Scent Bar L - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 20:47   #2671
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar L

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;42488551]Jeśli miałabyś zdiagnozowane androgenowe to polecam w 100% Chociaż miałem takie załamanie że chciałem dziadostwo rozpyndzić w 4 wiatry. Przez około 2,5 tygodnia leciały dosłownie pęki z głowy aż się dziwię że coś jeszcze zostało
Dzisiaj zaczynam 3 butelkę i znowusz musiałem się uśmiechnąć do Pani Renatki co by mi receptę wcześniej zrealizowała
Poczekamy co to będzie.....[/QUOTE]

A to jest tylko na porost czy też przyśpiesza wzrost włosów?
Rosnąć mogą wszędzie bez polewania czy trzeba se paszczę smarować żeby się wąsów doczekać?
Zapuszczasz włosię?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 20:53   #2672
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Boję się pytać w którym miejscu smarujesz się tym Loxonem
Stary 2013-08-27, 20:57   #2673
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5
Konto usunięte

Cytat:
A to jest tylko na porost czy też przyśpiesza wzrost włosów?
Rosnąć mogą wszędzie bez polewania czy trzeba se paszczę smarować żeby się wąsów doczekać?
Zapuszczasz włosię?
[Pobudza porost włosów , odwraca lub hamuje miniaturyzację mieszków włosowych, działa silnie pobudzająco na namnażanie się komórek mieszków w fazie wzrostu]-treść z ulotki
Nie trzeba se fejsa polewać ale to przy stosowaniu może ale nie musi Ci się wąsik pojawić.
Czy zapuszczam? Obojętne. Gdybym nie miał takich prześwitów na czubie to pewnie bym podciął ale tak to muszę na razie jakoś to czymś zakryć więc nie ścinam
5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:12   #2674
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Siostra mnie wkurza. I matka. 30 lat różnicy między nimi, a obie zacięte w twierdzeniu, że kobieta powinna chodzić do kościoła, a nie z facetem na imprezy, nic nie pić, ma być cnotką-niewydymką, co siedzi w domu i czeka, aż zacny kawaler do niej przyjedzie, a sama nigdzie się poza domem nie "łajdaczy", a potem wziąć kościelny ślub i rodzić dzieci
Taaa... Skąd ja to znam... Kiedy po studiach powróciłam na jakiś czas do domu rodzinnego i umówiłam się ze znajomymi na piwko na 21wszą, było rzucanie się na drzwi, gdyż "panna z dobrego domu nie wychodzi o tej porze"
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
auuuu a nie da się jakoś zbiorowo pracowniczo bronić , czy postawić zarzut ? nagrywać , notować , focić itp?
Tylko ja jestem pyskata. Otóż było tak, że padły nam dziś wszystkie systemy i nie było wiadomo, czy w ogóle wstaną. I kiedy. Szef przylazł i zaczął przy tej okazji wrzeszczeć, że skoro nie zdążymy z dzisiejszą robotą, to on nam musi śrubki przykręcić, bo nieefektywne jesteśmy Dodam, że nie mam nic wspólnego z informatykami i możliwością naprawy systemu, ja z niego korzystam, jako użytkownik końcowy... Także znalazłam już nagrywanie w telefonie i będę zbierać takie akcje... To tak w skrócie, bo usiłuję zapomnieć...
Taka praca mi się marzy...
Doszła dziś do mnie przesyłka z Galilu i jechał sęk to, co zamówiłam, ale przesyłka pachniała Odin 04 i... Zostawiłam sobie papier, żeby go wąchać, bo na flachon mnie raczej nie stać. A, bo tak przy okazji, mojemu mężowi znów postanowili nie zapłacić za miesiąc pracy Znaczy kieedyś, tak, ale nie teraz... Hotele porezerwowane już na wyjazd, opłacone, wycieczka z końca roku też przebukowana i częściowo opłacona, czeka biuro na dopłatę, a tu taka, prawda, niespodzianka...

I podoba mi się La fille de Berlin Lutensa. O. I idę do wanny odmoczyć podły dzień.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:38   #2675
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Kwaidan mi się w paszczę zrobił: http://www.filmweb.pl/film/Kwaidan,+...ite-1964-34663
Jakoś urzekł mnie ten plakat jako avek Tylko muszę go chyba lepiej wycentrować.
całkiem przystojnie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

chatka nie miała opisanego pochodzenia więc być może że wiedźmia
śliiiczna
Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
duszyczka sie melduje
własnie jako słomiana wdowa sobie przyrządziłam rybke w warzywach i aktualnie pożeram
danie w ramach utylizacji resztek z zamrażarki , bo planuje wypucować lodówkę na błysk
oraz wygotować pralkę w 95 stopniach, podobno dobrze jej robi a coś mi świruje ostatnio i nie chce wirować, takie kapiące pranie zostawia no chyba że odwiruje jak se umyśli

53 to ja mam, a nawt chyba 52 teraz ale przy 163 bez kapelusza oraz szpilek to grubam, conie?
o , mnie się słomiane wdowieństwo skończyło jusz
przy takich proporcjach masz tak samo jak ja 165/56 czyli jesteś grooba

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Wreszcie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czeeeee grubasy
czeee

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

Tylko ja jestem pyskata. Otóż było tak, że padły nam dziś wszystkie systemy i nie było wiadomo, czy w ogóle wstaną. I kiedy. Szef przylazł i zaczął przy tej okazji wrzeszczeć, że skoro nie zdążymy z dzisiejszą robotą, to on nam musi śrubki przykręcić, bo nieefektywne jesteśmy Dodam, że nie mam nic wspólnego z informatykami i możliwością naprawy systemu, ja z niego korzystam, jako użytkownik końcowy... Także znalazłam już nagrywanie w telefonie i będę zbierać takie akcje... To tak w skrócie, bo usiłuję zapomnieć...
Taka praca mi się marzy...
Doszła dziś do mnie przesyłka z Galilu i jechał sęk to, co zamówiłam, ale przesyłka pachniała Odin 04 i... Zostawiłam sobie papier, żeby go wąchać, bo na flachon mnie raczej nie stać. A, bo tak przy okazji, mojemu mężowi znów postanowili nie zapłacić za miesiąc pracy Znaczy kieedyś, tak, ale nie teraz... Hotele porezerwowane już na wyjazd, opłacone, wycieczka z końca roku też przebukowana i częściowo opłacona, czeka biuro na dopłatę, a tu taka, prawda, niespodzianka...

I podoba mi się La fille de Berlin Lutensa. O. I idę do wanny odmoczyć podły dzień.
1.nie zdzierżyłabym i odpysknęła rzeczowo , ze skoro nie działa a to nie zależy od emnie , nie można pracować i niech na dżewo się wybierze
2.boszszsz
3.mnie Berlinianka nie przekonała , ale może kiedyś...

poćwiczyłam dzielnie i małz stwierdził że zauważył mi na brzuchu kostki - pod tłuszczem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:53   #2676
Murszafka

Cytat:
1.nie zdzierżyłabym i odpysknęła rzeczowo , ze skoro nie działa a to nie zależy od emnie , nie można pracować i niech na dżewo się wybierze
2.boszszsz
3.mnie Berlinianka nie przekonała , ale może kiedyś...

poćwiczyłam dzielnie i małz stwierdził że zauważył mi na brzuchu kostki - pod tłuszczem
Ad. 1 -też nie zdzierżyłam dlatego zaczynam się rozglądać za pracą przy kąpaniu leniwców
Ad. 2 -doope urywa taka wiadomość, nie?
Ad. 3 -ja w ogóle róży nie lubię, więc pewnie do konca próbasa miłość mi przejdzie...

Ja dziś na jodze nie mogłam zrobić żurawia, gdyż po pierwsze primo, zginały mi się ręce, a po drugie primo, bałam się polecieć na pysk i wybić sobie któryś cenny ząb...

Stary 2013-08-27, 22:06   #2677
Florens
Zakorzenienie

nadrobiłam
cytaty mi nie wyszły, ale z tego co pamiętam
Parabel cieszę się, że to nerwoból (brałm to pod uwagę), ale choroba wrzodowa dwunastnicy brzmi bardziej dramatycznie

Rejcz, Parabel kawa jest ok. ja pijam jedną plujkę dziennie rano, pół na pół z mlekiem więc ok. Ale od kiedy biorę Euthyrox mam problem, bo kawę mogę wypić min. po trzech godzinach od łyknięcia tabletki, tak więc budzik mam nastawiony na 5 rano i po co mi to

Red cudne buty te pierwsze z Venecji
ale Venecja oststnimi czasy nie cieszy się dobrą opinią , drogo i wcale nie idealnie jakościowo
nie jest to moja opinia, ja, odpukać, mam dwie pary i żadnych problemów

Mursz x2, współczuję

i więcej nie pamiętam
wrócę jutro może, bo teraz padam na pysk, impreza P. i njiu koth dały mi dziś do wiwatu, że o okuliście do którego się nie dostałam, nie wspomnę

bry wieczór

aaaaa i kupiłam żelazko , dziękuję za opinie/rady , ale nie skorzystałam choć byłam blisko zakupu Boscha z sensorem dotyku (Mić ) wybrałam jednak jak Rejcz Philipsa korzystnie cenowo było
(dużo emotów mi wyszło )

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:

to robiłabym za darmo, no dobra, za miskę ryżu

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:08   #2678
Katty_p13
Piers do przodu

Mursz - współczuwam

Flo - gratki z zakupu - też mam Philipsa i działa dobrze od kilku lat
Stary 2013-08-27, 22:09   #2679
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
aaaaa i kupiłam żelazko , dziękuję za opinie/rady , ale nie skorzystałam choć byłam blisko zakupu Boscha z sensorem dotyku (Mić ) wybrałam jednak jak Rejcz Philipsa korzystnie cenowo było
(dużo emotów mi wyszło )
w moim śp. Tefalu sensor dotyku wyewulował samoistnie...
po upadku nagrzewał się tylko kiedy kabel był w odpowiedniej pozycji, po odstawieniu prąd nie dopływał

boszsz imprezę zorganizowałam jutro... będzie muzyka na żywo i dużo wódki... a ja mam ochotę tylko zaszyć się gdzieś i schować przed światem...
Stary 2013-08-27, 22:22   #2680
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

wygotowałam pralkę, ufarbowałam włosy bardzo niestarannie bo mi chlopa zabrakło do pomagania , wysprzątałam łazienkę na blysk i pojadłam pomidorków z mozarellą i fetą na kolację, uff [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;42488092]Skoro temat wagowy jest to i ja zarzucę 66 kg i mi stoi

Emm... no i wiecie co? Loxon działa! Dzisiaj zauważyłem takie 1 mm włoski ciemne tak gdzie ich nie było nigdy [/QUOTE]

1. Gratuluję

2. też mi lecą włosiska, ale raczej nie androgenowo i mi nawet takie cudo nie pomoże nawet się nie martwię że wylysieję bo pełno na łbie takich maciupkich wyrostków ciemnychoraz szpakowatych , tylko mnie wkurza jak wszędzie pełno kłaków, normalnie koty się robią z tych moich włosów i latają wszędzie
kiedyś zadziałały mi na łysienie zaszczyki na kręgosłup, taki skutek uboczny wystąpił że wlosy przestały wypadać z dnia na dzień więc polecam ewentualnie
a w ogóle to zauważam, że w barze prawie wszyscy grubi i łysiejący
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:26   #2681
Murszafka

Cytat:
wygotowałam pralkę, ufarbowałam włosy bardzo niestarannie bo mi chlopa zabrakło do pomagania , wysprzątałam łazienkę na blysk i pojadłam pomidorków z mozarellą i fetą na kolację, uff

1. Gratuluję

2. też mi lecą włosiska, ale raczej nie androgenowo i mi nawet takie cudo nie pomoże nawet się nie martwię że wylysieję bo pełno na łbie takich maciupkich wyrostków ciemnychoraz szpakowatych , tylko mnie wkurza jak wszędzie pełno kłaków, normalnie koty się robią z tych moich włosów i latają wszędzie
kiedyś zadziałały mi na łysienie zaszczyki na kręgosłup, taki skutek uboczny wystąpił że wlosy przestały wypadać z dnia na dzień więc polecam ewentualnie
Zapraszam do mnie, mycie garów i rozwieszanie prania i prasowanie czeka
A nie, nie, ja jestem gruba i przeraźliwie kudłata, mop, jak nic, także luuuz
Chcę jeżyka. I lemura.

Stary 2013-08-27, 22:40   #2682
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

Cytat:
Zapraszam do mnie, mycie garów i rozwieszanie prania i prasowanie czeka
A nie, nie, ja jestem gruba i przeraźliwie kudłata, mop, jak nic, także luuuz
Chcę jeżyka. I lemura.
mycie garów to i u mnie czeka pewnie się nie doczeka już dziś, zresztą jako słomiana wdowa produkuję ich znikome ilości i mam zapas czystych jeszcze na parę dni
Jeżyki chyba można hodować udomowione bo lemury to nie wiem
a ja niedługo będę mieć kraba albo dwa jak się moje dziecię nie rozmyśli

Edytowane przez dixi
Czas edycji: 2013-08-27 o 22:43
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:51   #2683
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a ja już myślałam, że na biało będą filmy no ten tego, dla dorosłych
ja też
Cytat:
Ja ze swoim zamiłowaniem do chudych nóżek a'la nastoletni chłopiec lepiej się nie wypowiadam... wszyscy jesteśmy grubi!
możemy trzymać się tej wersji
Cytat:
trzymam i nie puszczam
słusznie
Cytat:
ała
Cytat:

ja też mam kostki pod tuszczem, aleee marne to pocieszenie
Cytat:
(dużo emotów mi wyszło )

niech się sprawuje moi rodzice mają Philipsa i też działa już lata świetlne

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 06:25   #2684
Murszafka

No to ostatni dzień pracy przed urlopem. Choć jeden pan może mieć inne zdanie...
Ale jeszcze na jogę najpierw i to mnie przy życiu trzyma.
A od dziś w Lidlu kurtki trekkingowe po 59 zł... Czy tam od jutra....

Miłego dnia!

Stary 2013-08-28, 07:20   #2685
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
No to ostatni dzień pracy przed urlopem. Choć jeden pan może mieć inne zdanie...
dasz radę

Znad kawy i uciekam pracować

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:10   #2686
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Fitam!

i grzes(c)znie się melduję po dłuuugim urlopie.

I zmykam pracować (nie chce ale muszą mam ponad 100 maili do "odpowiedzenia")
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:31   #2687
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Na temat wagi się nie wypowiadam, bo na swoje szczęście nie posiadam więc nie wiem ile ważę i dopsz bo bym pewnie na zawał zeszła
to tak jak i ja

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;42488551]
Jeśli miałabyś zdiagnozowane androgenowe to polecam w 100% Chociaż miałem takie załamanie że chciałem dziadostwo rozpyndzić w 4 wiatry. Przez około 2,5 tygodnia leciały dosłownie pęki z głowy aż się dziwię że coś jeszcze zostało
Dzisiaj zaczynam 3 butelkę i znowusz musiałem się uśmiechnąć do Pani Renatki co by mi receptę wcześniej zrealizowała
Poczekamy co to będzie.....[/QUOTE]
też mam zdiagnozowane od wielu lat androgenowe - niezawodny jest Alpikort E, tylko on mnie podratowuje - choć pewnie Loxon to jego odpowiednik

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
boszsz imprezę zorganizowałam jutro... będzie muzyka na żywo i dużo wódki... a ja mam ochotę tylko zaszyć się gdzieś i schować przed światem...
znaaam to - będzie dobrze jak już się zacznie, chęć zniknięcia przejdzie samoistnie, miewam tak często, że najchętniej odwołałabym wszystkich pół godz przed ale potem wszystko mija jak ręką odjął

Cytat:
wygotowałam pralkę, ufarbowałam włosy bardzo niestarannie bo mi chlopa zabrakło do pomagania , wysprzątałam łazienkę na blysk i pojadłam pomidorków z mozarellą i fetą na kolację, uff
Reeedzia?

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Fitam!

ale Ci dobrze urlopowiczko - opowiadaj, miały być rowery tudzież nie miały
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:41   #2688
aileenn
Mother of Cats

Baru, poradźcie proszę!
Od niedzieli po dniu spędzonym przy kompie po południu w jednym oku, w jednym miejscu miałam wrażenie jakby piasku, a raczej większej grudki. Oględziny wykazywały tylko zwykłe drobniuteńkie naczynka. Po odpoczynku kilkunasto, kilkudziesięciominutowym nieprzyjemna piasko-suchość mijała. Dziś mam to od rana i bardziej upierdliwe, a oględziny wykazały dość grube czerwone naczynko.
Do okulisty już się umówiłam, ale dopiero na poniedziałek.
Jak dotrwać? Jakieś sztuczne łzy?
Terminy zleceń mnie gonią i nie bardzo mogę sobie pozwolić na dzień bez komputera

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:52   #2689
Murszafka

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Baru, poradźcie proszę!
Od niedzieli po dniu spędzonym przy kompie po południu w jednym oku, w jednym miejscu miałam wrażenie jakby piasku, a raczej większej grudki. Oględziny wykazywały tylko zwykłe drobniuteńkie naczynka. Po odpoczynku kilkunasto, kilkudziesięciominutowym nieprzyjemna piasko-suchość mijała. Dziś mam to od rana i bardziej upierdliwe, a oględziny wykazały dość grube czerwone naczynko.
Terminy zleceń mnie gonią i nie bardzo mogę sobie pozwolić na dzień bez komputera
Soczewki nosisz?? Jeśli tak, polecam płyna ReNu Bauscha, jeśli nie, też Bauscha, ale krople z kwasem hialuronowy, bardzo intensywnie nawilżają

Stary 2013-08-28, 11:05   #2690
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Soczewki nosisz?? Jeśli tak, polecam płyna ReNu Bauscha, jeśli nie, też Bauscha, ale krople z kwasem hialuronowy, bardzo intensywnie nawilżają
Normalnie noszę, teraz odstawiłam i wyszperałam okulary.
Czyli nawilżać? Z żywą przyjemnością.
Dziękuję

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 12:02   #2691
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ale Ci dobrze urlopowiczko - opowiadaj, miały być rowery tudzież nie miały
no własnie niedobrze

ano miały być rowery a wyszło RODOS (z którego tez jestem baaaaardzo zadowolona bo bawiłam sie przednie).
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 12:16   #2692
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No to ostatni dzień pracy przed urlopem.
dasz radę
Cytat:
Fitam!

Cytat:
ano miały być rowery a wyszło RODOS (z którego tez jestem baaaaardzo zadowolona bo bawiłam sie przednie).

u mnie w sobote będzie Rodos

Nie wyspała sie sniło mi się, że wybierałam sobie suknię ślubną

edit: na obiad w biurze mam grahamkę z kabanosem

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-08-28 o 12:59
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 12:40   #2693
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ad. 1 -też nie zdzierżyłam dlatego zaczynam się rozglądać za pracą przy kąpaniu leniwców
Ad. 2 -doope urywa taka wiadomość, nie?
Ad. 3 -ja w ogóle róży nie lubię, więc pewnie do konca próbasa miłość mi przejdzie...

Ja dziś na jodze nie mogłam zrobić żurawia, gdyż po pierwsze primo, zginały mi się ręce, a po drugie primo, bałam się polecieć na pysk i wybić sobie któryś cenny ząb...
1.z tym moze byc gorzej - leniwców do kąpania u nas ci niedostatek
2.ano
3.ja lubie , ale ta berlińska taka jakasi kiepska
4. o , znam osobę , ktora próbowała to zrobić bez poduszki asekuracyjnej i złamała sobie nos nos idzie pierwszy , zempy ewentualnie w drugiej

Cytat:
nadrobiłam
cytaty mi nie wyszły, ale z tego co pamiętam
Parabel cieszę się, że to nerwoból (brałm to pod uwagę), ale choroba wrzodowa dwunastnicy brzmi bardziej dramatycznie

Rejcz, Parabel kawa jest ok. ja pijam jedną plujkę dziennie rano, pół na pół z mlekiem więc ok. Ale od kiedy biorę Euthyrox mam problem, bo kawę mogę wypić min. po trzech godzinach od łyknięcia tabletki, tak więc budzik mam nastawiony na 5 rano i po co mi to

i więcej nie pamiętam
wrócę jutro może, bo teraz padam na pysk, impreza P. i njiu koth dały mi dziś do wiwatu, że o okuliście do którego się nie dostałam, nie wspomnę

aaaaa i kupiłam żelazko , dziękuję za opinie/rady , ale nie skorzystałam choć byłam blisko zakupu Boscha z sensorem dotyku (Mić ) wybrałam jednak jak Rejcz Philipsa korzystnie cenowo było)
1.brzmi dramatyczniej , ale gorsza , nie warto
2.a czemu po euthyroxie kawy ni można ? a cherbate można ?
3.so zrobił
4.gratulacje
Cytat:

1. Redzia bis ! będąc słomianą wdową nawet nie myslałam o sprzątaniu
2.a piłas pokrzywę , jadłaś krzem , stosowałaś wcierki itepe ?
3.hyhy

Cytat:
ja też mam kostki pod tuszczem, aleee marne to pocieszenie
no ale SĄ
Cytat:
Fitam!

fitaj i nie odpowiadaj - jak dotąd nie odpowiedziałaś to juz nie musisz

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Baru, poradźcie proszę!
Jako Murszaf prawi uczyń

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:

Nie wyspała sie sniło mi się, że wybierałam sobie suknię ślubną
czarną

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2013-08-28 o 12:41
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 15:23   #2694
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2.a czemu po euthyroxie kawy ni można ? a cherbate można ?
może jod wypukuje ? zgaduję of kors

Achtung!! Dziś stała się rzecz zaiste cudowna - pani dr gastro we szpitalu, gdzie termin na koniec paźdz, sprzedała mi info gdzie isć do poradni priv co majo kontrakt z nfz żeby mieć szybciej jak mi zależy na czasie i dadaaaaam już w piątek za tydzień wsadzo mi rure Postanowiłam się zacząć bać dopiero za tydz we czwartek. ( z jakich to rzeczy sie człek cieszy) Ale grunt to wydeptywać ścieżki i koniec języka za przewodnika, bo wszędzie jest taka dezinformacja że huhu

A teraz już dziś zamówiłam sobie natentychmiast nagrodę pocieszenia i nie zawaham się jej użyć - seria Chocomania do ciała The Body Shop po prostu odleciałąm we sklepie leżę i pafnę a na deser rozgotowany ryż na owsianym mleku z cynamonem Postanowiłąm pójść na całość Teraz jesień może mi naskoczyć hue hue

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-08-28 o 15:25
Stary 2013-08-28, 15:44   #2695
Murszafka

Cytat:

Achtung!! Dziś stała się rzecz zaiste cudowna - pani dr gastro we szpitalu, gdzie termin na koniec paźdz, sprzedała mi info gdzie isć do poradni priv co majo kontrakt z nfz żeby mieć szybciej jak mi zależy na czasie i dadaaaaam już w piątek za tydzień wsadzo mi rure Postanowiłam się zacząć bać dopiero za tydz we czwartek. ( z jakich to rzeczy sie człek cieszy) Ale grunt to wydeptywać ścieżki i koniec języka za przewodnika, bo wszędzie jest taka dezinformacja że huhu

A teraz już dziś zamówiłam sobie natentychmiast nagrodę pocieszenia i nie zawaham się jej użyć - seria Chocomania do ciała The Body Shop po prostu odleciałąm we sklepie leżę i pafnę a na deser rozgotowany ryż na owsianym mleku z cynamonem Postanowiłąm pójść na całość Teraz jesień może mi naskoczyć hue hue
Omnomnom... Ruła w żołond -o nie, nie, nie....
A ja mam odlewunię Lutka od Katty -Bois et Fruits i dzięki temu mam nową zachciewajkę

Stary 2013-08-28, 15:53   #2696
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Omnomnom... Ruła w żołond -o nie, nie, nie....
A ja mam odlewunię Lutka od Katty -Bois et Fruits i dzięki temu mam nową zachciewajkę
no dobra, wygrywasz

byś zażyła Chocomani też byś sie z rury cieszyła

nie no, szart szart ale juz bez diagnozy boję się kazdego dnia a zwłaszcza nocy
Stary 2013-08-28, 16:10   #2697
Murszafka

Cytat:
no dobra, wygrywasz

byś zażyła Chocomani też byś sie z rury cieszyła

nie no, szart szart ale juz bez diagnozy boję się kazdego dnia a zwłaszcza nocy
No wiem, jak to jest... Ja po zmianie diety na błonnikową, zataczałam się z bólu na ulicy i w pracy rozdawałam wszystkim telefon męża, żeby go poinformowali w razie czego... Też miałąm miec gastroskopię, ale internistka kazała mi lek kupić jeden i poczekac tydzień, bo właśnie podejrzewała zmiane diety o takie jazdy. Co ciekawe, gastrolog na to nie wpadł. A internistka rację miała... Przeszło... Controloc Control to był, czy coś takiego...

Stary 2013-08-28, 16:19   #2698
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

czarną

Cytat:

biedactwo

Kupiłam se kohl do oczu, taki ło
Małom sobie oczu nie wydłubała przy paćkaniu proszku na powiekę, jutro dam znać jak długo się utrzymuje (bo kredki nawet wodoodporne spływają mi po 2-3 godzinach)
Stary 2013-08-28, 16:33   #2699
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem, jak to jest... Ja po zmianie diety na błonnikową, zataczałam się z bólu na ulicy i w pracy rozdawałam wszystkim telefon męża, żeby go poinformowali w razie czego... Też miałąm miec gastroskopię, ale internistka kazała mi lek kupić jeden i poczekac tydzień, bo właśnie podejrzewała zmiane diety o takie jazdy. Co ciekawe, gastrolog na to nie wpadł. A internistka rację miała... Przeszło... Controloc Control to był, czy coś takiego...
Controloc jadłam juz po pierwszej wizycie nocnej w szpit - po miesiącu łykania przeszło to olałam gastro ale jeżeli takie coś wraca tzn ze coś tam we mnie siedzi
wrzód nadżerka nieżyt zapalenie, ki diabeł - no różnie być może.

Fajnie masz bo Ci sie wyjaśniło zmianą diety - ale ja nie mam takich zmian - żyletki w brzuchu to dosyć niepokojący objaw. Wystrachało mnei tak że już połknę tę rurę niech tylko wykluczą wszelkie groźne podejrzenia, będę szczęśliwa jak się skończy na zapaleniu żołądka. aaa i do czasu gastro mam odstawić leki - na moją przerażoną minę pielęgniarka odparła że przeciwbólowo only nospa.

No nic może dotrwam a może nie. Wyścig z czasem uważam za rozpoczęty.

Miałam też dziś jedne peszek - były wszystkie rodzaje mlek roślinnych w proszku ZA WYJĄTKIEM owsianego ale to taki tyci tyci peszek. normaleczka.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:

biedactwo
kochana w świetle tego jakie są dziś terminy to na prawdę dobre wieści

a i masło orzech brazylijski TBS

wieeem że koszmarnie drogie ale to byli prezenty
przy moim zużyciu maseł docielnych only na łydki i w roli kremu do rąk podejrzewam, że mi zjełczeje
myślę, że raz na 30 lat mi się należy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-08-28 o 16:34
Stary 2013-08-28, 16:34   #2700
Murszafka

Cytat:
Controloc jadłam juz po pierwszej wizycie nocnej w szpit - po miesiącu łykania przeszło to olałam gastro ale jeżeli takie coś wraca tzn ze coś tam we mnie siedzi
wrzód nadżerka nieżyt zapalenie, ki diabeł - no różnie być może.

Fajnie masz bo Ci sie wyjaśniło zmianą diety - ale ja nie mam takich zmian - żyletki w brzuchu to dosyć niepokojący objaw. Wystrachało mnei tak że już połknę tę rurę niech tylko wykluczą wszelkie groźne podejrzenia, będę szczęśliwa jak się skończy na zapaleniu żołądka. aaa i do czasu gastro mam odstawić leki - na moją przerażoną minę pielęgniarka odparła że przeciwbólowo only nospa.

No nic może dotrwam a może nie. Wyścig z czasem uważam za rozpoczęty.

Miałam też dziś jedne peszek - były wszystkie rodzaje mlek roślinnych w proszku ZA WYJĄTKIEM owsianego ale to taki tyci tyci peszek. normaleczka.
Biedna... Dasz radę, trzymam kciuki. A w nocy pozaciskam zęby w Twojej intencji
Owsiane najlepsze, to i wykupili Ja kupuję takie sypane, taniej wychodzi... I smaczne jest bardzo, bo można sypnąc więcej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości