|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę: | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? |
0 | 0% |
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi |
2 | 3,51% |
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody |
1 | 1,75% |
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe |
13 | 22,81% |
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi |
5 | 8,77% |
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita |
0 | 0% |
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy |
1 | 1,75% |
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku |
25 | 43,86% |
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny |
9 | 15,79% |
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Mój kocyk z minky wygląda mi na grubszy niż ten co się tu przewinął dzisiaj, ale to może być kwestia zdjęcia, pamiętam, ze byłam zaskoczona jak gruby i ciepły jest ten mój.
Muszę chyba dokupić coś mniejszego do fotelika... A mówiąc pieluchy miałam na myśli pampersy. ![]() jak młoda wyjdzie w terminie, to przez chwilę była opcja, że będzie mieć ze 4 kg, więc może od razu by styknęły 2, a jak wyciągną mi ją za tydzień to może będą potrzebne 0...
#3242 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
kładę się bo wczoraj mało spałam, bo ten ból mnie budził i czekałam na rozwój akcji, dzisiaj już daje sobie spokój...
![]() Cytat:
![]() ![]() ale rozumiem, mus to mus ![]() Cytat:
![]() będzie nosić 1 ew. 2 bo urodzi się wtedy kiedy ma się urodzić! no! ![]()
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
witam w donoszonej ciąży - w 38 tc ![]()
30. 08. 2013 - Julia ![]() Edytowane przez ladanseuse14 Czas edycji: 2013-08-28 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
czyli Endżi
|
Witamy, Ladan
![]() Co do imienia Oskar, to mnie się też nie podobało - do momentu jak zaczęłam regularnie obcować z takim jednym ![]() ![]() ![]() Ale to chyba było tak trochę w dwie strony, bo on też nie mógł się przyzwyczaić do mojego dziwnego imienia i do dziś ma mnie w telefonie zapisaną tak, jak mnie zapisał w wieczór poznania - po ksywie ![]() ![]() Wczoraj babcia mnie molestowała znów o imię małego. Jak powiedziałam, że najmocniejszym typem jest aktualnie Juliusz-Julek to się rozpromieniła i stwierdziła, że to dobrze, bo poprzednie jej się nie podobały (Antoni i Mikołaj) ![]() Kurde, też mam ochotę na ten kocyk Minky. W czaszki oczywiście ![]() ![]() Kaśka, buziaczki dla Was z rańca ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2013-08-28 o 04:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- ![]() Mnie to czeka za 2 dni ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Jakbym miała za mało problemów.Wczoraj pod prysznicem zaczęła mi lecieć ledwo letnia woda zamiast ciepłej.Potem patrzę w jednym pokoju na górze i garderobie nie ma prądu ani w gniazdkach ani światła.Mąż rano posprawdzał wszystkie korki i jest ok niby, nie wiadomo skąd przyczyna ![]() Aż sie przestraszyłam, bo jakis niezapłacony rachunek leżał, ale termin płatnosci jest do jutra (poza tym jak cos to by w całym domu odcieli chyba). |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
:thumbup:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3248 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
LADAN graty
![]() MAHARET może to wina dostawcy ![]() Znowu od 4 nie śpię. .. Bardzo fajnie że znów będą seriale i w ogóle ale jak widzę te nowe programy... na tvnstyle maja sablewska samozwańcza stylistka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() A ja mam coś przeczucie, że mała stara się zrobić przewrotkę głową w dół, albo już to zrobiła ![]()
![]() |
#3250 | |||
Zakorzenienie
|
Helloł, witam po kolejnej ciężkie nocy.
Dziewczyny,które skarżyły się na ból jak na @-wy go miałyście z przerwami, tak jak skurcze?Bo ja czuję taki ból i jak mnie chwyci to jest silny, ale długotrwały. I wcale mi się nie kojarzy z żadnymi skurczami,to pewne ![]() Cytat:
![]() W końcu będziemy mieć ostrą relację z porodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3251 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wstępnego opisu porodu to ![]() teacherka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
hejho
czuje ze calkiem.stracilam watek mirszkam teaz na wsi, na dzien przyjezdzam do krk lub jade do pracy i ogarniam prasowania i inne wyprawkowe rzeczy nie mam tu kompa bo wywiozlam na wiec wiec wszystko z tableta robie mam nadziejeze u wszystkich wszystko ok i ze idziemy do przodu wczoraj pytalam o to czy ktos wie gdzie kupic kombinezonik dla dziecia taki jesienny ale nie widzialam odpowiedzi bylabym wdzieczna ![]() dzis mam pracy troche i prasowanie w planach a na wieczor robienie ogorkow milego dnia poczytam teraz co tan u was Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- gratulacje dla policzanki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3255 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
allegro, sieciówki, ciucholandy?
#3256 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to bidulka jesteś ![]() A może dac w propozycjach kilka fajniejszych tytułów z poprzednich wątków, które by pasowały? Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie te sprzedawane są za duże do fotelika i wózka,dlatego uszyłam mniejszy ![]() ![]() ![]() I ile to trwa?Bo jak leżałam w łóżku to zdarzało się,że bolało krócej, a jak się połozyłam to mnie chwycił mocny ból i tak bez przerwy z 15 minut. potem postanowiłam,że wezmę no-spę (chociaż bałam się bo już wczoraj tyle apapów) i przeszło.
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3258 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
#3259 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
![]() Nie spie od 5 :-/ Ciekawe, jak inwersja po zdjeciu pessara? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X
ale bardziej chodzilo mi o konkret
czy gdzies ktos widzial jakies promocje czy cos? motyl mnie tez od wczoraj kluje pipi i nie wiem.co to myslalam ze to mlody tak napiera ale chyba nie i bole jak na okres tez mam ale nie bardzo silne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3261 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X
Ja sie wstrzymuje z zakupem az bedzie potrzebny, bo nie wiem, jaki rozmiar nabyc.
#3262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić
Cytat:
i w sumie kazdy wyjazd z domu w foteliku czyli na pocatku lekarz itp. chyba ze sie myle Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mam
Cytat:
![]()
![]() |
#3265 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można c
Cytat:
Ale to wtedy najlepiej taki misiowy kombinezonik, bo taki cieplejszy to nie ma sensu. Może na All najlepiej poszukać, myślę,że rozm. 62. Ja na chłodniejszy dzień mam misiowy kombinezonik, a na cieplejszy spodenki i bluzę-tylko się zastanawiam,czy pod to dawać pajaca,czy body ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
A pytałaś o to lekarza co to może być? Ja dzisiaj idę do gin, ale do popołudnia to ja się zamartwię ![]()
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
Bosz, koniec świata, wstałam przed ósmą
![]() Dobra, zaparzam kawkę i lecę nadrabiać ![]() A w ogóle witam serdecznie w ten pochmurny i lekko deszczowy dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pochmurno,ale o wiele lepiej niż wczoraj ![]()
![]() |
#3269 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży mo
Cytat:
w sumie mam taki ekstra zestaw spodnie plus bluza na zewnatrz jakby polar albo taki welurek ale to strasznie grube jest chialabym.cos cienszego na poczatek jesieni, na koniecbym miala to rozmiar ma 1-3miesiace (nie znosze takiej rozmiarowki bo zakladajac ze dzieci rodza sie jedna 45cm a inne 62 to jest to lipa totalna) a potem.juz zimowy ciepluchny szczegolnie ze gory na tydzien jedziemy na swieta wiec nie zamierzam w pensjonacie siedziec Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3270 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja!i od razu proszę o kciuki, bo moja Ada dziś ma adaptację w przedszkolu, modlę się, żeby jej się spodobało i żeby nie było żadnych wrednych dzieciaków, a może bardziej wrednych rodziców...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- U mnie pranie już wstawione, muszę dziś podjechać do tego super pharmu, ciekawe czy zastanę jeszcze pampki, mam jedną paczkę 1- Premium Care i zastanawiam się ile jeszcze mi potrzeba 1,ile Wy macie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.