|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#3902 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak się naywał, ale był film o niedźwiadku, który matkę tracił. Jak byłam mała nie potrafiłam przebrnąć przez początek |
|||
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie bardziej rozełzawia śmierć człowieka, ale takiego, do którego się w czasie filmu / serialu przywiązałam. Płakałam jak umarł Mike (choć to bardziej z tytułu tego jak to się stało i ja to dotknęło Susan i MJ'a) i pani McCluskey w Gotowych na wszystko, na przykład.
|
#3904 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem i nie rozumiem czemu |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kogoś wzruszają zwierzęta to polecę film co prawda niby dokumentalny, ale ja tak nie uważam. Ostatnie lwy.
Ale naprawdę, mnie osobiście zmiażdżył i cały czas powtarzałam na głos "co za po**** film", wyłam tak głośno, że musiałam wciskać twarz w poduszkę ![]() No i cóż wszystko tam zdarzyło się naprawdę. I to jest jeszcze okropniejsze Nie ma tam jakiejś masakry spokojnie. Jest piękny, dziki. A natura jest przecież brutalna
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz jaką ja mam radochę, jak jakieś dziecko na ulicy się do mnie uśmiechnie lub odmacha, a nie spuści szybko głowy lub nie ucieknie? Kiedyś w sklepie dziecko powiedziało do mnie "hej" i pomachało, samo z siebie, chyba było chore psychicznie.
|
#3907 |
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Też słyszałam to o sobie wiele razy!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do filmów, na których wyłam, to między innymi ten z mojego podpisu - wiem, że jest tego 10 części i wszystkie są o zwierzętach, ja ledwo byłam w stanie przebrnąć przez tę jedną... |
||
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie masz straszną minę i chodzisz z zakrwawionym tasakiem w dłoni? To może dlatego.
Są ludzie po prostu straszni, których się ludzie obawiają i cholera wie czemu.
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, ale to jest totalnie bez sensu
ja, straszna? no wai
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-08-28 o 00:48 |
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tylko udajesz
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
Z tym robieniem z siebie idiotki- tez myslalam, ze w towarzystwie mozna byc madra i to takie fajne, ze sie ma hobby i sie cos wie. Duzo czasu mi to zajelo, ale w koncu zrozumialam, ze facetow naprawde nie obchodzi co ja mam do powiedzenia, ze cos wiem o polityce, o mechanice, komputerach. Oni rozmawiaja bo chca porozmawiac ze soba, a mnie mogloby tam nie byc rownie dobrze. Czasem z grzecznosci mi tego nie pokaza, ale wiekszosc czasu po prostu ignoruja wszelkie wypowiedzi dziewczyn. Im szybciej sie to zrozumie tym szybciej mozna sobie darowac, ale wtedy pozostaje oh jej zaniescie mnie do kibla.
Dlatego jak mam ochote na ynteligentna rozmowe wybieram towarzystwo czysto damskie, moge sobie pogadac o samochodach, pilce noznej, polityce, wypic browara i beknac, nikt mnie nie ignoruje, nie przekrzykuje, do tego nawet patrza mi sie w oczy
|
|
|
|
#3914 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dziewczynami to właśnie gadam o rzeczach, które mnie tak naprawde nie interesują. Często starałam się podsłuchać bo może na złe momenty trafiam ale nie.Może w moim mieście nie ma inteligentnych kobiet. ?! |
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
w moim towarzystwie tak się traktuje tylko kobiety, które właśnie robią z siebie słodkie idiotki. Ja wręcz mam "posłuch" lepszy niż niejeden mężczyzna z naszej grupy, bo jestem asertywna i nie mam problemu, żeby komuś dosrać jak mi się wcina w zdanie albo usiłuje je bagatelizować.I do momentu studiów też, chociaż zawsze miałam jakąś przyjaciółkę, trzymałam się raczej w męskim gronie. Ale w trakcie studiów poznałam tak wdechę dziewczyny, że teraz łaknę jak powietrza naszych babskich spotkań jedną grupę poznałam na studiach a drugą tu, na wizażu. Przyjaźnimy się już kilka lat i nie zamieniłabym ich na żadną grupę facetów, nawet takich przystojnych i wpatrzonych we mnie jak w obrazek
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2013-08-28 o 01:04 |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemądrzałych facetów kobiety nie lubią, przemądrzałych kobiet nie lubią faceci, a ludzie nie lubią mieć przemądrzałych znajomych. Jak już się kogoś bliżej zna to można sobie pomądrzyć Ja z takiego założenia wychodzę.A mnie najbardziej zadziwia, że choć moje zainteresowania kręcą się wokół niemęskich rzeczy, to wolę towarzystwo męskie, a to też z tego powodu, że wszystkie znajome mi kobiety mają na tematy związane z moimi zainteresowaniami takie samo pojęcie jak Ci mężczyźni
|
|
#3920 |
|
Konto usunięte
|
No, na żywo niektórzy też tak reagują. Ale w środku jestem wrażliwa i mięciutka jak tkanka miękka zęba. |
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3922 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wiadomo, zalezy na kogo sie wpadnie. Wiekszosc moich kolezanek jednak nie umie policzyc sredniej arytmetycznej, takze tu nie ma zasady. I czesto po facetach nawet widac zainteresowanie, ale po chwili okazuje sie, ze w ogole nie pamietaja o czym sie do nich mowilo. A jeszcze czesciej nie staraja sie nawet zrozumiec, co sie do nich mowi, skupiaja sie tylko na tym, co sami mowia. Jakos tak jak chce porozmawiac o czyms innym nic d Maryni to wole damskie towarzystwo (wyselekcjonowane), jest to wygodniejsze. Ja: ale ja nie jem szynki On: znalazlem tu z szynka, zjemy Ja: ja nie jem szynki! On: no tak, znalazlem z szynka Ja: czlowieku, jestem wege, nie jem miesa On: to co, idziemy do kasy (bierze dwie pizze z szynka) |
||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Kretka nie chodziło mi o takie wymądrzanie, źle słowo użyłam powinno być w cudzysłowie. Po prostu ja zauważyłam, że w towarzystwie (nie znajomi tylko tacy np poznani gdzieś tam i sobie gadamy
) jak nie wypowiadam się dużo na różne tematy tylko w sumie tylko słucham, podpytuję albo się śmieję to faceci jakoś tak... reagują lepiej bo myslą "ah kobietka taka głupia, słodka" i może wtedy im się jakiś instynkt ojcowski włącza czy co ![]() tylko tylko tylko idę spać a przedtem romans z dexiem bo mój tż 250 km dalej Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-08-28 o 01:07 |
|
|
|
#3925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
Co za odcinek, no...
|
|
#3926 |
|
Konto usunięte
|
Moi znajomi, raczej bliscy ale nie przyjaciele
Moi mescy przyjaciele sa gejami takze tutaj jest inna sprawa zupelnie tematy mamy idealnie dopasowane ![]() chwast jak najbardziej cos w tym jest, ale ja takich unikam, jak sie udaje idiotke to niestety bardzo wchodzi w krew, i potem jak sie chce znowu byc mgr inż to juz nie jest tak latwo i tez nie tak latwo Ci uwierza XD Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-08-28 o 01:12 |
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3929 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Konto usunięte
|
Też wolę męskie towarzystwo
przed wieloma kobietami się nie otworzę, bo wiem, że będą przekładać moje problemy na siebie, tj porównywać . Faceci jakoś tak bardziej na to leją i potrafią się zdystansować, kobiety jeśli jest jakiś problem np w relacji damsko męskiej, często próbują przenieść własne doświadczenia na mój związek, albo działa u nich mechanizm samoobronny i zaczyna się "bo wiesz, rozumiem, u mnie jest zupełnie inaczej" (jakby mnie to interesowało |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Wszystkich znajomych mi na poczatku straszy.

tak długo, jak są faktycznie grzeczniutkie i takie lekko nieśmiałe czy coś. Ale mam alergię na dziewczyny (i one w sumie mnie dziwią, żeby było nieofftopowo), które są drobnej aparycji i robią z siebie w towarzystwie takie słodkie idiotki mimo, że prywatnie są całkiem ogarnięte. Znam taką dziewczynę, która prywatnie jest super, ale w towarzystwie - hihi, hoho, jestem taka pijana, niech mi ktoś pomoże z pójściem do kibla, bleble. Nie wiem na kogo to działa, serio.
nie wiem i nie rozumiem czemu

Co za odcinek, no...