Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 01:42   #3691
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Paku, bilde, tasawą, lub z innej bajki; chór_wujów, as_banalny, całe_mycki, charczący_wuj, etc. to nowe propozycje na nicki
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 01:43   #3692
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
... nie wpadłabym na tą sympatię...

Nigdy nie odczytałam nicku paszteta do końca

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Kawa, ja niedawno miałam pierwsze starcie z dziekanatem - o maj gad, to będą ciężkie trzy lata.
Studiowałam na dwóch uczelniach i akurat dziekanaty wspominam bardzo miło (przynajmniej Panie od mojego kierunku). Naprawdę.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 02:35   #3693
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Studiowałam na dwóch uczelniach i akurat dziekanaty wspominam bardzo miło (przynajmniej Panie od mojego kierunku). Naprawdę.
A czy któraś z nich była ęą publiczną uczelnią z ęą kierunkię w rąkigach i innych takich?

Bo ja jestem na UJu, superuczelnia, rankingi, prestiż, sroły pierdoły, w dodatku oblegany kierunek, więc studenta się traktuje jak psa, który może najwyżej próg do dziekanatu językiem polerować, że mu łaskawie umożliwiono studiowanie w tym przybytku chwały a i tak studiuję dziennie, baby z wieczorowych to już w ogóle mają taką minę, jakby im studenci śmierdzieli. Wszyscy.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 03:30   #3694
Darkoz
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Cytat:
Ja w ogóle jestem niekumata i na przykład dopiero niedawno skojarzyłam, że patiasym, to sympatia
Że co?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:16   #3695
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A czy któraś z nich była ęą publiczną uczelnią z ęą kierunkię w rąkigach i innych takich?

Bo ja jestem na UJu, superuczelnia, rankingi, prestiż, sroły pierdoły, w dodatku oblegany kierunek, więc studenta się traktuje jak psa, który może najwyżej próg do dziekanatu językiem polerować, że mu łaskawie umożliwiono studiowanie w tym przybytku chwały a i tak studiuję dziennie, baby z wieczorowych to już w ogóle mają taką minę, jakby im studenci śmierdzieli. Wszyscy.
Ano nie. Zwykle uniwersytety, zadna czolowka, ale tez nie szary koniec.

Stary 2013-08-27, 07:48   #3696
201605091007
Konto usunięte

Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11

Ja czytalam pati asym

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Dziwią mnie dziwne metody informowania partnera o ciąży. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=412568
Dzizas, czytam ten watek i zeby mnie bola z tej ilosci slodyczy...
Chyba mam serce z kamienia, ale dawanie chlopu obsikanego kawalka plastiku w ozdobnej torebce prezentowej nie przemawia do mnie absolutnie

201605091007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:09   #3697
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:

Dziwi mnie komentowanie czyjegoś posta bez uprzedniejszego przeczytania go.
Albo komentowanie tylko pierwszego posta podczas gdy cały wątek ma już parę stron a z szafy zaczęły wypadać trupy
Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
Chyba mam serce z kamienia, ale dawanie chlopu obsikanego kawalka plastiku w ozdobnej torebce prezentowej nie przemawia do mnie absolutnie
Ja to sobie wyobraża,: "o kochanie, co jest w tej torebce, to dla mnie? Z jakiej to okazji? zaraz, co to za patyczek, mówisz, że test ciążowy? Będziemy mieli dziecko?...chwila czy ty czasem nie musiałaś na to sikać... muszę iść umyć ręce."

Dziwi mnie, że boje się zombiaków. Rany, żebym nawet nie dała rady obejrzeć połowy pierwszego odcinka serialu bo mnie cykor oblatuję. Będę próbować obejrzeć to za dnia.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:16   #3698
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez M917 Pokaż wiadomość
Ja czytalam pati asym

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Do mnie tez, zupelnie.

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42473528]Albo komentowanie tylko pierwszego posta podczas gdy cały wątek ma już parę stron a z szafy zaczęły wypadać trupy

Ja to sobie wyobraża,: "o kochanie, co jest w tej torebce, to dla mnie? Z jakiej to okazji? zaraz, co to za patyczek, mówisz, że test ciążowy? Będziemy mieli dziecko?...chwila czy ty czasem nie musiałaś na to sikać... muszę iść umyć ręce."

Dziwi mnie, że boje się zombiaków. Rany, żebym nawet nie dała rady obejrzeć połowy pierwszego odcinka serialu bo mnie cykor oblatuję. Będę próbować obejrzeć to za dnia.[/QUOTE]

To tez dziwne.

No, mnie tez obrzydza, tez nie jestem romantyczna

Stary 2013-08-27, 08:40   #3699
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

A mnie dziwią kobiety, które nie potrafią ubrać się stosownie do wieku. Zarówno osiemnastki, które ubierają się jak samotne czterdziestki, jak i czterdziestki, które ubierają się jak napalone osiemnastki.. No moja mama ostatnio kupiła sobie spodnie w groszki (pomijam, że przymałe, bo jej boczki wystają) to nosi do nich bluzkę, która jej odkrywa pępek i i złote balerinki -.- a mam sąsiadkę w moim wieku, która nosi długie spódnice ( i to nie takie fajne - maxi, tylko jakby zdjęli z jej babki), buty na słupkowym obcasie sprzed 10 lat i dzwony.. Nie żebym twierdziła, że dwudziestolatka ma ganiać w samych markowych i modnych ciuchach, czy czterdziestolatka ma się ubierać jak cnotka niewydymka - uważam, że ubiór powinien być dostosowany do wieku.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:54   #3700
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
A mnie dziwią kobiety, które nie potrafią ubrać się stosownie do wieku. Zarówno osiemnastki, które ubierają się jak samotne czterdziestki, jak i czterdziestki, które ubierają się jak napalone osiemnastki.. No moja mama ostatnio kupiła sobie spodnie w groszki (pomijam, że przymałe, bo jej boczki wystają) to nosi do nich bluzkę, która jej odkrywa pępek i i złote balerinki -.- a mam sąsiadkę w moim wieku, która nosi długie spódnice ( i to nie takie fajne - maxi, tylko jakby zdjęli z jej babki), buty na słupkowym obcasie sprzed 10 lat i dzwony.. Nie żebym twierdziła, że dwudziestolatka ma ganiać w samych markowych i modnych ciuchach, czy czterdziestolatka ma się ubierać jak cnotka niewydymka - uważam, że ubiór powinien być dostosowany do wieku.
A ja uważam, że ważniejsze jest ubieranie się z gustem i wkładając w to trochę rozumu. A nie stosownie do wieku- bo co to w ogóle znaczy? Są jakieś normy? Taki krój spodni tylko do 35 lat, a ten ewent do 40 stki?
Wszyscy wiedzą już chyba ile mam lat i kocham takie trampki i w nich biegam na okrągło, do tego spodnie rurki bądź szerokie jeansy, bluzka o taka ze śmiesznym napisem, spodnie z lekko obniżonym krokiem też, krótkie kurteczki- czy to jest stosownie do wieku Oceńcie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:07   #3701
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A ja uważam, że ważniejsze jest ubieranie się z gustem i wkładając w to trochę rozumu. A nie stosownie do wieku- bo co to w ogóle znaczy? Są jakieś normy? Taki krój spodni tylko do 35 lat, a ten ewent do 40 stki?
Wszyscy wiedzą już chyba ile mam lat i kocham takie trampki i w nich biegam na okrągło, do tego spodnie rurki bądź szerokie jeansy, bluzka o taka ze śmiesznym napisem, spodnie z lekko obniżonym krokiem też, krótkie kurteczki- czy to jest stosownie do wieku Oceńcie
W twoim wieku to tylko pasują ci szaro-bure garsonki w stylu "księgowa z lat 60" i koniecznie sztuczne korale do tego
Ale zgadzam się, że ważniejszy jest dobry gust, strój jaki podała Tinkerbell źle by wyglądał również na młodej dziewczynie. Ostatnio walczyłam z mamą żeby kupiła sobie rurki bo ekstra w nich wyglądała, a ona nie chciała, bo już nie wypada w jej wieku.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:52   #3702
Bela03
Zadomowienie

A trzynastki w szpilach naprawdę są takie ok?

Ja moją mamę od lat próbuję przekonać do dekoltów, nie wielkich czy coś, ale ona tylko golfy nosi Już zaczęła nosić koszule zapinane pod szyję bo jej zaczęłam je kupować
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:54   #3703
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Bela03 Pokaż wiadomość
A trzynastki w szpilach naprawdę są takie ok?
Tzn co masz na myśli? Że wg mnie są?

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-08-27, 10:06   #3704
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
Tzn co masz na myśli? Że wg mnie są?
Że niezależnie jak na to nie spojrzymy jakieś normy wiekowe jednak są. O ile 30-50 latki mogą ubierać się w co chcą, to jak bardzo młoda osoba się postarza albo bardzo stara odmładza (stare dziady na rowerach w samych majtach ) to już jest nie fajne.
Stary 2013-08-27, 10:11   #3705
asioollka
Zakorzenienie

Dzisiaj szłam do przychodni, która mieści się przy szpitalu. Po drodze mijałam budkę z kebabami. Była 8:40 rano, a dwójka ludzi jadła sobie kebsy To jest coś, co mnie dziwi o0

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 10:12   #3706
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

wystarczy przejrzeć wiochę i zobaczysz albo wymalowane trzynastki w szpilach, albo starsze kobiety w sweetaśnych ciuszkach.

Mój instruktor jazdy stwierdził, że po 5 (!) godzinach jazdy (boczne uliczki) powinnam już UMIEĆ jeździć! A jak mi samochód zgaśnie, to strasznie przeklina, już 3 razy go upominałam, że kurde, od tego tu jest żeby mnie uczyć i korygować, a nie drzeć na mnie ryja, bo nie za to mu płacą... Owszem - zapomnę o kierunkowskazie, czy nie ogarnę kiedy należy zaparkować - a on uważa że mi pokaże jeden manewr i umiem go idealnie zrobić...
Stary 2013-08-27, 10:14   #3707
maryanna3
Zakorzenienie

E no ja tam uważam że jednak są jakieś ograniczenia wiekowe, nie restrykcyjne ale mam prawo się pośmiać jak widzę takie klasyczne z tyłu liceum z przodu muzeum. Czasem spotykam taką babkę w drodze na uczelnię, widocznie mieszka gdzieś obok, która nosi się jak nastolatka i to nastolatka wybierającą się na imprezkę a ma lat pewnie ok 70.
Tak samo jakoś nie halo wydają mi się takie panienki właśnie z podstawówki ze szminką na ustach, koniecznie krwiście czerwoną i w szpilkach.

Nie zabronię przeciez ani jednym ani drugim, po prostu mi się to śmieszne wydaje. Ale ludzie mają różne standardy, kiedyś czytałam tu bardzo burzliwy wątek o tym, że jakaś laska założyła do kościoła stringi i bardzo przezroczyste białe spodnie, tak że właściwie wszystko ale to wszystko było widać. I zdania były z tego co pamiętam mocno podzielone

_Tinkerbell- zmień intruktora, mówię serio. To jest bardzo ważne, w ten sposób jazdy będą Ci się kojarzyły tylko ze stresem i nerwówą, niczego się nie nauczysz a egzamin to będzie trauma. Wydajesz na to sporo kasy, masz prawo wymagać. Chyba, że zrobiłaś ten błąd i zapisałas się do szkółki gdzie jest jeden koleś, sam sobie szefem.

Edytowane przez maryanna3
Czas edycji: 2013-08-27 o 10:16
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 10:15   #3708
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
wystarczy przejrzeć wiochę i zobaczysz albo wymalowane trzynastki w szpilach, albo starsze kobiety w sweetaśnych ciuszkach.

Mój instruktor jazdy stwierdził, że po 5 (!) godzinach jazdy (boczne uliczki) powinnam już UMIEĆ jeździć! A jak mi samochód zgaśnie, to strasznie przeklina, już 3 razy go upominałam, że kurde, od tego tu jest żeby mnie uczyć i korygować, a nie drzeć na mnie ryja, bo nie za to mu płacą... Owszem - zapomnę o kierunkowskazie, czy nie ogarnę kiedy należy zaparkować - a on uważa że mi pokaże jeden manewr i umiem go idealnie zrobić...
Jeśli możesz to go zmień. Moja instruktorka od razu mnie świetnie pojęła i tak uczyła, że zdałam za pierwszym razem. Jakby na mnie wrzeszczano wyszłabym z auta trzaskając drzwiami i złożyła na delikwenta skargę. Dlatego wykazałam się stereotypowym myśleniem i wybrałam kobietę instruktorkę
Stary 2013-08-27, 10:22   #3709
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Że niezależnie jak na to nie spojrzymy jakieś normy wiekowe jednak są. O ile 30-50 latki mogą ubierać się w co chcą, to jak bardzo młoda osoba się postarza albo bardzo stara odmładza (stare dziady na rowerach w samych majtach ) to już jest nie fajne.
Wg mnie te przykłady podchodzą pod ubieranie się z rozumem, a raczej bez rozumu, a nie pod stosownie do wieku.
Bardziej razi mnie młoda osoba z nadwagą ubrana w obcisłe legginsy jakieś 3 rozmiary za małe przez ktore widać jakie ma majtki na sobie niż pani po 40 stce w złotych balerinkach i spodniach w grochy
13 latka w obcasach się nie postarza, makijaż na jej twarzy i owszem. A te szpile to prędzej głupota i tzw lans niż chęć dodania sobie lat.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
E no ja tam uważam że jednak są jakieś ograniczenia wiekowe, nie restrykcyjne ale mam prawo się pośmiać jak widzę takie klasyczne z tyłu liceum z przodu muzeum. Czasem spotykam taką babkę w drodze na uczelnię, widocznie mieszka gdzieś obok, która nosi się jak nastolatka i to nastolatka wybierającą się na imprezkę a ma lat pewnie ok 70.
Tak samo jakoś nie halo wydają mi się takie panienki właśnie z podstawówki ze szminką na ustach, koniecznie krwiście czerwoną i w szpilkach.

Nie zabronię przeciez ani jednym ani drugim, po prostu mi się to śmieszne wydaje. Ale ludzie mają różne standardy, kiedyś czytałam tu bardzo burzliwy wątek o tym, że jakaś laska założyła do kościoła stringi i bardzo przezroczyste białe spodnie, tak że właściwie wszystko ale to wszystko było widać. I zdania były z tego co pamiętam mocno podzielone
Uważam, że powinno się przede wszystkim ubrać stosownie do okoliczności, a wiek jest o wiele mniej ważnym kryterium.
No ale zobaczymy która z was np po 40 stce zrezygnuje z dzwonów i złotych balerinek na rzecz garsonek i czółenek

No i dalej nie wiem do jakiego wieku mogę nosić trampki

Stary 2013-08-27, 10:25   #3710
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
Wg mnie te przykłady podchodzą pod ubieranie się z rozumem, a raczej bez rozumu, a nie pod stosownie do wieku.
Bardziej razi mnie młoda osoba z nadwagą ubrana w obcisłe legginsy jakieś 3 rozmiary za małe przez ktore widać jakie ma majtki na sobie niż pani po 40 stce w złotych balerinkach i spodniach w grochy
13 latka w obcasach się nie postarza, makijaż na jej twarzy i owszem. A te szpile to prędzej głupota i tzw lans niż chęć dodania sobie lat.
Moja mama, która ma coś koło 50tki (nie mam pojęcia ile ) nosi złote balerinki i spodnie w grochy, do tego ma marynarki w kokardki i bluzki z bufkami.
Mi chodzi o osoby w skrajnym wieku <15 i 80<, dla których wg mnie istnieją pewne normy. I o ile starsza osoba nie powinna latać w szortach to u bardzo młodej nie ma z tym problemu.
Najważniejsze żeby się dobrze czuć w tym co się nosi. Jak mnie ktoś wciśnie w strój "sportowy" będę się ukrywać, mimo że niby nie będę źle wyglądać

Cytat:
Trampki można całe życie o ile to nie są takie "trampki":
http://blog.solestruck.com/wp-conten...lti-010604.jpg
Bo tych nie pojmuję, są tak niezgrabne i nieładne, że się w głowie nie mieści

Edytowane przez Bela03
Czas edycji: 2013-08-27 o 10:28
Stary 2013-08-27, 10:28   #3711
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Uważam, że powinno się przede wszystkim ubrać stosownie do okoliczności, a wiek jest o wiele mniej ważnym kryterium.
No ale zobaczymy która z was np po 40 stce zrezygnuje z dzwonów i złotych balerinek na rzecz garsonek i czółenek

No co Ty szpile to nie chęć dodania sobie lat? Zdaje mi się, że właśnie o to m.in. chodzi, tak samo z make-upem w młodym wieku i wieloma innymi rzeczami ale może mi się tylko zdaje.

Nie zrezygnuję z dzwonów bo ich nigdy nie nosiłam ani złotych balerinek na szczęście

Może masz rację sama nie wiem, na pewno masz rację z tym, że ubranie się względem okoliczności jest ważniejszym kryterium niż wiek aczkolwiek jak patrzę na tą babkę o której pisała, jakby jej zdjąć te ciuchy i założyć je na jakąś 16latkę to ta 16latka nie wyglądałaby źle, natomiast ona no niestety dobrze nie wygląda, jest jakiś zgrzyt.
Ale przecież jej tego nie zabroni nikt czy coś, chodzi tylko o to,że mnie to dziwi i śmieszy.

A akurat trampki to możesz nosić do końca życia, pozwalam!
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 10:33   #3712
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
No co Ty szpile to nie chęć dodania sobie lat? Zdaje mi się, że właśnie o to m.in. chodzi, tak samo z make-upem w młodym wieku i wieloma innymi rzeczami ale może mi się tylko zdaje.

Nie zrezygnuję z dzwonów bo ich nigdy nie nosiłam ani złotych balerinek na szczęście

Może masz rację sama nie wiem, na pewno masz rację z tym, że ubranie się względem okoliczności jest ważniejszym kryterium niż wiek aczkolwiek jak patrzę na tą babkę o której pisała, jakby jej zdjąć te ciuchy i założyć je na jakąś 16latkę to ta 16latka nie wyglądałaby źle, natomiast ona no niestety dobrze nie wygląda, jest jakiś zgrzyt.
Ale przecież jej tego nie zabroni nikt czy coś, chodzi tylko o to,że mnie to dziwi i śmieszy.

A akurat trampki to możesz nosić do końca życia, pozwalam!
Mogę odpowiedzieć za siebie- jak miałam te 13 lat to nosiłam to co wg mnie i innych koleżanek było modne, co każda musiała mieć, żeby zaszpanować

A dziecko w szpilkach czy 80 latka w szortach to przykłady skrajne i tyle.

Stary 2013-08-27, 10:36   #3713
Bela03
Zadomowienie

I ja mam na myśli tylko skrajności, bo wbrew pozorom mnóstwo takich osób widzę. Cała reszta nośta co chceta dopóki nie muszę oglądać czyjegoś celulitu albo brzucha wypływajacego ze spodni
Stary 2013-08-27, 10:42   #3714
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Zmień instruktora Mój się ze mnie śmiał i to też była jakaś 3-4 godzina, ale nie mo chamsku, tylko bardziej z moich reakcji jak mi coś nie wychodziło
Cytat:
_Tinkerbell- zmień intruktora, mówię serio. To jest bardzo ważne, w ten sposób jazdy będą Ci się kojarzyły tylko ze stresem i nerwówą, niczego się nie nauczysz a egzamin to będzie trauma. Wydajesz na to sporo kasy, masz prawo wymagać. Chyba, że zrobiłaś ten błąd i zapisałas się do szkółki gdzie jest jeden koleś, sam sobie szefem.
Z drugiej strony jak będzie cały czas 'głaskał' itd to też niedobrze, ale Ty dopiero zaczynasz to powinien zrobić wszystko żebyś się czuła pewnie za kierownicą
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 10:45   #3715
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
I ja mam na myśli tylko skrajności, bo wbrew pozorom mnóstwo takich osób widzę. Cała reszta nośta co chceta dopóki nie muszę oglądać czyjegoś celulitu albo brzucha wypływajacego ze spodni
No dobra, ale dalej uważam, że to jest ubieranie się bez użycia głowy No bo jakby przyjąć kryterium wg wieku to taka 70 latka w szortach na plaży już odpada, powinna spadać stamtąd, albo założyć spodnie min do kolan

Stary 2013-08-27, 10:48   #3716
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

http://www.wiocha.pl/51369,Ksywa---R...wa-sylwestrowa
http://www.wiocha.pl/925765,Profesjonalny-make---up ja tu widzę dziewczynkę, ale mogę się mylić
http://www.wiocha.pl/923000,Odwazna

o to mi chodzi.
Stary 2013-08-27, 10:54   #3717
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
No i to są najlepsze przykłady, że ktoś się ubrał lub umalował jak idiota Sorry za dosadność
Bo gdyby prawdą było, że trzeba myśleć o własnym wieku tzn że młoda osoba w stroju takim jak obrazek nr 1 i 3 już by wyglądała odpowiednio i normalnie? A makijaż ze zdj nr 2 na takiej 30 stce byłby w porządku?

Moim skromnym zdaniem to dalej by była wiocha

Edytowane przez winter76
Czas edycji: 2013-08-27 o 10:55
Stary 2013-08-27, 11:24   #3718
Kretka666
Zakorzenienie

winter, ubierasz się jak najbardziej stosownie do wieku Moja mama jest w podobnym wieku, parę lat starsza i ubiera się podobnie. Nie złote sandałki i legginsy (uff), ale trampki/adidasy, dżinsy, spódnice, zwykłe koszulki, nie ma pracy gdzie wymagany jest strój według dresscode'u, więc po co nosić garnitury?
Młode dziewczyny w makijażu już mnie nie dziwią, przywykłam do tego widoku, bo jest dość popularny. Sama mając 14-15 lat jak wracałam ze szkoły to robiłam sobie smokey eyes jak chodziłam na koncerty, malowałam paznokcie (raz nawet do szkoły i nauczycielka kazała mi to zmyć w trakcie lekcji - na wszelki wypadek wzięłam zmywacz ze sobą ). Jedyne co mnie denerwowało, to moje koleżanki z klasy malowały się do szkoły i nikt im uwagi nie zwrócił, bo miały wytuszowane rzęsy, cienie do powiek pod brew, ale kolorowe i kolorowe błyszczyki, a ja czarny (nawet niezbyt mocny!) makijaż i to już zło, szatan, degeneracja - zmyj to. Dobrze, że tak się malowałam w nastolęctwie, to mi przynajmniej na "starość" mineło.
Stary 2013-08-27, 11:25   #3719
Finlora
Zakorzenienie

Przez Was zaczęłam czytać wątek o matce i bardzo zadziwiły mnie wypowiedzi Pierwszej Pani Prawnik
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 11:30   #3720
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
winter, ubierasz się jak najbardziej stosownie do wieku Moja mama jest w podobnym wieku, parę lat starsza i ubiera się podobnie. Nie złote sandałki i legginsy (uff), ale trampki/adidasy, dżinsy, spódnice, zwykłe koszulki, nie ma pracy gdzie wymagany jest strój według dresscode'u, więc po co nosić garnitury?
Młode dziewczyny w makijażu już mnie nie dziwią, przywykłam do tego widoku, bo jest dość popularny. Sama mając 14-15 lat jak wracałam ze szkoły to robiłam sobie smokey eyes jak chodziłam na koncerty, malowałam paznokcie (raz nawet do szkoły i nauczycielka kazała mi to zmyć w trakcie lekcji - na wszelki wypadek wzięłam zmywacz ze sobą ). Jedyne co mnie denerwowało, to moje koleżanki z klasy malowały się do szkoły i nikt im uwagi nie zwrócił, bo miały wytuszowane rzęsy, cienie do powiek pod brew, ale kolorowe i kolorowe błyszczyki, a ja czarny (nawet niezbyt mocny!) makijaż i to już zło, szatan, degeneracja - zmyj to. Dobrze, że tak się malowałam w nastolęctwie, to mi przynajmniej na "starość" mineło.
Jak byłam gówniarą to po prostu naśladowałam koleżanki i też chciałam być modna, naprawdę nie myślałam, żeby wyglądać starzej, tylko żeby nie odstawać od grupy. Co w sumie też zbyt mądre nie było

Co do mojego stylu ubierania to pozwalam sobie na swobodę i brak konwenansów wiekowych bo skoro wyglądam młodziej z gęby to trzeba z tego skorzystać Ale gdyby moja praca wymuszała garsonki to bym nosiła, takie życie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości