Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 13:14   #4471
anias2
Zadomowienie

Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Ex w nocy u nas chłodno, czuć już jesień w powietrzu

Agatko ja potrzebuję motywacji do pisania pracy widzę, że ciężko u nas z zapałem ah no i muszę jechać do szkoly zrobić porządek w dziekanacie, bo mi z jednego wpisali NK, ale to we wrzesniu podjadę

Ania - nie, używam tylko jak już filtrów instagrama

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aha to powiedz mi jak mozesz co Ty robisz, czego uzywasz ze masz tak piekną i gladka skore twarzy no po prostu jestem zauroczona
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:15   #4472
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko ja potrzebuję motywacji do pisania pracy widzę, że ciężko u nas z zapałem ah no i muszę jechać do szkoly zrobić porządek w dziekanacie, bo mi z jednego wpisali NK, ale to we wrzesniu podjadę

.
To kazda z nas powinna cos zrobić a zadnej się nie chce...zbierzmy się i działajmy wspólnie

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

A co to jets ten instagram i gdzie on jest?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:24   #4473
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

hej!

umyłam dziś włoski i kolorek ciut pojaśniał pewnie przez popiel bo woda, aż brązowo szara była jest pieknie i chce żeby taki kolor został już czuje się w tych włoskach o niebo lepiej

Bunny kochanie jak się pojawisz to będę miała do Ciebie pytanko na PW ok?

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:25   #4474
anias2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To kazda z nas powinna cos zrobić a zadnej się nie chce...zbierzmy się i działajmy wspólnie

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Hm.. jestem poczatkujaca w tym ale instagram to jest cos takiego (aplikacja w telefonie?)ze po zalozeniu tak jakby swojego konta mozna dodawac swoje zdjecia i ogladac zdjecia innych. Mozna je komentowac i polubic. Ja akurat korzystam z tego w telefonie.
Stary 2013-08-26, 13:50   #4475
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie to samo, tez czuc jesien w powietrzu, cale szczescie jutro przyjda botki z all to przynajmniej w nozki mi bedzie cieplo Jeszcze musze sie zaopatrzyc w ta ramoneske, ale chyba bede kupowac gdzies w sklepie albo z tz pojedziemy do galerii po nia bo stwierdzil ze musi mnie zobaczyc w niej na zywo W sumie to najbardziej przeraza mnie to ze zaraz bedzie zimno i ponuro, a niecierpie tego szczerze Jedyne czym sie moge wspomagac to cieple ubrania

Cytat:
Ja sobie niczego nie odmawiam wciąż
Mi tam już nawet nie zależy na nie wiadomo czym...ale od września zaczynam jakas diete w sesnie zdrowiej jeść i ćwiczenia bo na wakacjach nie cwicze. Także jesteśmy razem. A Tobie już udało się cos schudnąć czy spełzło na niczym?
Niee, wrecz przeciwnie. Teraz jak mieszkam z tz jest jeszcze gorzej, ciagle jakies rarytasy sobie sprawiamy (w sensie jedzenia) i zgrublam wrecz Ale od wrzesnia musze sie wziac za siebie bo czuje sie nieswojo z takim cialem

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

umyłam dziś włoski i kolorek ciut pojaśniał pewnie przez popiel bo woda, aż brązowo szara była jest pieknie i chce żeby taki kolor został już czuje się w tych włoskach o niebo lepiej

Pokaz wloski

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-08-26 o 13:51
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 14:12   #4476
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
Aha to powiedz mi jak mozesz co Ty robisz, czego uzywasz ze masz tak piekną i gladka skore twarzy no po prostu jestem zauroczona
dziękuję mój sposób: zaszłam w ciążę i chyba hormony się trochę uspokoiły mam dni, kiedy cera jest paskudna, ale generalnie bardzo się poprawiła w czasie ciąży
Cytat:

to umawiamy się, że od września bierzemy się za siebie i swoje sprawy

instagram to aplikacja na telefon, gdzie można wrzucać różne fotki, ludzie komentują, lajkują i Ty też możesz robić to samo z ich fotkami
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
U mnie to samo, tez czuc jesien w powietrzu, cale szczescie jutro przyjda botki z all to przynajmniej w nozki mi bedzie cieplo Jeszcze musze sie zaopatrzyc w ta ramoneske, ale chyba bede kupowac gdzies w sklepie albo z tz pojedziemy do galerii po nia bo stwierdzil ze musi mnie zobaczyc w niej na zywo W sumie to najbardziej przeraza mnie to ze zaraz bedzie zimno i ponuro, a niecierpie tego szczerze Jedyne czym sie moge wspomagac to cieple ubrania
ja lubię jesień tylko ze względu na ubrania, bo uważam, że te jesienne kolekcje są najlepsze, najciekawsze i najładniejsze kurteczki, płaszczyki jeszcze nie takie grube botki, kapelusze, sukienki ale taka jesień tylko wrzesień-październik jak sucho i ładnie

Dziewczyny, myślicie, że dam radę w takich botkach na jesień? Pewnie i tak będą głównie z domu do auta, z auta na uczelnię bo jestem załamana, niby jakie inne mam buty kupić np. do sukienek... Szpilki odpadają, płaskie są brzydkie
http://www.stradivarius.com/webapp/w...rz%C4%85czkami
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 14:29   #4477
Lavia15
Wtajemniczenie

Hejka laski
Wróciłam z pracki właśnie

Po dzisiejszym dniu próbnym stwierdzili są ze mnie zadowoleni i podpisujemy już w tym tygodniu umowę i normalnie będę tam pracować na stałe
Byla tylko 5tka dzieci (4chłopców i 1 dziewczynka) i powiem Wam, że chlopcy to takie urwisy że czulam się jakby było ich dużo więcej byliśmy nawet na spacerku na dworzu z nimi, potem po obiadku usypiałam ich - wiem że lekko nie będzie z nimi ale naprawdę taka praca daje satysfkacje
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 14:34   #4478
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Hejka laski

Po dzisiejszym dniu próbnym stwierdzili są ze mnie zadowoleni i podpisujemy już w tym tygodniu umowę i normalnie będę tam pracować na stałe
Byla tylko 5tka dzieci (4chłopców i 1 dziewczynka) i powiem Wam, że chlopcy to takie urwisy że czulam się jakby było ich dużo więcej byliśmy nawet na spacerku na dworzu z nimi, potem po obiadku usypiałam ich - wiem że lekko nie będzie z nimi ale naprawdę taka praca daje satysfkacje
do takiej pracy trzeba naprawdę lubić dzieci podziwiam Cię
Stary 2013-08-26, 14:43   #4479
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję mój sposób: zaszłam w ciążę i chyba hormony się trochę uspokoiły mam dni, kiedy cera jest paskudna, ale generalnie bardzo się poprawiła w czasie ciąży

instagram to aplikacja na telefon, gdzie można wrzucać różne fotki, ludzie komentują, lajkują i Ty też możesz robić to samo z ich fotkami

ja lubię jesień tylko ze względu na ubrania, bo uważam, że te jesienne kolekcje są najlepsze, najciekawsze i najładniejsze kurteczki, płaszczyki jeszcze nie takie grube botki, kapelusze, sukienki ale taka jesień tylko wrzesień-październik jak sucho i ładnie

Dziewczyny, myślicie, że dam radę w takich botkach na jesień? Pewnie i tak będą głównie z domu do auta, z auta na uczelnię bo jestem załamana, niby jakie inne mam buty kupić np. do sukienek... Szpilki odpadają, płaskie są brzydkie
wyglądaja na dosyć stabilne i bardzo klasyczne i eleganckie ja bym brała tym bardziej że dużo latać nie będziesz po dworzu

Ja też lubie wczesną jesień ale tylko taką Polską złotą jesień ze słoneczkiem i bez deszczu ale ogólnie botki, ramoneski, płaszczyki uwielbiam przeraża mnie bardziej myśl, że niedługo będzie zima bleh a ja za swetrami grubymi nie przepadam....

podałabyś mi na pw linka do swojego ista?

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
do takiej pracy trzeba naprawdę lubić dzieci podziwiam Cię
No nie jest lekko. Ja miałam doświadczenie ze starszymi dzieciakami jak do tej pory - od 4 do 10lat a tutaj takie małe bobki co maja po 2 i 3latka.... Nie wszystko jeszcze umiem na szczęście jestem z taką jeszcze jedną dziewczyną, nie zostawili mnie na początek samej z nimi bo wiadomo muszą one mnie poznać bliżej i ja je również
Najbardziej bałam się zmieniania pieluch.....ale robią do nocników na szczęście dzisiaj jednemu musiałam wyrzucać kupę z nocnika
a moja ulubiona część to karmienie i usypianie

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
http://ebutik.pl/product-pol-131901-...nadrukiem.html to malenstwo przyjdzie do mnie na dniach Zakochalam sie od pierwszego wejrzenia
widze że szalejesz z zakupkami ostatnio !!

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Kylie spróbuję nagrać
Pituty już dawno pitutami nie są urosły dwa rozmiary, 70 D mam, ale niedługo będę musiała wymienić, bo trochę już zaczyna mnie cisnąc.

Ex kilogramami się tak nie przejmuję, bo to się da zrzucic, ale rozstępy... Tak się ich boję, że aż panika, szczególnie jak widziałam na necie trochę zdjęć brzuchów nawilżam się, ale co z tego, jak będą miały się.pojawić to i tak się pojawią, a wiecie, ze mam do nich skłonność boję się, że skóra nie wytrzyma i popęka, a na brzuchu to co ja z nimi zrobię... Chciałabym jeszcze pokazać się w bikini...

a co masz dobrego na rozstępy? Pytam z ciekawości bo muszę się obeznać z tym na przyszłość

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Renatka thermo jest drogi, ale wart każdej kasy, naprawdę nobla powinien dostać ten, który go skonstruował

Ja startowałam z wagą 52kg/173cm...

potwierdzam że jest wart swojej ceny chociaż u mnie to bardziej moja mama z niego korzysta - robi w nim dosłownie wszystko
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-26, 14:43   #4480
exclusivee
Zakorzenienie

Synek w koncu zasnal wiec ja ide relaksowac sie w goracej kapieli i z odzywka na glowie

Cytat:

Butki bardzo fajne Ja bym brala na Twoim miejscu

Cytat:
Hejka laski

No i super

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 14:46   #4481
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Hej Kochane Kobitki

Ja się pakuję i wyjeżdżam z syniem na wieś do rodzinki na kilka dni. Od września szkoła, więc nie będziemy mieli takiej możliwości w najbliższej przyszłości.

Miłego tygodnia wam życzę
Odpocznij sobie - w końcu teraz są ostatnie dni wakacji więc bawcie się dobrze z syneczkiem

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Kitka
Oj, nie martw się na zapas. Kuzyneczka się smarowała jakimś cudakiem od 3. miesiąca na brzuszku i tam rozstępów nie ma, niestety pupy i nóg nie maziała i tam jej wyszły, ale brzusio czysty, więc kosmetyki dają radę.

Laski, dajcie mi mobilizacje. Jak mam się do cholery uczyć, ja już nie umiem, a poprawki za pasem. :<
przede wszystkim musisz wyłączyć wizaż i fb - bo inaczej nigdy sie nie nauczysz

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Ja za to musze mieć motywacje na diete od września i ćwiczenia. Robcie to ze mną :P
Ja też od września się biorę za siebie przynajmniej taki mam zamiar a dzisiaj jeszcze idę na pizzę z Tżtem

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:

Ania - nie, używam tylko jak już filtrów instagrama

u mnie też już chłodno rano i wieczorami. Ale mi szybko zleciały te wakacje..
ZUMBOMANIACZKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 14:48   #4482
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
No nie jest lekko. Ja miałam doświadczenie ze starszymi dzieciakami jak do tej pory - od 4 do 10lat a tutaj takie małe bobki co maja po 2 i 3latka.... Nie wszystko jeszcze umiem na szczęście jestem z taką jeszcze jedną dziewczyną, nie zostawili mnie na początek samej z nimi bo wiadomo muszą one mnie poznać bliżej i ja je również
Najbardziej bałam się zmieniania pieluch.....ale robią do nocników na szczęście dzisiaj jednemu musiałam wyrzucać kupę z nocnika
a moja ulubiona część to karmienie i usypianie

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

widze że szalejesz z zakupkami ostatnio !!
Zmienianie pieluch naprawde nie jest trudne Ja zanim urodzilam swojego malucha ogladalam na necie filmiki instruktazowe- ktore tak naprawde nic mi nie daly To sie czuje po prostu i z czasem wychodzi coraz lepiej Ale w sumie lepiej ze masz dzieciaczki ktore na nocniku juz zalatwiaja swoje potrzeby Ja nie umiem mojego mlodego na nocnik przestawic

No wlasnie juz powoli dobiega koniec tego szalenstwa, kupilam sporo rzeczy do domu, jeszcze jutro musze kupic farby i podklad, no i kurtke, a potem bede pusta

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 14:56   #4483
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapomnialam Wam powiedziec ze nabylam ostatnio garniera AiK oraz ta odzywke elseve total repair extreme, o ktorej ostatnio widzialam ze pisalyscie Zapach ma obledny, narazie uzylam jej tylko raz i w sumie jest ok Moj tz natomiast stwierdzil wczoraj ze moje wlosy pieknie pachna- a to zasluga garniera oczywiscie A powiem Wam ze jest wybredny bo inne maski/odzywki mu nie podchodza zapachowo

Nawzajem, bawcie sie dobrze

Ucz sie nove bo cie opaluje

Zazdraszczam Chociaz z drugiej strony lepiej mi sie spi jak jest chlodniej , za to w ciagu dnia marzne
Gdzie dorwałaś Extreme? Laski u mnie jej nigdzie nie ma a też chce ją koniecznie
ale i tak Goodbye Damage jest moim number one jak na razie

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Zmienianie pieluch naprawde nie jest trudne Ja zanim urodzilam swojego malucha ogladalam na necie filmiki instruktazowe- ktore tak naprawde nic mi nie daly To sie czuje po prostu i z czasem wychodzi coraz lepiej Ale w sumie lepiej ze masz dzieciaczki ktore na nocniku juz zalatwiaja swoje potrzeby Ja nie umiem mojego mlodego na nocnik przestawic

No wlasnie juz powoli dobiega koniec tego szalenstwa, kupilam sporo rzeczy do domu, jeszcze jutro musze kupic farby i podklad, no i kurtke, a potem bede pusta
no z tymi pieluchami to muszę się nauczyć i przełamać. Wiesz co innego na pewno swoje dziecko przewijać a też inaczej cudze. Wiadomo każda praca ma plusy i minusy. Przynajmniej pózniej przy moim moze bedzie mi łatwiej zobaczymy. A i jeszcze mam obawy co do wychodzenia samej z nimi na spacery. Jak będzie ich 5 to jeszcze spoko, ale jak wiecej to będę się bała, że mi pouciekają a niestety rejony tam są nieciekawe....ruchliwe ulice, dużo sklepów itd

ja tylko kurtke mam zamiar kupić jeszcze a takto same wydatki remontowe
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-26, 15:02   #4484
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie dorwałaś Extreme? Laski u mnie jej nigdzie nie ma a też chce ją koniecznie
ale i tak Goodbye Damage jest moim number one jak na razie

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

no z tymi pieluchami to muszę się nauczyć i przełamać. Wiesz co innego na pewno swoje dziecko przewijać a też inaczej cudze. Wiadomo każda praca ma plusy i minusy. Przynajmniej pózniej przy moim moze bedzie mi łatwiej zobaczymy. A i jeszcze mam obawy co do wychodzenia samej z nimi na spacery. Jak będzie ich 5 to jeszcze spoko, ale jak wiecej to będę się bała, że mi pouciekają a niestety rejony tam są nieciekawe....ruchliwe ulice, dużo sklepów itd

ja tylko kurtke mam zamiar kupić jeszcze a takto same wydatki remontowe
A to nie jest przypadkiem tak ze jedna opiekunka jest na konkretna liczbe dzieci a gdy jest ich wiecej musza byc dwie i czasem nawet wiecej? Kurcze tego to bym sie bala na Twoim miejscu najbardziej, bo wiem jak moj mlody lubi uciekac w strone ulicy i aut Ale 3letnie dziecko to chyba juz troche wiecej rozumie, takze miejmy nadzieje ze wszystko bedzie sie odbywalo bezproblemowo

No ja w sumie wiekszosc pieniedzy teraz tez na dom przeznaczylam, a sobie to takie podstawy same kupuje na jesien

Extreme stala u mnie w Kauflandzie w szafie elseve- odzywka byla za okolo 6,50 zl z tego co pamietam

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 15:30   #4485
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
A to nie jest przypadkiem tak ze jedna opiekunka jest na konkretna liczbe dzieci a gdy jest ich wiecej musza byc dwie i czasem nawet wiecej? Kurcze tego to bym sie bala na Twoim miejscu najbardziej, bo wiem jak moj mlody lubi uciekac w strone ulicy i aut Ale 3letnie dziecko to chyba juz troche wiecej rozumie, takze miejmy nadzieje ze wszystko bedzie sie odbywalo bezproblemowo

No ja w sumie wiekszosc pieniedzy teraz tez na dom przeznaczylam, a sobie to takie podstawy same kupuje na jesien

Extreme stala u mnie w Kauflandzie w szafie elseve- odzywka byla za okolo 6,50 zl z tego co pamietam
aa bo ja patrzyłam tylko w Rossie i w Naturze - to musze sie przejsc do Kaufa

Wiesz niby oficjalnie tak powinno być ale nikt tego tak naprawde nie przestrzega. Takie czasy nastały. Tak samo w przedszkolu w którym miałam praktyki jest tylko jedna babka na 30 dzieci i żadnej pomocy ona nie ma ani nic. Tragedia..... I weź sobie teraz ogarnij wszystkie te dzieciaki
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-26, 15:38   #4486
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Lavia nic specjalnego nie mam, tylko oliwke, bio-oil i krem na rozstepy z rossa, firmy perfecta

Stary 2013-08-26, 16:41   #4487
exclusivee
Zakorzenienie

Wlosy mi wlasnie wysychaja po odzywce total repair extreme i o matko, sa takie mieciutkie ze nie moge przestac ich dotykac Chyba mam nowy hit jesli chodzi o odzywki

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 16:53   #4488
anioleczek22
Raczkowanie

Witam! Mam jeszcze jedno pytani . Czy któraś w Was potrafiłabym mi odpowiedzieć, czy po położeniu farby 10.2 z wodą 3% na włosy na poziomie 11 moge liczyć na przyciemnienie?
anioleczek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 17:10   #4489
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość

Kochana powstrzymaj sie z ta decyzja, bo mozesz pozniej załowac
Zmien moze odzywki,szampon jakies serum sylikonowe na konce aby sie lepiej rozczesywały

No wstrzymuje sie wstrzymuje, ale podetne troche na pewno, bo nie ma sensu takiej szczoty hodować Wiecie jak rozczesze to wszystko biuti. Ale minie 10 minut i dupa blada...

Cytat:
Ja za to musze mieć motywacje na diete od września i ćwiczenia. Robcie to ze mną :P
Ja sie tez musze ruszyc do cwiczen cholera
Cytat:
Hejka laski

Podziwiam
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 18:16   #4490
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Kupiłam szamponetki Joaśki 03 naturalny blond, jutro pierdyknę

Lavia robiłaś tak jak piszą na opakowaniu? Na umyte wilgotne włosy?

Stary 2013-08-26, 18:24   #4491
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupiłam szamponetki Joaśki 03 naturalny blond, jutro pierdyknę

Lavia robiłaś tak jak piszą na opakowaniu? Na umyte wilgotne włosy?

Tak na umyte szamponem czysciutkie włosy
Trzymam prawie godzinę, żeby kolor bardzej złapały a nie tak jak piszą na opakowaniu......ale powiem ci że robiłam ponownie nią jakoś tydzień temu włosy i myłam od tej pory ze 3-4 razy głowę i jakoś wyjątkowo mega szybko mi się teraz wypłukała kolor to ona ma boski ale szkoda że tak szybko sie zmywa
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-26 o 18:25
Stary 2013-08-26, 18:37   #4492
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak na umyte szamponem czysciutkie włosy
Trzymam prawie godzinę, żeby kolor bardzej złapały a nie tak jak piszą na opakowaniu......ale powiem ci że robiłam ponownie nią jakoś tydzień temu włosy i myłam od tej pory ze 3-4 razy głowę i jakoś wyjątkowo mega szybko mi się teraz wypłukała kolor to ona ma boski ale szkoda że tak szybko sie zmywa
dla mnie nawet lepiej, bo nie wiem co mi wyjdzie na tym moim misz-maszu chociaż na chwilę będę może miała coś fajniejszego na głowie
Stary 2013-08-26, 18:45   #4493
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie nawet lepiej, bo nie wiem co mi wyjdzie na tym moim misz-maszu chociaż na chwilę będę może miała coś fajniejszego na głowie

Relax, bedzie pieknie

Ja sie pochwale chociaz kolorem, i tym jakie mam włosy przez jakies 5 minut po rozczesaniu

Kurde dopiero poniedziałek, a ja chce weeeekend, piwko, ciastka, te sprawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0982.jpg (33,2 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0986.jpg (49,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0987_BURST001.jpg (82,0 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0991.jpg (66,0 KB, 57 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 19:00   #4494
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Relax, bedzie pieknie

Ja sie pochwale chociaz kolorem, i tym jakie mam włosy przez jakies 5 minut po rozczesaniu

eee nie tylko w weekend można pić piwko i objadać się ciastkami

kolorek nice- góra jakby lekko cieplejsza troszkę ale może to tak na foto tylko wyszło. I nie widać że są suche
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-26, 19:02   #4495
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
eee nie tylko w weekend można pić piwko i objadać się ciastkami

kolorek nice- góra jakby lekko cieplejsza troszkę ale może to tak na foto tylko wyszło. I nie widać że są suche
No niee, ale w weekend wiecej czasu

No bo góra zapewne jest troche cieplejsza Ale nie przeszkadza mi to.
No nie widac zeby były bo sa dopiero co rozczesane. A tak to chwile pochodze i szczota...
Stary 2013-08-26, 19:14   #4496
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaz wloski
narazie nie będzie az tak widać na foto po kilku myciach wstawie jak jeszcze zjaśnieją bardziej
Cytat:
Hejka laski

podziwiam i fajnie, że jestes zadowolona
Cytat:
Relax, bedzie pieknie

kolor spoko, ciut słoneczny się wydaję, ale równiutki

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
No niee, ale w weekend wiecej czasu

No bo góra zapewne jest troche cieplejsza Ale nie przeszkadza mi to.
No nie widac zeby były bo sa dopiero co rozczesane. A tak to chwile pochodze i szczota...
jeśli mogę Ci coś doradzić to kup sobie serum w piance https://wizaz.pl/Fryzury/Nowosci-kos...owa-Nawilzenia ja mam i super jest dla mnie

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 20:21   #4497
Agatau88
Zakorzenienie

CZEKO
ale masz długie wlosy. Lykasz cos na nie?
A kolro piękny i nie widać ze sa suche.

ASIA
Ty szybko znowu blond, co Cie skłonilo tak nagle do tej decyzji?
Jak się czujesz w tym kolorze?
Długo mialas ciemne...co tak nagle że znowu jasne?
Ja już długo mam jasne, od kwietnia
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 20:31   #4498
anias2
Zadomowienie

Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:

Ahaaa, w ciaze mowisz?? noo powiem Ci ze niezle... Jak mam miec taka skore jak Ty to moze i ja sie skusze(?) a tak powaznie, to naprawde piekna masz buzke ciaza Ci sluzy, w ogole bardzo mlodziutko wygladasz.

Ja dziewczyny zeszlam z poziomu 12 na 8 i po 2 krotnym farbowaniu po farbie prawie ani sladu. W ogole to zapuszczam swoj kolor i odrostow nie maluje wcale. Nawet w miare to wyglada, ujdzie

Edytowane przez anias2
Czas edycji: 2013-08-26 o 20:35
Stary 2013-08-26, 20:50   #4499
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Łzy na własnym ślubie to dobry znak podobno
Życzę wam miłości bez końca, zrozumienia i dzidziusia
Cieszę się, że wszystko się udało.
I wyglądaliście wspaniale. Piękna z was para.
to dobrze jesli tak... bo ryczalam jak bobr az mi tusz i cienie poplynely po policzkach o dziwo rozkleily mnie tak zyczenia chrzestnych z USA ze sie uspokoic nie moglam i juz do konca zyczen beczalam

Cytat:
Bunny wyglądałaś tak, że WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW !!! mega kot i mega gwiazda! Przepięknie po prostu, a sukienka wyszła idealna jak to dobrze, że z tą z allegro nie wyszło i mogłaś kupić tę

Wszystkiego najlepszego dla Was
dziekuje pieknie za taki fajny koment
Cytat:
hej!

piękna z was para, a Ty wyglądałaś cudownie w tej kiecuszce wszystkiego naj na nowej drodze życia

dziewczynki dokonałam tego cudu i chyba już mogę nazwać się blondynką wrzucam foty koloru a do albumu wrzucę z buźką
jestes blondyna jak nic, kolor czadowy

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla nowożeńców, wyglądaliście jak świeżo zakochani, a nie para z takim stażem, gratulacje Przepięknie wyglądałaś, jak z bajki A te Twoje nogi, umieram z zazdrości Naciesz się byciem świeżo upieczoną żoneczką i wracaj koniecznie do nas
dziekujemy pieknie fajnei slyszec ze nie wygladalismy jak znudzone soba stare dobre malzenstwo
hehe nog nie oddam no i juz mnei skusilo do was zajrzec na chwilke dzisiaj, chyba jestem od was uzalezniona

Cytat:
dokładnie jak z bajki, ja to gębę rozdziawiłam, tak cudownie i chyba już z 5 razy byłam na blogu Bunny pooglądać fotki Bunny będę Twoim stalkerem

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Czeko kto podpadł?
ale to mile

Cytat:
Ja też ciągle wchodzę na tego bloga bo się napatrzeć nie mogę! cały czas aż mi głupio że 10raz właczam tą samą stronę a i zapomniałam napisać że podobały mi się bardzo bardzoo rozpuszczone włoski Bunny. Przez to że fryzura była prosta, gładka bez żadnych udziwnień i kombinacji to jeszcze piękniej i klasyczniej wyglądała nasza Bunny

aż się zaczęłam nad swoim ślubem zastanawiać i rozmarzyłam się....

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

właśnie znalazłam nutelle w szafeczce
noo jutro będziesz mieć pyszny i zdrowy obiadek
wlasnei o to mi chodzilo- by wlosy zrownowazyly przesyt sukienki jak widze z opinii to udalo mi sie stworzyc udana stylizacje
Stary 2013-08-26, 20:59   #4500
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
nooooo! Dokładnie, włosy cud miód Bunny mogę Twoje zdjęcie na tapetę? ale kieca wyszła idealnie, jakże się cieszę, że ta z allegro nie wypaliła, to był znak z niebios

nutella pycha i zdrowa nie ma konserwantów i innych świństw, jedz na zdrówko aż Cię zemdli

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

jedz na zdrówko też

ja idę wcinać kaszę jaglaną taką papkę z mlekiem i bananem zmiksowanym taka sytuacja
alez prosze kiteczko nie zaluj sobie i rob tapete z mojego foto

Cytat:
Lavia ja uwielbiam koturny, dobrze wyprofilowane sa wygodne nawet takie 13cm W zeszlym roku chodzilam w takich na jesien, ba, nawet jak snieg lezal na ulicy Ja na jesien i zime polecam takie wlasnie nizsze koturny, bo wole je od plaskich a sa o niebo wygodniejsze od obcasow.

Kiteczko zazdroszcze Ci tych kopniaczkow Polecam nagrywac filmiki z nimi na pamiatke

Bunny kochana wygladalas cudownie!!! Wloski piekne, suknia tez, a figura mniam mniam- nic tylko schrupac panne mloda Ostatnio nie bylam na biezaco z watkiem i zapomnialam ze masz slub Wybacz mi, ale nadrabiam: Wszystkiego NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia, duzo milosci, malo klotni, spokoju z tesciowka, wsparcia w Tz, no i.. dzidziusia!
dziekuje ale dzidzius musi poczekac jeszcze

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

bunny- kopara mi opadła Pięknie, naturalnie wyglądałas! Sukienka booooska! Jeszcze raz szczęścia!

Kitka- mi sie tak marzy ten thermo.mix , ale kurcze najzwyczzajniej nie mam na niego funduszy.. Ale fajne to to
A dzidzia juz duza, kg sie nie martw

Lavia, powodzenia w 1 dniu pracy
zalezalo mi na nie przeladowanym looku

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
hello

Zastanawiam sie jeszcze nad norplantemtylko nie wiem czy ta metoda jest juz wogole w Polsce i ile kosztuje, wiem,że w UK np, jest to refundowane nawet
Na bolace gardełko tak jak dziewczyny pisałay herbatka z miodkiem i cytrynka i przejdzie

Nie wytrzymalam i zjadłam wczoraj Guseppe moje ukochane...pyszne było

Powodzenia w pracy, ja sie lacze z Toba w bolu, bo ja dzisiaj tez do roboty

Kurcze to faktycznie cos nie teges
Ja nastomiast przylaczam sie do fanek Fructis Goodbye Damage, wloski sa cudowne po tej odzywce
I polecam Ci rowniez sprobowac

Bunny serduszko nasze wygldałaś przecudownie
A mąz jaki dumny
czekam na wieksza relacje z niecierpliwoscia
relacja chyba nie predko, bo to dlugo zajmie jak wszystko wam opisze co i jak... a nie chcialabym nic pominac i pisac po lebkach, bo chce uwiecznic uczucia...

Cytat:
hej!

pewnie, dawaj pw

dziewczynki kochane dziekuje za wszystkie opinie i zyczenia!

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości