|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny przepieknie wygladalas
Lepiej byc chyba nie mogło
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu mi lepiej i młodziej się czuję niektórzy mówią że w tych ciemnych lepiej , a niektórzy, że w jasnych a ja w sobie czuje , że jednak blond mi pisany 3,5 miesiąca miałam brązik ![]() kolor jeszcze lekko rudawy taki karmel właśnie, ale jest i tak super jak na schodzenie w siedem dni z brązu
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienka jest boska I wszystko pięknie się skomponowało ![]() a i Bunny tak poza tym to jakie ty masz piękne te swoje włosy |
|
|
|
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo malo widac
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pozdrowienia z nad morza
![]() I ja też od września zabieram się za siebie, dieta i ćwiczenia
|
#4506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mogę prosić o kilka muszelek ?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosilyscie o foto tylu sukienki- takie mam i wloski ![]() DSC02725.jpgDSC02767.jpgDSC02848.jpg
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to starszy- rzucalam bukietem i on mna kierowal zebym sie nei przewrocila z zawiazanymi oczami
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na tym foto jak patrze na blogu i stoi przed wami para , to on i Tż jak klony wygląda z daleka to są bracia ?
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka nasz outsider kochany.
![]() Dołączam się! Od września zdrowo i ruchowo! Ex blablabla... zacznę od jutra, znaczy dziś, ale później. ![]() Em, mogłabyś mi podesłać linka jeszcze raz do tego Twojego sprzedawcy z allegro? Mam większą stopę, więc nie martw się. :p Lavia To superowo! Widzisz, dobrze zrobiłaś, że zrezygnowałaś z tej harówki w sklepie.Muszę mieć włączone internety, bo inaczej zasnę i tym bardziej nic z nauki nie będzie, no nie da się po prostu. ![]() Kitka Fasolka wyszła zacna. Widać, żeś obeznana w ich temacie! (Fasolek, huehue, taki sucharek).
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-08-27 o 01:26 |
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ladny kolorek ale tak patrzylam w albumie i jak dla mnie wygrywa kolor po garnierze naturals 10
Bunny ale wloski mrrr Cytat:
Wystarczy potem wejsc na jakas z aukcji, dac wszystkie przedmioty sprzedajacego i bedziesz miala caly asortyment ![]() Poza tym to nie mam sie czego bac bo ida juz do mnie 2 pary butkow na jesien wiec narazie nie bede potrzebowac nowych :P Taaa od jutra, znam to ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Czeko ale wloski dlugie I wygladaja zdrowo Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-27 o 08:37 |
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Nove cieszę się, ze nie umarłaś śmiercią głodową i nadal bedziesz z nami
![]() Bunny zabija nas swoimi włosami, mnie szczególnie długością Hejjj girlsss, ja jeszcze w łóżku, ale muszę wstać, bo głodni jesteśmy ![]() Znowu u mnie cieplo i niebo bezchmurne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4514 |
|
Magda ;)
|
Hej laseczki
![]() przepraszam, że tak wpadam i wypadam, codziennie Was podczytuję, ale po 10 godzinach w pracy już nie mam nawet siły na pisanie ![]() dzisiaj na szczęście dzień wolnego, muszę się w końcu zabrać za wystawianie ciuchów na all, bo stoją 2 wielkie kartony w pokoju ![]() Bunny jeszcze raz napiszę przepięknie wyglądałaś, jak księżniczka z bajki ![]() . Oczywiście czekam z niecierpliwością na relacje ślubną i więcej fotek podobnie jak dziewczyny chyba ze sto razy byłam na Twoim blogu i podziwiałam zdjęcia Kitka widziałam,że chcesz działać z tą szamponetką Joanny pokaż jak Ci wyjdzie, o może i ja się skuszę przed wyjazdem ![]() rybka za mnie zjedzona? ![]() Asia ładny masz kolorek włosów kombinatorko i włoski widać już ładnie odrosły po ostatnim ścięciu
|
|
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny, PRZEpięknie
, elegancko, sexy, odświętnie, ale nie przesadzone ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1377549795 uwielbiam proste fryzury do ślubu, takie naturalne, jeżeli kiedyś się zdecydujemy to też na pewno w takiej pójdę. Nie cierpię "przepindraczenia" w stylizacjach ślubnych, koronki. bolerko, welon, kok, a w koku kwiatki i perełki, brrrr, aż mi ciarki przechodzą! |
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Princesska pewnie, ze zjedzona
![]() Dzisiaj jednak nie zrobię włosów, bo nie ma u mnie ciepłej wody do jutra rana! no i się mobilizuje i jade odebrać telefon do Gd, bo już w czwartek dostałam info, żeby odebrać więc w końcu jadę, bo jeszcze sprzedadzą Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4517 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czytałam,że gdzieś niedaleko Szklarskiej czy karpacza (juz nie pamietam :P) jest fajny aquapark, jakies dino-parki i te sprawy wiec szukam takich atrakcji, gór mniej A co do noclegu, to z dzieckiem jakoś wole cos zarezerwowac choc kiedys zawsze nawet w sezonie jezdziłam w ciemno.. ![]() Cytat:
ładne włoski![]() Cytat:
To zależy jak sie czujesz Mi na koncoweczce brzuchol juz tak ciążył, ale ja miałam giganta , że chodziłam tylko w japonkach (ale to był upalny maj, końcówka). Jak dasz rade to kupuj ), że każdy obcas czy koturn jest niezdrowy dla kręgosłupa, bo zmienia jego krzywizne czy coś.. ![]() Cytat:
hej dziewczynki ![]() Nic sie ostatnio wyspac nie moge, taka przybita i senna chodze też się biorę za siebie od wrzesnia Włącze jakies cwiczenia w koncu, zaczne delikatnie.. a może macie jakies sprawdzone zdrowe blogi kulinarne?
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Moja migrena chyba wie kiedy mam wolne żeby przypierniczyc mi bolem na dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Bunny zainspirowałas mnine i juz zaczełam myslec o moim slubie ![]() Kiecuszke miałaś boska ![]() I te Twoje włosy I moje znowu wydaja sie krótkie
|
|
|
|
#4519 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
pewnie mi się aż tak nie spieszy, jak coś to robiłabym jakoś w przyszłym tygodniu ![]() mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze działać |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
Uuuu...... nie zazdroszczę
![]() Ale, Kylie, kicia zostaje u mamy Tz-ta - z ogłoszeń nikt się nie zgłosił, a tak fajnie zakumplowali się z kotem rezydentem, że szkoda rozdzielać. I mimo, że jest wychodząca to tylko po ogrodzie chodzi, nie oddala się, to chyba znaczy, że jej się podoba.....?
|
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
|
|
|
#4523 |
|
Magda ;)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
jest szarawa poświata zaraz po ale po 2 myciach znika i zostaje taki naturalny odcień ![]() Cytat:
rosną rosną a jak tam Twoje?dziękuję
||
|
|
|
#4527 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze że mogę już zebrać w koczka
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Ex
Dziękówka ![]() Cholera Ex!! Mogłaś nie dawać, teraz się nie mogę zdecydować!---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- http://allegro.pl/p-s-modne-botki-sn...502018436.html te
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrr a ja dzis bylam w banku, i wyszlam stamtad mega w☠☠☠☠iona, a wszystko przez to ze przyszla para maz i zona 50+ i babeczka w okienku wciskala im wszystko co sie dalo i zakladali pokolei konta, lokaty, konta oszczednosciowe, wybierali karty do konta etc. i trwalo to okolo pol godziny
Jak zobaczylam na zegarze ze jest 11:10 wyszlam stamtad bo nie mialam czasu czekac az szanowni panstwo w koncu pozalatwiaja swoje sprawy bo o 11:30 musialam byc po synka, specjalnie go zostawilam na godzine u babci zeby zalatwic w banku sprawe A co najlepsze- jak zdecydowalam sie wyjsc i odpuscic juz widzialam ze rozwazaja kolejne konto do zalozenia, to nie wiem czy i za godzine bym sie dostala do okienka Do tego paczek nie ma, pogoda do dupy, i brzuch mnie boli przez zblizajaca sie @ - no po prostu jakis beznadziejny dzien dzis. Na dodatek dzisiaj na obiad mam robic rybe- pierwszy raz w zyciu, no i ja ryb nie bardzo lubie, wiec nie wiem czy mi ten obiad podejdzie w ogole ale sprobuje A ze chce zaczac jesc zdrowo to moja rybka juz posolona opieprzona, poziolowana i octrynowana lezy w folii w lodowce i czeka az ja ugotuje na parze w garnku. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Juz patrze na butki ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Nove fajne
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-27 o 13:20 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.

od razu mi lepiej i młodziej się czuję 
I wszystko pięknie się skomponowało 

I wygladaja zdrowo

, elegancko, sexy, odświętnie, ale nie przesadzone
no i się mobilizuje i jade odebrać telefon do Gd, bo już w czwartek dostałam info, żeby odebrać
bo jestem załamana, niby jakie inne mam buty kupić np. do sukienek... Szpilki odpadają, płaskie są brzydkie