Masochistki - nasz świat BDSM - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 22:30   #3991
coludatlas
Raczkowanie

Re: Koniec BDSM w związku. Co dalej?

Coz

Moglabym duzo pisac. Moj zwiazek zaczal sie jako bdsm s teraz nie zostalo z niego nic. Seks tylko wanilla.
Az mi przykro o tym mowic bo ja tego potrzebuje a on nie.
Wiem, ze Twoj problem jest inny niz moj ale chcialam powiedziec ze on nigdy nawet nie uzyl wobec mnie takich sformuowan jak Twoj w stosunku do Ciebie. O sesje musze sie prosic a ich nie dostaje bo to bo tamto. On chyba jest jednym z tych pseudo dominujacych. Dla niego jestem koteczkiem a nie suka. Gdybym go nie kochala to bym go zostawila. A tak przyszlosc rysuje sie kiepsko. Co moge doradzic. Mysle ze pragnienia mozna tlamsic tylko na krotko. On potrzebuje bdsm bo ciagle to oglada. Oczywiscie.

Ja staram sie nie brac tego wszystkiego tak na powaznie bo seks to jednak tylko 20% zwiazku. Powinniscie wypracowac jakis kompromis.

Edytowane przez coludatlas
Czas edycji: 2013-08-27 o 22:35
coludatlas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 23:59   #3992
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dot.: masochistki

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja wlasnie bolu nie lubie. Za to uwielbiam byc ulegla. Znowu marze o "gwalcie", poddaniu sie, kiedy jestem tylko "zabawka" do zaspokajania potrzeb.
Lubie byc ponizana rowniez psychicznie (ale tylko w sprawach seksu). Jesli bol, to tylko lekki i tylko podczas seksu (same zabawy bez penetracji nic dla mnie nie znacza).
Lubie byc zdominowana w lozku. Ale nie taka lekka dominacja typu kajdanki czy unieruchomienie, ale cos wiecej.
Mój klimat Zastanawiałam się tylko czy bycie uległą suką bez skłonności masochistycznych się w tym temacie liczy
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 00:07   #3993
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Ja wlasnie bolu nie lubie. Za to uwielbiam byc ulegla. Znowu marze o "gwalcie", poddaniu sie, kiedy jestem tylko "zabawka" do zaspokajania potrzeb.
Lubie byc ponizana rowniez psychicznie (ale tylko w sprawach seksu). Jesli bol, to tylko lekki i tylko podczas seksu (same zabawy bez penetracji nic dla mnie nie znacza).
Lubie byc zdominowana w lozku. Ale nie taka lekka dominacja typu kajdanki czy unieruchomienie, ale cos wiecej.
podpisuje się pod tym obiema rękoma i nogami bo mam tak samo

przeżyłam już drugą dobę bez seksu i czuję się tykającym wulkanem. rozmijaliśmy się z Panem trochę przez te dwa dni, że aż chyba zdecyduję się na anal, do którego nie mogę się zbytnio przekonać, aczkolwiek raz próbowaliśmy i było całkiem przyjemnie. Chociaż ból przy wchodzeniu nie jest przyjemny mimo żelu, śliny, rozluźnienia i wszystkiego co potrzebne... chciałabym a jest jakieś małe 'nie' we mnie. musze się przełamać...

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Mój klimat Zastanawiałam się tylko czy bycie uległą suką bez skłonności masochistycznych się w tym temacie liczy
Ja myślę, że tak. Bo mi wystarczy, że Tż gdzieś mnie mocniej złapie, albo spojrzy na mnie władczo, a ja się robię miękka w środku i po prostu ulegam, czerpię z tego niesamowitą przyjemność
Chociaż ból od jego ciężkiej ręki na moim tyłku jest cudowny albo podduszanie, dirty talk, mega ostry długi seks po którym ciężko złapać oddech... aahh...
Stary 2013-08-28, 00:11   #3994
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Żeby doprecyzować to uwielbiam klapsy, szarpanie za włosy, duszenie, bicie po twarzy. Ale nie czerpię radości z samego bólu, raczej z czynności, które są dla mnie esencją dominacji
Stary 2013-08-28, 00:47   #3995
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
przeżyłam już drugą dobę bez seksu i czuję się tykającym wulkanem. rozmijaliśmy się z Panem trochę przez te dwa dni, że aż chyba zdecyduję się na anal, do którego nie mogę się zbytnio przekonać, aczkolwiek raz próbowaliśmy i było całkiem przyjemnie. Chociaż ból przy wchodzeniu nie jest przyjemny mimo żelu, śliny, rozluźnienia i wszystkiego co potrzebne... chciałabym a jest jakieś małe 'nie' we mnie. musze się przełamać...
Wiesz, ja mam to ju za soba. Za pierwszym razem bylo...ujmijmy to: niewygodne. Drugim razem M. zrobil to bez jakichs specjalnych przygotowan i zapowiedzi, tak jakos wyszlo. Pomimo, iz ani mnie to grzeje ani ziebi, to jednak "dostalam" wytrysk ( nic juz z tego nie rozumiem, chyba mam jakies nerwy uszkodzone )

Grunt to nie spinac sie, bo im bardziej o tym myslisz i bardziej sie przed tym bronisz to tym bardziej boli. Takie jest moje zdanie.

Cytat:
Napisane przez Vallar
No jasne, że worek też będzie wykorzystywany, ale przede wszystkim rodzina i kulturalni znajomi muszą mieć wiarygodne wytłumaczenie.
Jesli to w sypialni czy saloniku to polecam wiszace fotele albo hamak (a na to podwojny hak juz by sie przydal), zawsze bardziej "normalne" wytlumaczenie niz worek bokserski na srodku pokoju, a i hak bedzie odpowiedniej wielkosci.

Cytat:
Napisane przez Vallar
Hak wg Gan Raptora z nawado.pl powinien mieć wytrzymałość 5x waga podwieszanej osoby, więc wygląda tak jakby "troszkę" solidniej niż na kwiatek .
O, widzisz, czlowiek sie czegos nowego zawsze uczy. Musze to sobie zapamietac

Edytowane przez Kurlik
Czas edycji: 2013-08-28 o 00:56
Kurlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 01:00   #3996
JossStone
Zakorzenienie

Macie jakieś pomysły na pogryzione sutki ? Jakiś krem, albo maść, żeby nie bolały i szybciej się zagoiły?
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 01:05   #3997
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Macie jakieś pomysły na pogryzione sutki ? Jakiś krem, albo maść, żeby nie bolały i szybciej się zagoiły?
Krem z lanalina albo Kalendula, taki, jaki uzywaja karmiace matki, zapytaj w aptece (powiesz, ze dziecku, ew. siostry, juz zabki wyszly).

Po karmieniu najlepiej jednak dzialalo wlasne mleko, ale ty chyba nie z tej "bajki" (ale moze w przyszlosci sie przyda)

Edytowane przez Kurlik
Czas edycji: 2013-08-28 o 01:06
Stary 2013-08-28, 01:27   #3998
gorean_org_pl
Przyczajenie

Dot.: Koniec BDSM w związku. Co dalej?

Cytat:
Brak hasła oznacza brak poszanowania dla ciebie. Na bdsm znam się tyle co głuchy na muzyce, (wiem że jest)
I ten dopisek można dodać pod większością wypowiedzi...

Cytat:
Dla mnie sprawa jest prosta - za każdym razem (choćby człowieka darzyć nie wiadomo jaką miłością i nie wiadomo jakim zaufaniem) należy po pierwsze spisać umowę.
Po części masz racje. Słowo przestało mieć wagę dla bardzo wielu ludzi. Wątpię jednak czy zbyt wiele osób chciałoby mieć przy sobie kogoś, z kim trzeba spisywać umowę. Tym bardziej wchodząc w tak "głęboką" relację.

Cytat:
Niby się zgadzał, ale później psychicznie mnie obciążał tym, że granice są postawione. Tylko osoby uległe mnie zrozumieją pod tym względem. Suka chce być idealna, robić wszystko, aby zaspokoić Pana. Tymczasem ja słuchałam ciągle o tym, że nie jestem prawdziwą suką, że czekają mnie kary za takie warunki. Do tego w normalnych rozmowach, partnerskich, On tłumaczył mi, że nie satysfakcjonuje go coś takiego. Uważał, że nie ma pełnej władzy i to bez sensu. Tak wykończył mnie psychicznie, że w końcu uległam. Jak to uległa.
Ehhhh tak często spotykam się z taką wypowiedzią, że przestaje mnie dziwić czemu tak wielu "masterów" przybywa.
"jestem uległa, więc w końcu uległam" - uległa nie równa się słaba uległa to silna osobowość. Skoro byłaś zmęczona psychicznie "a on uważał, że to nie ma sensu" - w tym momencie należało zrobić przerwę od takiej relacji by trochę "ostudzić" głowę Pana. Tymczasem ... swoim zachowaniem pokazałaś, że można przesuwać Twoje granice.

Brak między Wami szczerości aż bije po oczach. Nie jesteś szczera wobec siebie, więc i nie możesz być szczera wobec partnera. Tak jak Ty czujesz jego brak szczerości tak i on odczuwa Twoją. To nie BDSM a Wy sami tworzycie coraz to bardziej toksyczną sytuację w Waszej relacji.

Nie mam ochoty o pewnych sprawach pisać na tym forum ale możesz do mnie napisać na prv.
gorean_org_pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:57   #3999
azbra
Raczkowanie

Bottega mnie tez brakuje takiej osoby do pogadania ... laski wlasnie ... ehhh

Vallarr mnie tez sie marzy hak i zwiazanie tak do gory ... i podwieszenie ... mmmm

slaaave13 mialam duze opory przed analem ... ale polecam zatyczki ... wsadzic i pochodzic z takowa ... potem jest duuuzo prosciej i przyjemniej

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
bephanten masc !! boska ... przetestowane
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 08:40   #4000
Ania3111
BAN stały

Dot.: Koniec BDSM w związku. Co dalej?

Cytat:
Napisane przez Szien_ Pokaż wiadomość

Nie raz miałam ślady na plecach od bata czy poparzenia po wosku. Nie raz byłam poniżana do granic możliwości. Nie raz lizałam swojemu Panu stopy czy byłam jego meblem, nie raz byłam bita po twarzy, pluto na mnie czy duszono. Chodziłam na czworaka, nago po śniegu. Byłam prowadzana na smyczy, kneblowana, wiązana. W niebotycznych szpilkach przemierzałam długie kilometry, lub na polecenie stałam w nich bez ruchu długie godziny. Pisze wam to, żebyście wiedziały, że nie była to lekka forma BDSM (dla w sumie coś takiego jak lekka forma nie istnieje, ale po tworach "50 twarzy Greya" wolę wam przybliżyć nasz etap takich zabaw).
Jeśli Obydwojgu sprawiałoby to przyjemność jestem w stanie to zrozumieć, chociaż ja nigdy nie zdecydowałabym się na takie zabawy jak opisałaś powyżej.
Są pewne granice, których nie można przekroczyć, bo później jest tak jak stało się to w Twoim przypadku. Przy okazji ryzykujesz nie tylko swoje zdrowie psychiczne, ale i fizyczne.

A może ten dominujący heteroseksualista, który tak lubi zadawać Tobie ból, ale otrzymywać niekoniecznie, zamieni się rolami, choć wiem, że jesteś uległa. I koniecznie zaproponuj mu piss w Jego "usteczka". To tylko taka moja "mała propozycja", ale doskonale wiesz, że w tym momencie kazałby Ci "spakować manatki" lub odszedłby On.

Kolejny cytat:
"Teraz wiem, że sposób w jaki mój partner i Pan mnie wprowadzał w ten świat nie był odpowiedzialny. Według jego przekonania suka powinna być oddana całkowicie, dlatego pomyłką było dla niego wprowadzanie haseł bezpieczeństwa czy określanie granic. Na samym początku pytał się mnie czego nie zrobię na pewno. Dla mnie były to trzy rzeczy: zabawy z ogniem (rozgrzane pręty i generalnie poparzenia, wykluczając wosk), rzeczy związane z wc (pissing itd) oraz seks analny (gdzie zaznaczyłam, że w miarę upływu czasu i nabierania doświadczenia myślę, że będę mogła być tresowana pod tym kątem). Od początku mu to nie odpowiadało. Niby się zgadzał, ale później psychicznie mnie obciążał tym, że granice są postawione. Tylko osoby uległe mnie zrozumieją pod tym względem. Suka chce być idealna, robić wszystko, aby zaspokoić Pana.

Tymczasem ja słuchałam ciągle o tym, że nie jestem prawdziwą suką, że czekają mnie kary za takie warunki. Do tego w normalnych rozmowach, partnerskich, On tłumaczył mi, że nie satysfakcjonuje go coś takiego. Uważał, że nie ma pełnej władzy i to bez sensu. Tak wykończył mnie psychicznie, że w końcu uległam. Jak to uległa".

Wasza relacja nie ma nic wspólnego ze „zdrowym” BDSM i miłością. Jedno i drugie jest oznaką poważnych zaburzeń psychicznych. On tą zgodę poniekąd na Tobie wymusza (jest przy tym miły i udaje jak bardzo Cię kocha i Ty w to wierzysz), a Ty boisz się, że go stracisz i zgadzasz się na coś na co do końca nie masz ochoty. Dla mnie to przerażające.
Jeszcze chwila i przyprowadzi jakiegoś "kolesia", którego również kręcą takie klimaty i Ci rozkaże byś zgodziła się na poniżanie przez tamtego w Jego obecności.

Miej szacunek dla siebie i NIGDY nie rób tego na co nie masz ochoty. Miej odwagę powiedzieć Mu w oczy - nie dziękuje - to mi nie odpowiada.
Jego reakcja będzie dla Ciebie odpowiedzią - kim dla niego jesteś, ale to już chyba wiemy...

Życzę Ci mądrych wyborów życiowych z uwzględnieniem Twoich potrzeb.

Edytowane przez Ania3111
Czas edycji: 2013-08-28 o 09:06 Powód: Dopisanie tekstu.
Ania3111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:12   #4001
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Ja myślę, że tak. Bo mi wystarczy, że Tż gdzieś mnie mocniej złapie, albo spojrzy na mnie władczo, a ja się robię miękka w środku i po prostu ulegam, czerpię z tego niesamowitą przyjemność
Chociaż ból od jego ciężkiej ręki na moim tyłku jest cudowny albo podduszanie, dirty talk, mega ostry długi seks po którym ciężko złapać oddech... aahh...
to już wiem, czemu P. tak na mnie działał. Jak żaden inny facet. Właśnie wystarczyło spojrzenie, słówko i już byłam mokra jak cholera!

Cytat:
Żeby doprecyzować to uwielbiam klapsy, szarpanie za włosy, duszenie, bicie po twarzy. Ale nie czerpię radości z samego bólu, raczej z czynności, które są dla mnie esencją dominacji
Ja też poza tym, masochizm to tylko cześć bdsm.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 20:07   #4002
Pan Pan
Przyczajenie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM

Osobiście nie lubię zadawać bólu, nadmierne jego stosowanie bardziej kojarzy mi się ze słabością niż pokazem siły. Dobry właściciel nie pragnie zadawać cierpienia swojemu zwierzątku. Wręcz przeciwnie.

Ludzie, a szczególnie kobiety lubią być uległe, jednak nie wiedzą dlaczego. Moim zdaniem jeden z czynników, to podświadoma chęć poczucia bezpieczeństwa. (Wiem, że może to brzmieć paradoksalnie.)
Stary 2013-08-28, 23:27   #4003
miyuki95
Przyczajenie

Odp: Koniec BDSM w związku. Co dalej?

Zbierz się w sobie i po prostu odejdź. Wiem, że to będzie ogromnie ciężkie, ale to co opisujesz to nie są zabawy. On się nie zmieni, dla mnie to niemożliwe. Mówisz o fałszu.. Na tym nie buduje się przecież związku no bo niby jak? Zniszczy cie to od środka prędzej czy później.

I ostatnie, jeśli ty nie zaspokoisz jego chorych fantazji to zrobi to inna. I co będziesz żyła z myślą że mu nie wystarczasz?

Po takich przeżyciach nie widzę przyszłości dla tego związku.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
miyuki95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:44   #4004
Intrygujacy26
Raczkowanie

Moim zdaniem: ból w bdsm jest bardzo potrzebny. Na drugim końcu mamy przyjemność i radość. Odpowiednie balansowanie tymi stanami prowadzi do wielkich orgazmów. To właśnie bdsm pozwala nam używać bólu w sexie. A wielkie orgazmy i poczucie spełnienia to przecież to co 'tygryski lubią najbardziej'.

Druga sprawa jest to, ze każdy jest inny i ma inny prog bólu. To już w rękach Pana by znał granice i wiedział jak wykorzystywać jej ciało i jakie uległa przezywa emocje w danym momencie. Jak jeszcze potrafisz je kreowac zgodnie z założeniami to wtedy facet może sie nazywać Panem.

Np moja sunia ma niski prog bólu i nigdy nie przyszło mi do głowy by ja katować, a wobec innej kobiety moje zachowania mogłybybyć całkiem odmienne. Ba, nawet moja ma rożnego dnia różne potrzeby i poziom bólu, i to co wczoraj jej dało orgazm dzis może ja wkurzyc. Jako Pan bierze sie za uległa odpowiedziąlnosc, i to wcale nie jest takie łatwe -nie da sie tego opisac w podręczniku, czy ból w bdsm jest ok czy nie, albo co komu kiedy odpowiada.

Same znacie to uczucie podczas sesji ze jak jesteście mocno wkręcone, to jesteście gotowe zrobic coś na co normalnie nikt by was nie namowil?
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:56   #4005
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Same znacie to uczucie podczas sesji ze jak jesteście mocno wkręcone, to jesteście gotowe zrobic coś na co normalnie nikt by was nie namowil?

Ja wiem po sobie, ze nawet jeśli chodzi o rozmowę, są pewne pomysły, na które "na sucho" reaguję obojętnie albo wręcz negatywnie, a w odpowiednim stanie... cóż, czemu nie, skoro Pan sobie tego życzy...
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:44   #4006
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
O to, to. Mi ból raczej nie przeszkadza, ale i nie podnieca (może z wyjątkiem klamerek i pejcza, ale o dziwo najbardziej lubię lanie po plecach). Bardziej kręci mnie świadomość własnego poniżenia i perwersji sytuacji, jakieś przekraczanie wewnętrznych granic i chwilowe uprzedmiotowienie. No i lubię zabawki
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:51   #4007
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Napisane przez Pan Pan Pokaż wiadomość
Ludzie, a szczególnie kobiety lubią być uległe, jednak nie wiedzą dlaczego. Moim zdaniem jeden z czynników, to podświadoma chęć poczucia bezpieczeństwa. (Wiem, że może to brzmieć paradoksalnie.)
Coś w tym jest. To brzmi strasznie patetycznie, ale odkrycie swojej uległej strony bardzo podniosło moją pewność siebie, poczucie bezpieczeństwa i satysfakcję z seksu. Po porządnej sesji czuję się najpiękniejszą i najlepszą kobietą na świecie.

A przede mną jeszcze długa droga, bo mój Pan to jest Panem może w jednej dziesiątej i nie wykorzystał jeszcze całego potencjału. Może być tylko lepiej
Stary 2013-08-29, 17:04   #4008
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Pan Pan
Cytat:
Coś w tym jest.
Owszem, cos w tym jest. Ale nie chodzi tylko o bezpieczenstwo, ale rowniez o szacunek, zrozumienie i cos jeszcze, czego nazwac w tej chwili nie umiem.

Tutaj mozna by zrobic odniesienie do postow z tematu,ktory zostal tutaj przeniesiony (koniec BDSM w zwiazku).
Szien_, jesli to czytasz , to pomysl jak wyglada Twoj zwiazek z tym osobnikiem (mezczyzna nie mozna go nazwac); przeciez to przeciwienstwo wszystkiego, czym powinien byc taki zwiazek!

Cytat:
A przede mną (dopisek Kurlik: NAMI) jeszcze długa droga, bo mój Pan to jest Panem może w jednej dziesiątej i nie wykorzystał jeszcze całego potencjału. Może być tylko lepiej
Nie wiem czy moj M. kiedykolwiek przyblizy sie do bycia Panem. A starajac sie go "naprowadzic na odpowiednia droge" czuje sie bardziej jak Domina, niz ulegla.
Z tym, ze ja nie chce roli dominujacej, nie teraz, nie w zwiazku, a jednak jest to rola, jaka mi przypisywano od kiedy pamietam, od zawsze, wszedzie.
Chcialabym sie poczuc kobieta, a nie jakas hybryda kobiety i mezczyzny w jednym. Wszystko to bardzo mnie rozgorycza (mozna tak napisac?), bo czuje sie niespelniona, niepelna, wybrakowana. Stad potrzeba bycia ulegla.
Stary 2013-08-29, 18:13   #4009
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
że się wtrącę tutaj, ja też gryzę, drapię, czasem niechcący zrobię malinke albo wbiję paznokcie, a to strasznie później wygląda u Tż na rękach, plecach, na szyi...
Oj tak. Mój facet ma całe ręce i klatę, a czasami też szyję w śladach po mnie. Różnych, różnistych.

Cytat:
Ja też kiedyś nie wyobrażałam sobie, żeby mogła lubić ból albo że on mnie będzie podniecał... A uderzenia w twarz sobie nie wyobrażałam, dopóki tego nie zaznałam, dopóki o to sama nie zaczęłam prosić...
Mnie obecny Pan jeszcze ani razu nie związał bo nie mamy do tego odpowiedniego łóżka/ustawienia łóżka, ale może niedługo Chociaż i tak jest bardzo silny i uwielbiam jego silne dłonie.
dokładnie. Miałam to samo. Pamiętam jak pierwszy raz niespodziewanie lekko mnie poddusił... byłam w ogromnym szoku i stwierdziłam, że to było dziwne, ale że jestem tolerancyjna i może on ma taki fetysz Jak kolejnym razem jednocześnie mocno mnie chwycił i poddusił mocniej, to już poczułam, że to to Chciałam jeszcze i jeszcze moocno. Później z lekką niechęcią słuchałam, że bił w twarz swoją ex. A 2 tyg. później sama o to prosiłam i stopniowo nakręcałam się coraz bardziej,to ja zaczęłam wymyślać nowe rzeczy itd. (z ex zatrzymał się na uderzaniu twarzy/cycków/lekkich klapsów w tyłek)

Sekretny wachlarz: większość z nas zaczynała w ten sposób <spójrz na moją wypowiedź wyżej> Ja teraz wiem, że najbardziej rozwinęła się we mnie ta strona masochistyczna (lubię ból, bardzo), ale jednocześnie baardzo lubię dominację (choć jestem niegrzeczną suką). Bondage też lubię, ale traktuję to raczej jako uzupełnienie reszty. Także myślę, że nie masz co się szufladkować "lubię bdsm/nie lubię bdsm", bo każdy znajdzie tu coś dla siebie

Koteczko: a jak tu się przeniesiesz to planujesz zerwać kontakt z Panem czy nie? I czy znalazłaś już lokum? (i gdzie?) U mnie było teraz wolne^^ ale dla pary :<

Intrygujący:
ojj spotkanie by się przydało, chciałabym poznaż wizażowe bdsmowe mordki

Kaguya: mi się podoba fantazja bycia zabawką jakichś 2 osób (K +M). JAk jestem zabawką mojego Pana, to też jest przyjemnie, ale jednak w 80% nasz ostrzejszy seks sprawia mi największą przyjemność kiedy do gry wchodzi pas/bat/coś podobnego.

Nuova: pewnie, że się liczy Każdy powinien czerpać z BDSM tyle, ile potrzebuje i ile chce.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2013-09-11 o 16:08
Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:20   #4010
201612280917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Koteczko: a jak tu się przeniesiesz to planujesz zerwać kontakt z Panem czy nie? I czy znalazłaś już lokum? (i gdzie?) U mnie było teraz wolne^^ ale dla pary :<
Bedę na miejscu już od 20 września okolice Starego Miasta. Planujemy dalej utrzymywać kontakty, zobaczymy jak to wszystko się ułoży.
201612280917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-01, 19:37   #4011
azbra
Raczkowanie

witam po przerwie ... bylismy w gorach ... odetchnelam ... czas wrocic do rzeczywistosci :/
pozdrawiam ...
Stary 2013-09-02, 09:03   #4012
Intrygujacy26
Raczkowanie

Azbra- w których górach? Ja zapraszam w beskidy
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 14:44   #4013
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Azbra- w których górach? Ja zapraszam w beskidy
niedaleko Jelesni bylismy ... jezdzimy tam od 4 lat
ps. czy cos o tym spotkaniu w Katowicach wiesz wiecej ??
Stary 2013-09-02, 15:09   #4014
201612280917
Konto usunięte

Piątek to był jeden z najlepszych dni w moim życiu niestety nie mogę powiedzieć więcej, ale Azbro, ty mogłabyś rozwinąć
Stary 2013-09-02, 15:17   #4015
patiasym
Zakorzenienie

Nadrabiam, witam wszystkie suki po wakacjach..
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42448766]Ja weekend bardzo miły, lekko waniliowy, mój nowy Pan naciska lekko na anal, ale on ma takiego wielkiego @ że chyba umrę[/QUOTE]
Jak naciska za lekko to przez zwieracz nie przejdzie
Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Ja właśnie teź miałam 9cio tygodniową przerwę i przez kilka dni tyłek tak mnie bolał, że w nocy, kiedy chcialam się przewrócić na drugi bok, budziłam się z bólu
Teraz jest już fioletowo- żółty i nie boli
Uwielbiam jak siniaki zmieniają z czasem kolor, kameleony bdsm
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42454610]Pan stał nade mną z tym cholernym zszywaczem i oprócz lania zafundował mi mnóstwo strachu i zszywki... Jedna podobno weszła prawie do końca. I jak po wszystkim pozwolił mi się odpowiednio przeprosić to czułam się wdzięczna jak nigdy wcześniej.... Ale lekcję zapamiętałam i to bardzo dobrze.[/QUOTE]
Szalejesz z tymi zszywkami.. mówiłam Tobie kiedyś, niech Pan kilka paczek przygotuje i zrobi Tobie próbę wytrzymałościową
Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
Niedługo moje urodziny, więc w ramach urodzin te skromne, ale jakże od serca płynące życzenia przyjmę.
Przyjmij te same życzenia ode mnie i się powoli rozkręcaj jesteś ostrożna, ale sądzę że w pewnym momencie wpadniesz na dobre
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:19   #4016
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

patiasym, gdzie bylas jak cie nie bylo?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-02, 16:27   #4017
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Piątek to był jeden z najlepszych dni w moim życiu niestety nie mogę powiedzieć więcej, ale Azbro, ty mogłabyś rozwinąć
co rozwinac ??

ja sie przygotowuje do kolejnego piateczku ... juz niedlugo juz za momencik ... hi hi hi
a mam kolejny prezencik dla Pana męza ... hi hi
Stary 2013-09-02, 16:37   #4018
patiasym
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42591249]patiasym, gdzie bylas jak cie nie bylo?[/QUOTE]
na wakacjach trochę się szlajałam, dupy dawałam, tego i owego popróbowałam
Stary 2013-09-02, 17:04   #4019
201612280917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
co rozwinac ??

ja sie przygotowuje do kolejnego piateczku ... juz niedlugo juz za momencik ... hi hi hi
a mam kolejny prezencik dla Pana męza ... hi hi
Jak było w górach
Stary 2013-09-02, 17:06   #4020
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Piątek to był jeden z najlepszych dni w moim życiu niestety nie mogę powiedzieć więcej
a na pw mogłabyś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości