|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Hej
![]() Coż za poranek dzisiaj miałam masakra.... Ok 9 obudziło mnie ujadanie moich 3 psów także wyobraźcie sobie jaki był raban no więc chcąc nie chcąc musiałam podnieś zadek i zobaczyć co się dzieje, okazało sie,że przy mojej furtce stoi stary schorowany psiak, no to za telefon i do schroniska aby coś z tym zrobili a Ci do mnie,że mam najpierw do gminy dzwonić bo to oni muszą wyrazić zgodę, a w gminie Pani do mnie z tekstem: no ale ja nie wiem, nie wiem itp no to się jej spytałam czy mam go zatłuc, rozjechać czy co z nim zrobić bo ja zaraz ☠☠☠☠☠☠☠ca dostane ze swoimi psiaki to momentalnie Pani wyraziła zgodę i zaraz dostałam telefon ze po niego przyjadą także zaliczyłam dobry uczynek ale zła jak osa jestem kurde mają pomogać chorym, bezdomnym zwierzakom a takie problemy robią |
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
promyczek
oczywiście panie w urzędach NIGDY NIC NIE WIEDZĄ, bo to, bo tamto
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3484 | |||
|
Zakorzenienie
|
ulala
![]() wow, chudzinka z Ciebie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42474005]Dziewczyny wiecie, że ja podczas @ nie puchnę tak jak przy owulacji? Normalnie jajnik mnie napierdziela, jestem jak balon i mi wzrosło 2kg, które nie wiem czy zganiać na to czy się zacząć martwić [/QUOTE]waga wzrosła nagle, więc się tym nie przejmuj, zaraz wróci do normy Cytat:
niestety tak jest z tymi schroniskami, że są przepełnione i po prostu regularnie usypiają psy... Smutny temat, więc może go nie kontynuujmy.Ja w nocy znowu się męczyłam ( ). Łzy mi normalnie leciały, tak się źle czułam. Ale już mi lepiej. Dziś postanowiłam jeść, ale nie dietkować bo jutro znów praca i skończy się tak samo.. Moja rodzina już dawno po wirusie, a ja przed tą po☠☠☠aną pracę się męczę dalej. Gdybym wypoczęła dzień dłużej w domu byłoby okej, a tak cały dzień zapierdzielu i skończyło się fatalnie.. Znów muszę sport odpuścić, bo jak w takim stanie zdrowia .. No nic, nie marudzę Wam Dziewczynki. Zazdroszczę Wam, że możecie sobie iść na rower albo pobiegać. Ja zjadłam na śniadanie bułkę z masłem, wypiłam miętę i czekam na dalszy rozwój sytuacji. A waga dziś 67,2 po 3 dniach praktycznie bez jedzenia.
|
|
|
#3485 | ||
|
Tajka
|
Moje dzisiejsze odczucia:
1. Ze względu na ogólne samopoczucie: ![]() 2. Ze względu na brzuch i sprawy z nim związane: ![]() Dzisiaj ubrałam spodnie, które były dobre. Dobre dobre. Nigdzie się nie wbijały ani nic. ![]() Masakra. Może nawet troszkę luźne Ale to z jakiś tydzień temu Przebrałam je na jeansy na gumce, bo coś niewyobrażalnego.plus brzuch mnie dziwnie boli. No i trzeba przyznać, ze się powiększył. ![]() wygląda obecnie jak w ciąży. ![]() czuję się gruba, tłusta i nic na mnie dobrze nie leży. ![]() Nie wiem, co jest, bo nie jadłam ani słodyczy, ani lodów, ani fast-foodów. Nic takiego bardzo niezdrowego nie powpadało. I nie, jeszcze to nie jest czas @
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-08-27 o 10:53 |
||
|
|
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
anns_ współczuję Ci, ale musi to przecierpieć
kisiej25 nie ma co się przejmować bo to tak jest, że jednego dnia puchniemy, a drugiego wszystko wraca do normy ![]() Ja zaliczyłam Shreda i tak oto skończyłam level 1, zobaczymy co dalej będzie (i tak go pewnie nie zrobię do końca)
|
|
|
|
#3487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kisiej Nie przejmuj się. dzień, dwa i wszystko wróci do normy. [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42476707]Ja zaliczyłam Shreda i tak oto skończyłam level 1, zobaczymy co dalej będzie (i tak go pewnie nie zrobię do końca) [/QUOTE]
|
|
#3488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() Ja też Tylko 5 osobowe ![]() Cytat:
![]() Ale masz mega wagę ![]() Ja zrobiłam porównanie i chyba jednak kończę T25. Zdjęcia mam w albumie z 29 lipca i z dzisiaj czyli 27 sierpnia i słabo strasznie to wyszło. Ubył mi 1 cm z uda i 2 cm z talii. Za dużo wysiłku włożyłam w ten program żeby efekty były tak marne jak na tyle czasu, bo po insanity miałam dużo lepsze, więc jednak wracam do insanity.
|
|
|
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spadki. Mówisz, że efekty marne, ale zawsze jakieś są. ![]() Wiele bym dała za chociaz jeden cm mniej w udkach. ![]() Cytat:
|
|
#3491 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze 4 dni i wracam do was dziewczynki! Z nowa dawka energii i motywacji
a wpadam zebyscie nie zapomnialy ze zyje i nie poddalam sie praca bierze ze mnie wszystko + internet mam taki sobie.
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry chudzinki
Ale miałam nadrabiania Ale w sumie to dobrze![]() Brawa za wszystkie ćwiczenia i spadki, wzrostami się nie martwimy szybko spadną ![]() Ja wczoraj na wieczór zaszalałam bo upiekłam bułki dla TZ i sama zjadłam 3 na wieczór Ale pycha były więc raz na czas nie zaszkodzi![]() Dziś znów upiekłam ale zamierzam być twarda choć zapach taki w mieszkaniu mam, że ciężko Masochizm normalnie![]() Zaliczyłam 30 minut na skakance i 50 minut na rowerku. Na dziś to koniec a jutro robię wolne bo jadę powtórzyć badania. Dodałam zdjęcia do swojej galerii.
|
#3494 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kisiej: 1-2 dni i wróci wszystko do normy.. czasem nasz organizm reaguje tak dziwnie na różne rzeczy... nie daj się zwariować ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42476707] Ja zaliczyłam Shreda i tak oto skończyłam level 1, zobaczymy co dalej będzie (i tak go pewnie nie zrobię do końca) [/QUOTE] 2gi level jest najgorszy z tych trzech (przynajmniej dla mnie był) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() lecę do galerii
|
|||||
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To spróbuj
|
|
|
|
|
#3496 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś:
Jillian Michaels – 30 min Killer ABS – Level 1 teraz zapierniczam odkurzyć i ogarnąć pokój, potem szybko łepetynę umyć, obiad zjeść i jadę do Rbk
|
|
|
|
#3498 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
byłam na drobnych zakupach, trochę natura, rossmann i tak poleciało..nudy straszne.. |
|
|
|
#3501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3502 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42476707] Ja zaliczyłam Shreda i tak oto skończyłam level 1, zobaczymy co dalej będzie (i tak go pewnie nie zrobię do końca) [/QUOTE] za skończenie shredaCytat:
|
||||
|
|
|
#3503 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za ćwiczeniawow,zajrzałam do zdjęć i jaka z Ciebie chudzinka Cytat:
za ćwiczeniaCytat:
|
|||
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
heroinko przynajmniej zły humor odejdzie razem z @
![]() anns matko ale Cię męczy... ![]() anulciak szybko Wam idzie ![]() Niewymierna Choco mam nadzieję, że już U? Chudzinko! za ćwiczenia ![]() a ja się przeziębiłam...
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia same pierdółki
perfumy na promocji zmywacz, lakier, odżywka i balsam do włosów i t-shirt szary z czarnym napisem taki luźniejszyy
|
|
|
|
#3506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42476707] Ja zaliczyłam Shreda i tak oto skończyłam level 1, zobaczymy co dalej będzie (i tak go pewnie nie zrobię do końca) [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() widziałam zdj- pięknie się prezentujesz Cytat:
![]() ja też zaraz musze poodkurzać ![]() Melduję 110 min na hali siatkóweczki
|
|||
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dziewczyny niewiem co się dziś stanie...mam takie motylki w brzuchu...taki stres e środku...
O apetycie nie wspomnę... |
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Sikorka cudne ciałko
anulciak po co się tak spieszycie? jeśli się nie mylę, to nie minął nawet tydzień odkąd pierwszy raz o nim napisałaś.
|
#3509 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Na pewno nie nastawiaj się na nic w 100%. Nie spiesz się z niczym, bo możesz zepsuć. Czasem lepiej pomału a z efektem ![]() Nie denerwuj się. Najlepsze są momenty, gdy nie musisz niczego udawać i jeżeli przy nim się tak czujesz, to nie ma powodu do nerwów
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
No i wróciłam z roweru. Padam na ryjek
![]() Pojechałam dookoła zalewu i na ostatnim kilometrze "okrążenia" okazało się, że nie dokończyli jeszcze drogi i można jechać tylko ulicą, a ona taka wąska i kierowcy zapie.dalają jak szaleni :/ Musiałam się wrócić i wyszło mi równiutko 40km w 2 godziny 10 minut. Sama jestem w szoku... Zdaniem endo spaliłam 1500kcal. Ale nie usiądę na tyłku przez tydzień Idę jeść, bo przymieram głodem :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

no więc chcąc nie chcąc musiałam podnieś zadek i zobaczyć co się dzieje, okazało sie,że przy mojej furtce stoi stary schorowany psiak, no to za telefon i do schroniska aby coś z tym zrobili a Ci do mnie,że mam najpierw do gminy dzwonić bo to oni muszą wyrazić zgodę, a w gminie Pani do mnie z tekstem: no ale ja nie wiem, nie wiem itp no to się jej spytałam czy mam go zatłuc, rozjechać czy co z nim zrobić bo ja zaraz ☠☠☠☠☠☠☠ca dostane ze swoimi psiaki to momentalnie Pani wyraziła zgodę i zaraz dostałam telefon ze po niego przyjadą także zaliczyłam dobry uczynek ale zła jak osa jestem kurde mają pomogać chorym, bezdomnym zwierzakom a takie problemy robią 
oczywiście panie w urzędach NIGDY NIC NIE WIEDZĄ, bo to, bo tamto 

[/QUOTE]
). Łzy mi normalnie leciały, tak się źle czułam. Ale już mi lepiej. Dziś postanowiłam jeść, ale nie dietkować bo jutro znów praca i skończy się tak samo.. Moja rodzina już dawno po wirusie, a ja przed tą po☠☠☠aną pracę się męczę dalej. Gdybym wypoczęła dzień dłużej w domu byłoby okej, a tak cały dzień zapierdzielu i skończyło się fatalnie.. Znów muszę sport odpuścić, bo jak w takim stanie zdrowia ..
No nic, nie marudzę Wam Dziewczynki. Zazdroszczę Wam, że możecie sobie iść na rower albo pobiegać. Ja zjadłam na śniadanie bułkę z masłem, wypiłam miętę i czekam na dalszy rozwój sytuacji. A waga dziś 67,2 po 3 dniach praktycznie bez jedzenia.

Nie przejmuj się. dzień, dwa i wszystko wróci do normy. 

ja też mam dzisiaj babskie, dwuosobowe spotkanie