|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() jedne bezowe na koturnie zamawiam na bank mimo,że mam juz jedne bezowe koturny z tamtego roku: https://www.google.pl/search?q=bezow...ny%3B800%3B667 Ale bola mnie w nich stopy jak gdzies w dluzsza trase sie wybieram ![]() No i mam lity jeszcze czarne zamszowe z drewnianym słupkiem, ale jeszcze dokupić kurtke musze na jesien,bo mam tylko camelowa skórke. I zostałam bez butów na zime,bo sztylbety poszly na reklamacje...matko ile to kasy pojdzie ![]() Cytat:
Ja kocham legginsy, teraz jak mam jeansy zwykle ubrac to mnie wszedzie wszystko cisnie,drapie i przeszkadza ![]() Ja kupuje tylko czarne, bo kiedys sprobowałam bezowe to wygladałam przeokropnie w takich cielistych legginsach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie takie leggi beżowe pogrubiają, więc chyba jednak je sobie daruję ![]() a swetrzysko takie nabyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kitka jak ja sobie pomysle co ja musze kupic to mi słabo ![]() W pracy mam jeszcze kilka rzeczy odlozonych ![]() żakiet,sweter,bluzke x3, spodnie...o mamusiu ![]() A na prawde potrzebuje kupic kilka swetrów,bo mam jeszcze takie sprzed 3 a nawet 5 lat, wiec juz lekka przeginka,bo i tak ich nie nosze ale "moze sie jeszcze przydadza" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Tż kupil ost bluze z kapturem i spodnie czarne i stwierdzial,że ma juz wszystko co potrzebuje na jesien ![]() Szczękę 5min zbierałam z podłogi... Ja ledwo wziełam rozped na sezon jesien/zima, a on ma juz wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on nigdy niczego nie potrzebuje, ale powiedziała,że wtym roku bezdyskusyjnie musi kupic kurtke na zime,bo na tamta to juz patrzec nie moge. Ja bym chciała zeby chociaz kilka kolorowych rzeczy mial w szafie. Piszac kolorowychj nie mam na mysli rózu czy takich tam,ale zawykle nawet bezowe rzeczy ale nie, on musi miec wszystko czarne,szare i po prostu ponure ![]() Mowi,że on nie hipster i pazia z siebie nie bedzie robil ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurna dziewczyny to mój przy Waszych to fashionista ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis juz jem jak "kon"- zjadlam 2 tartoletki z owocami, kanapke, troche arbuza, powoli ide do przodu... damesa juz pojechala do wloch, ale oczywiscie foch taki ze sie nic nie odezwala i super ![]() najgorsze ze z tz cos sie dzieje i ciagle sie klocimy... ![]() wspolczuje migreny.... ![]() ![]() jakbym wodki nie poscisnela az do lekkiego zamroczenia i kolowrotka w glowie to mialabym zmarnowna impreze... tesciowa, wszystkie inne klopoty z organizacja i niekompetencja kelnerki mnie dobily- na kelnerce sie wyzylam i w polowie imprezy przyszla inna- ta co miala byc i we 2 daly juz rade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
współczuję nadmiaru wrażeń, a tymi kłotniami z tż się nie przejmuj- opadają emocje i dlatego tak się dzieje.. ochłoniecie i będzie dobrze ![]() a powiedz mi, czemu mi te włosy tak dziwnie wyszły? nie rozumiem, czemu, beznadziejny garnier z oxy 9% wyszedł jaśniej jak profesjonalna londa z 12% ![]() Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2013-08-27 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeciez teraz powinniscie byc jak dwa ptaszki na nowo zakochane ![]() o tesciowa chodzi? Do tabletek juz na pewno nie wracam tylko teraz pozostaje jaks inna metode wynalesc, bo ja strasznie gum nie lubie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powinno wyjsc bialo jak dlugosci... byc moze to za slaba farba na twoje odrosty. zostaw tak do ns farbowania... i jesli chcesz londe to bralabym 2 z 12 poziomu farby chlodne. Cytat:
mysle ze to nerwy jakies i stres bo jednak ma problemy ze swoja rodzinka ![]() a bym probowala plastry- zawsze mnei kusily ![]()
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem,że nerwy i stres ale bez przesady, jestes jego żoną i ma o Ciebie dbac. Może matka cos mu nagadała i nawet o tym nie wiesz? Boje sie plastrów ![]() Ja jestem taka panikara,że sie kawałek odklei,a ja juz bede w 5-tym miesiacu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bunny kurcze, ciekawe czemu tak TŻ reaguje...bo jednak nie powinien w takim momencie odbijac tego na tobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi po głowie zastrzyk z Depo-provery jeszcze ![]() raz na 3 miesiace w sumie spoko i nie drogo wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do plastrów, to stosowałam, ale nerwowo nie wytrzymałam, bo gdzie nie nakleiłam, tam zawsze się mniej lub bardziej odklejało, a o kąpieli w wannie to nie ma mowy, bo cały plaster odchodził.. ale na pewno naklejanie raz w tygodniu jest wygodne. tyle, że nie wiem, jakie inne firmy produkują plastry, ja brałam Evrę, a ona ma identyczny skład, jak wycofany niedawno Cilest... hmm, ale ja nie chciałam biało ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedys brałam Cilest i mi bardzo słuzyl ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki uciekam sie kapac i do lozka, bo jutro mam duzo pracy z tego co sie dowiedzialam
![]() Dobranoc moje laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Zakorzenienie
|
O kurczę, Bunny, ale miałaś ślubne przeboje, współczuję tego cholernego stresu i problemów z ciałem
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwykle superblondy miesza łączy się w proporcjach 1:2, a zwykłe z mniejszą porcją utleniacza. Nie wiem jak zmieszałaś, ale to może być jakiś trop na przyszłość ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do tego mieszania, to Bunny pozwoliła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Evrę bym się nie zdecydowała, łagodniejsza dla wątroby, ale za to daje ostro popalić żyłom, bardziej niż tabletki. xXxKYLIExXx Ty Mirenę miałaś, tak?Na nią też bym się nie zdecydowała, ale na minispiralę tak. Szkoda, że nie są popularne w Polsce i jest mało opinii ![]() Moja siostra miała to samo co Ty ostatnio- spadek hormonów w czasie przerwy, skoki ciśnienia i migrena gigant. Koszmar. Współczuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja używałam przez rok i naklejałam na bocznej części ramienia i nigdy mi się nieodkleił sam a nawet musiałam zrywać go i to fest przy wymianie na następny ![]() ![]() ![]() ![]() co do zastrzyków to może to i tanie i raz na 3 miesiące ,ale jak zareagujesz to nie wiesz , a niedaj Boże ból głowy to trzeba się liczyć ,że nie przejdzie dopóki zastrzyk nie przestanie działać czyli 3 miesiące ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak bym wzięła 11 z 11.11 to nie będzie mopa?Poradz kochana bo spodobał mi się ten kolor a po kolestonie mam wrażenie że wyszło teraz gorzej jak za pierwszym razem ![]() ![]() ![]() A z tż to może on odreaguje tak stres tylko że na Tobie to się odbija.Może jest mu przykro z powodu zachowania swojej matki i nie może sobie z tym poradzić.Porozmawiaj z nim i powiedz mu że jest Ci przykro w końcu jesteś już jego żoną.Mam nadzieję że szybko sobie wyjaśnicie i będzie ok ![]() Dobranoc wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Bunny wspolczuje przebojow z tesciowka i tego stresu ale najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze i bez ofiar
![]() ![]() ![]() ![]() Swoja droga, ostatnio myslalam "co by bylo gdyby..." i wiem ze jesli bede brala slub to chce byc w urzedzie tylko ja, tz, nasz synek i swiadkowie. Rodzinne wesele u nas sie nie sprawdzi- jest duzo niewyjasnionych spraw i troche spory, nie wiedzialabym kogo zaprosic a kogo nie zeby nie sprawic przykrosci a mam naprawde spora rodzine i glupio by bylo zaprosic jedna ciotke z rodzina a druga np nie. Koszty by nas przerosly poza tym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitka Twoj tz to naprawde fashionista ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogole to dzien dobry wszystkim ![]() Ja od wczoraj mam zajecie, bo obstawiam zaklady ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-28 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ex taki strojniś mi się trafił, ale może przyszło mu z wiekiem
![]() U mnie znowu słoneczko i błękitne niebo ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Aaa Bunny legginsy nie mają żadnego.futerka, po prostu są grube, taki porządny, jakby dresowy materiał, wiskoza, elastan i poliester Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Kurcze uswiadomilas mnie wlasnie ze nie mam tak naprawde zwyklych czarnych legginsow na jesien ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.