|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Dziewczyny jesteście kochane!
Przepraszam, że nie będę się odnosić ale jestem tak rozbita, że nie mam siły. Gratuluję nowym mamusiom! Bajeczko Amelka jest cudna! Ja czekam na @ i jadę do kliniki opracować plan działania - mam ostatnią szansę! Przeraża mnie to... Po tym już będzie koniec. Nawet na kolejne ivf się nie załapię przy moim amh...
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#965 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() dziś rano obudziłam się o 6:30 i tak patrze patrze.. o jeju co z małym?! Rzuciłam się sprawdzać czy oddycha a on sobie smacznie spał ![]() a teraz znów walka i godzina płaczu w łózeczku ehh głaskałam po głowie itd ale nic nie działa, już ma zamknięte oczy i... ryk. Widać że coś (zęby ) go męczą bo chce usnąć a nie może.. 2 minuty przy cycu i śpi aniołek w łóżeczku nie chce go męczyć, wolałabym to przeczekać i poprostu polulać ale jestem pewna że wtedy się przyzwyczai. Ząbki wyjdą a on już w łożeczku mi już wiecej nie zaśnie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zresztą musisz tez obserwować bo to przecież może być czop śluzowy Cytat:
Jeju jak zazdroszcze tych emocji ![]() Magbes, Pszczoua macie do kogoś numery? |
|||||||||
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Lunka to kiedy następne??
Żeby znów przeżyć te emocje??Ja moją młodą usypiam kładąc się koło niej, ale wolałaym, by usypiała sama... Tylko z drugiej strony, skoro potrzebuje bliskości, to ją jej daje... kwicia trzymaj się
|
#967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
jestem z Tobą kochana i trzymam kciuki!!! Nawet te u stóp;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwariuje dziś z moim Marudą
|
|
|
|
|
#969 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
kto jeszcze w najbliższym czasie testuje? Może będzie więcej fasolek ![]() Cytat:
Edytowane przez 07_Pati_07 Czas edycji: 2013-08-27 o 10:31 |
|||
|
|
|
#970 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szybko rzeczywiście @ dostałaś. A obserwować cykl możesz, ale będzie faktycznie ciężko przy nocnym wstawaniu z temperaturą. Możesz ewentualnie zakupić testy owulacyjne i obserwować śluz. To powinno choć trochę naświetlić co i jak. Cytat:
![]() Dobrze, że się odezwałaś, bo zaczynałam się martwić. Ale widać w tym przypadku brak wiadomości oznaczał dobre wiadomości Świetnie że synuś przybiera. Pamiętaj, że usg też się często myli na minus, więc Julianek będzie miał wagę prawidłową i nie ma się czym martwić. No i nie wierzę, że to już. Ciąża donoszona, więc możesz rodzić. Ale super. Czekamy zatem na szczęśliwe rozwiązanie.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam się w rozpoczętym dziś 5 miesiącu Wody ciepłej oczywiście brak jak napisali. Nagotowaliśmy wczoraj 4 wielgachne gary, żeby się wykąpać i dziś czeka nas to samo. Dobrze, że chociaż zimną nam zostawili, bo tak to już kompletna kaplica by była. No i posmucę nieco jeszcze. Właśnie sobie dziś uświadomiłam, że jeśli poprzednia ciąża przeszłaby pomyślnie to właśnie czekałabym na szczęśliwe rozwiązanie...
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
cebulova kocham Cię!! No przecież faktycznie-są testy owulacyjne, to chociaż ciut ciuteczkę mi pomogą!!!
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Santom udało mi się coś popstrykać ale włożyłam młodego do środka bo tak się aferował, za to w wózku przestał, taki był zdziwiony że siedzi
![]() no i to w pokoju graciarni więc sory za bałagan ![]() a przy okazji odkryłam że rączka ma materiał odblaskowy-dopiero jak lampa błysła to zjarzyłam
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamusie ile kupić ciuszków w rozmiarze 56?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#974 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteśmy z Tobą Zastanawiałaś się nad komórką dawczyni? Cytat:
Dziewczyny pierwszy raz ( przyznaje się bez bicia) jest mi tu smutno...dwa testy wczoraj pozytywne a mi smutno...czuje se została nas taka malusia garsteczka kwicia,lady m , szejda , kejthx,maru,monini ( zapomniałam o kimś???) spieszmy się bo czas zmienić nazwę wątku na mamusie a nie staraczki...kolejny watek musi być rewolucją i koniec!!!!
|
||||||
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki lunka!!! tylko teraz ja zamiast sie skupiac na wozku, to bardziej moj wzrok ten gratis przyciaga
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- linka, jeszcze anteria ale Ty i kejt jestescie nastepne w kolejce po zabiegach, kolejna kwicia, bo wymysla jej super ekstra plan dzialania szejda, maru, monia, lady pojda na jeden ogien na raz i zaraz![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- ale ogolnie magdamm nam znikla mimo, ze jej sie syt klarowala od nowa, ruda, spinka uciekla juz staraczkowych fluidow nie potrzebuje, niestabilna nie wiem czy sie obrazila na nas(???), bo sie nawet nie pozegnala i ucichla , mystiq chyba dawno juz tez tutaj nie byla?
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a anteria przełozyła starania na jesień z tego co czytałam
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
tak, anteria od pazdziernika? wiec ona pojdzie w strzale jednorazowym z reszta
|
|
|
|
#978 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja naprawde z całego serducha mojego życzę każdej z Was dwóch kreseczek i wierzę że w najbliższym czasie wszystkie je ujrzycie! jeszcze troszke przybierze ważne że waga jest już w normach jedne dzieci są duże inne małe - nie mogą być wszystkie takie same ![]() Cytat:
Oho, będziemy kciuki trzymać, ale dobrze będzie! jestem pewna! Cytat:
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#980 | |
|
Zadomowienie
|
Linka mi nawet już nie smutno, ale jakos przyzwyczaiłam się
![]() Teraz to nic, troszkę nas jest, nie za wiele ale zawsze, za to znamy sie jak łyse konie (heheh - kobyły ) gorzej bedzie jak już np. dwie zostaną tylko staraczkami, a co gorsza jedna.... nie chce nawet o tym myśleć!!!!!!!!!!I dostaniesz kopa w dupę, że Cię wzięło na jakieś smutasie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
tak, mam spiocha niesamowitego, ale co jest zabawne przed ciaza spalam do mniej wiecej 9-10, teraz budze sie 6-7 i spac juz nie moge, za to o 10 jestem juz gotowa na kolejna drzemke
teraz tez leze i nie spie tylo dlatego, ze filmiki na youtubie ogladam
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Lunka nie mam nr do nikogo, ale mam appke na telefonie wiec jak cos sie zadzieje to napisze
Moja mama stwierdzila ze opuchlam na twarzy a ona zawsze puchla na 2 tyg przed porodem. Moze i u mnie bedzie podobnie
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio gorzej się czuje z astma
Często w ciągu dnia i w nocy mi duszno i musze brać leki.Musze się umówić na wizyte do alergologa.
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle chciałabym zeby nasz wątek się utrzymał dłuugo dłuugo latami , na prawde znamy się jak łyse konie , czasem jakiś foch , czasem płacz ale razem nam fajnie nie?? ja dzięki watkowi trafilam na dobrych lekarzy , przeszłam te cholerne hsg i laparo , gdyby nie watek pewnie dalej łaziłabym do zwyklego lekarza który faszerował by mnie dalej dupkiem bezskutecznie , nie poznałam bym jednej z moich najlepszych najlepszych kolezanek i nie miałabym Was wszystkich , łącznie z Luną któa ze mną nie gada i niestabliną co znikneła a nie raz podniosła mi ciśnienie do granic możliwości tęsknie za wami w weekend |
|
|
|
|
#985 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie wymyśliłam, że po to natura nam każe w ciąży dużo spać, bo jak już dzidzia będzie na tym świecie to koniec spania. Mmmmmrau, a jak reakcja męża? Cytat:
Cytat:
Nowe osoby się przydają. Chociażby po to aby odświeżyć informacje na temat obserwacji cykli. Bo teraz to głównie chwalenie się kolejnymi tygodniami i czekanie na rozwiązanie. A na początku to szło tylko wkręcanie objawów itp. I choć ja już do staraczek nie należę to i mi brakuje takich wypowiedzi.
|
|
#986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam nadzieje że nasza znajomość tutaj to na lata .Ciesze się że do was trafiłam bo udzielacie super porad i wsparcia i opieprzycie kiedy trzeba![]() Jesteście mi bliższe niż koleżanki z reala. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cykl okazał się może i bezowulacyjny, ale owocny i miałam wrażenie, że przestałam być tak do końca mile widziana więc podczytywałam ale się nie udzielałam za bardzo. szczerze mówiąc wątki staraczkowe są fajniejsze niż te typowo mamusiowe, tu jest więcej tematów i różne etapy życia. widzę, że teraz coś się zmieniło i jakoś nowym dziewczynom łatwiej jest wejść w wątek. chyba więc i ja jeszcze raz spróbuję- jeśli mogę
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Niewiele
po 5 par body na krótki rękaw,na długi,pajacyki,półśpiochy . I tyle. Reszta już na 62 takie moje zdanieCytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

głaskałam po głowie itd ale nic nie działa, już ma zamknięte oczy i... ryk. Widać że coś (zęby
) go męczą bo chce usnąć a nie może.. 2 minuty przy cycu i śpi aniołek w łóżeczku 

mam nadzieję że szybko zleci.

Ostatnio jestem zabiegana, w weekend byliśmy na kolejnym weselu a w tygodniu ogarniamy ostatnie formalności związane z zakupem działki. Ale cały czas Was podczytuję i staram się być na bieżąco
Dobrze, że chociaż zimną nam zostawili, bo tak to już kompletna kaplica by była. 

, mystiq chyba dawno juz tez tutaj nie byla?