Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 0 0%
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi 2 3,51%
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody 1 1,75%
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe 13 22,81%
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi 5 8,77%
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita 0 0%
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy 1 1,75%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku 25 43,86%
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny 9 15,79%
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 23:03   #3241
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Mój kocyk z minky wygląda mi na grubszy niż ten co się tu przewinął dzisiaj, ale to może być kwestia zdjęcia, pamiętam, ze byłam zaskoczona jak gruby i ciepły jest ten mój.
Muszę chyba dokupić coś mniejszego do fotelika...

A mówiąc pieluchy miałam na myśli pampersy. tetr i flanelek mam dużo, bo 20 tetr+5 flanelek kolorowych+ 4 kolorowe tetry... dużo.
jak młoda wyjdzie w terminie, to przez chwilę była opcja, że będzie mieć ze 4 kg, więc może od razu by styknęły 2, a jak wyciągną mi ją za tydzień to może będą potrzebne 0...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 23:11   #3242
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

kładę się bo wczoraj mało spałam, bo ten ból mnie budził i czekałam na rozwój akcji, dzisiaj już daje sobie spokój...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A ja w celibacie już 17 tygodni!!

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

No dobra, oficjalnie został mi miesiąc do tp
Dobranoc

ale rozumiem, mus to mus

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Mój kocyk z minky wygląda mi na grubszy niż ten co się tu przewinął dzisiaj, ale to może być kwestia zdjęcia, pamiętam, ze byłam zaskoczona jak gruby i ciepły jest ten mój.

A mówiąc pieluchy miałam na myśli pampersy. tetr i flanelek mam dużo, bo 20 tetr+5 flanelek kolorowych+ 4 kolorowe tetry... dużo.
jak młoda wyjdzie w terminie, to przez chwilę była opcja, że będzie mieć ze 4 kg, więc może od razu by styknęły 2, a jak wyciągną mi ją za tydzień to może będą potrzebne 0...

będzie nosić 1 ew. 2 bo urodzi się wtedy kiedy ma się urodzić!
no!
Stary 2013-08-27, 23:30   #3243
ladanseuse14
Zakorzenienie

witam w donoszonej ciąży - w 38 tc

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-08-28 o 07:03
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 00:53   #3244
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
witam w donoszonej ciazy - w 38 tc

Gratulacje
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 05:07   #3245
your Angel
czyli Endżi

Cytat:

Witamy, Ladan

Co do imienia Oskar, to mnie się też nie podobało - do momentu jak zaczęłam regularnie obcować z takim jednym Jak się poznaliśmy, to od razu iskrzyło a ja przyjaciółce gadałam, że jak ja mam niby z nim się umawiać, skoro nie pasi mi jego imię O matko, gópia baba
Ale to chyba było tak trochę w dwie strony, bo on też nie mógł się przyzwyczaić do mojego dziwnego imienia i do dziś ma mnie w telefonie zapisaną tak, jak mnie zapisał w wieczór poznania - po ksywie I oczywiście uparty osioł oświadczył już dawno, że tego nie zmieni

Wczoraj babcia mnie molestowała znów o imię małego. Jak powiedziałam, że najmocniejszym typem jest aktualnie Juliusz-Julek to się rozpromieniła i stwierdziła, że to dobrze, bo poprzednie jej się nie podobały (Antoni i Mikołaj)

Kurde, też mam ochotę na ten kocyk Minky. W czaszki oczywiście Choć w ciacha też mnie totalnie rozkłada na łopaty [COLOR="Silver"]

Kaśka, buziaczki dla Was z rańca - KLIK

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2013-08-28 o 04:54
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 05:43   #3246
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
był temat kocyków minky, teacherka zamawiała taki koralowy więc jak będzie to może napisze jaki on jest
teeeeeż mi się one podobają

kciukiiiiiii
Co do kocyków, ja mam polarowe i z mikrofibry, te drugie super są, takie mieciutkie...

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Hmmmm to chyba spróbuje z oliwa z oliwek bo w zasadzie po co kupować coś droższego. Dzięki baby

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jakoś mnie przeraża wkładanie tam czegoś tłustego, nie wiem, nie lubię tego uczucia

---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ----------

Cytat:

Mnie to czeka za 2 dni

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ----------

Cytat:
[I
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody[/I]

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

10 kg zrzucisz przy porodzie, a drugie 10 jak będziesz karmiła. Zaczniesz jakieś ćwiczenia i pójdzie

.
No tego przy kp jakos nie widzę.Jak jem węglowodany (ziemniaki, ryż chleb itp.) to jakoś mnie napedza do dalszego jedzenia i jem dalej.

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Jakbym miała za mało problemów.Wczoraj pod prysznicem zaczęła mi lecieć ledwo letnia woda zamiast ciepłej.Potem patrzę w jednym pokoju na górze i garderobie nie ma prądu ani w gniazdkach ani światła.Mąż rano posprawdzał wszystkie korki i jest ok niby, nie wiadomo skąd przyczyna . Jeszcze odkryłam jak poszedł do pracy, ze na dole w pokoiku też pradu brak.

Aż sie przestraszyłam, bo jakis niezapłacony rachunek leżał, ale termin płatnosci jest do jutra (poza tym jak cos to by w całym domu odcieli chyba).
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 06:24   #3247
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:

:thumbup:

Stary 2013-08-28, 06:33   #3248
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

LADAN graty
MAHARET może to wina dostawcy

Znowu od 4 nie śpię. ..
Bardzo fajnie że znów będą seriale i w ogóle ale jak widzę te nowe programy... na tvnstyle maja sablewska samozwańcza stylistka Na Polsacie niby spoko ma byc ten program o gotowaniu ale jak widzę ewe wachowicz... 'jajuszka wbijamy na patelenkę z uprzednio nagrzaną na niej oliwuniunią' prawo agaty i lekarze trzymają mnie przy życiu. ..

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 06:39   #3249
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:

Czyli już spokojnie możesz rodzić
A ja mam coś przeczucie, że mała stara się zrobić przewrotkę głową w dół, albo już to zrobiła Dowiem się jutro na USG.

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 06:59   #3250
butterfly20
Zakorzenienie

Helloł, witam po kolejnej ciężkie nocy.

Dziewczyny,które skarżyły się na ból jak na @-wy go miałyście z przerwami, tak jak skurcze?Bo ja czuję taki ból i jak mnie chwyci to jest silny, ale długotrwały. I wcale mi się nie kojarzy z żadnymi skurczami,to pewne No i na dole pi... też mnie boli, tak kłuje...

Cytat:
Napisane przez OlaOlla Pokaż wiadomość
Policzanka wspominała, że podczas porodu krzyczała do położnej żeby ją zabiła, bo nie mogła znieść bólu, także myślę, że to w dużym skrócie opisuje jej poród dla zainteresowanych W załączniku na prośbę siostry wklejam zdjęcie Lilki.

no i podziękowania od siostry ;-)
Ale cudności

W końcu będziemy mieć ostrą relację z porodu

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
ale śliczna <3

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

bardzo ładne, sama mam tak na 3
i zastanawiałabym się nad tym imieniem gdybym miała dziewczynkę

a jkie imiona wymyśliłas teraz?
Ja na trzecie mam Zuzanna

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Cudo
Ja wam powiem, że dopiero dziś jak ogarniałam ciuszki stwierdziłam, że " o ja pierdykam, zaraz będę miała maluszka, takiego maleńkiego" chyba średnio to do mnie ciągle dociera...

Nic mi nie mów. My mamy teraz ratę kredytu pierwszą-większą i będzie to jakieś 2600 ... A dodać czynsz, rachunki, zdrowotne tż, jedzienie, gazy do auta ....
Do mnie też nie dociera...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:00   #3251
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość

A ja jestem dzisiaj umęczona masakrycznie. U kardiologa wizyta ekspres. Wasze kciuki czynią cuda. Szału nie ma z moim serduchem. Pani profesor stwierdziła że"igram z ogniem" mając trzecie dziecko ale cóż nawet najlepsze metody zapobiegania mogą zawieść. Ale jako że silna ze mnie babka to dam sobie radę. Jedyny minus jest taki że w grudniu muszę stawić się celem dokładnego badania i ustalenia daty zabiegu miejmy nadzieję że nie inwazyjnego. Cóż wszystko wyjdzie w praniu.

Potem pojechałam do szpitala położniczego. Tam też poszło sprawnie. Jestem pozamykana i nic nie powinno się szybciej dziać. Ale zmienili mi datę cc. Mam się zgłosić do szpitala 16 09 i następnego dnia będzie cc. Też dobrze. Akurat moja przyjaciołka ma 17 urodziny więc mi pasi.

O mój losie ale się rozpisałam
To kciukam za wszystko

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
My po wizycie w skrocie to corcia pozostaje corcia waga 2038g (Matal jak mozesz wpisac na pierwsza strone )(32t6d), ilosc wod i lozysko w porzadku, lezy glowa w dol z dobrych wiesci tyle ze złych przypaletal mi sie jakis grzybek i dostalam globulki. A na moje cierpnace palce mam magnez brac.
za udaną wizytę a grzybkiem się nie przejmuj-wybierzesz globuły i będzie git

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dziewczyny, trzymajcie kciuki, jutro gin!

i za to zebym nie urodzila zanim kredytu nie dostaniemy, bo chcemy kupic dom
Podwójne kciuki zatem

Cytat:
Napisane przez OlaOlla Pokaż wiadomość
Policzanka wspominała, że podczas porodu krzyczała do położnej żeby ją zabiła, bo nie mogła znieść bólu, także myślę, że to w dużym skrócie opisuje jej poród dla zainteresowanych W załączniku na prośbę siostry wklejam zdjęcie Lilki.

no i podziękowania od siostry ;-)
Normalnie się rozpłynęłam Ale śliczności
Co do wstępnego opisu porodu to

teacherka

Cytat:

Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 07:04   #3252
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,które skarżyły się na ból jak na @-wy go miałyście z przerwami, tak jak skurcze?Bo ja czuję taki ból i jak mnie chwyci to jest silny, ale długotrwały. I wcale mi się nie kojarzy z żadnymi skurczami,to pewne No i na dole pi... też mnie boli, tak kłuje...
no ja tak mam bardzo często...

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:

fakt faktem rozm. 2 z pewnością się przyda, dlatego zakupiłam wczoraj 2 paki na promo
Stary 2013-08-28, 07:07   #3253
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Helloł, witam po kolejnej ciężkie nocy.

Ja to żadnych bóli nie mam. heh może jedynie pleców ale to nie zwiastuje porodu . Mogłabym powtórzyć za Kaśką -moja macica to Garfield Ale w pierwszej ciąży też tak miałam -nic, nic, nic a potem nagle wzięło mnie i następnego dnia urodziłam.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:08   #3254
tassia
Zakorzenienie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

hejho
czuje ze calkiem.stracilam watek
mirszkam teaz na wsi, na dzien przyjezdzam do krk lub jade do pracy i ogarniam prasowania i inne wyprawkowe rzeczy
nie mam tu kompa bo wywiozlam na wiec wiec wszystko z tableta robie

mam nadziejeze u wszystkich wszystko ok i ze idziemy do przodu

wczoraj pytalam o to czy ktos wie gdzie kupic kombinezonik dla dziecia taki jesienny ale nie widzialam odpowiedzi

bylabym wdzieczna

dzis mam pracy troche i prasowanie w planach a na wieczor robienie ogorkow

milego dnia
poczytam teraz co tan u was

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

gratulacje dla policzanki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:09   #3255
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
wczoraj pytalam o to czy ktos wie gdzie kupic kombinezonik dla dziecia taki jesienny ale nie widzialam odpowiedzi

bylabym wdzieczna
allegro, sieciówki, ciucholandy?
Stary 2013-08-28, 07:12   #3256
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Wiesz ja mam wrodzoną wadę serca, stan po dwóch zabiegach operacyjnych i w tej chwili jest w miarę ok ale coś tam zawsze będzie strzykać. Teraz po porodzie będą pastwić się nad zastawkami i aortą . Ale jako że ja z reguły nie stękam i nie marudzę to i teraz twierdzę że wszystko musi być ok . Najważniejsze że dzieciaczki mam zdrowe cała reszta się da

Święta racja

Oj trzymam bardzo mocno

Oj to bidulka jesteś
Cytat:
Mam sugestię, żeby myśleć nad tytułami, bo tu już 3200 postów
A może dac w propozycjach kilka fajniejszych tytułów z poprzednich wątków, które by pasowały?

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Nie mogę spać. ..
Myślicie że taka oliwka dla dzieci hipoalergiczna, bezzapachowa może być ok do masażu krocza przed porodem? Co wam radzili na sr?
Myślałam o tym olejku ze słodkich migdałów który poleca TASSIA ale take ceny tu są takich rzeczy. ..
Ktoś doradzi;-) ?

Dobranoc tym co mogą spać

No nie wiem, jak kupiłam dokładnie taki jak Tassia i drogi nie był

Cytat:

A możesz wstawić zdjęcie kocyka?
Dla mnie te sprzedawane są za duże do fotelika i wózka,dlatego uszyłam mniejszy

Cytat:
witam w donoszonej ciąży - w 38 tc

Cytat:
no ja tak mam bardzo często...

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

fakt faktem rozm. 2 z pewnością się przyda, dlatego zakupiłam wczoraj 2 paki na promo
I ile to trwa?Bo jak leżałam w łóżku to zdarzało się,że bolało krócej, a jak się połozyłam to mnie chwycił mocny ból i tak bez przerwy z 15 minut. potem postanowiłam,że wezmę no-spę (chociaż bałam się bo już wczoraj tyle apapów) i przeszło.

Stary 2013-08-28, 07:12   #3257
matallewar
Zakorzenienie

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:13   #3258
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Teraz to wszędzie mozna kupić.

Stary 2013-08-28, 07:14   #3259
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ja to żadnych bóli nie mam. heh może jedynie pleców ale to nie zwiastuje porodu . Mogłabym powtórzyć za Kaśką -moja macica to Garfield Ale w pierwszej ciąży też tak miałam -nic, nic, nic a potem nagle wzięło mnie i następnego dnia urodziłam.
Ja czuje skurcze przepowiadajace, ale bez bolu. Czasem cos zaboli bardziej, ale to raczej dziec uciska. Ogolnie, ostatni miesiac to ta moja ciaza jakas pancerna sie zrobila
Nie spie od 5 :-/
Ciekawe, jak inwersja po zdjeciu pessara?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 07:14   #3260
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X

Cytat:
ale bardziej chodzilo mi o konkret
czy gdzies ktos widzial jakies promocje czy cos?

motyl mnie tez od wczoraj kluje pipi i nie wiem.co to
myslalam ze to mlody tak napiera ale chyba nie
i bole jak na okres tez mam ale nie bardzo silne

[/RIGHT]
Stary 2013-08-28, 07:15   #3261
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X

Cytat:
Teraz to wszędzie mozna kupić.
Ja sie wstrzymuje z zakupem az bedzie potrzebny, bo nie wiem, jaki rozmiar nabyc.

Stary 2013-08-28, 07:17   #3262
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
I ile to trwa?Bo jak leżałam w łóżku to zdarzało się,że bolało krócej, a jak się połozyłam to mnie chwycił mocny ból i tak bez przerwy z 15 minut. potem postanowiłam,że wezmę no-spę (chociaż bałam się bo już wczoraj tyle apapów) i przeszło.
bardzo różnie, czasem krótko a czasem właśnie z 15 min lub dłużej
Stary 2013-08-28, 07:17   #3263
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja sie wstrzymuje z zakupem az bedzie potrzebny, bo nie wiem, jaki rozmiar nabyc.

no jak dla mnie to bedzie od razu potrzebny bo chyba nie wyjde z dzieckiem ze szpitala w samych spiochach patrzac ze temperatury coraz nizsze
i w sumie kazdy wyjazd z domu w foteliku
czyli na pocatku lekarz itp.
chyba ze sie myle

[/RIGHT]
Stary 2013-08-28, 07:19   #3264
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mam

Cytat:
ale bardziej chodzilo mi o konkret
czy gdzies ktos widzial jakies promocje czy cos?

motyl mnie tez od wczoraj kluje pipi i nie wiem.co to
myslalam ze to mlody tak napiera ale chyba nie
i bole jak na okres tez mam ale nie bardzo silne

a to nie wiem
Stary 2013-08-28, 07:20   #3265
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można c

Cytat:
no jak dla mnie to bedzie od razu potrzebny bo chyba nie wyjde z dzieckiem ze szpitala w samych spiochach patrzac ze temperatury coraz nizsze
i w sumie kazdy wyjazd z domu w foteliku
czyli na pocatku lekarz itp.
chyba ze sie myle

Ale to wtedy najlepiej taki misiowy kombinezonik, bo taki cieplejszy to nie ma sensu.
Może na All najlepiej poszukać, myślę,że rozm. 62.

Ja na chłodniejszy dzień mam misiowy kombinezonik, a na cieplejszy spodenki i bluzę-tylko się zastanawiam,czy pod to dawać pajaca,czy body

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
bardzo różnie, czasem krótko a czasem właśnie z 15 min lub dłużej

A pytałaś o to lekarza co to może być?
Ja dzisiaj idę do gin, ale do popołudnia to ja się zamartwię

Stary 2013-08-28, 07:23   #3266
vea7
Zakorzenienie

Bosz, koniec świata, wstałam przed ósmą
Dobra, zaparzam kawkę i lecę nadrabiać

A w ogóle witam serdecznie w ten pochmurny i lekko deszczowy dzień

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:24   #3267
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

A u mnie sloneczko, wiec ide wstawic pranie, to szybko wyschnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 07:26   #3268
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

U mnie pochmurno,ale o wiele lepiej niż wczoraj

Stary 2013-08-28, 07:30   #3269
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży mo

Cytat:
Ale to wtedy najlepiej taki misiowy kombinezonik, bo taki cieplejszy to nie ma sensu.
Może na All najlepiej poszukać, myślę,że rozm. 62.

Ja na chłodniejszy dzień mam misiowy kombinezonik, a na cieplejszy spodenki i bluzę-tylko się zastanawiam,czy pod to dawać pajaca,czy body

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

A pytałaś o to lekarza co to może być?
Ja dzisiaj idę do gin, ale do popołudnia to ja się zamartwię
no wlasnie chcialabym taki polarkowy w rozmuarze 62kupic a potem bede kupowac jak zobacze jak szybko rosnie i jak szybko zima przyjdzie
w sumie mam taki ekstra zestaw spodnie plus bluza na zewnatrz jakby polar albo taki welurek ale to strasznie grube jest
chialabym.cos cienszego na poczatek jesieni, na koniecbym miala to
rozmiar ma 1-3miesiace (nie znosze takiej rozmiarowki bo zakladajac ze dzieci rodza sie jedna 45cm a inne 62 to jest to lipa totalna)
a potem.juz zimowy ciepluchny szczegolnie ze gory na tydzien jedziemy na swieta wiec nie zamierzam w pensjonacie siedziec

[/RIGHT]
Stary 2013-08-28, 07:33   #3270
agravka
Wtajemniczenie

Witam się i ja!i od razu proszę o kciuki, bo moja Ada dziś ma adaptację w przedszkolu, modlę się, żeby jej się spodobało i żeby nie było żadnych wrednych dzieciaków, a może bardziej wrednych rodziców...

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

U mnie pranie już wstawione, muszę dziś podjechać do tego super pharmu, ciekawe czy zastanę jeszcze pampki, mam jedną paczkę 1- Premium Care i zastanawiam się ile jeszcze mi potrzeba 1,ile Wy macie?

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości