Stary 2013-08-26, 11:39   #11163
kapetki
Raczkowanie

jestem baaardzo ciekawa )
Stary 2013-08-26, 11:44   #11164
Saba08
Zadomowienie

Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Kapetki nie przejmuj się. Ważne żeby wyniki były dobre. Chyba lepiej że teraz to wyszlo a nie po operacji.
Ustawilas wszystko raz, ustawisz i drugi. I dokładnie tak - to tylko cycki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-26, 11:47   #11165
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez kiiidmankaa Pokaż wiadomość
Gwiazdko a próbowałaś zainteresować mamę jakimś sportem? Może basen?Albo nordic walking?? Pofarciło Ci się z tą operacją .

Ja mam 65D jak myślicie jakie będą propozycje??
Ech cięzko ze sportem u niej, ma jeszcze małe dziecko (8 lat) dom na głowie, dziecko do szkoły wiadomo.. ma o tyle dobrze że nie pracuje (chociaz może jakby pracowała byłoby lepiej..) Ale tata buduje teraz dla siebie,mamy i mojego brata nowy dom z krytym basenem i siłownią.Mama mi obiecała,że jak za tydzień basen będzie gotowy to będzie razem ze mną pływać 5-7 razy w tygodniu i ćwiczyć na siłowni.Może wtedy te "bóle" jej trochę przejdą, odbuduje mięśnie (które jej zanikają z powodu wlasnie małego ruchu bo od 23 lat zajmuje się domem odkąd ja się urodziłam) , rozciągnie się i porusza . Mam nadzieję,że jej to pomoże. Ma dopiero 43 lata, jest piękna, szczupła.. nie może się tak załamywać. No ale wiem,że nie jest jedyna, w internecie znalazłam grono ludzi z takimi problemami.

Widzę,że masz spory biuścik wstaw jakies foteczki

no pofarciło mi się w sumie mój dr miał terminy ale ja nie miałam pieniędzy, chciałam odkładać, nie brać od rodziców ani od faceta. Ale udało mi się uzbierać szybko połowę kwoty a na resztę wzięłam kredyt w swoim banku
Stary 2013-08-26, 11:56   #11166
kapetki
Raczkowanie

Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Mam nadzieję, że wyniki będą dobre i nic nie będę musiała juz z tym robić i ta operacją odbędzie się 10. A jak nie to jeszcze jedyna opcja to przesunięcie na koniec września
Stary 2013-08-26, 11:57   #11167
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejterin Pokaż wiadomość
Ja mam 295 anatomiczne. Lekarz mi tak doradzil i uznalam ze sie poslucham. Wczesniej myslalam o okraglych ale dotarlo do mnie w pewnym momencie ze tak naprawde mysle o nich, bo sa tansze tez mialam malo tkanki, duze znaczenie mialo dla mnie to ze nie rodzilam wiec nie wiem jak sie piersi zachowaja po ciazy i nie chcialam szalec z rozmiarem. Zalezalo mi na naturalnym wygladzie. Ale poki co jestem mega opuchnieta i za wczesnie na ocene efektu U mnie to ma byc niby B/C. Mialam mikre A. Ale jesli dobrze pamietam przedpo ma 295 i bardzo podobal mi sie ten efekt. Lekarz mi mowil ze 300 kiedys uchodzily za duze tylko teraz wszyscy szaleja z tym " bierz wieksze" Grunt zeby tkanka pokryla Ci implant. Mama to wiadomo ze przerazona, lepiej taty pytac

Wszędzie jest "bierz większe"...
Ja miałam mieć 295 właśnie a różniło się to od moich 305 tylko tym, że tamte pierwsze miały WIĘKSZĄ projekcję i byłyby bardziej widoczne, sterczące. Ja wybrałam te mniejsze w projekcji czyli 305.

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość

Szczęśliwa uderzam do Ciebie w te pędy,bo wróciłam właśnie z Reserved i są tam kamizelki jakiej szukałaś popielaty róż i szare,piękne i tylko 180zł
Dzięki kochana ale niestety nie ma opcji. Widziałam je wczoraj. Cudne ale mogę narazie popatrzeć. Dla mnie te 180 to nie tylko a AŻ

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Ja od 1 września ruszam z Ewką w domu no i idę na siłownie 3 razy w tygodniu i może zoomba,bo kupiłam sobie karnet "open" i mogę chodzić na co chcę
Jako uzależniona całe życie od sportu popieram i życzę wytrwałości

Cytat:
Napisane przez kiiidmankaa Pokaż wiadomość
Ja bym chciała mieć już ten zabieg za sobą, bo im bliżej będzie tym bardziej będę się stresowała.
Czytałam, że przeciwwskazaniem do operacji jest nieuregulowane ciśnienie (mam nadciśnienie tętnicze), myślicie, że da radę przeprowadzić zabieg? Regularnie biorę leki i zamierzam zapisywać pomiary ciśnienia żeby pokazać lekarzowi. Pytam, bo mam znajomą, która miała korekcję nosa, a ma również nadciśnienie i to też jest przeciwwskazanie do tego zabiegu.
Na pewno jest to niepożądane przez anestezjologów ale jak przyniesiesz zeszyt jakie masz nadciśnienie, jakie leki bierzesz itd to co innego niż gdybyś miała je nieleczone.

Cytat:
Napisane przez sofialu Pokaż wiadomość
Tysiaczku dziękuje za słowa otuchy, tego mi było trzeba. Poskakalam po twoich albumach, masz race metamorfoza blizniaczek jest gigantyczna! Patrząc na twoje dziewczynki miałam wrażenie ze swoje widzę tylko w pomniejszeniu Mam nadzieje ze moje tez tak ładnie sie uloza jak twoje. Masz naprawdę piękny biust, wogole fajna z ciebie d....cia. Ty chyba jesteś tylko rok młodsza ode mnie? Ja jestem z 82go. Fajne laseczki sa z lat 80tych
Oj tak, fajne

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
właśnie nie wiem bardzo to dla mnie dziwne.
Napisałam mu, że 10 wrzesień to jedyny termin który mi odpowiada!
jak się nie zgodzi to nie wiem, załamka
Ja miałam biopsję ale chyba ze 2 miesiące przed.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 12:05   #11168
kiiidmankaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ech cięzko ze sportem u niej, ma jeszcze małe dziecko (8 lat) dom na głowie, dziecko do szkoły wiadomo.. ma o tyle dobrze że nie pracuje (chociaz może jakby pracowała byłoby lepiej..) Ale tata buduje teraz dla siebie,mamy i mojego brata nowy dom z krytym basenem i siłownią.Mama mi obiecała,że jak za tydzień basen będzie gotowy to będzie razem ze mną pływać 5-7 razy w tygodniu i ćwiczyć na siłowni.Może wtedy te "bóle" jej trochę przejdą, odbuduje mięśnie (które jej zanikają z powodu wlasnie małego ruchu bo od 23 lat zajmuje się domem odkąd ja się urodziłam) , rozciągnie się i porusza . Mam nadzieję,że jej to pomoże. Ma dopiero 43 lata, jest piękna, szczupła.. nie może się tak załamywać. No ale wiem,że nie jest jedyna, w internecie znalazłam grono ludzi z takimi problemami.

Widzę,że masz spory biuścik wstaw jakies foteczki

no pofarciło mi się w sumie mój dr miał terminy ale ja nie miałam pieniędzy, chciałam odkładać, nie brać od rodziców ani od faceta. Ale udało mi się uzbierać szybko połowę kwoty a na resztę wzięłam kredyt w swoim banku

No to pewnie to się zmieni jak zacznie pływać ja też teraz się wybieram na basen od jutra i zamierzam chodzić regularnie po długiej przerwie, tylko martwię się o włosy.
Piersi są wielkością zbliżone do Twoich, ale później wstawię zdjęcia, to będziesz mogła zobaczyć.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

_szczesliwa_ no mam nadzieje, że lekarz się zgodzi..
Stary 2013-08-26, 12:10   #11169
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

no ja tutaj ogolnie zostalam osadzona o to ze mam fajne piersi i nie powinnam ich robic ale wiem ze nie jestem jedyna pokaz z checia obejrze wyjsciowke

No ja tez zamierzam plywac prawie codziennie, bede musiala w czepku bo nie mam zamiaru codziennie wlosow suszyc

Stary 2013-08-26, 12:15   #11170
kiiidmankaa
Raczkowanie

Bo masz fajne widać że musisz dużo ćwiczyć. ja miałam długą przerwę w ćwiczeniu, ale teraz ostro biorę się za siebie..

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Ja i tak codziennie myję włosy, ale ich nie suszę, więc postanowiłam, że przed założeniem czepka będę je smarowała olejem kokosowym, ponoć bardzo dobry sposób + kuracja w domu.
Stary 2013-08-26, 12:29   #11171
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tak ja uzywam olejow na wlosy ja myje 2 razy w tyg takze czepek obowiazkowy.
Ja osobiscie nie cwicze w ogole, moze z dwa razy w zyciu bylam na silowni a nie plywalam na basenie tak sportowo juz z rok czasu. W ogole sport nigdy nie byl moim ulubionym zajeciem. Teraz chce zaczac pływac regularnie .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 12:50   #11172
Kornelia1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kapetki Pokaż wiadomość
ja jestem z Łodzi
A możesz mi powiedzieć u kogo robisz? I dlaczego nie wybrałaś nikogo z Łodzi? Dla mnie jeżdżenie na konsultacje do Warszawy byłoby skomplikowane a i powrót po operacji ciężki bo musiałabym jakoś sama wrócić do Łodzi...dlatego chciałabym zrobić operację w Łodzi, myślałam o dr. Rykale ale mało jest o nim opinii...
Kornelia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:17   #11173
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelia1234 Pokaż wiadomość
A możesz mi powiedzieć u kogo robisz? I dlaczego nie wybrałaś nikogo z Łodzi? Dla mnie jeżdżenie na konsultacje do Warszawy byłoby skomplikowane a i powrót po operacji ciężki bo musiałabym jakoś sama wrócić do Łodzi...dlatego chciałabym zrobić operację w Łodzi, myślałam o dr. Rykale ale mało jest o nim opinii...
Uuuu to ja robiłam 400km od domu operacje i na konsultacje też tam jeżdżę. Najważniejsze jest wybrany przez siebie, w swoim mniemaniu idealny chirurg a nie miejsce gdzie łon jest
Stary 2013-08-26, 13:29   #11174
kiiidmankaa
Raczkowanie

Gwiazdeczko, to ja nie wiem co Ty robisz, że masz takie ładne ciało
Stary 2013-08-26, 13:44   #11175
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Nic kochana takie ladne to nie jest, musze w koncu je ujędrnić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 14:07   #11176
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Wróciłam z pracy i mam chwilkę na forum.
Piszecie tu o sportach , ćwiczeniach , pływaniu , jejku jak ja bym chciała mieć czas chociaż na basen lub jakiś aerobik. Nawet na Ewkę nie mam czasu chociaż wiem ze ćwiczenia z nią przynoszą piękne efekty.
Moja corcia od poniedziałku do przedszkola, ja po trzech latach w domciu wracam na stałe do pracy ale pracuje na swoim więc może uda się i jakiś basen zaliczyć gdy corcia w przedszkolu bedzie Syn już samodzielny ale znów z lekcjami trzeba go pilnować , no cóż jakoś dam radę bo zapyziałam już zupełnie

Miłego dzionka wam życzę , buziaki

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-08-26 o 14:08
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 15:34   #11177
Matti
Zadomowienie

Pozdrowienia z plazy w Jastarni

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 15:46   #11178
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość

Moja teściowa tam jest Miałam do niej jechać ale się wszystko posypało
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 16:08   #11179
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Zazdroszcze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 18:54   #11180
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Sofialu powiedz mi czy w klinice wychodza jakies dodatkowe koszta?
Wiem ze anatomy mialas i u doktora kosztuja 13900 ja bede mec okraglaski i za nie place 11900 ale nie wiem czy " w praniu" cos jeszcze wychodzi do zapłaty, ta jedna doba pooperacyjna jest w cenie?

Ech czemu wyszedł post pod postem
Stary 2013-08-26, 19:28   #11181
tiiinka
Przyczajenie

hej dziewczyny
mi zostały dwa dni właściwie nie licząc dzisiaj to jeden dzień! cudownie
wgl dziś miałąm drugi sen dot. operacji, normalnie obudziłam się z rękami wyprostowanymi tak jak na operacji się ma, śniło mi się że mam taką ciężką klatkę piersiową i drapałam się po bliznach normalnie szok nie wiedziałam czy serio jestem po operacji czy nie hehe:P

jeju niech ten czas szybciej leci niech obudzę się lepszą wersją siebie oby się tylko obudzić...
Stary 2013-08-26, 19:32   #11182
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez tiiinka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
wgl dziś miałąm drugi sen dot. operacji, normalnie obudziłam się z rękami wyprostowanymi tak jak na operacji się ma, śniło mi się że mam taką ciężką klatkę piersiową i drapałam się po bliznach normalnie szok nie wiedziałam czy serio jestem po operacji czy nie hehe:P

jeju niech ten czas szybciej leci niech obudzę się lepszą wersją siebie oby się tylko obudzić...
To juz jedną nogą jesteś na stole hehe badanka wszystkie ok ?
Stary 2013-08-26, 20:16   #11183
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

Witam się kochane !
Wróciłam po ciężkim weekendzie , jak nie lubię jeździć gdzieś na chwilę : (
Byłam w Poznaniu następnego dnia do Wrocławia , i kontrola u doktorka : ) a później powrót do domku . chciałabym sobie dłużej odpocząć a nie od razu wracać do normalnego życia hehe .

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Uuuu to ja robiłam 400km od domu operacje i na konsultacje też tam jeżdżę. Najważniejsze jest wybrany przez siebie, w swoim mniemaniu idealny chirurg a nie miejsce gdzie łon jest
Dokładnie szczesliwa ! ja w życiu nie poszłabym do chirurga w moim mieście lub pobliskim gdybym nie stwierdziła ,że nie jest odpowiedni . Wolę pojechać dalej ale z myślą ,że to ten doktor !: )

A jak tam twoje cycuszki szczesliwa ???

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez tiiinka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

Kochana powodzenia ! Trzymamy kciuki ! Mam nadzieję ,że nawet jeśli będzie Ci ciężko to ten ból będzie najszczęśliwszym bólem w twoim życiu : ) Ja tak właśnie podchodziłam do tego wiedziałam ,że nawet jeżeli ból będzie nie do zniesienia i tak będzie dobrze

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

A i wstawiłam nowe fotki golasków : ) na specjalne życzenie kapetki
Zaglądnijcie i powiedzcie czy cos sie zmieniło , wydaje mi się ,że zrobiły się mniejsze . Ale moim zdaniem jest jak najbardziej OK ! w porównaniu z tym co bylo

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 20:24   #11184
kapetki
Raczkowanie

godd.. dziękuję za wstawienie zdjęć!
Twoje piersi są mega mega mega!!! dla mnie cudo! i jak naturalnie wyglądają!
brawo
Stary 2013-08-26, 20:36   #11185
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goddessss Pokaż wiadomość
Witam się kochane !
Wróciłam po ciężkim weekendzie , jak nie lubię jeździć gdzieś na chwilę : (
Byłam w Poznaniu następnego dnia do Wrocławia , i kontrola u doktorka : ) a później powrót do domku . chciałabym sobie dłużej odpocząć a nie od razu wracać do normalnego życia hehe .

Dokładnie szczesliwa ! ja w życiu nie poszłabym do chirurga w moim mieście lub pobliskim gdybym nie stwierdziła ,że nie jest odpowiedni . Wolę pojechać dalej ale z myślą ,że to ten doktor !: )

A jak tam twoje cycuszki szczesliwa ???

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Kochana powodzenia ! Trzymamy kciuki ! Mam nadzieję ,że nawet jeśli będzie Ci ciężko to ten ból będzie najszczęśliwszym bólem w twoim życiu : ) Ja tak właśnie podchodziłam do tego wiedziałam ,że nawet jeżeli ból będzie nie do zniesienia i tak będzie dobrze

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

A i wstawiłam nowe fotki golasków : ) na specjalne życzenie kapetki
Zaglądnijcie i powiedzcie czy cos sie zmieniło , wydaje mi się ,że zrobiły się mniejsze . Ale moim zdaniem jest jak najbardziej OK ! w porównaniu z tym co bylo
Oh a widzisz, ja uwielbiam podróże Mogłabym być co dwa dni w innym mieście, łazić po hotelach itd I chwała, że moja praca daje mi choć trochę takich możliwości!

Golaski Twoje są jedne z piękniejszych jakie tu widziałam i masz rację one nie tyle zmalały co moim zdaniem wysmuklały i... baaardzo dobrze bo są piękne i bardzo naturalnie wyglądają!!!
Oh ten nasz czarodziej J.J w ramki go powinnyśmy oprawić.
Tylko gdzie jeszcze nasza Beatkak2 zniknęła Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku.

Goddd... a dostałaś już zdjęcie od naszego czarodzieja z przed i po??? Ja mam

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-08-26 o 20:37
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 21:01   #11186
goddessss
Raczkowanie

GG do goddessss

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Oh a widzisz, ja uwielbiam podróże Mogłabym być co dwa dni w innym mieście, łazić po hotelach itd I chwała, że moja praca daje mi choć trochę takich możliwości!

Golaski Twoje są jedne z piękniejszych jakie tu widziałam i masz rację one nie tyle zmalały co moim zdaniem wysmuklały i... baaardzo dobrze bo są piękne i bardzo naturalnie wyglądają!!!
Oh ten nasz czarodziej J.J w ramki go powinnyśmy oprawić.
Tylko gdzie jeszcze nasza Beatkak2 zniknęła Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku.

Goddd... a dostałaś już zdjęcie od naszego czarodzieja z przed i po??? Ja mam
Ja też lubię podróże ale chociaż żebym została na dużej a tu dwa dni i do domku :c Ale na szczęście w Poznaniu mam mieszkanko więc mogę pojechać na dłużej , lecz na razie czasu brak .

Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa twoje piersi są również cudowne ,mi się tam podoba lekka sztuczność

No doktorek się spisał , efekty ... pierwsza klasa !
Nie dostałam fotek :c
Stary 2013-08-26, 21:22   #11187
Elminio
Raczkowanie

No i wszystko jasne, wysłałam maila dr z opisem usg i odpisał, że mogę się kroić!!!!!!
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 21:32   #11188
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Elimno super!!!!

Stary 2013-08-26, 21:40   #11189
Elminio
Raczkowanie

Jeszcze raz chciałam Was zapytać o rozmiar implantów, mam 170 cm wzrostu, ok 73 pod biustem w biuście ok 85, talia 63, waga 55 kg, dzisiaj pan dr napisał mi model implantów anatomiczne, Allergan MF 470 ; szer 14, wys 12,9, proj 5,6. Czy na Wasze oko to będzie duży biust?????
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 21:40   #11190
gosiek78
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki! Trochę mnie nie było, a tu tyle do czytania
Jestem dzisiaj po konsultacji u drugiego doktorka J.S. i umówiłam się na termin na 5 listopada- niestety prawie o miesiąc wydłuży się moje oczekiwanie na piersiaki, no ale nie miałam wyjścia- w pracy będę miała luźniej.
Doktorek zaproponował mi najpierw 305cc, ale poszłam za Waszymi radami i zapytałam czy da się włożyć większe, bo moja wyjściówka maciupeńka i jak już mam się kroić to, żeby efekt był. I powiedział, że bez problemu wejdą mentory 345cc (szer.11,5cm, wys.10,8cm, proj.5,8cm)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości