|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Aniu, muszę zgłosić ale na policję a dopiero potem do PayU. Ale nie minęło jeszcze 30 dni. a zapłaciłam 55 zł
piechotą nie chodzi
|
|
|
|
#2642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no co Ty
![]() A co do sąsiada i SM to... ![]() Może rzeczywiście lepiej następnym razem od razu po policje dzwonić Cytat:
![]() Chociaż z drugiej strony fajnie było by się dowiedzieć dopiero przy porodzie i mieć taką niespodzinkę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nasza 1-sza rocznica ślubu, moje urodziny, urodziny szwagra, urodziny teścia tylko skąd tą kasę na prezenty wytrzasnąć
|
|
#2643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo nasz expert laboratoryjny niech zabierze glos ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- jejku, jakos tak nostalgia mnie dopadla ![]() twoj ubusiek najmlodszy na watku, skonczyl dzis pol roczku, tym samym zamykamy pewien etap u naszych bbofrutkow. teraz zacznie sie raczkowanie, wstawanie, chodzenie. gdzie te nasze malenstwa co topily sie w rozmiar 56? ![]() ![]() najzwyczajniej na swiecie, trzymajac pod doopka z tym ze ja "musze" jeszcze dociskac/wciskac ledźwie neurolog kazala mi nosic go na kolyske pierwsza pani doktor-reh przodem do swiata a ta ostatnia reh tak wlasnie normalnie, uwazajac jednoczesnie na ten kregoslupCytat:
potem zwracajac sie bezposrednio do niego, snujac plany, wizje, marzenia itd... ehh ![]() ale kazdy robi jak m pasuje Cytat:
a dziad z all - bardzo wartosciowy to byl przedmiot?
|
|||
|
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
dasz radę! Cały wątek trzyma w końcu kciuki ![]() Cytat:
Buziaki dla dzisiejszych jubilatów! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurka...wzruszyłam się Dzieć śpi. Ja Was nadrobiłam i nie wiem za co się teraz zabrać. Muszę umyć podłogi. umyć włosy, wypić kawę, poćwiczyć.... hmm Postanowiłam w poniedziałki, środy i piątki ćwiczyć Chodakowską a we wtorki i czwartki hula hop ![]() może pomoże ![]() to idę kręcić
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-27 o 09:55 |
||
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej! Padam na twarz
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Na vod onet jest już nowy odcinek Czasu Honoru! |
|
|
|
#2648 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się że mogłam Wam poprawić humory ![]() było się młodymi głupim ![]() Cytat:
Wiesz nie wiem co Ci doradzić bo u nas było identycznie ale od jakiś 3 dni jest ok jedna pobudka w nocy i rnao nawet późno się budzi po 7... ale jak ma gorszy dzień i próbuje ją uspać to też na rękach cięzko bo się odgina, przytulam ją wtedy mocno do siebie szuszam i bujam mocno aż się troche wyciszy, jeśli to nie pomaga to odkładam ją do łóżeczka pomęczy tam trochę i biorę znowu.... i tak czasem z 5 razy aż w końcu usypia. Czasem jeszcze dopajam mlekiem i zasypia cierpliwości ![]() Cytat:
Hania dziękuje ![]() Cytat:
co za patafian !!! a na straż pożarną? w końcu coś palił albo policja Cytat:
Cytat:
![]() dołączam do życzeń !! Cytat:
wow! brawo!!! ![]() Dziękujemy za miłe słowa dot. zdjęcia i za buziaczki rocznicowe ! Dla każdej cioci buziaki od Hani ![]() Lady !! Spełnienia marzeń (chociaż podejrzewam że już trochę ich się spełniło) bądź zawsze taka szczęśliwa i uśmiechnięta! Deli, dzięki faktycznie jest ta promocja
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
nancy dziekuje, ze pytasz. W nocy 2-3 pobudki, na lezaco przystawie, pije minute, odwraca sie na drugi boczek i spi. Za to rano w kratke, pobudki o 5, 5.30, 6. Dzis nawet o 7!
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile d ix xolenizantowWszystkiego najlepszego kochane bobaski I Lady Tobie jeszcze raz wxzhstkiego dobrego Lenova Tuuulam Nawijko Dasz rade trzymam kciuki Bijkora Powodzenia dla Domci za zabkaMoja dzidzi w nicy cizgle tylko cycus incycus traktuje go jak smoczka Moja wysypka ktora nigdy do konca nie zaszla powrocila ze zdwojona sila znowu mam juz dosyc swedzi boli i strasznie wyglada |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja chyba odpadam jutro. Zmarł dziadek męża i jutro jest pogrzeb w mrozach.
![]() ![]() Chyba że spotkanie było by całkiem przed południem lub całkiem po południu. Ale nie chce Wam psuć ustalonej godziny.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA-JESTEŚCIE KOCHANE Lady-sto lat I dla naszych pociech z okazji miesięcznic buziaki ![]() Jestem totalnie przybita-później napisze w k. o co chodzi
|
#2654 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
przestawiłam wczoraj Filipowi matę koło kanapy, bo bałam się, że jak będzie próbował wstawać koło szafki z TV, to się rąbnie albo telewizor na niego spadnie; no i dzisiaj siedzę na kanapie, czytam książkę, dzieć buszuje na macie i za chwilę ciągnie mnie za skarpetkę, patrzę, a ten małpiszon stoi także chyba się skończyły dobre czasyLady, dużo dużo szczęścia i zadowolenia z życia Filipek dziękuję za zachwyty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
BUZIAKI DZIECIAKICytat:
ja bym nie wytrzymała![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- tak klepiecie w kółko o tym serialu, a ja nigdy go nie oglądałam chyba muszę nadrobićCytat:
i jak na złość żadnych promocji gdzie indziej nie ma
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ekspertem nie jestem ale z tego co wiem to najlepiej robić po 2 r.ż., bo teraz mogą się pojawiać p/w matki i wynik nie jest miarodajny ![]() Cytat:
u nas jakby krok w tył :/ do tego dochodzi wściek jak się przewróci się na brzuch, bo z jednej strony chciałby spać a z drugiej bawić
|
||
|
|
|
#2656 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam A Rh +, mąż też A Rh+ więc Filip za dużego wyboru nie ma ![]() Lady wszystkiego najlepszego Ogromne buziaki dla dzisiejszych solenizantów dziewczyny z nadrabianiem jestem daleko w tyle, zostało mi chyba jakieś 15 stron. Filip zrobił się taki mobilny, ze wszędzie wlezie, wszystko wyciągnie i tylko wypatruje okazji gdzie by się tu złapać i wstać. teraz usnął i śpi w swoim łóżeczko, już nie pamiętam kiedy w nim spał. Ale, zeby nie było tak kolorowo, to musiałam z nim tam wleźć i tam usnął przy cycku W ogóle ostatnio nie mam na nic siły, jakaś taka nieogarnięta jestem
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak nagle czy chorowal? Cytat:
![]() u nas usypianie tez czasem wlasnie tak wyglada musze sie wziac za obiadejszyn a tak mi sie nie kce
|
||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotki nie zrobilas czasem?
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku nagle. Wszyscy jesteśmy w szoku!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- mam pytanie do mamów ktorych dzieci zaczynaja siedziec same badz juz same siedza...bo moj Kubuleslaw W KONCU )i tu mam pytanie jak na samiusienkim poczatku wygladal kregoslup przy siedzeniu? od razu byl prosciutki czy jednak pochylony do przodu/wygiety itd? bo moj czasem sie ladnie prostuje jak przy linijce ale jednak jeszcze najczesciej jest pochylony do przodu/zgarbiony itp. tak ma byc? |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia-bardzo mi przykro z powodu dziadka
![]() Pstryczku-na początku zginał się jak pałąk do przodu. Po jakimś czasie (nie długim) opanował prostą postawę. Teraz jak siada żeby miał równowagę szeroko rozkłada nóżki.
|
#2663 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja wczoraj też len piłam na żołądek ![]() Cytat:
ale chyba mój mąż się nie zgodzi na zakupy w Japonii ![]() Cytat:
pocieszę Cię, że u nas też było tak, chyba przez 3 tygodnie, jojczenie, stęki bo chciała spać, ale nie mogła usnąć. Chciała ciumkać, jak łapała cycka to stękała, że jest najedzona Jak zasnęła to spanie po 20-30 minut. I w pewnym momencie samo "przeszło" tzn. usypia z histerią, ale tylko kilka minut i potem śpi czasem nawet 2 godziny co jak na nas jest ogromnym sukcesem. Ale pamiętam gorsze czasy i mówiąc szczerze nie wierzę, że odeszły w zapomnienie ![]() Wow no to ![]() Cytat:
Fewciu przykro mi z powodu Dziadka Lady sto lat! Spełnienia marzeń! ![]() Dziewczyny czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z bielizną firmy Lupoline? A tak w ogóle to niedawno odkryłam, że w moim bloku mieszkają jeszcze dwie mamy z małymi dziećmi, tylko nie wiem na którym piętrze Może kiedyś uda się spotkać na spacerze i nie będziemy musiały same wędrować
|
|||||
|
|
|
#2664 |
|
Zadomowienie
|
Nancy Pytanie tak na szybko do Ciebie: o czym może świadczyć podwyższona ilość Limfocytów: 73,2% przy obniżonych Neutrofilach: 18,1% i MPV 8,6 fl. Wiem, że o tysiącach rzeczy ale lekarza mamy dopiero za tydzień więc jakbyś coś wiedziała....
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla tych, co nie mają u siebie SP - od 29.08. pampersy w realu: trójki 150szt. i czwórki 132szt. po 79,95; i chusteczki huggies, te zielone 6 opakowań za 21,99
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-08-27 o 12:08 |
|
|
|
|
#2666 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, więc nie tak trudno mi sie tam położyć razem z Filipińczykiem. ostatnio często się z nim w łóżeczko bawię jak jest marudny, a ja już nie mam siły nosić go na rękach, a na podłodze nie chce to wskakuje i się bawimy ![]() Pstryczek fotki nie ma, telefon był poza zasięgiem ręki. Cholercia w ogóle gdzie jest mój telefon ??znowu nie moge go znaleźć. Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
ani Sp, ani reala w pobliżu, buuu Ale dobrze, ze mamy zapas pampersów na kilka miesięcy.
razem od - 02.10.2004 zaręczyny - 09.08.2009 ślub - 25.09.2010 Edytowane przez marta00537 Czas edycji: 2013-08-27 o 12:10 |
|||||
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nadrobiłam, ale nie mam ochoty ani weny cytować i odpowiadać. Mała, nie wiem o co chodzi u Ciebie , ale ja dzisiaj też mam dzień z W taki dzień, jak ten, nienawidzę siebie jako kobiety i matki, i nie wiem dlaczego Bóg pokarał mną Polę. Jestem beznadziejna, a ktoś inny na pewno by się lepiej nią opiekował. Odezwę się może wieczorem. Papa |
|
|
|
#2668 |
|
Zadomowienie
|
Ellmi, w kauflandzie jest promo, 62 szt. Czwórek za 33 zł
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porzadny ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- aha, senkju za odpowiedzi dot. kregoslupka ![]() czyli chyba i u nas jest ok mam nadzieje ze na wizycie pani nas pochwali i powie ze juz nic nie trzeba rehabilitowac
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się .. W końcu mam chwilkę..tylko jak nadrobić?
Chrzciny udane....ale żarcia zostało tyle ze ho ho....wiedziałam że tak będzie.tort i ciasta super...jak tylko będę mieć zdjecia...pochwale się.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

piechotą nie chodzi 

więc siedzę na wizażu i piję kawę 
Najpierw urodziny Karinki (3.09) potem moje (15) a na końcu imieniny męża (21) więc robimy imprezę wspólną 22.09 bo moje sis z dojczlandów zjeżdżają z rodzinami (no jedna jeszcze z narzeczonym ale tydzień później to już mąż będzie) 

pierwsza pani doktor-reh przodem do swiata a ta ostatnia reh tak wlasnie normalnie, uwazajac jednoczesnie na ten kregoslup

mam ndzieje ze jutro nadrobiE, A TERAZ to.co pAmietam. 

i jak na złość żadnych promocji gdzie indziej nie ma