|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Debrah przepis na sałatkę już wrzucałam, co prawda w przepisie była cukinia słodka ale można ją spokojnie zastąpić ananasem z puszki
a ciacho już wrzucam
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Hania
Czyżby aparat już był sprawny ![]() Cytat:
Ja bez mojej rodziny to zginęłabym chyba ![]() [QUOTE=laurka23;42468633 No to nieźle daje Ci w kość ![]() Gdzie tam, Misiek na razie tylko jeździ na brzuchu, ale zaczyna podnosić się na kolankach ![]() [/QUOTE] To coś pokręciłam, ale na pewno pisłaś cos o jakimś filmiku Michałkowym czy znów kręcę ![]() O tak i powiem Ci, że widzę efekty
|
|
#2583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za ciasto ![]() mi little narobila ochoty na to banoffeeeeeeeeeee i zrobie w czwartek, zaskocze tzta a i jeszcze zrobie teeeeeee polędwiczki ![]() Cytat:
wyprasowałam co mialam wyprasować i w międzyczasie oglądałam P.P domu i mi się zachciało sprzątać! ;ooooooo ale chyba pójde spać
|
|
|
#2584 | |||||||
|
Konto usunięte
|
ale to moje prywatne słowo ![]() Cytat:
baw się dobrze i wracaj! Cytat:
zazdroszczę odpoczywania ![]() smacznego! Cytat:
dawaj mała, nie siedź na wizażu tylko pisz, ucz się czy co tam bo jak nie, to wiesz - tak, jak kciuki zbiorowo trzymamy i motywujemy, tak samo nakopiemy do dupy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a w tym roku w fajny dzień urodziny mam, sasasa ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczny! Jestem w czarnj dupie z nadrabianiem, ale dziś nie dam rady bo padam na twarz
![]() Ustawe sobie tylko przypomnienie co by od 77 strony zacząć ![]() Buziaki dla Was |
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42469127]ale to moje prywatne słowo
![]() baw się dobrze i wracaj! zazdroszczę odpoczywania ![]() smacznego! dawaj mała, nie siedź na wizażu tylko pisz, ucz się czy co tam bo jak nie, to wiesz - tak, jak kciuki zbiorowo trzymamy i motywujemy, tak samo nakopiemy do dupy ![]() o matko... nie znam laski w ogóle, bloga nie kojarzę przepięknie! też lubię jesieć, jako zodiakalna panna a w tym roku w fajny dzień urodziny mam, sasasa ![]() śliczna helołkiti [/QUOTE]a w jaki?
|
|
|
|
#2587 |
|
Konto usunięte
|
A zobacz sobie, jaki fajny dzień we wrześniu jest
rzadko się zdarza.
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42469530]A zobacz sobie, jaki fajny dzień we wrześniu jest
rzadko się zdarza.[/QUOTE]no faktycznie, jest jeden taki, bardzo szczęśliwy
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
no to super; w takim razie czekam, aż Filip zacznie szaleć i mam odchudzanie z głowy
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki wielki kot Cytat:
U mnie też jesień Nawijko trzymam kciuki Deli Amelka jak zwyle urzeka oczętami swoimi Silver ![]() ![]() Mała sto lat Ellmi no właśnie nie możecie się przeprowadzić do Tżta ?? edit: doczytałam. Ale co Tż planuje kiedyś mieszkać i pracować tutaj w Pl ![]() ![]() Nadrobiłam 5/10 . Czy Wy macie dzieci ja się pytam ![]() ![]() Mąż zabrał Zuzkę dziś na spacer a ja latałam z odkurzaczem i ścierą ![]() Zuzia miała aż 4 drzemki dziś :brzyd al:buziole dla Was |
||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się późnym wieczorem. Godzinę temu wróciliśmy z urodzin. Darię wykąpaliśmy i padła spać od razu. Zawsze ja kąpiemy koło 19.30 więc marudna już była bardzo jak nadeszła pora spania a my jeszcze na urodzinkach.
Ja dziś już nie dam rady nadrobić. Padam na twarz. Debrah, dziękuję za maila ![]() mala WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Dobranoc do juterka.
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
elllmi, zenus przecudasny!!! (o wlasnie, zenus do slownika trafic nie powinien czasem?
)ciasto wyglada brzydko:/ moze chociaz smanczme bedzie ide, z d.upy mam humor cos buziaki aha, babel znowu w lozeczku spi
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ważne jak wygląda, ważne jak smakuje
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza...
to i ja idę... spać ![]() dobranoc
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tak, uwielbiam takie powietrze jesienne ![]() Proszę rozwinąć. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42469127]ale to moje prywatne słowo ![]() też lubię jesieć, jako zodiakalna panna a w tym roku w fajny dzień urodziny mam, sasasa ![]() [/QUOTE] O, a ja też używam. ![]() Aaaa, to Ty młodsza ode mnie. ![]() Ja pisałam już, i my też będziemy w podobnej sytuacji, trudno będzie zdecydować. Zaczęliście już budowę domu tutaj, a ja znam właśnie dużo takich przypadków, gdzie małżeństwo buduje dom w Polsce, mąż jedzie za granicę, siedzi tam cały czas, więc ściąga żonę (rodzinę) i najczęściej ona też tam pracę znajduje. Niby kończą ten dom, ale w końcu postanawiają zostać za granicą, bo nie wyobrażają sobie życia tutaj i dom zostaje pusty. ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Blu, |
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42469530]A zobacz sobie, jaki fajny dzień we wrześniu jest rzadko się zdarza.[/QUOTE]A no bo i fajny ![]() A ja mam dwa fajne dni we wrześniu ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że poukłada się tak, że będziecie szczęśliwi ![]() Cytat:
)I ode mnie też młodsza Oj ciężkie to są wybory, współodczuję ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ale sąsiedzi z góry się kłócą
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no "naprawił się" zauważyłam że na full bateri działa a potem ma jakiś problem.... więc nie naprawiony ale czasem działa, co i tak mnie nie zadowala, ale lepsze to niż nic
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ojesus, jak ja bym chciała, żeby mi z ![]() Ja 8., a Ty? ![]() Miotłą im zastukaj. ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Fuck, uspałam Polę i zdrzemnęłam się przy okazji - 1 godzinę, i na razie mam po spaniu do jakiejś 1. |
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aj Ty gówniarzu ja z 7 , a 11 rocznica ślubu.. trzecia już ![]() Na nich nawet policja nie działa to wcale się nie będę ośmieszać z tą miotłą :p Mam to samo ze spaniem, dlatego mimo konkretnego zmęczenia się nie kładę bo Piotrek coś się wierci i mam przeczucie, że niedługo się przebudzi na UU
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-08-26 o 23:13 |
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i sprzedali i kupili za granicą; ale u nas to raczej się tak nie potoczy, choć różnie się układa ![]()
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No no, to będziecie świętować. ![]() Racja, jeszcze oni by Ci się odpłacili. ![]() A tu się okaże, że się rano obudzi. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Idę, mąż wzywa. ![]() Papa! |
||
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam
dobranocki
|
#2604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
E najwyżej wezmę go zaraz na śpiocha do cyca ![]() Miłej nocy
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
Hej !!! Odzywałam sie zdawkowo bo najpierw byłam u rodziców a jak wróciłam do Wrocławia to trzeba było ogarnąć milion spraw.... Z nowości dziś pierwszy raz podałam Młodemu gluten w postaci kaszki z moim mlekiem. Myślałam że to będzie jakaś mega zabawa z przygotowaniem ale jak zwykle internet i jakaś praktyczna mama na forum pomogła
Krzysiulek zajadał z chęcią, a po obuadku poszedł w 2,5 h kimkę !!! Teraz pozostało obserwować czy wszystko ok ?! Wszystko przeczytane od deski do deski ale cytować mi się chciało średnio wiec pisze z pamięci MAŁA sto lat ![]() DELI ale twoja Amelka jest śliczna mmm zamawiam na synową !!!! NAWIJKO mój mąż miał podobną sytuację i załatwił sobie zwolnienie lekarskie że niby jest chory i nie może przystąpić do egzaminu. kolejny wyznaczyli mu za miesiąć i zdawał sam i też tak sie da. popróbuj Co to ja jeszcze hm hm hm MENEQ fajną masz tę t. BOKEH Hanulka boska Za pominięte tematy, zdjęcia filmy przepraszam. Obiecuję poprawe Pa laseczki idę w kimę |
|
|
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
wpadlam powiedziec dobranoc ... laski ocipialyscie 9 stron od rana
mam ndzieje ze jutro nadrobiE, A TERAZ to.co pAmietam. Nawijko kciuki za jutrzejszy szpital. badzcie tam dzielni ![]() Gosiu, Mala gratki dla maluchow za staniecie, jakiw.to cudowne ze codziennie nabywaja jakies umiejetnosci. Bokeh przygoda w kinie hitem wieczoru, nie zdziwi to pewnie mikogo ze po przeczytaniu zaczelam sie smiac i obudzilam mala :p Deli amelaaa ciasteczoo takie. te oczy to normalnie <3 Pstryczku a jak nosisz na spacey na rekach recznie czy w nosidle jakims ... Ilusion dzis ja przypielam i przeczekalam histerie i szok jechala nawet z 20 min zanim zaczal sie znow krzyk. moze jakos sie przyzwyczai ... dobranoc bo usypiam z tel w reku. kocham was
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do Tż - nie szkodzi, to nie ma dla mnie znaczenia, nie chcę tylko wrzucać na forum jako link bo na wizażu nic nie zginie i potem nie wiadomo kiedy kto - i do czego - może to wygrzebać. Yh, chyba coś mi siadło na żołądku, tak mnie muli, że masakreos. Właśnie jakieś ziółka piję. Spać nie mogę przez to. Oby dziecię spało
|
||
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
bijkora kciuki za matme!
silver nie martw sie az tak bardzo mama! Bedzie dobrze! Moja tez miala taki zabieg i jest ok. aska Yae jezdzi w pasach od noworodka. Nie protestuje wcale. Ostatnio tylko zauwazylam, ze monotonia jej przeszkadza: jezdzi na plecach, na brzuszku, z zabawkami, troche w nosidelku. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- mala wit D3 nie podaje wcale, bo u mnie nie ma takiej potrzeby. Teraz tylko stwierdzilam, ze moze Japonkina starosc sa tak pokrzywione wlasnie z jej braku; przeciez tak chronia sie od slonca. Spimy przy swietle, bo jest mi tak wygodniej. Nota bene przy gornym, bo lampke przetrwonilam przy przed-przedostatniej przeprowadzce ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- hje skojarzylo mi sie z Jillian i 30 day shred szklanko przyjezdzaj do mnie: tu sukienek specjalnie przeznaczonych do karmienia jest do wyboru do koloru ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- mala najlepszego za wczoraj! lady najlepszego dzis! marsi udanych wojazy! blogerko alez mialas udany dzien! ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- meduzza zabawa przednia. Yae podobnie na kocu sie wozila. nawijko dasz rade! Kciuki! szaja przeczytalam jeden wpis tej mamy, ktorej nie znasz ;-) i mam pytanie. Dlaczego zoltaczka fizjologiczna byla powodem odstawienia od piersi? Wydaje mi sie to absurdem, ale Szajopedia pewnie wie... U nas byla ciezka zoltaczka i kp jeszcze nie rozkrecone, wiec istniala koniecznosc dopajania, ale nic poza tym. ... i wiecej nie pamietam. Jak wczoraj bylo cudownie: bylismy w koncu w trojke i tak rodzinnie-sielsko; najlepsze, ze teraz nic nie stoi na przeszkodzie, zeby tak bylo codziennie
|
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam już tego dosyć:-( nie wiem co robić,jestem kompletnie załamana i bezradna. Z nocy na noc jest coraz gorzej, w ciągu dnia też problem ze spaniem a raczej z uspaniem. I ona nie płacze tylko steka, o ile płacz wywołuje we mnie współczucie tak takie 'khy' doprowadza mnie do szału . Nawet na rękach jej źle, nie daje się przytulić tylko się napina i odpycha ... Boże co ja mam robić?!
![]() ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:21 ---------- A jak ją teraz uspałam? Ciężkim rockowym brzmieniem ,głośnym na full o 5 nad ranem..po 2godz stekania. |
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
U nas dziala poklepywanie delikatne po pleckach i pupie. Zarowno przy noszeniu jak i po odlozeniu. Blanka spi na brzuszku? Moze w takiej pozycji ja probowac uspic. Yae steka tuz przed zasnieciem i to oznaka, ze jeszcze tylko troche cierpliwosci i zaraz odlot bedzie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

a ciacho już wrzucam 

Ja bez mojej rodziny to zginęłabym chyba 

ojesus, jak ja bym chciała, żeby mi z
mam ndzieje ze jutro nadrobiE, A TERAZ to.co pAmietam.