|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- A co to jets ten instagram i gdzie on jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
hej!
![]() umyłam dziś włoski i kolorek ciut pojaśniał pewnie przez popiel bo woda, aż brązowo szara była ![]() ![]() ![]() ![]() Bunny kochanie jak się pojawisz to będę miała do Ciebie pytanko na PW ok? ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zadomowienie
|
Hm.. jestem poczatkujaca w tym ale instagram to jest cos takiego (aplikacja w telefonie?)ze po zalozeniu tak jakby swojego konta mozna dodawac swoje zdjecia i ogladac zdjecia innych. Mozna je komentowac i polubic. Ja akurat korzystam z tego w telefonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-26 o 13:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() instagram to aplikacja na telefon, gdzie można wrzucać różne fotki, ludzie komentują, lajkują i Ty też możesz robić to samo z ich fotkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, myślicie, że dam radę w takich botkach na jesień? Pewnie i tak będą głównie z domu do auta, z auta na uczelnię ![]() ![]() http://www.stradivarius.com/webapp/w...rz%C4%85czkami |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Wtajemniczenie
|
Hejka laski
![]() Wróciłam z pracki właśnie ![]() Po dzisiejszym dniu próbnym stwierdzili są ze mnie zadowoleni i podpisujemy już w tym tygodniu umowę i normalnie będę tam pracować na stałe ![]() Byla tylko 5tka dzieci (4chłopców i 1 dziewczynka) i powiem Wam, że chlopcy to takie urwisy że czulam się jakby było ich dużo więcej ![]() ![]()
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też lubie wczesną jesień ale tylko taką Polską złotą jesień ze słoneczkiem i bez deszczu ![]() ![]() ![]() ![]() podałabyś mi na pw linka do swojego ista? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- No nie jest lekko. Ja miałam doświadczenie ze starszymi dzieciakami jak do tej pory - od 4 do 10lat a tutaj takie małe bobki co maja po 2 i 3latka.... Nie wszystko jeszcze umiem na szczęście jestem z taką jeszcze jedną dziewczyną, nie zostawili mnie na początek samej z nimi bo wiadomo muszą one mnie poznać bliżej i ja je również ![]() Najbardziej bałam się zmieniania pieluch.....ale robią do nocników na szczęście dzisiaj jednemu musiałam wyrzucać kupę z nocnika ![]() a moja ulubiona część to karmienie i usypianie ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4480 | ||
Zakorzenienie
|
Synek w koncu zasnal wiec ja ide relaksowac sie w goracej kapieli i z odzywka na glowie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No wlasnie juz powoli dobiega koniec tego szalenstwa, kupilam sporo rzeczy do domu, jeszcze jutro musze kupic farby i podklad, no i kurtke, a potem bede pusta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale i tak Goodbye Damage jest moim number one jak na razie ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]() ja tylko kurtke mam zamiar kupić jeszcze a takto same wydatki remontowe ![]()
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja w sumie wiekszosc pieniedzy teraz tez na dom przeznaczylam, a sobie to takie podstawy same kupuje na jesien ![]() Extreme stala u mnie w Kauflandzie w szafie elseve- odzywka byla za okolo 6,50 zl z tego co pamietam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz niby oficjalnie tak powinno być ale nikt tego tak naprawde nie przestrzega. Takie czasy nastały. Tak samo w przedszkolu w którym miałam praktyki jest tylko jedna babka na 30 dzieci i żadnej pomocy ona nie ma ani nic. Tragedia..... I weź sobie teraz ogarnij wszystkie te dzieciaki ![]()
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Lavia nic specjalnego nie mam, tylko oliwke, bio-oil i krem na rozstepy z rossa, firmy perfecta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Wlosy mi wlasnie wysychaja po odzywce total repair extreme i o matko, sa takie mieciutkie ze nie moge przestac ich dotykac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Raczkowanie
|
Witam! Mam jeszcze jedno pytani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kupiłam szamponetki Joaśki 03 naturalny blond, jutro pierdyknę
![]() Lavia robiłaś tak jak piszą na opakowaniu? Na umyte wilgotne włosy? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam prawie godzinę, żeby kolor bardzej złapały a nie tak jak piszą na opakowaniu......ale powiem ci że robiłam ponownie nią jakoś tydzień temu włosy i myłam od tej pory ze 3-4 razy głowę i jakoś wyjątkowo mega szybko mi się teraz wypłukała ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-26 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Relax, bedzie pieknie ![]() Ja sie pochwale chociaz kolorem, i tym jakie mam włosy przez jakies 5 minut po rozczesaniu ![]() Kurde dopiero poniedziałek, a ja chce weeeekend, piwko, ciastka, te sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kolorek nice- góra jakby lekko cieplejsza troszkę ale może to tak na foto tylko wyszło. I nie widać że są suche ![]()
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo góra zapewne jest troche cieplejsza ![]() No nie widac zeby były bo sa dopiero co rozczesane. A tak to chwile pochodze i szczota... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |||
Zakorzenienie
|
narazie nie będzie az tak widać na foto
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
CZEKO
ale masz długie wlosy. Lykasz cos na nie? A kolro piękny i nie widać ze sa suche. ASIA Ty szybko znowu blond, co Cie skłonilo tak nagle do tej decyzji? Jak się czujesz w tym kolorze? Długo mialas ciemne...co tak nagle że znowu jasne? Ja już długo mam jasne, od kwietnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Ja dziewczyny zeszlam z poziomu 12 na 8 i po 2 krotnym farbowaniu po farbie prawie ani sladu. W ogole to zapuszczam swoj kolor i odrostow nie maluje wcale. Nawet w miare to wyglada, ujdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez anias2 Czas edycji: 2013-08-26 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hehe nog nie oddam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4500 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczynki kochane dziekuje za wszystkie opinie i zyczenia! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.