Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 16:15   #3361
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Hihihi
Mm info dla Ciebie bo wiem,że szukasz butów W białym, w salonie w którym kupiłam kieckę będą dostępne buty taneczne, można sobie wybrać obcas, kolor. Nadają się też do farbowania. Cena ok.390zł. Ja u nich na pewno będę brała bo przymierzałam wstępny model i są mega wygodne
ooo! super! a gdzie kupiłaś suknię?
kurczę a chciałam się w 200zł zmieścić ;<
ale jakby można było zafarbować to chociaż by nie były na raz
ale one będą z odkrytymi palcami i z takim paseczkiem ? bo takich to nie chcę

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:18   #3362
Lemon_Drop
Zadomowienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Laski, wróciliśmy z mierzenia i... chyba mam TĘ JEDYNĄ!
Nie mam fotki w niej, bo to nowa kolekcja i nie można
Nie mam tez zdjęcia z neta, bo jeszcze kolekcja nie jest oficjalnie wystawiona.
Ale oczywiście jest to księżniczka, u góry zdobiona kamyczkami i haftami, na dole tiulowa i na samym dole ma koroneczkę
Dekolt w serduszko, niesamowicie podkreśla moją talię, ukrywa biodra, no po prostu piękna jest.
TŻ zachwycony!
Super, gratuluję!
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Prosze o porade:

Czy wzielybyscie zespol, ktory napisal mi, ze na ROK zawiesil dzialalnosc i aktualnie nie maja zadnych prob? Ze dopiero od stycznia znow ruszaja? Czy to nie jest podejrzane? nigdzie nie mozna ich posluchac, oprocz demo na stronie....
Hmmm a jaki jest powód zawieszenia? Bo jeśli nie mają zleceń to raczej kiepska rekomendacja. Na youtube próbowałaś szukać?
Stary 2013-08-28, 16:20   #3363
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienkę już mam, makijażystka zaklepana,w styczniu tylko wpłacić zaliczkę. Z fryzjerką też już rozmawiałam. Teraz czas na ogarnięcie kościoła, biżu i całej reszty
super

Dexter w spódnicy
Stary 2013-08-28, 16:34   #3364
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Chciałabym takie coś na poprawiny ale cena kosmicznahttp://www.tampabridalshops.com/tamp...mme-18979.html

ale ładna
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:37   #3365
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ooo! super! a gdzie kupiłaś suknię?
kurczę a chciałam się w 200zł zmieścić ;<
ale jakby można było zafarbować to chociaż by nie były na raz
ale one będą z odkrytymi palcami i z takim paseczkiem ? bo takich to nie chcę
Na Św.Rocha, Anne Mariage. Mieli siedzibę na baranowickiej, w wakacje przenieśli się do centrum. Są 4 modele do wyboru. Jakieś sandałkowe, z odkrytymi noskami, z zakrytymi i jakieś jeszcze. Można dopłacić i np.:dodać kryształki na czubku czy na obcasie. Jak usłyszałam cenę to się chwilę zastanowiłam, ale potem mama wbiła mi do głowy,że na butach nie ma co oszczędzać :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:47   #3366
exist_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Nie wątpię że Sephora jest równie dobra, po prostu nie korzystałam z ich usług - pewnie jest to na podobnej zasadzie jak w Douglasie. Ja w dniu ślubu raczej z Douglasa nie skorzystam bo do Czyżyn mam 35 km- jeżeli uda mi się załatwić że fryzjer przyjedzie do mnie to i do kosmetyczki nie będę chciała jechać do Krakowa. Póki co na próbny makijaż umówiona jestem do Pani z Podłęża (niedaleko Krakowa).

Możesz mi na PW wysłać kontakt do tej pani?

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Hejka Dziewczyny. Żyje. I to tyle w sumie. Bo na nic nie mam czasu, chodze wiecznie zmęczona i niewyspana. Cieszę się, ze mam prace, ale czuje, ze psychicznie nie dam rady :-( moze jednak to zbyt odpowiedzialne stanowisko dla kogos kto zmaga sie z depresja i po prostu w siebie nie wierzy tęsknię za Wami...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

My też tęsknimy trzymaj się dzielnie! Dasz radę!

Cytat:
W takim razie albo szycie albo odpada
Jestem umówiona na piątek do Madonny w Krakowie ponieważ suknie Maggie Sottero mają teraz na wyprzedaży, z księżniczek zostały tylko dwie, i podobno kilka właśnie takich zwiewnych.
Już nie mogę się doczekać..

Przymierzyłam już wiele sukien, w jednej omal nie zemdlałam i poczułam to COŚ.. ale dalej nie podjęłam decyzji, Pani w Karolinie na ul. Długiej powiedziała że kolekcję 2013 można zamawiać do końca grudnia tego roku, więc mam jeszcze czas żeby ewentualnie zobaczyć nowe kolekcje.

Wcześniej widziałam że pisałyście o reakcjach Pań w salonach, ja w każdym salonie zostałam przyjęta bardzo miło oprócz w Camberline.. gdzie Pani miała chyba "żal" że w ogóle ktoś wszedł do sklepu. Mało co się odzywała ale jej podejście do klientki było olewające i nieprzyjemne.

Nie było mnie chyba tydzień do dzisiaj i nie nadrobię wszystkiego, powiedzcie mi co z dziewczyną która była w szpitalu ? wszystko ok ?
Chyba Verunke? - nie mam pamięci do imion/nicków.

Mnie w Cymbeline nawet nie obsłużono...

Cytat:

Ale oczywiście jest to księżniczka, u góry zdobiona kamyczkami i haftami, na dole tiulowa i na samym dole ma koroneczkę
Dekolt w serduszko, niesamowicie podkreśla moją talię, ukrywa biodra, no po prostu piękna jest.

TŻ zachwycony!
O rany to chyba też ta moja! Podały Ci cenę wstępną albo nazwę? Ja ta moja nazwę mam gdzieś napisaną ale teraz nie pamiętam.

Stary 2013-08-28, 16:52   #3367
eventual
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
oj na pewno tak będzie.... próbny podejrzewam, jest dla mnie i dla niej też aby ustalic co i jak na sam ślub już

ja już od ipca chodziłam za sukienkami a też mam ślub w sierpniu jak ty na pytanie o date odpowiadałam wiosna przyszłego roku, lub że poczatek przyszłego roku, raz powiedziałam szczerze to usłyszałam dosłownie "łeeee.... szkoda Pani i mojego czasu dzisiaj" także podziękowałam temu salonowi. Jestem klientką, świadomą konsumentką i mam prawo wybrać sobie moment na przymierzanie sukien taki jaki najbardziej mi odpowiada także jak chcesz to idź już

łoo, ja też ślub w sierpniu, jak to wszystko przeczytałam, to umówiłam się z przyjaciółką na 'babski wypad' do salonów z sukniami ruszamy we wrześniu, zobaczymy, co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Mam taki lekko szalony pomysł żeby wygrawerować nam na obraczkach imiona na zewnątrz a w środku datę i .....no i nie wiem co a wy grawerujecie coś? Może wspomozecie jakimś pomysłem

ja wolę tylko od wewnątrz na zewnątrz to takie niepraktyczne... zabrudzi się, jakiś syf dostanie się do grawera i zonk

z takich trochę 'innych' obrączek urzekły mnie takie z odciskiem linii papilarnych z palca ale nie wiem, czy się zdecyduję

tu macie link, są tam takie obrączki z odciskami, ale ja wolałabym tradycyjną z odciskiem
http://www.bialeinspiracje.pl/?p=12382

Edytowane przez eventual
Czas edycji: 2013-08-28 o 16:55
eventual jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:55   #3368
tinyheart
Rozeznanie

Wiem, ze Panie w salonach maja swoje humory i humorki ale sorry nawet gdybym chciala suknie ot tak kupic bez slubu to powinny sie starac bo chcecie sporo im zaplacic. Ja nie mialam zadnych uwag z stron Pani w salonie. Nawet powiedziala, ze juz nawet dzieczyny na 2015 patrza bo kolekcja 201 nie powala. I, ze ona sie nie dziwi bo suknie to warto kilka razy obejrzec.

Ja mam taka umowe, ze mimo, ze suknie mam kupiona to do konca roku moge zmienic zdanie jezeli cos mi sie z nowej kolekcji spodoba i ide jeszcze raz mierzyc w listopadzie jakos

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:57   #3369
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Na Św.Rocha, Anne Mariage. Mieli siedzibę na baranowickiej, w wakacje przenieśli się do centrum. Są 4 modele do wyboru. Jakieś sandałkowe, z odkrytymi noskami, z zakrytymi i jakieś jeszcze. Można dopłacić i np.:dodać kryształki na czubku czy na obcasie. Jak usłyszałam cenę to się chwilę zastanowiłam, ale potem mama wbiła mi do głowy,że na butach nie ma co oszczędzać :P
w centrum to znajdę
to jak będę w Białym to pójdę tam i zobaczę ja bym chciała całe zakryte, żadne sandałki
dziękuję

Dexter w spódnicy
Stary 2013-08-28, 16:57   #3370
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
O rany to chyba też ta moja! Podały Ci cenę wstępną albo nazwę? Ja ta moja nazwę mam gdzieś napisaną ale teraz nie pamiętam.
Odetta, 2570
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 16:59   #3371
eventual
Raczkowanie

Cytat:
Chciałabym takie coś na poprawiny ale cena kosmicznahttp://www.tampabridalshops.com/tamp...mme-18979.html
piękna *.* zazdroszczę figury, bo ja bym się nie odważyła na taką
eventual jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 17:00   #3372
exist_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup

Cytat:
Odetta, 2570
Dziękuję sprawdze w domu ale coś mi się kojarzy że to chyba ta po którą wracam w listopadzie

Stary 2013-08-28, 17:04   #3373
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
o boziu boziu gdzie ją dorwalas, za ile,będziesz deszcze szukać? ? Pisałam wyżej o makijazystce zadzwoniłam dzisiaj
Byszyce! Cena wyżej
Pod koniec października pojadę tam jeszcze raz, bo będzie dostępna cała nowa kolekcja i ma być jeszcze kilka nowych princesek

ogólnie zmierzyłam dzisiaj 4 modele, w tym jedną 'A' i wiem, że krój A nie jest dla mnie
Strasznie cieżko w nim wyglądam, podkresla biodra i uda
Princeski mierzyłam jeszcze 2, ale to nie było 'to'

Dziewczynom z Małopolski polecam Byszyce, pani była przemiła i bardzo sympatyczna!
I nic absolutnie nie mówiła o terminie ślubu. Powiedziała tylko, żebym przyszła jeszcze w październiku, bo mam czas i skoro nic z wyprzedaży mi nie podeszło, to może z nowej kolekcji coś fajnego będzie.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Exist, no to będziemy mieć takie same kiecki
Stary 2013-08-28, 17:53   #3374
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Byszyce! Cena wyżej
Pod koniec października pojadę tam jeszcze raz, bo będzie dostępna cała nowa kolekcja i ma być jeszcze kilka nowych princesek

ogólnie zmierzyłam dzisiaj 4 modele, w tym jedną 'A' i wiem, że krój A nie jest dla mnie
Strasznie cieżko w nim wyglądam, podkresla biodra i uda
Princeski mierzyłam jeszcze 2, ale to nie było 'to'

Dziewczynom z Małopolski polecam Byszyce, pani była przemiła i bardzo sympatyczna!
I nic absolutnie nie mówiła o terminie ślubu. Powiedziała tylko, żebym przyszła jeszcze w październiku, bo mam czas i skoro nic z wyprzedaży mi nie podeszło, to może z nowej kolekcji coś fajnego będzie.

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Exist, no to będziemy mieć takie same kiecki

Mierzyłaś do niej bolerko takie koronkowe, "wtapiające" się w suknie - dla mnie ono zrobiło całe wow, wtedy było już przepięknie
Stary 2013-08-28, 17:56   #3375
Dotka90
Zakorzenienie

Mierzyłam, ale nam się nie podobało
Stary 2013-08-28, 18:00   #3376
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
A co powiecie o tej Sukni:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8637

Można odpiąć ramiączka, automatycznie odpina się ten pas który idzie wzdłuż odkrytych pleców.

Tutaj na 2 i 3 zdjęciu wygląda cudnie.. http://www.justinalexanderbridal.com...tail.php?id=78

Tylko szczerze
dla mnie piękna

Cytat:
Boska! ale za taką cenę to ja bym chciała ślubną no i musiałabym do takiej schudnąć chyba z milion kilo

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:08   #3377
Marlenka2014
Przyczajenie

kasia1201 piękna ta sukienka, sama bym taką kupiła ale faktycznie za droga, jejku ja nawet ani razu żadnej sukni ślubnej nie przymierzyłam a Wy już nawet na poprawiny szukacie, trzeba iść się rozejrzeć w następnym miesiącu także obiecuję że wstawię jakieś zdjęcia z tego wypadu
Marlenka2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:30   #3378
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marlenka2014 Pokaż wiadomość
kasia1201 piękna ta sukienka, sama bym taką kupiła ale faktycznie za droga, jejku ja nawet ani razu żadnej sukni ślubnej nie przymierzyłam a Wy już nawet na poprawiny szukacie, trzeba iść się rozejrzeć w następnym miesiącu także obiecuję że wstawię jakieś zdjęcia z tego wypadu
Nie martw się ja też jeszcze nic nie mierzyłam. Chciałabym, żebym weszła do 1 salonu zobaczyła takie WOOOOW i po problemie ale ja lubię marudzić więc wątpię aby to było takie proste
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:36   #3379
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam po pracy
taki nawał pracy mam, że nie mogę się pozbierać, jedna z koleżanek poszła od dziś na urlop i robię jej prace i swoją przez 8h dzisiaj nawet nie miałam czasu wypić kawy, herbaty czy cokolwiek zjeść
wykończę się przez te 2 tygodnie...

pysia dasz rade, sprawdzisz się na pewno i zobaczysz jaka satysfakcja będzie, my w Ciebie wierzymy

dotka90 szkoda, że nie masz fotki, ale po opisie suknia zapowiada się ciekawie

już myślałam, że z moich przymiarek 3 września nici

zadzwoniłam do Madonny umówiłam się na 03.09. na 14, dzwonię do Carmen i chciałam na 12 babka mówi, że jasne i pyta jakie suknie chcę zobaczyć, więc mówię, że przyjdę z mamą i chcę w pierwszej kolejności zobaczyć Luise (Nabli) i Argel (St.Patrick) no i lipa bo Luise wychodzi w czwartek do wypożyczenia i do wtorku jej nie ogarną możemy ją zmierzyć w czwartek jak we wtorek ją odda PMka
więc dzwonię do mamci czy może przyjechać zamiast we wtorek to w czwartek i może bo ma urlop na szczęście (odpoczywa teraz w górach)
dzwonię do Madonny i zmieniłam datę i godzinę na 05.09. na 13 i dzwonię do Carmen i zapisane jesteśmy na 11 05.09, udało się ogarnąć temat

całą drogę z pracy na telefonie wisiałam
żałuję tylko, że się przesunęło bo nie mogłam się doczekać wtorku a teraz jeszcze 2 dni dłużej ciekawe co mama powie na moje typy i czy którąś z 3 moich wybierzemy

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:45   #3380
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Dziewczyny tak się zastanawiam... My nie robimy poprawin, chcemy tylko dzień po zrobić grilla i popijawkę dla nas, rodziców i rodzeństwa
No ale to będzie połowa września, więc chyba sukienka dla mnie odpada Pewnie już będzie chłodno wieczorem, komary mnie zjedzą Macie jakiś pomysł? Chyba będę musiała wbić się standardowo w jeansy i tak żeby było wygodnie. W końcu to działka, nie restauracja...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:58   #3381
martucha0205
Rozeznanie

no to kasiu czekamy na fotki

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 18:58   #3382
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak się zastanawiam... My nie robimy poprawin, chcemy tylko dzień po zrobić grilla i popijawkę dla nas, rodziców i rodzeństwa
No ale to będzie połowa września, więc chyba sukienka dla mnie odpada Pewnie już będzie chłodno wieczorem, komary mnie zjedzą Macie jakiś pomysł? Chyba będę musiała wbić się standardowo w jeansy i tak żeby było wygodnie. W końcu to działka, nie restauracja...
Ja się ubiorę normalnie, też planujemy grilla - u nas na tarasie nie będę się do tego stroić, najwyżej ubiorę jakąś zwykłą sukienkę ...ale pewnie znając życie ubiorę jeansy
Zamówiłam sobie taki butki na zmianę w czasie wesela i na zmianę na sesję plenerową http://www.czasnabuty.pl/product-pol...8P-S2-37P.html

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-28 o 18:59
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 19:01   #3383
martucha0205
Rozeznanie

aniuska bardzo ladne buty i wygladajs na wygodne

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-08-28, 19:05   #3384
Dotka90
Zakorzenienie

D & M

6.09.2014

Sala: Hotel Perła
Miejsce ślubu: Willa Decjusza
DJ: Grzegorz Cichy
Fotograf: Maciek Januszewski
Plener: motyw z samochodami (nasza wspólna pasja) + II część w naszym ukochanym Krakowie.
Bukiet: różowo-kremowy.
Wódka: Stock
Obrączki: z białego złota, zaokrąglone wewnątrz, prawdopodobnie klasyczne.
Samochód: czarny Fiat Bravo II, przystrojenie fuksjowe.
Suknia: Salon Gracja, model Odetta - princeska, kolor: śmietanka.
Buty: Clarks, Anika Kendra Fuchsia Suede.
Kolor: dodatki PMki: fuksjowe, dodatki sali: żółty + niebieski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala_weselna_4.jpg (138,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala_weselna_5.jpg (176,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zwiedzanie-willi-decjusza011.jpg (72,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC9847.jpg (17,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1179cb9f6446c993783b92eda3aa2fd7.jpg (38,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b5f676634d287c569fa5861af1dbb10c.jpg (15,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet-ślubny-w-kolorze-fuksji-0.jpg (49,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zrodlo-internet-.jpg (31,1 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-08-28, 19:14   #3385
aniuska18032
Zakorzenienie

say-hello koleżanka dzisiaj wrzuciła zdjęcia z wesela jakiegoś i zauważyłam, że PM ma suknię z piórami więc wrzucam fotki

Własnie zauważyłam, że to chyba ta co ja ją mierzyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1231634_10201112239066938_346886756_n.jpg (59,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1235529_623158227728624_1911626948_n.jpg (75,8 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1240364_10201112148984686_411436328_n.jpg (76,6 KB, 41 załadowań)

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 19:16   #3386
Dotka90
Zakorzenienie

Proszę o podpięcie mojego poprzedniego posta do posta z datami
Stary 2013-08-28, 19:16   #3387
martucha0205
Rozeznanie

o wlasnie strasznie mi sie podobaja te swiatelka za obrusem slicznie to wyglada ♡

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-08-28, 19:20   #3388
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
no to kasiu czekamy na fotki
ja już byłam w salonach ze świadkową i

w sukni z madony mam foty (w załączniku) 1990zł

niestety w carmen nie można robić zdjęć, a tam chodzi mi o suknie:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4075.html argel 3990zł
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#73
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#74
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#75 luise 3500zł

te 3 śnią mi się po nocach, mam nadzieję, że razem z mamą i bratem którąś wybierzemy bo już innych raczej nie biorę pod uwagę, ale kto wie

Opiumalfa świetne makijaże robi Twoja świadkowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (80,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (82,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (71,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (87,1 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (83,5 KB, 39 załadowań)

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-08-28 o 19:24
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 19:20   #3389
martucha0205
Rozeznanie

Cytat:
Proszę o podpięcie mojego poprzedniego posta do posta z datami
Warunkiem☠wpisania do kalendarza☠PM 2014 jest☠regularne minimum miesięczne udzielanie się na wątku, orazwysłanie wiadomości PW☠do osoby, która zarządza pierwszym postem

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-08-28, 19:24   #3390
madzixx88
Zakorzenienie

wow ile postów

Cytat:
Dziewczęta, powiedzcie mi co myślicie o tym żeby Panna młoda była na poprawinach również w białej sukni ?? np. w pierwszym dniu będę miała typową księżniczkę z trenem a w drugi dzień coś tego typu: http://www.tampabridalshops.com/magg...ero-reese.html

Najchętniej plecy odkryłabym jeszcze bardziej .
biała suknia na poprawiny jak najbardziej Panna Młoda dalej będzie się wyróżniać
ładna ta suknia, a koniecznie chcesz długą? ja chyba krótką założę
żeby była jakaś odmiana

Cytat:

TŻ zachwycony!
ale super z opisu czuć, że extra

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny a na jakiej podstawie rezerwujecie fryzjera? ja nie znalazłam żadnego z portfolio
ja zarezerwowałam "swojego" sprawdzonego, kilka razy mnie ścinał etc..a jak szłam na imprezę typu bal w marcu to pokazałam mu wydrukowaną fryzurę Alby z dobierancem i odwzorował w 100% trzymała się bez zarzutu do 12 w południe

fajnie, że piszecie już o godzinach to sobie na ten wzór zrobię grafik chociaż my mamy ślub na 18 to w sumie dużo czasu od rana

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Prosze o porade:

Czy wzielybyscie zespol, ktory napisal mi, ze na ROK zawiesil dzialalnosc i aktualnie nie maja zadnych prob? Ze dopiero od stycznia znow ruszaja? Czy to nie jest podejrzane? nigdzie nie mozna ich posluchac, oprocz demo na stronie....
a czemu zawiesił działalność? jeśli masz z polecenia to tak, ale jeśli w ciemno to lepiej nie
my chcieliśmy wziąć zespół, który jak się okazało gra do końca roku bo na przyszły cały zawieszają działalność, ze względu na planowaną ciążę wokalistki a tak dobrze im się gra razem, że nikogo innego nie chcą dobierać..coż

omg piękne

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Widziałyście dziewczyny nową kolekcje ROSA CLARA, piękna można się zainspirować, bo ich ceny sukien zaczynają się od 10tys złotych i są dostępne tylko w salonie w Gdyni. Właśnie ta firma wypuściła dużo sukien podobnych do mojej bo w 2014 hitem (poza klasycznymi z koronki) są właśnie doły z ciętego tiulu i takie falowane jak w JUSTINie. Zakochałam się w takich sukniach od kiedy ma swoją taką
Pronowias, La sposa i inne znane firmy włąśnie na 2014 rok takie suknie mają w kolekcji.
te też !! :love

Cytat:
ooo ja coś w tym stylu mam w szafie kupiłam na jakąś imprezę ale było za zimno i leży oczywiście mniej ekskluzywną wersja, bo kosztowała stówę cała jest jak dół tej z linka, tylko rękawy ma lekko prześwitujące . Choć nie ujmuje to jej uroku, jest bardzo ładna, nawet mój R. stwierdził, że mogłabym ją założyć na poprawiny tylko krótka niemiłosiernie

przełożyłam dzisiejsze przymiarki na inny dzień, bo wypadły inne sprawy..
znalazłam jeszcze salon z sukniami Maggie Sottero, na które wczoraj zachorowałam, ale coś mi się wydaje, że mojego upatrzonego modelu akurat nie będzie, chyba, że ich stronka się myli

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-08-28 o 19:31
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości