Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 15:34   #3751
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

nooo w kwestii ciuchów to wiadomo, każdy ubiera się jak chce, ale też dziwią mnie nastolatki albo studentki które niezależnie od okazji wbijają się w mundurek - obcasy, rurki, żakiet, elegancka bizuteria - chociaż nie muszą. i tak się zastanawiam, czy im się to nie znudzi, i czy nie będą potem żałowały że nie nosiły trampek i koszulek poki mogły (i np. praca nie narzucała im dress code'u).
w porównaniu z taką wystrojoną 16-latką to ja nie dziwię się, że biorą mnie za dzieciaka mimo że kończę za rok studia

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 15:47   #3752
BioIvO
Zakorzenienie

Zainteresował mnie temat przekwalifikowania zwalnianych nauczycieli. Bedą specjalne szkolenia i studia podyplomowe dla tych biedaków. Zastanawiam się jaki będzie nowy zawód pani, która od 20 lat uczy biologii albo historii. I kto ich po szkoleniu zatrudni. Dziwi mnie, ze nauczyciele sami wcześniej nie postarali się o alternatywny zawód, bo niż demograficzny to od dawna znany fakt.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 15:49   #3753
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
nooo w kwestii ciuchów to wiadomo, każdy ubiera się jak chce, ale też dziwią mnie nastolatki albo studentki które niezależnie od okazji wbijają się w mundurek - obcasy, rurki, żakiet, elegancka bizuteria - chociaż nie muszą. i tak się zastanawiam, czy im się to nie znudzi, i czy nie będą potem żałowały że nie nosiły trampek i koszulek poki mogły (i np. praca nie narzucała im dress code'u).
w porównaniu z taką wystrojoną 16-latką to ja nie dziwię się, że biorą mnie za dzieciaka mimo że kończę za rok studia
Niektórym się podoba takie ubranie i jest wygodne. Mi ludzie wmawiają, że powinnam latać w płaskich butach i spodniach a mi ani w jednym ani drugim nie jest wygodnie po prostu

Pamiętajcie, jak facet was słucha i wydaje się być dobrym kumplem, tak naprawdę oczekuje związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=713257
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 15:57   #3754
201604191001
Konto usunięte

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
no wiem dlatego napisałam w cudzysłowie
Tak, ale nawet jak jest cudzysłów to brzmi tak jakby zrobiła to z premedytacją.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:06   #3755
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość

Potrafiły nawet cykać sobie fotki w starych specjalnie podartych ciuchach na uczelni i wysyłać matce mmsem z dopiskiem: patrzcie jak wyglądam, nie wstyd wam co ludzie o mnie pomyślą?
Żeby rodzice zmiękli i jednak odpalili jakąś kaskę
Ale słabizna...

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:08   #3756
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bela03 Pokaż wiadomość
Pamiętajcie, jak facet was słucha i wydaje się być dobrym kumplem, tak naprawdę oczekuje związku :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=713257
O kurde, to ilu facetów na mnie leci... Nawet ci zajęci. Nawet geje o.O A zwłaszcza zajęci geje.
Cytat:
ps. A prawda jest taka, że jak mam dziewczynę to ... nie mam czasu na koleżanki. (chyba, że mówimy o wyjściu na kawę raz w miesiącu).
Jak jesteście w związku, to nie macie czasu na innych znajomych? Bo nie wiem czy jestem dziwna
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:17   #3757
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Zainteresował mnie temat przekwalifikowania zwalnianych nauczycieli. Bedą specjalne szkolenia i studia podyplomowe dla tych biedaków. Zastanawiam się jaki będzie nowy zawód pani, która od 20 lat uczy biologii albo historii. I kto ich po szkoleniu zatrudni. Dziwi mnie, ze nauczyciele sami wcześniej nie postarali się o alternatywny zawód, bo niż demograficzny to od dawna znany fakt.
Nie lubię jak moje pieniądze są wydaw3ane lekką ręką na " doszkalanie" innych.
A pracy w szkole owszem nie ma ale jest w przedszkolach, jako opiekunki czy w zupełnie innych zawodach.
Nauczycielom największe kuku zrobiła karta nauczyciela- oduczyła ich myślenia logicznego i chęci do czegokolwiek.

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
O kurde, to ilu facetów na mnie leci... Nawet ci zajęci. Nawet geje o.O A zwłaszcza zajęci geje.
Może są skrycie hetero? ale wstydzą się przyznać.

Jak jesteście w związku, to nie macie czasu na innych znajomych? Bo nie wiem czy jestem dziwna [/QUOTE]

Nie wcale, bo w związku to z misiem oddycha się tak samo i caiała astralne zostaja połączone na wieki ( tak wiem skopiowałam bezczelnie)

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-08-27 o 16:25
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:23   #3758
201605091007
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Moja babcia (80-letnia, mało sprawna już)do tej pory uważa, że ona lepiej np. odcedzi ziemniaki, nie poparzy się itd. Szczegół, że ledwo garnek z wodą w ręce utrzyma, a gdy robię coś z wzrątkiem to stoi nade mną i ciągle powtarza "uważaj! nie poparz się!". Masakra, od kilku lat mieszkam poza domem i gotuję codziennie, ale ona nadal uważa, że jestem początkująca w gotowaniu
Moja babcia ostatnio zaprosila mnie i tzta na obiad, tz poprosil dokladke rosolu, wiec poszlam do kuchni mu dolac. Babcia pobiegla za mna i sila odebrala mi talerz, bo przeciez rosol goracy i jeszcze sie poparze...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:25   #3759
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Może są skrycie hetero? ale wstydzą się przyznać.

Nie wcale, bo w związku to z misiem oddycha się tak samo i caiała astralne zostaja połączone na wieki ( tak wiem skopiowałam bezczelnie)
O kurde, seems legit! I ich faceci też są hetero, ale wiedzą, że ze mną nie będą, więc z braku laku wiążą się ze sobą i razem cierpią z powodu nieodwzajemnionej milości!
Jak dobrze, że jest wizaż, co ja bym bez niego zrobiła

Kurde, znam takie pary Trochę mnie to przeraża, świetny materiał na horror...
Stary 2013-08-27, 16:26   #3760
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
No niestety PKO to najbardziej oblegany bank, u mnie w najbliższym oddziale wszystkie babcie chcą naraz wpłacić swoje pieniądze na konto / wypłacić pieniądze z konta / bóg wie co zrobić, byleby zajmować kolejkę. I się siedzi pół godziny, godzinę, zależy jaka pora dnia. Dlatego jeśli mam coś do załatwienia, to spaceruję lub jeżdżę do oddziału w centrum miasta, tam jest dużo okienek i mało ludzi
A gdzie masz drugie konto, z ciekawości?
zachodni
Cytat:
pewnie każdy liczył, że zwolnienie ich ominie.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:39   #3761
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:

Jak jesteście w związku, to nie macie czasu na innych znajomych? Bo nie wiem czy jestem dziwna
Na mnie najwyraźniej też, tym bardziej, że mam praktycznie samych kolegów / przyjaciół płci męskiej (nawet nie gejów) Także od razu też obalam mit, że nie ma przyjaźni damsko-męskiej, co gdzieś też już w jakimś wątku było, że nie ma czegoś takiego.

No ba, a co Ty myślałaś? Ok, rozumiem spotykanie się z przyjaciółmi w gronie przyjaciele+ja+mój TŻ, bo jednak mamy większość wspólnych znajomych i tak wychodzi, że prawie zawsze spotykamy się wspólnie, ale spotykamy się z tym ludźmi, nie siedzimy cały czas sami spijając sobie z dzióbków, nie miziamkamy się w obecności ludzi, w sumie bardziej jak para przyjaciół wyglądamy, a nie para w związku. Nawet kiedyś mój przyjaciel z WYRZUTEM powiedział, że my to w ogóle sobie czułości nie okazujemy, że jak to, a jak sobie raz daliśmy buzi to stwierdził spazmatycznie, że oesu, w końcu widać, że jesteśmy razem, a nie jak obcy On ze swoją to sobie na kolanach siedzą cały czas, muszą się dotykać, bo umrą. Kurde, ja nie lubię jak się ludzie migdalą w mojej obecności, bo są parą i wszędzie muszą to pokazywać wszem i wobec wkładając swoje języki w usta drugiej osoby, ale ja wolę moje czułości zachować na potem, jak ludzi nie ma, na co mi uzewnętrznianie Dziwi mnie takie migdalenie u osób, które nie mają 16 lat.
Stary 2013-08-27, 16:41   #3762
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Hahaha Pewnie nie myślały o tym.

Ja w ogóle jestem niekumata i na przykład dopiero niedawno skojarzyłam, że patiasym, to sympatia, a olenkasz, to może być Oleńka Sz. (znaczy się ja nie wiem, czy tak jest, ale to wydaje się być logiczne). Nie jestem w stanie powtórzyc nicku paszteta, Finlora jest finflorą i takie tam.
Też nad tym rozkminiałam.

Stary 2013-08-27, 16:41   #3763
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

Owszem, moje kolezanki nie maja czasu dla nikogo jak sa w zwiazku, dzwonie czy wyjdzie na kawe, nie bo ma chlopaka. Juz kilka lat ma tego chlopaka, czyli pierwsze wow juz opadlo, ale dalej nie ma czasu. Pozniej chce wesela na 100 osob i sie dziwi, ze moze ze dwie kolezanki chca przyjsc.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:45   #3764
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Owszem, moje kolezanki nie maja czasu dla nikogo jak sa w zwiazku, dzwonie czy wyjdzie na kawe, nie bo ma chlopaka. Juz kilka lat ma tego chlopaka, czyli pierwsze wow juz opadlo, ale dalej nie ma czasu. Pozniej chce wesela na 100 osob i sie dziwi, ze moze ze dwie kolezanki chca przyjsc.
Ludzie naprawdę tak robią? Na początku związku to jest w pewien sposób wytłumaczalne, ludzie chcą się sobą nacieszyć, poznać się bardziej, są zafascynowani, ale po kilku latach? Czasem trzeba do ludzi wyjść, nawet nie trzeba samemu, bez partnera, można z nim, ale no kurde, wyjść do tych ludzi cholera. Chyba, że ktoś jest samotnikiem, ale to wtedy nie ma zbyt wielu przyjaciół po prostu, to inna sprawa.
Stary 2013-08-27, 16:50   #3765
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A czy któraś z nich była ęą publiczną uczelnią z ęą kierunkię w rąkigach i innych takich?
Moja i mam fajne babki.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
Ja czytalam pati asym
Ja też

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
Dzizas, czytam ten watek i zeby mnie bola z tej ilosci slodyczy...
Chyba mam serce z kamienia, ale dawanie chlopu obsikanego kawalka plastiku w ozdobnej torebce prezentowej nie przemawia do mnie absolutnie

Stary 2013-08-27, 16:51   #3766
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Kurde, ja nie lubię jak się ludzie migdalą w mojej obecności, bo są parą i wszędzie muszą to pokazywać wszem i wobec wkładając swoje języki w usta drugiej osoby, ale ja wolę moje czułości zachować na potem, jak ludzi nie ma, na co mi uzewnętrznianie Dziwi mnie takie migdalenie u osób, które nie mają 16 lat.
Tez tego nie lubię, tez z moją wyglądamy bardziej jak przyjaciółki i niektorzy się dziwią, ale cóż poradzę, że tak ma i już

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Też znam taką, ale bez obrazy dla niej, pytałam o normalnych ludzi xD Bo ona to znajomych zmienia wraz z facetami - ze swoich na jego znajomych konkretnie
Stary 2013-08-27, 16:52   #3767
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
I krzyż im na drogę, stare prukwy myślą że są święte bo od 20 lat uczą
Przepraszam ale mam pianę za każdym razem, od kilku lat jest ustawa że każdy nauczyciel musi uczyć dwóch przedmiotów - od tego czasu wyprodukowane są tony przygotowanych do tego studentów, przygotowanych i wykształconych do nauczania przynajmniej dwóch (minimum) przedmiotów, a bardzo często trzech. I potem jest ryk pań nauczycielek że się nie dostosowały.
A za doszkalanie się powinni płacić z własnej kieszeni tak jak robi to każdy inny człowiek który chce iść na studia żeby polepszyć swoje kwalifikacje
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 16:59   #3768
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Dzisiaj szłam do przychodni, która mieści się przy szpitalu. Po drodze mijałam budkę z kebabami. Była 8:40 rano, a dwójka ludzi jadła sobie kebsy To jest coś, co mnie dziwi o0
Też mnie dziwi jedzenie rano takiego żarcia. Chyba, że po imprezie.

Stary 2013-08-27, 17:00   #3769
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
I krzyż im na drogę, stare prukwy myślą że są święte bo od 20 lat uczą
Przepraszam ale mam pianę za każdym razem, od kilku lat jest ustawa że każdy nauczyciel musi uczyć dwóch przedmiotów - od tego czasu wyprodukowane są tony przygotowanych do tego studentów, przygotowanych i wykształconych do nauczania przynajmniej dwóch (minimum) przedmiotów, a bardzo często trzech. I potem jest ryk pań nauczycielek że się nie dostosowały.
A za doszkalanie się powinni płacić z własnej kieszeni tak jak robi to każdy inny człowiek który chce iść na studia żeby polepszyć swoje kwalifikacje
Naprawdę jest zapis o dwóch przedmiotach? Mnie informatyki w gimn uczyła plastyczka. Na lekcjach rysowaliśmy ciuchcie w Wordzie i ocena była zależna od ilości kolorów użytych. W SP techniki uczył muzyk, przez cały rok może 2 razy technika rzeczywiście była. W gimn WDŻtu uczyła matematyczka. Nauczyła nas, że tylko kalendarzyk jest spoko a jak pokażemy za dużo ręki to facet wybuchnie
Wolę już normalnych nauczycieli
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:06   #3770
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Post jest z godziny 8
Zombiaki mi nie straszne, boję się za to długowłosych dziewczynek
Wczoraj wieczorem oglądałam, zdecydowanie zły pomysł, teraz se obejrzałam pierwszy odcinek i nie miałam już skoków adrenaliny
Małych długowłosych dziewczynek też się boję... Samara.
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja mam 30tkę na karku i jak wspomniałam ostatnio w pracy, że musiałam odesłać glany (kupione przez internet), bo jednak były za duże a mniejszego rozmiaru nie ma to usłyszałam od koleżanek: "No chyba Cię popier..., jakieś eleganckie kozaki byś sobie kupiła a nie takie buciska!"
Ee, spoko. To samo usłyszałam 2 lata temu od jakiejś obcej baby w sklepie z butami "Taka dziewczynka a takie buciory, dziecko kozaczki eleganckie byś sobie kupiła". Kozaczki żebym sobie nogi połamała i odmroziła, już to widzę.
Cytat:
Za Litwę z Hetalii
To ty idź jako Rosja
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:09   #3771
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bela03 Pokaż wiadomość
Naprawdę jest zapis o dwóch przedmiotach? Mnie informatyki w gimn uczyła plastyczka. Na lekcjach rysowaliśmy ciuchcie w Wordzie i ocena była zależna od ilości kolorów użytych. W SP techniki uczył muzyk, przez cały rok może 2 razy technika rzeczywiście była. W gimn WDŻtu uczyła matematyczka. Nauczyła nas, że tylko kalendarzyk jest spoko a jak pokażemy za dużo ręki to facet wybuchnie
Wolę już normalnych nauczycieli
No tak. Dlatego chyba Choco na historii ma wos (a moze to nie choco ?D, ja miałam do wyboru drugi przedmiot itp. Na większości nauczycielskich specjalizacji (jeśli uczelnia jest dobra) ma się jeszcze jakieś pierdylion godzin z nauczania drugiego przedmiotu
Co mnie lekko leczy bo specjalizacja tłumaczeniowa ma jakieś 6 par zajęć mniej (6 razy 1,5 godziny) w tygodniu. I oni mają zazwyczaj wolne 1-2 dni w tygodniu, a mi się ani razu jeszcze nie zdarzyło
Stary 2013-08-27, 17:15   #3772
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
No tak. Dlatego chyba Choco na historii ma wos (a moze to nie choco ?D, ja miałam do wyboru drugi przedmiot itp. Na większości nauczycielskich specjalizacji (jeśli uczelnia jest dobra) ma się jeszcze jakieś pierdylion godzin z nauczania drugiego przedmiotu
Co mnie lekko leczy bo specjalizacja tłumaczeniowa ma jakieś 6 par zajęć mniej (6 razy 1,5 godziny) w tygodniu. I oni mają zazwyczaj wolne 1-2 dni w tygodniu, a mi się ani razu jeszcze nie zdarzyło
Jest u mnie specjalizacja nauczycielska z dodatkowym Wos, tak właściwie to wszyscy nauczyciele wosu jakich miałam byli historykami.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:16   #3773
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Pewnie będziemy jeszcze fajniejsze I będziemy miały schron.
I tatuaże. Choć pewnie wtedy to już nie będzie takie "wow", jak dziadek z tatuażem obecnie.

Stary 2013-08-27, 17:17   #3774
chwast
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42484053]Jest u mnie specjalizacja nauczycielska z dodatkowym Wos, tak właściwie to wszyscy nauczyciele wosu jakich miałam byli historykami.[/QUOTE]

moi też
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 17:18   #3775
201604181004
Konto usunięte

U mnie nie xD

boże jakie śmieszne http://joemonster.org/art/24540/Pols...nternetowy_mem
Stary 2013-08-27, 17:18   #3776
201607231707
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42483896]To ty idź jako Rosja[/QUOTE]

Niestety, ja juz planuję być Shizumą ze Strawberry Panic! i nie mogę wystawić Nagisy
W ogóle przypomniało mi się jak na historii w LO nauczyciel wrzucił do prezentacji obrazek z Hetalii i biedny nieświadomy zdziwił się, kiedy parę osób zaczęło rżeć ze śmiechu
Stary 2013-08-27, 17:19   #3777
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Spoko, moja mama jest po 50tce i nosi glany, według niektorych to szczyt niedojrzałości A ostatnio zapytala czy jak pojedziemy razem na konwent w przyszłym roku (no, czasem bywa), to czy może zrobić cosplay czy będzie mi robiła tym siarę
Od dziś "mama Demi" jest dla mnie taką samą marką jak "mama Stiflera", choć nie w tym samym znaczeniu

Stary 2013-08-27, 17:23   #3778
201607231707
Konto usunięte

Moi tez uczyli WOSu. Niektórzy jeszcze WDŻ

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Od dziś "mama Demi" jest dla mnie taką samą marką jak "mama Stiflera", choć nie w tym samym znaczeniu
No, Mitsu juz tworzy jednoosobowy fanclub mojej babci, czemu nie mama
Kobiety w mojej rodzinie to dziwne stworzenia, co poradzisz
Stary 2013-08-27, 17:25   #3779
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Dramat, dramat.

Przypomnialo mi sie cos. Przez trzy lata studiow dziwila mnie matka jednej z dziewczyn. Przychodzila czasem na przerwach przynosila dziewczynie kanapki i herbate w termosie (ogolnie nie wiem, czy wiecie, termos jest passe, wiem, bo uzywam), a jak dziewczyna szla do biblioteki, to matka przynosila jej ksiazki o stolika. Dziewczyna nie pracowala, a studiowala dwa kierunki zaocznie. To mnie dziwilo i nadal dziwi.
.
Faktycznie! Jak byłam na I roku to wszyscy je nosili, a teraz nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam termos na zajęciach.

Stary 2013-08-27, 17:25   #3780
201605091007
Konto usunięte

Cytat:
U mnie nie xD

boże jakie śmieszne http://joemonster.org/art/24540/Pols...nternetowy_mem
WYLĄDOWALIŚMY

BIJ BRAWO GRAŻYNA!

Mój numer 1
201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości