|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
A znasz tego foto? Tez z 3miasta: http://www.kacperolejnik.com/ |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie, co sądzicie o tej sukni http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...,item,752.html ?
Bo znalazłam taką używaną za 400 zł i już sama nie wiem. Siostra i mama mi nie doradzą, bo mają zupełnie inny gust, a żeby przymierzyć sukienkę muszę przebyć około 150 km. |
|
|
|
#3244 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Anka jak bym miała wybierać to ten 1
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Madziara jak dla mnie za dużo tych falbanek ale to tobie się ma podobać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Dotka Anasthesia zapisałam się do tej makijazystki!
mówi że na przyszły rok ma zapisane tylko znajome ale wolę zaklepać bo super oferta! Próbny robi u siebie 29listopada chyba że się ktos uprze to dojedzie, a slubny już u pmki w domu i może być malowana tylko pmka bez problemu pakiet slubny to jest makijaz próbny, slubny, sesja. Zapytałam czy mogę ten na sesję zamienic na makijaz dla mamy i nie ma problemu. Bardzo fajna dziewczyna lpolecam ![]() Z fajnych rzeczy dostałam podwyżkę 150zł od września! !! W końcu zaczyna się wszystko powoli układać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3247 |
|
Rozeznanie
|
Mam taki lekko szalony pomysł żeby wygrawerować nam na obraczkach imiona na zewnątrz a w środku datę i .....no i nie wiem co
a wy grawerujecie coś? Może wspomozecie jakimś pomysłem![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Pamiętam że miałaś wątpliwości czy rozmawiać z pracodawcami na ten temat a tu sam się problem rozwiązał ![]() Też dzisiaj zapisałam się na make up i fryzurę ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- My raczej bez szału: wewnątrz będzie "J&A 14.06.2014"
|
|
#3249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie np. ten z linka Opiumalfa jest nie do przyjęcia, za bardzo kombinuje z kolorami, a tego nie lubię.Cytat:
|
|
#3250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie jest w moim stylu, ale podoba mi się jej lekkość. Myślę że za 400 zł zaryzykowałabym kupno bez przymiarki, może dogadajcie się czy będziesz mogła odesłać do 3 dni od otrzymania - i czy wtedy oddałaby pieniążki jakby się okazało że za mała/albo dużo za duża
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie!
Czy korzystałyście kiedyś z ozdobnych dziurkaczy brzegowych? Mam zamiar robić zawieszki na wódkę dla prezentowych butelek oraz może winietki, myślałam o zakupie takiego dziurkacza bo robi świetne wzorki. Ale czy daje radę? Czy wychodzą równo?
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się trochę postarać, i wtedy wszystko wyjdzie dobrze. w zeszłym roku robiłam z przyjaciółką winietki na jej wesele i naroża wycinałyśmy właśnie takim dziurkaczem.edit: ehh nie doczytałam, ja korzystałam z takich na naroża, a nie z brzegowych ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- właśnie się dowiedziałam, że nasi znajomi biorą ślub tego samego dnia co my dopiero zaczęli wszystko załatwiać, ale nie chcą zmienić daty... a chcieliśmy ich do nas zaprosić
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-08-28 o 12:45 |
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja brzegowych nie mam, ale mam inne i je uwielbiam ! |
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam różne dziurkacze, najczęściej używam najtańszego z nich (wygląda o tak, tylko mam inny wzór) i ten przy grubszym papierze zostawia trochę poszarpane brzegi. Mam też trzykrotnie droższy o taki i jest nieco lepszy, ale też bardzo grubym kartonom nie daje rady.Wzorki robi się na nich prosto, na tej części z zakładką jest narysowany wzór, przesuwając kartkę dopasowujesz wycięty wzorek do szablonu i wychodzi równy brzeg.
|
|
#3255 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie z tym & ;P ale u nas dziwnie to wygląda K&Z
|
|
#3256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam usłyszeć opinię z zewnątrz - porównanie ceny z jakością
|
|
|
|
|
#3257 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Mam pytanie, właśnie dogrywam umowę z samochodem. Jak myślicie ile wczesniej powinien podjechac. Do kościoła mamy niecały kilometr, sesji wcześniej nie przewidujemy. Dekoracją jest w cenie i chyba nie będziemy jej zmieniać. Pół godz. będzie ok? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3258 |
|
Konto usunięte
|
anka1897 chyba na ostatniego zdecydowałabym się
madziara889 a chcesz jechać przymierzyć czy kupić przez neta? jeśli chcesz jechać - jedź! naszym gustem, się nie sugeruj bo każdej co innego się podoba ![]() Verunka super wiadomość! gratuluję ![]() kasia1201 my grawaweujemy od wewnątrz, ja będęmieć imię TŻta i ewentualnie datę, TŻ moją ksywkę i ewentualnie datę więc nudy i nic odkrywczego :P
|
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
|
#3262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z tych brzegowych niestety nie, tylko ze zwykłych i są świetne. |
|
|
|
|
#3263 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM
Cytat:
super gratki, mnie czrząd będzie może w piątek podobnie znajoma po kursie i zobaczymy jak to wyjdzie Cytat:
kochana ja będę właśnie kupować do firmy sporo wzorów i maszynke do ozdobnego ciecia więc jak ci się bardzo nie spieszy to mogę zdać relacje niebawem ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
ja też już mam fryzjerke i makijażystke
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może uda mi się w sobotę wyciągnąć siostrę na kurs po salonach i wtedy lepiej będę się orientowała w jakich fasonach mi dobrze. |
|
|
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup
Cytat:
Prawdopodobnie zdecyduję się na ten tańszy model który ma Elrosa. Cena gra tu największą rolę bo to pewnie jednorazowy wydatek i nie chcę żeby te papierkowe robótki wyszły drogo.
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.matleena.pl/Wizaz
raczej tą Panią
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Cos dla Tinyheart http://magnoliarouge.com/sonoma-vall...ria-lindquist/
Cos dla Myhy: http://www.rozowabeza.pl/posts/view/..._the_new_white |
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która reflektuje? ![]() http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...tml#229d6cd614 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

mówi że na przyszły rok ma zapisane tylko znajome ale wolę zaklepać bo super oferta!
a wy grawerujecie coś? Może wspomozecie jakimś pomysłem

Pamiętam że miałaś wątpliwości czy rozmawiać z pracodawcami na ten temat a tu sam się problem rozwiązał