|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
Mój Tż-t też chce takie pasy materiału podwieszane u sufitu, i z racji że nasza sala jest duża myślę że się na to zgodzę
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
No hej Beezee
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
wczoraj przekraczając granice zastanawiałam sie nad tym wlasnie, ale zanim zdarzylam napisać straciłam neta i cała drogę meczyla mnie ta niepewność, co z Waszym zespołem ). Wlasnie dobijamy do dover i juz mam zasięg ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo inaczej jak jest "wystawna" sala no i młodzi jeszcze walą jakimiś takimi cudami i wtedy to wygląda czasem komicznie nawet.
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
to brzmi tak blisko! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Na czym polegają te dni skupienia?
One są w każdej parafii?
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Nie mam zielonego pojęcia
. Przekazuje tylko to, co pamietam, ze Proboszcz nam mowil w piątek . Z tego co mi sie wydaje, to chyba mozesz znalezc cos na styl rekolekcji dla narzeczonych, ze i kurs przedmalzenski i dni skupienia sa w tym zawarte juz, ale nie wiem- moge sie mylić. Jeszcze sie w tym temacie nie orientowalam .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3518 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#3519 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
O ile sala faktycznie jest uboga w dekoracje i ma najprostszy sufit z mozliwych, ktory prosi sie o cos do ozdoby, tak z ta obszernoscia to srednio. Jak kierowniczka mowi, jest na 120 osob, choc moim zdaniem 150 tez sie swobodnie zmiesci. Jednak znowu, ze sie tak wyraze sufit jest mniejszy od podlogi - juz tlumacze - wzdluz jednego boku sali w odleglosci ok. 2 metrow od sciany sa filary i sufit miedzy ta sciana i filarami jest nizej, niz na reszcie sali, wiec tam materialu juz nie bedzie. Kurde marudze troche, wiem, ale tak mnie naszlo ostatnio na takie przemyslenia ![]() Swoja droga bylam na niej tyle razy, ale na weselu tylko raz i jak na zlosc nie pamietam jakie byly dekoracje A chcialabym zobaczyc, jak wyglada z tymi szarfami pod sufitem, tylko nie wiem gdzie tego szukac. Bede tam na weselu 7 miesiecy przed swoim, wtedy bede musiala ocenic![]() Umylam dzis tacie autko A teraz nie wiem co robic... Ktos wypelni za mnie dziennik praktyk? Cholernie mi sie nie chce
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Viva a nie masz jakichś zdjec swojej sali? Ja wlasnie przez wzgląd na ewentualne dekoracje zrobiłam niedawno mnóstwo zdjec, na których widac dobrze ściany, sufity itd.
. Jak znajde chwile czasu to bede przeglądać i myslec nad tymi dekoracjami .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/organza-firana-fir...471208047.html ładne odcienie są , myślę że byłoby dobre na taką dekorację
Człowiek jeśli zamierza żyć bez życia i kochać bez miłości, jest szaleńcem. Edytowane przez pejlin Czas edycji: 2013-08-27 o 18:19 |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
jak miło, że przez parę godzin ledwo jedna stronka zapisana
ja jak się położyłam po obiedzie to 2,5 godziny spałam za to takie sny mi się sniły, że hohoh... ![]() widziałam temat z kim po suknię.. ja wezmę rodziców. z mamą mamy inne gusty ale moja nie krytykuje zazwyczaj tego jak się ubieram. I wiem, że w razie co doradzi mi dobrze a i tak przecież kupię to w czym ja się będę najlepiej czuła a tata wiem, że też mi dobrze doradzi i potrzebuje męskiego punktu widzenia
|
|
#3524 |
|
Japońska rzepa
|
Ja na przymiarki wezmę mamę jak już,albo kuzynkę,ale mama tak czy siak będzie musiała zobaczyć.No i siostrę obligatoryjnie,bo ona zawsze szczerze mówi
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Jak np. mówię TŻ, że chcę kolorowe buty do sukienki czy takie kwiaty to mówi, że to moja sprawa. Nie w sensie, że się nie interesuje tylko, że właśnie nie chce mnie oglądać przed ślubem w sukience.
Co do motywu przewodniego to myślę, że jak mi coś wpadnie to będzie, a jak nie to zostanę przy kolorze tylko. Na razie kusi mnie fiolet lub koral. Pewnie będzie ciężko mi się zdecydować. Na sali z ozdób będą pewnie tylko żywe kwiaty, przynajmniej na chwilę obecną tak myślę. No i wszelkie dodatki wtedy w kolorze. Sala jest w brązach i beżach. Z załatwiania my mamy tylko upatrzoną salę i TŻ jakoś nie może się tam dodzwonić po terminy wolne. Potem poszukamy zespołu, kamerzysty i fotografa. Raz się przerażam ile Wy już macie, a za chwile myślę, że to przecież ile to czasu jeszcze. Po sukienkę to pewnie z mamą i świadkową lub jakąś koleżanką. Ale myślę, że mama to już po pierwszej selekcji. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2013-08-27 o 18:50 |
|
|
|
#3526 |
|
Rozeznanie
|
Ja suknie mierzyć i oglądać pójdę na pewno ze świadkową i siostrą, rodziców nie biorę bo jeszcze mi płakać zaczną i narzucać swój gust, więc wole nie
Choć jestem pewna że z ostateczną decyzją o wyborze sukni nie przyjdzie mi tak łatwo Gdyby było do wyboru jedna z 5 sukni to bym bez problemu wybrała ale gdy będzie ich tyle, to nigdy nie mogę się na jedną rzecz zdecydować. Może z suknią będzie inaczej ale wątpię NA początku chciałam buty pod kolor przewodni - fioletowe, ale coraz bardziej się zastanawiam czy jednak nie lepiej białe.
|
|
|
|
#3527 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ale koral super Ja w sumie wczoraj się tak zorientowałam,że mogę mieć problem 1,5 roku przed z tym wszystkim,co bym chciała Krawcowa,sala,fotograf ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Kurcze,tak patrzę na nasze roczniki i powiem wam,że jestem trochę zszokowana,bo u mnie na studiach ja jestem jedyna,która planuje wziąć ślub w najbliższym czasie A tu sporo 21/22 latek jest.Myślałam,że ja jestem taka hop do przodu ale jak widać więcej nas Cieszę się bardzo z tego
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Totalne przeciwieństwa, ale oba genialne . Przy tym szaleńcu, nieraz tęsknię za moim Maluszkiem, który był taki grzeczny i kochany . Ale tez cieżko nam było uwierzyć, ze po takim spokojnym Owczarku trafił nam sie taki krejzol .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie racja.Ostatnio mam fazę na koral. Paznokcie ciągle noszę w takim kolorze, ale ciężko mi często znaleźć taki odcień jak mi się podoba. I pewnie z butami może być problem. Ja mam nadzieję, że skoro na 2014 są miejsca w salach, a 2015 jest pusty to nie będzie źle...Obym się nie myliła. |
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a większość to 20-21-22 lata w tym roku masę ślubów było, za rok jeszcze więcej. A ostatnio nawet jak weszłam na fb to się zdziwiłam jak zobaczyłam, że koleżanka wzięła ślub bo nawet nie wiedziałam, że ma faceta. Jedynie co mnie dziwi to to, że ludzie decydują się na slub po roku-dwóch znajomości. Ja chyba bym się nie odważyłabym się po tak krótkich czasie )
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Ja z wyborem sukni to tylko Mama i Siostra. Mamy wszystkie dosc podobny gust, bez problemu w trójkę mozemy sobie doradzić czy nawet kupować ciuchy
. Wiem, ze one szczerze i na pewno dobrze mi pomogą . Zwłaszcza , ze jak mi sie za duzo rzeczy podoba, to cieżko jest mi samej wybrać, z nimi bedzie łatwiej .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3532 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Co do pogrubionego - obyś się nie myliła
|
|
#3533 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
To zazdro,ja bym chętnie pooglądała chociaż śluby znajomych,a tu NIC Totalnie nic. Może kwestia specyfiki studiów? Zauważyłam,że np. na lingwistykach (u mnie przynajmniej) często dziewczyny wychodzą wcześniej za mąż,a nawet z brzuszkami biegają. Zazdroszcze im jak cholera
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
myha a jak z kwiatami w kolorze koralu?
Tylko nie róże
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjaciółka po roku znajomości się zdecydowała z facetem na ślub i biorą za rok. Jakoś nie widzę tego związku na dłuższą metę ale to ich sprawa ja się pobawię na weselu a w sumie przeróżnie z tymi osobami biorącymi ślub u mnie, choć jak teraz pomyślę to na pewno więcej pochopnych ślubnych decyzji podejmują humanistki
|
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
dziubaski takie to było urocze zycie, wszystko było takie piękne, bezproblemowe . Szczerze powiem, ze dopiero po roku, ale od zamieszkania razem, byłabym w stanie powiedziec, ze poznaliśmy sie na tyle, ze mozna myslec powaznie o wspólnej przyszłości. Jednak zycie osobno, a po zamieszkaniu razem jest spora różnica.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
piszę tylko z mojego punktu widzenia, żeby nie było
No i obowiązkowo uważam, ,że trzeba razem zamieszkać bo to też może wiele zmienić. Ale ogólnie rzecz biorąc każdy robi co chce i tyle
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No każdy ma punkt widzenia, ale jakoś nie czuję, żebym robiła największy bład swojego życia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam, jak ta moja dekoracja bedzie wygladac na sali... Bo - wiem, ze wiele z was czegos takiego nie planuje, a na watku z kiczami weselnymi to o czym ja mysle uwazane jest za kicz, ale mniejsza
- chcialabym pasy materialu pod sufitem, jednak nie wiem czy przez ten moj szafirowy nie uzyskam efektu ciezkiego sufitu. Tak samo, nie spotkalam jeszcze w 100% odpowiadajacej mi dekoracji za mlodymi. Nie chce niczego na wzor oltarzyka, ale golej sciany tez nie chce...

One są w każdej parafii?
.

A chcialabym zobaczyc, jak wyglada z tymi szarfami pod sufitem, tylko nie wiem gdzie tego szukac. Bede tam na weselu 7 miesiecy przed swoim, wtedy bede musiala ocenic

za to takie sny mi się sniły, że hohoh...
a większość to 20-21-22 lata