Rossmann cz. XIX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 22:10   #301
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Kupiłam puder Synergen 04. Zapomniałam jaki on skubany dobry jest.
Oprócz tego kredką tą długą, z temperówką od wibo. Mam już czarną, a że ją lubię to nabyłam brązową (drogą kupna rzecz jasna ).
Chyba jestem jedyną osobą która nie przepada za tym pudrem. Ale za to kredkę wibo tą mega długą brązową bardzo lubię.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:10   #302
ekspres do kawy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika630 Pokaż wiadomość
Na balsam z Joanny radzę uważać, skończyłam z sianem na głowie ...
a według mnie nie ma na to reguły. Niektóre produkty z danej firmy są okey, inne do kitu. Mi balsam Joanny odpowiada- Tobie nie musi.

To tak, jakby mówić, że nie warto kupować samochodów na F, bo wszystkie są beznadziejne.

natomiast również potwierdzam, że wcierka Radical jest super, tu się zgadzamy

Edytowane przez ekspres do kawy
Czas edycji: 2013-08-27 o 22:14
ekspres do kawy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:24   #303
ec3ecf67ca645da9bcfb4d4b64140b93ac2efc56_5e41ee94bdeb6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Iskierka215 Pokaż wiadomość
W większości można takie przebarwienia i pozostałości usunąć w gabinetach kosmetycznych, sama się nad tym zastanawiam od wielu lat. Im szybciej tym lepiej, ale po wielu zabiegach mikrodermabrazji, która nie dała praktycznie nic, mam mniejszy zapał do wydawania fortuny na tego rodzaju zabiegi, może w przyszłości.

Tutaj masz dokładniej info ze strony gabinetu kosmetycznego w moim mieście:
Lampy Bioptron i emitowane przez nie światło stanowią swoisty przełom w dziedzinie medycyny i kosmetologii. W naturalny sposób wpływają na wzmocnienie własnego potencjału leczniczego organizmu. Mają bardzo szerokie zastosowanie, a przy tym pozbawione są negatywnych skutków, jakie niesie za sobą leczenie farmakologiczne.

Światło bioptronowe:

• przyśpiesza gojenie się ran,
  • minimalizuje dolegliwości bólowe,
  • leczy problemy dermatologiczne i niedoskonałości skóry,
  • przynosi bardzo dobre efekty w leczeniu zmian pigmentacyjnych cery,
  • zmniejsza blizny spowodowe trądzikiem.
Zalecenia
Zaleca się wykonanie minimum 10 zabiegów po ok. 15 minut każdy.
Koszt zabiegu – 30 zł

Jedyną uciążliwością były dla mnie codzienne dojazdy więc narazie dałam sobie spokój. Podobne działanie mają również Ultradźwięki na skórę twarzy, jednak są one trochę droższe. A jeśli chodzi o krem to może zamiast tego poczytaj coś o kuracji kwasami ? Ja właśnie się do takiej przymierzam. Pozdrawiam.
Cytat:
Napisane przez Zuzanka3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ta nowa gazetka (ważna od 30 sierpnia) będzie obowiązywać tak jak zawsze 2 tygodnie czy 3, tak jak obecna?

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Sama mam podobny problem i jak do tej pory najlepiej sprawdził się u mnie ten krem -> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...radzikowe.html
Na całkowitą redukcje przebarwień nie ma co liczyć, ale lekkie rozjaśnienie jak najbardziej.

Dziękuję wam za odpowiedzi.
Myślałam nad zabiegami kosmetycznymi, ale stwierdziłam, że może zanim się na nie zdecyduję to spróbuje jakiegoś kremu. Nie jest też tak, że jest to problem, który jest rozsiany po całej twarzy, u mnie głównie występuje to na policzkach. Zabieg to tez nie jest tani koszt, zwłaszcza, że jeden nam nie pomoże, dlatego na razie myślałam nad kremem.
Może spróbuję tego kremu z Sorayi i zobaczymy.
Jeszcze raz dziękuje za pomoc;-)
ec3ecf67ca645da9bcfb4d4b64140b93ac2efc56_5e41ee94bdeb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:45   #304
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beatris09 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o szampony przeciwłupieżowe to ja polecam Nizoral, skutecznie usunął mi łupież, bo inne to tragedia... H&S wcale mi nie pomagał... a Nizoral używam od dawna i jest ok... najpierw kuracja a potem profilaktycznie (żeby nie wracał) raz na 2 tygodnie i luz
Ja jako dziecko miałam problem z łupieżem, później spokój i jakoś 2 lata temu powrócił, kupiłam w aptece 3 saszetki, zniknął niemal natychmiast i do tej pory nie mam
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42492275]Chyba jestem jedyną osobą która nie przepada za tym pudrem. Ale za to kredkę wibo tą mega długą brązową bardzo lubię.[/QUOTE]
Ja też nie przepadam, powiem więcej - najgorszy jaki miałam
Cytat:
Napisane przez ekspres do kawy Pokaż wiadomość
a według mnie nie ma na to reguły. Niektóre produkty z danej firmy są okey, inne do kitu. Mi balsam Joanny odpowiada- Tobie nie musi.

To tak, jakby mówić, że nie warto kupować samochodów na F, bo wszystkie są beznadziejne.
Ale ona napisała, że radzi uważać, a nie żeby go nie kupować. Dla mnie to normalne, że ludzie dzielą się opiniami, gdybyśmy miały wszystko testować na własnej skórze to nie wiem po co by istniało KWC
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 23:30   #305
Iskierka215
Raczkowanie

Pat 91 może poczytaj coś o kwasach, na biochemii urody lub innych stronach z produktami naturalnymi można zamówić różne stężenia kwasów i różne ich mieszanki, moja koleżanka stosowała na skórę i zauważyła bardzo duże efekty. Ja przeczekałam lato bo kuracje kwasami najlepiej wykonywać gdy nie ma dużego nasłonecznienia (tak sami mikrodermabrazję i inne zabiegi) więc zbieram się powoli do zakupów kwasowych.
Mam nadzieję, że ten krem Ci pomoże, jeśli tak to daj znać Powodzenia.

Poleci mi ktoś może dobry żel do mycia twarzy, do cery bardzo tłustej, skłonnej do zaskórników, ale wrażliwej. Nie chce nic typowo wysuszającego do cery trądzikowej lub z problemami. Właśnie kończę Bourjois żel myjący z ogórkiem, był ok, ale chciałabym jednak czegoś więcej. Na promocji znalazłam Lorel Ideal Fresh i waham się bo nie wiele znalazłam o nim informacji.

Edytowane przez Iskierka215
Czas edycji: 2013-08-27 o 23:55
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 23:51   #306
monika630
Raczkowanie

IzzieSt: Dokładnie, nie mówię, że to bubel, po prostu dla włosów ,które nie lubią protein, najprawdopodobniej się nie sprawdzi

Edytowane przez monika630
Czas edycji: 2013-08-27 o 23:54
monika630 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 00:12   #307
SummertimeSadness
Zadomowienie

Liczę na tę zapowiadaną promocję, ale boję się, że się rozczaruję

Moja lista must have to:
- tonik ogórkowy Ziaja
- odżywka z awokado i karite Garnier
- maska z granatem Alterra
- olejki Alterra
- olejek Babydream fur mama
- tanie tusze z Wibo, Miss Sporty czy Lovely

i chyba tyle kremów nie używam (również polecam cetaphil, uwielbiam - miałam do mycia, ten micelarny, genialny, ale zastąpiłam biedronkowym, bo tańszy, stosuję na suche miejsca balsam do twarzy i ciała, a na twarz DA ultra.. muszę kiedys zakupic lipoaktywny jeszcze)

ciekawe czy jakiś produkt z mojej listy będzie na promocji
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 06:56   #308
Marybeth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość

Moja lista must have to:
- tonik ogórkowy Ziaja
Nie wiem, po ile są takie produkty z Ziaji w Rossmannie, ale w sklepach, gdzie Ziaja jest, toniki kosztują 7 złotych, więc nie jestem pewna, czy akurat to by przeceniali.
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 06:59   #309
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Marybeth Pokaż wiadomość
Nie wiem, po ile są takie produkty z Ziaji w Rossmannie, ale w sklepach, gdzie Ziaja jest, toniki kosztują 7 złotych, więc nie jestem pewna, czy akurat to by przeceniali.
Zdarzały się przeceny toników tej marki na 3,99

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:12   #310
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
na ostatniej -40% kupiłam ten tonik za ok. 3,50
jeśli ktoś używa tańszych produktów to liczy na ich promocje
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 07:58   #311
eleonorka
Raczkowanie

Dopiero dzisiaj kapnęłam się że jest nowa część bo tamta nie zamknięta i wchodziłam i dziwiłam się, że nikt nic nie pisał
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 08:01   #312
martaw_mw
Rozeznanie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42492275]Chyba jestem jedyną osobą która nie przepada za tym pudrem.[/QUOTE]

Nie jesteś jedyną, ja miałam, zużyłam i więcej nie kupię...
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:06   #313
cosmetix
Makeup challenge winner

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42492275]Chyba jestem jedyną osobą która nie przepada za tym pudrem. Ale za to kredkę wibo tą mega długą brązową bardzo lubię.[/QUOTE]

Synergen bywa komedogenny.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-08 o 13:17
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:09   #314
maartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beatris09 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o szampony przeciwłupieżowe to ja polecam Nizoral, skutecznie usunął mi łupież, bo inne to tragedia... H&S wcale mi nie pomagał... a Nizoral używam od dawna i jest ok... najpierw kuracja a potem profilaktycznie (żeby nie wracał) raz na 2 tygodnie i luz
Ja polecam również szampon przeciwłupieżowy CLEAR do suchych włosów i suchej skóry głowy. Wzięłam go na próbę i bardzo mi się spodobał, włosy są po nim śliskie i nie plączą się.
maartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:23   #315
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja jako dziecko miałam problem z łupieżem, później spokój i jakoś 2 lata temu powrócił, kupiłam w aptece 3 saszetki, zniknął niemal natychmiast i do tej pory nie mam
Dokładnie. Nizoral jest świetny. Uratował moją swędzącą skórę przed zadrapaniem głowy na amen.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-28, 09:46   #316
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iskierka215 Pokaż wiadomość
Poleci mi ktoś może dobry żel do mycia twarzy, do cery bardzo tłustej, skłonnej do zaskórników, ale wrażliwej. Nie chce nic typowo wysuszającego do cery trądzikowej lub z problemami. Właśnie kończę Bourjois żel myjący z ogórkiem, był ok, ale chciałabym jednak czegoś więcej. Na promocji znalazłam Lorel Ideal Fresh i waham się bo nie wiele znalazłam o nim informacji.
Ja mam cerę mieszaną i używam, a właściwie już mi się kończy, ten żel do mycia twarzy z Under20. Nie wysuszył mnie, a nawet trochę nawilżył, do tego matuje, ale na krótko. I fajnie oczyszcza. Ogólnie produkt na plus. Choć na opakowaniu jest napisane, że do cery trądzikowej itd. to mnie nie wysuszył

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość

Moja lista must have to:
- tonik ogórkowy Ziaja
- odżywka z awokado i karite Garnier
- maska z granatem Alterra
- olejki Alterra
- olejek Babydream fur mama
- tanie tusze z Wibo, Miss Sporty czy Lovely
Uwielbiam żółty tusz z Lovely i zielony z Wibo. Różowy poszedł w odstawkę, bo już go nie lubię Mama podebrała mi teraz żółty z Lovely i nie chce oddać tak jej się spodobał. I nie może uwierzyć, że on kosztuje 10 zł I to bez promocji
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 09:57   #317
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Ja mam cerę mieszaną i używam, a właściwie już mi się kończy, ten żel do mycia twarzy z Under20. Nie wysuszył mnie, a nawet trochę nawilżył, do tego matuje, ale na krótko. I fajnie oczyszcza. Ogólnie produkt na plus. Choć na opakowaniu jest napisane, że do cery trądzikowej itd. to mnie nie wysuszył

Uwielbiam żółty tusz z Lovely i zielony z Wibo. Różowy poszedł w odstawkę, bo już go nie lubię Mama podebrała mi teraz żółty z Lovely i nie chce oddać tak jej się spodobał. I nie może uwierzyć, że on kosztuje 10 zł I to bez promocji
również uwielbiam żółty tusz z Lovely chciałam go dorwać na promocji -40% ale niestety zostało tylko puste miejsce po nim, takie miał wzięcie
Stary 2013-08-28, 10:10   #318
Hedvigis
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Wlosowo nie zaopatrzam się w Rossie w ogóle:p
A gdzie? Ja ostatnio głównie kupuję w takich niesieciowych drogeriach i rosyjskie kosmetyki

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Kazdy dermatolog odradza drogeryjne szamponu przeciupiezowe, a H&S to juz samo zlo. :-/
Racja, jak ktoś ma suchy skalp i przez to łupież to H&S może tylko pogorszyć sprawę i jeszcze bardziej wysuszyć

Cytat:
A próbowałaś odżywki z Alterry? Według mnie ,lepsza od maski, ma gęstszą konsystencję i jest bardziej wydajna.
Polecam jeszcze szampony z Alterry, oraz jedwab z Green Pharmacy- idealny na końcówki . Fajna też jest wcierka Radical, tylko trzeba z nią uważać, bo może przesuszać skalp.
Olejki z Alterry także działają cuda.
Też się nieustannie zachwycam tą odżywką Jest strasznie wydajna, to fakt

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:13   #319
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ekspres do kawy Pokaż wiadomość
ja polecam szampon nawilżająco- regenerujący i balsam z tej samej serii, z Joanny (z apteczki babuni). Kosztuje grosze, a z moimi włosami czyni cuda, błyszczą się niemożlwie
Dzięki

Cytat:

A próbowałaś odżywki z Alterry? Według mnie ,lepsza od maski, ma gęstszą konsystencję i jest bardziej wydajna.
Polecam jeszcze szampony z Alterry, oraz jedwab z Green Pharmacy- idealny na końcówki . Fajna też jest wcierka Radical, tylko trzeba z nią uważać, bo może przesuszać skalp.
Olejki z Alterry także działają cuda. [COLOR="Silver"]

Na balsam z Joanny radzę uważać, skończyłam z sianem na głowie ...
Tak, odżywki z Alterry też używam, bardzo lubię Ogólnie jestem bardzo ostrożną włosomaniaczką i raczej nie kupuję produktów włosowych w R., ale pomyślałam, że może macie jakieś swoje sprawdzone produkty. Na blogu Anwen podejrzałam w międzyczasie co można kupić w drogerii. (A to wszystko przez to, że mówiłyście iż -40% byłoby fajne:P)

Olejków z Alterry nigdy nie miałam, wciąż chcę spróbować, ale czekam na promocję, no i trochę się obawiam olejków, bo rycynowy bardzo puszył moje włosy.

O jedwabie z Green Pharmacy nie słyszałam, ale się rozejrzę
A wcierek Radical kiedyś używałam systematycznie.

Balsam z Joanny (ten z miodem i mlekiem?) kiedyś często używałam, moje włosy były takie super miękkie po nim, trochę męczył mnie jego słodki zapach, który zostawał na włosach. (Mój chłopak bardzo go lubił,a od niedawna nie jesteśmy razem i trudno mi używać tego balsamu...)

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o szampon,to nie polecę nic,bo mogę używać tylko przeciwłupieżowe-najlepszy jest Head&Shoulders,ale odżywki testuję non stop,dużo tego obrobiłam mam włosy długie,gęste,twarde i proste jak druty szukam odżywek po których dobrze będą mi się rozczesywać włosy,najczęściej jakieś mocno regenerujące oraz żeby miały przystępną cenę do tej pory wróciłam ponownie tylko do dwóch:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...owy-blask.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...de-karite.html
Nivea zwłaszcza dla mnie jest genialna
Dziękuję I ja również polecam Nizoral na łupież albo szampon Catzy - mniej znany, zarówno wersję zieloną jak i czerwoną. Poza tym co do łupieżu to u mnie sprawdziła się zasada, że lepiej skupić się i zadbać o skórę głowy, wtedy łupież znika
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:28   #320
Zuzanka3
Raczkowanie

Cytat:
Uwielbiam te dwa tusze, kosztują nie wiele i zawsze do nich chętnie wracam.

Miała już nie kupować nowych lakierów, to zajrzałam na rossnet i przepadłam -> http://www.rossnet.pl/Produkt/Lovely...-1,325432,1649
Zuzanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:31   #321
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
Tak, odżywki z Alterry też używam, bardzo lubię Ogólnie jestem bardzo ostrożną włosomaniaczką i raczej nie kupuję produktów włosowych w R., ale pomyślałam, że może macie jakieś swoje sprawdzone produkty. Na blogu Anwen podejrzałam w międzyczasie co można kupić w drogerii. (A to wszystko przez to, że mówiłyście iż -40% byłoby fajne:P)

Olejków z Alterry nigdy nie miałam, wciąż chcę spróbować, ale czekam na promocję, no i trochę się obawiam olejków, bo rycynowy bardzo puszył moje włosy.

O jedwabie z Green Pharmacy nie słyszałam, ale się rozejrzę
A wcierek Radical kiedyś używałam systematycznie.
Jedwab z GP nie zawiera jedwabiu by było śmieszniej Ja miałam z nim krotką przygodę rok temu, ale dałam za wygraną, bo mi śmierdział, taki mocny, mdlący zapach

Co do olejków Alterry to ja mam migdał i papaję, ale w nim nie ma rycyny

Stary 2013-08-28, 10:42   #322
Inspire
Kuźnia inspiracji

Niekoniecznie brak jedwabiu w jedwabiu musi być zły

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:44   #323
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:

Miała już nie kupować nowych lakierów, to zajrzałam na rossnet i przepadłam -> http://www.rossnet.pl/Produkt/Lovely...-1,325432,1649
wow śliczne ostatnio razem z siostrą mamy fazę na brokatowe lakiery więc przy okazji kolejnych zakupów pewnie znowu jakiś wpadnie do koszyka
Stary 2013-08-28, 10:44   #324
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:

Co to jest? Nigdy tego nie widziałam Ale ładnie wygląda
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 10:49   #325
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Niekoniecznie brak jedwabiu w jedwabiu musi być zły
Jasne, że tak, tylko kwestia tego, że ktoś się może na to nastawiać i dlatego go kupić, a tu zaskoczenie

Cytat:

Faktycznie świetny, o tyle o ile piaskowiec mi się nie podobał, ten tak

Edytowane przez Hedvigis
Czas edycji: 2013-08-28 o 10:51
Stary 2013-08-28, 10:50   #326
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Co to jest? Nigdy tego nie widziałam Ale ładnie wygląda
Ciekawy jaki efekt daje Pewnie coś w stylu disco
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 11:00   #327
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Co do olejków Alterry to ja mam migdał i papaję, ale w nim nie ma rycyny
Chodziło mi o to, że sam rycynowy źle u mnie działał, tego z Alterry nigdy nie próbowałam
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 11:55   #328
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to, że sam rycynowy źle u mnie działał, tego z Alterry nigdy nie próbowałam
To nie wiem, czy Alterra się u Ciebie sprawdzi. Ma go dość wysoko w składzie.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-09-08 o 12:17
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 12:20   #329
SummertimeSadness
Zadomowienie

Cytat:
jeśli się nie mylę to nieco ponad 5 zł kosztuje i na ostatniej wielkiej promocji 0 -40% zapłaciłam mniej jakieś 3,50 zł zdarzają się przeceny

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Zdarzały się przeceny toników tej marki na 3,99
o właśnie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
na ostatniej -40% kupiłam ten tonik za ok. 3,50
jeśli ktoś używa tańszych produktów to liczy na ich promocje
ja tak mam.. mimo, że używam większości tanich produktów np. tonik za 5 zł, tusz za 10 zł to i tak liczę na promocję

Cytat:

żółty jest boski, ja ogólnie mam długieee rzęsy i jak użyję żółtego to jak sztuczne zielonego nie kupiłam, różowy dla mamy, sama nie używałam. następnym razem wpadną wszystkie 3, jak będzie promocja

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Pokaż wiadomość
również uwielbiam żółty tusz z Lovely chciałam go dorwać na promocji -40% ale niestety zostało tylko puste miejsce po nim, takie miał wzięcie
ja dorwałam nowiutki, nie otwierany, aż się sama dziwiłam

zostało mi troszkę toniku, ciekawe czy dotrwa ta resztka do 20 sierpnia.. nie chcę teraz kupować w regularnych skoro może być promocja większa;d
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 12:41   #330
Marybeth
Rozeznanie

Również zaciekawiłam się tymi tuszami z Wibo i Lovely. Ten, który obecnie kończę jest właśnie z Lovely, ciemnozielony, pogrubiająco-wydłużający i (o dziwo) w ogóle nie zasycha, a kupiłam go dobre pół roku temu, jak nie więcej. W zanadrzu mam nowy z Oriflame, ale jeśli będzie promocja na tusze z tych marek, kupię od razu.
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości