|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() uwielbiam klimaty widokowe,tj punkty widokowe, kosmiczne, futurystyczne - kula is the best a statek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-08-26 o 22:18 |
|
|
|
|
#2612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W ogóle już jej powiedziałam, że ma mi przysylać wszystkie swoje materiały do norweskiego, to może przy okazji też coś liznę nowego języka
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczególnie ta fota
![]() Cytat:
To się ciesz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;42470719] Ooootóż wyciągam znajomych na imprezę pod mostem, może być fajnie A w ogóle, to chyba idę spać...
|
|
#2617 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie cierpię nadmiernie z tego powodu ![]() Cytat:
statek niesamowity jest fiedziałam ze Wam to najlepiej jakiegoś zwierza wrzucić ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- w Sztokholmskim skansenie tak sobie łażą po wybiegu i można pomiędzy nimi chodzić
|
||||
|
|
|
#2618 |
|
Piers do przodu
|
Mursz a pod którym mostem będziesz balować??
|
#2619 |
|
|
Pod najcenniejszym :-D Poniatowskim.
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
wczoraj zrobił smażonego kurczaka, gotowane ziemniaki i mizerię
Gotuje lepiej niż ja ![]() Cytat:
a tu patrzała? http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...skie-botki.cat Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-08-27 o 08:58 |
||
|
|
|
#2622 | ||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
oba Cytat:
2.Joanna ma do rąk , kupuję w Blue ,ale som i tu http://www.sklepjoanna.pl/category/116-korolove.aspx Cytat:
Cytat:
domek nadużywającej wiedźmy ?Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. oj no bo byłaś jeszcze latem
|
|
|
|
|
#2624 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potrzebuję badassowatych butów ale z moimi nogami (a wg TŻ z moją twarzą ) będzie ciężko. Przez chude łydki wyglądam w takich jak rolnik w kaloszach a nie jak szwarc charakter. Idealnych buciorów szukam już kilka lat odkąd uznałam, że wojskowe podobnie jak glany robią mi stopy klauna.
|
|||
|
|
|
#2625 |
|
Panaroja
|
,lato jezd do 22 września wienc jezd i tera
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2626 |
|
|
Mam mobing w czystej formie. I szczękościsk mi się znów zrobił. Wieczorem (o ile wrócę dziś do domu z pracy), napiszę więcej...
Ale czuję, że nawet już nie tylko zęby mam ściśnięte, ale napięte, ręce, nogi i kadłubek...
|
#2627 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Redsiu jaki av! Cytat:
Siostra mnie wkurza. I matka. 30 lat różnicy między nimi, a obie zacięte w twierdzeniu, że kobieta powinna chodzić do kościoła, a nie z facetem na imprezy, nic nie pić, ma być cnotką-niewydymką, co siedzi w domu i czeka, aż zacny kawaler do niej przyjedzie, a sama nigdzie się poza domem nie "łajdaczy", a potem wziąć kościelny ślub i rodzić dzieci
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się...
Chociaż trochę tak dziwnie, kiedy tyle słodyczy w zasięgu wzroku, a mi ani ręka nie drgnie. Cukrowe libido level 0. ![]() Cytat:
![]() Red, nie poznałam Cię...
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-08-27 o 12:26 |
|
|
|
|
#2630 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aaa i Ewusiowy zwierz |
|||
|
|
|
#2631 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurczę, mam wrażenie, że wszyscy Cię wykorzystują. Weź kup sobie badassowe buty i skop im tyłki. Cytat:
![]() 2. dobrze prawią, polać im! ![]() Czas zmienić image ![]() Cytat:
![]() Przestańcie mnie kusić pierwszymi, nie mam tyle kasy!
|
|||
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a trzecią zimę będę chodzić w kozakach ccc, a w deichmanowcyh futrzakach czwartą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-08-27 o 13:39 |
|
|
|
|
#2633 |
|
BAN stały
|
Ale niestety taka prawda, że tanimi butami to można sobie doopę podetrzeć
Do tej pory co roku kupowałam byle co i po każdej zimie, albo jeszcze przed jej końcem, szły do śmietnika ![]() Od tego roku zmieniam strategię. Niestety pierwsza wypłata dopiero w listopadzie ![]() Red, a Venezia w ogóle miewa większe rozmiary? |
|
|
|
#2634 |
|
Nindżopesz
|
Nie mam pojęcia, nigdy nie interesowałam się tą firmą bo ceny mnie dołowały.
U mnie jest na odwrót, kiedyś matka sponsorowała mi buty zimowe więc zazwyczaj były skórzane, drogie i po jednym sezonie patrzyłam na nie z niesmakiem jako na "chłoporolnicze" lub "pańciowate" a musiałam je nosić przez X lat. Zresztą nie tylko z butami zimowymi tak było, również z ciuchami itp. Odkąd sama się sponsoruję kupuję tanie buty na allegro i wywalam bez żalu co sezon czy dwa Ale z drugiej strony te tanie nie są tak ładne.
|
|
|
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
nom nom - to była ironia na nasze zniknięte lato
już wszędzie jesień w sklepach zwłąszcza Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2637 |
|
Nindżopesz
|
Czy na sali jest Polly? Mam dla niej muzykę ale bez wyjącego wokalu. |
|
|
|
#2638 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Od września zaczynam nowe praktyki. Przypominałam się panu naczelnemu ze trzy razy od lipca, żeby wszystko potwierdzić, ustalić konkrety itd. i za każdym razem sprawiał wrażenie, jakby pierwszy raz o mnie słyszał i trzy razy pytał o nazwisko. A dziś nagle jakoś od razu sobie o mnie przypomniał i jak w dym z telefonem, że się nie wyrobili i czy może mogłabym już dziś trzy króciutkie tekściki im przetłumaczyć Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-08-27 o 15:50 |
|
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
podczytałam Was i się wetnę
a w ogóle to witam w barze, bo pierwszy raz tu zaszłam ![]() w wątku botkowym - polecam obadać tu http://www.zalando.pl/obuwie-damskie...sc&order=price ustawiłam wg ceny rosnąco, od razu lepiej wygląda wybór zacny wg mnie, a jak się zapisać na niustellera to jest 4 dychy taniej ![]() i czasami rozdają jeszcze dodatkowe tajne kody ![]() w temacie słodyczy - i mnie to dopadło dawno już... znaczy się nagła utrata możliwości pożerania bez ograniczeń ![]() ale przeszło na rybki opiekane w zalewie
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2013-08-27 o 15:49 |
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
Dixxi
Redsik, normalnie po avku myślałam, że to nie Ty :BigGreen: Kto miał przepis na cukinię na drugi dzień dobrą (przetwór znaczy się)? Mursz Pachnącego popołudnia wszystkim
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.