Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 19:29   #871
zyciowo
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

No rewelka! niech się buja!

Odeśli mu to
http://www.youtube.com/watch?v=fUYaosyR4bE

Betii_ ja co prawda nie z Lublina, ale któregoś dnia chętnie się spotkam na jakieś piwko lub pizzę
zyciowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 20:55   #872
mychamycha
Zakorzenienie

Ja złapałam dzisiaj doła. Za dwa dni się wyprowadzam, wszyscy mnie tak serdecznie żegnają, ludzie z pracy, nawet ci, z którymi miałam mało do czynienia, znajomi, a najważniejsza dla mnie osoba... Tą straciłam. Po powrocie do domu, jak zorientowałam się, że jest u niego jego dziewczyna, popłakałam się.
Nie rozumiem, po co on przychodzi do mnie jak zbity pies i żali się, że go zostawiłam, skoro to on już tak szybko znalazł sobie inną?
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:06   #873
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zyciowo Pokaż wiadomość
Dodatek? A co my przedmioty? jest nudno to się zabawimy, jest ciekawe to niech idzie w pi****u?

Ciekawe jak bycie normalną w rozmowie się może w przyszłości zwrócić. Podasz przykład, bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Normalną w rozmowie z byłym, który skrzywdził. Bywa, że im schlebia to jak dziewczyny za nimi płaczą, błagają i się płaszczą. Otwarta furtka i tym podobne sprawy. Więc po co pokazywać byłym, że się cierpi, denerwować się na dźwięk ich słów? Obojętność jest z reguły najboleśniejsza. Również podchodzi pod to w neutralnym tonie rozmowa. No bo jak to przecież, on taki cudowny, zakochany w sobie dupek, przed którym wszystkie mają klękać, a tu była rozmawia z nim jak o pogodzie? Już sam ten fakt dla dziewczyny po rozstaniu może być budujący, choć nie każdej może zależeć mniej lub bardziej świadomie na drobnych zagraniach. Bardzo też prawdopodobne, że z perspektywy czasu doceni fakt, że wykazała się dojrzałością w kontaktach z... cóż, dzieciakiem zwyczajnie. Ot zachowywanie się w danej sytuacji tak jest to wymagane oraz jednocześnie dojrzale i odpowiedzialne wpłynie na postrzeganie siebie, pomoże wybrnąć. Stąd i moje stwierdzenie, że to zaprocentuje. chociazby dla własnej satysfakcji.

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Dokładnie i przeraża mnie to. Dla mnie miłość była centrum świata,dla niego czymś co jak jest to jest fajnie,ale jak nie ma to w sumie też jest fajnie
W tym temacie - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=713257 wywiązała się całkiem 'ciekawa' dyskusja, z której można się między innymi dowiedzieć, że jak nie wygląda się dobrze to nie ma co liczyć na przyjaźń oraz jeżeli facet w ogóle zechce Cię wysłuchać, to oznacza, że jest w najwyższym stopniu zainteresowany
No i że laski gadają tylko o serialach, uczuciach i kuchni.
Wprawdzie to głównie jeden osobnik robi szum, ale reszta nie chce jakoś specjalnie protestować.

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
a mój ex wstawił to na fejsa http://www.youtube.com/watch?v=XbRCW...&feature=share z podpisem ''byłoby komu dedykować'' a w komenatarzach ma od znajomych "to już nie jesteście razem?"

dalej mam go zablokowanego, dowiedzialam się od kumpla o tym wpisie

swoją drogą słowa tej piosenki
Yntelygentny.
Zadedykuj mu to - http://www.youtube.com/watch?v=gzkH3RC6CG0. Idealne dla sprytnych inaczej.
I tekst - http://www.tekstowo.pl/piosenka,pain,bye_die.html

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Betti_
Coś mi szwankuje wizaz i klika razy podobny post wyswietlil
Szkoda,ze z Bydgoszczy nie jesteś tak byśmy sie spotkały
O, następna z kujawsko - pomorskiego Ja tylko 100 km od Ciebie, więc zawsze się można spotkać pośrodku w Toruniu

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Ja złapałam dzisiaj doła. Za dwa dni się wyprowadzam, wszyscy mnie tak serdecznie żegnają, ludzie z pracy, nawet ci, z którymi miałam mało do czynienia, znajomi, a najważniejsza dla mnie osoba... Tą straciłam. Po powrocie do domu, jak zorientowałam się, że jest u niego jego dziewczyna, popłakałam się.
Nie rozumiem, po co on przychodzi do mnie jak zbity pies i żali się, że go zostawiłam, skoro to on już tak szybko znalazł sobie inną?
Ego płacze.

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:09   #874
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Co za pajac nie potrafię ogarnąć takich ludzi na własne życzenie nie jest z tobą....i teraz jest nagle jakiś przebłysk? i nadal kręci z tamtą? ma facet tupetnie no rozwala mnie totalnie szkoda,że nie masz spokoju i nie możesz dojść do siebie powoli tak jak ja nie mam żadnego kontaktu z nim i w ogóle go nie widuję Wyjeżdzaj jak najszybciej i nie utrzymuj z nim żadnych kontaktów ON jest toksyczny...będzie Cię niszczył Będzie dobrze wszystko minie u mnie jest lepiej nadal tęsknie ale to minie u Ciebie też
klaudia179654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:12   #875
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudia179654 Pokaż wiadomość
Co za pajac nie potrafię ogarnąć takich ludzi na własne życzenie nie jest z tobą....i teraz jest nagle jakiś przebłysk? i nadal kręci z tamtą? ma facet tupetnie no rozwala mnie totalnie szkoda,że nie masz spokoju i nie możesz dojść do siebie powoli tak jak ja nie mam żadnego kontaktu z nim i w ogóle go nie widuję Wyjeżdzaj jak najszybciej i nie utrzymuj z nim żadnych kontaktów ON jest toksyczny...będzie Cię niszczył Będzie dobrze wszystko minie u mnie jest lepiej nadal tęsknie ale to minie u Ciebie też
Wiem, że wyjazd mi pomoże i nie mogę się go doczekać. Jednocześnie jest mi jednak przykro, ale nic na to nie poradzę.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 22:13   #876
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, że wyjazd mi pomoże i nie mogę się go doczekać. Jednocześnie jest mi jednak przykro, ale nic na to nie poradzę.
Wiem kochana ale ja obiecałam sobie ,że więcej płakać nie będę...tez jest mi przykroale my tęsknimy za tym co już nie wrócija już powoli zdrowieje widziałam go raz w sklepie szedł zadowolony i rozmawiał przez telefon z tamtą i powiem Ci,że jakoś mi ulżyło bo nie było już motyli w brzuchu...tylko ćmienie żalu...my tęsknimy za kimś kogo już nie ma...
Stary 2013-08-28, 22:17   #877
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Betti_
Coś mi szwankuje wizaz i klika razy podobny post wyswietlil
Szkoda,ze z Bydgoszczy nie jesteś tak byśmy sie spotkały
Eh szkoda ale zawsze jak coś to możemy razem wypić piwko i ponarzekać na facetów na forum
Betii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 22:23   #878
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Bo jest bucem, który na Ciebie nie zasługuje.

Nie powiem, że to wspaniały człowiek, tylko się pogubił, o nie. Jest dupkiem, który bawi się dwoma zainteresowanymi nim dziewczynami.
Stary 2013-08-28, 22:24   #879
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zyciowo Pokaż wiadomość

Betii_ ja co prawda nie z Lublina, ale któregoś dnia chętnie się spotkam na jakieś piwko lub pizzę

ok to we wrześniu się umówimy
Stary 2013-08-28, 22:29   #880
mitaLpQ
Raczkowanie

GG do mitaLpQ

Cytat:
Napisane przez Betii_ Pokaż wiadomość
Mam podobny problem, większość znajomych to byli jego znajomi a teraz to mnie tylko zbywają A ci co mam to już mają dosyc słuchania o mojej nieszczęśliwej miłości...
Może któraś z was dziewczyn jest z Lublina i chciałaby czasami wyskoczyć na piwko i ponarzekać na los???
hej

Nie udzielam się w tym wątku, ale podczytuje. Też jestem teraz po rozstaniu i zostałam bez znajomych. Jestem z Lublina i jeżeli chciałabyś popisać, wyjść to jak najbardziej jestem chętna Zapraszam na priv.

a tak btw. to trzymajcie się dziewczyny w sumie to dzięki Wam urwałam kontakt z byłym i nie upokarzałam się prosząc go o powrót, sam wrócił z chęcią naprawiania ale cóż nie wyszło tacy ludzie się nie zmieniają.

Pozdrawiam

Znów ten stan,
że nie wiem co mam robić.
Niby wszystko gra
i niby o to chodzi.
Ale leżę sama, po ciemku
na podłodze i muzyka gra,
a Ja wstaję i wychodzę.
Mam ochote iść,
chociaż nie mam wcale CELU.

mitaLpQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 22:39   #881
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mitaLpQ Pokaż wiadomość
hej

Nie udzielam się w tym wątku, ale podczytuje. Też jestem teraz po rozstaniu i zostałam bez znajomych. Jestem z Lublina i jeżeli chciałabyś popisać, wyjść to jak najbardziej jestem chętna Zapraszam na priv.

a tak btw. to trzymajcie się dziewczyny w sumie to dzięki Wam urwałam kontakt z byłym i nie upokarzałam się prosząc go o powrót, sam wrócił z chęcią naprawiania ale cóż nie wyszło tacy ludzie się nie zmieniają.

Pozdrawiam
ok będę się odzywać we wrześniu
Stary 2013-08-28, 23:50   #882
MyNameIsSophie
Rozeznanie

k-n dzięki, chyba jako jedyna odpisałaś na mój post, już myślałam, że komuś czymś podpadłam .

Chwilowo chyba jeszcze nie mam siły pisać o tym, co się u mnie dzieje, ale przeraża mnie to, że nieraz czytam Wasze posty i myślę sobie - mam dokładnie tak samo!

W sumie to staram się nie rozmyślać o tym co było, ale przeraża mnie to co będzie. Przeraża mnie ta samotność ...
MyNameIsSophie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 01:07   #883
change
Zadomowienie

kolejna samotna jesien za pasem... nadal marze o tym, by pojsc na taka randke w parku jesienia (nie mozliwe) i po prostu do kina z kims, kogo kocham... ;/

idealnie obrazuje sytuacje..

Another sleepless night I can't explain
Somebody said they heard me call your name
The radio won't let you leave my mind
I know it's over but I don't know why

Should've known better
Than to fall in love with you
Now love is just a faded memory
Should've known better
Now I'm a prisoner to this pain
And my heart still aches for you

There was no risk that I wouldn't take
And not a promise that I didn't make
All I asked was that you just hold on
And now I'm wondering what I did wrong

Chorus

I gave you all of my body and soul
Never believing we might lose control
I took my hands off the wheel

I can't remember if the lies were true
It's been a million years since I touched you
I thought time might help me win this game
But being away from you is slowly driving me insane

I) 10 kg
II) 10 kg

Edytowane przez change
Czas edycji: 2013-08-29 o 01:09
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 11:34   #884
Betii_
Raczkowanie

Hej.
Dzisiaj mam chyba jakiś groszy dzień z tych gorszych...
Ja nie wiem czy ja jestem jakaś głupia? Czy za bardzo emocjonalna? Czy zryła mi się psychika od tego wszystkiego?

Ile można tęsknić za dupkiem? Przecież wiem, jak mnie potraktował, jak miło się do mnie odzywał... po tym wszystkim co mu pomagałam, że ma nową laskę i się z nią spotyka, pisze itd. że ma gdzieś jak ja się teraz czuje i w ogóle czy żyje..
Nawet jak ze mną był to wiem że się tak zachowywał że miałam go dosyć.
Wiem jaki to palant to czemu się tak męczę?

Trzymam się dalej tej głupiej nadziei że może się coś zmieni, że może on w końcu zrozumie i z płaczem przybiegnie do mnie prosić o wybaczenie za cholerę nie wiem po co. Czy po prostu wkurza mnie to że wolał inną,że z nią jest szczęśliwy a ze mną nie był, czy to że wielu waszych byłych w końcu trafia na rozum i pragnie do was wrócić a mój ma mnie gdzieś czy po prostu mimo tego że wiem jaki to burak to dalej go kocham?

Kiedyś przed tym jak byłam z nim to kopnęła bym takiego w d...ę. A teraz po tych latach z nim 2 miesiące siedzę i rozpaczam.. Co się ze mną stąło?

Eh wszystko jest nie tak jak powinno. Jak żyć...?
Stary 2013-08-29, 12:21   #885
xkarolinax
Raczkowanie

.

Edytowane przez xkarolinax
Czas edycji: 2013-09-24 o 12:07
xkarolinax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 12:42   #886
Hipnagogia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
Zadedykuj mu to - http://www.youtube.com/watch?v=gzkH3RC6CG0. Idealne dla sprytnych inaczej.
I tekst - http://www.tekstowo.pl/piosenka,pain,bye_die.html
To jest dobre! Jakoś poprawia mi humor, dzięki Ci za poznanie z tym kawałkiem

Cytat:
Hej.
Dzisiaj mam chyba jakiś groszy dzień z tych gorszych...
Ja nie wiem czy ja jestem jakaś głupia? Czy za bardzo emocjonalna? Czy zryła mi się psychika od tego wszystkiego?

Ile można tęsknić za dupkiem? Przecież wiem, jak mnie potraktował, jak miło się do mnie odzywał... po tym wszystkim co mu pomagałam, że ma nową laskę i się z nią spotyka, pisze itd. że ma gdzieś jak ja się teraz czuje i w ogóle czy żyje..
Nawet jak ze mną był to wiem że się tak zachowywał że miałam go dosyć.
Wiem jaki to palant to czemu się tak męczę?

Trzymam się dalej tej głupiej nadziei że może się coś zmieni, że może on w końcu zrozumie i z płaczem przybiegnie do mnie prosić o wybaczenie za cholerę nie wiem po co. Czy po prostu wkurza mnie to że wolał inną,że z nią jest szczęśliwy a ze mną nie był, czy to że wielu waszych byłych w końcu trafia na rozum i pragnie do was wrócić a mój ma mnie gdzieś czy po prostu mimo tego że wiem jaki to burak to dalej go kocham?

Kiedyś przed tym jak byłam z nim to kopnęła bym takiego w d...ę. A teraz po tych latach z nim 2 miesiące siedzę i rozpaczam.. Co się ze mną stąło?

Eh wszystko jest nie tak jak powinno. Jak żyć...?
Mam tak samo, tyle że u mnie to już prawie 4 miesiące i dochodze do coraz bardziej przykrych wniosków Zależało mi na kimś dla kogo nie znaczyłam zbyt wiele, przykre. Widzę, jak beznadziejnie się zachowywał i jedynie obwiniam siebie że nie kopnęłam go w pierwsza, jak już widziałam, że jest źle! Gdybym tak zrobiła to może by zaczął się starać i chciałby wrócić, a tak to pewnie jest z siebie dumny że zostawił mnie dla innej To kobieta powinna rzucać faceta, nie powinno być na odwrót!
Hipnagogia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 13:31   #887
Betii_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xkarolinax Pokaż wiadomość
Hej. Pisałam to już wcześniej. Czy to że wróciłby na klęczkach coś by zmieniło? Przecież Cię zranił. Naprawdę chciałabyś być z takim człowiekiem? Czy nie życzyłabyś sobie czegoś lepszego od życia? Ludzie się nie zmieniają.
Wiem, że zasługuję na kogoś lepszego niż on. Nie potrafię sobie tylko tego przetłumaczyć nie wiem może jeszcze za mało czasu minęło. Pojawiają się też myśli a co jeżeli to był "ten" i nikogo nie będzie więcej...Też nie zachowywałam się idealnie może jakbym to wcześniej zauważyła to nie poleciałby do innej. Sama już nie wiem. Jestem beznadziejnym przypadkiem
Najlepiej jakby trafił mnie grom z jasnego nieba i zakochała bym się z wzajemnością w kimś innym Nie myślała bym dniami i nocami o byłym i życie było by piękniejsze. Ale to chyba jeszcze sporo czasu do tego :/

Zadzwoniłam dzisiaj do jego mamy tak mi jej szkoda. Mówiła że nie ma z kim porozmawiać że mój były ciągle znika i ona sama go nie poznaje. Gdyby nie to że ma młodszych synów to nie miała by się do kogo odezwać no i jeszcze ja czasami zadzwonię. Średni poszedł do pracy a ten mój popracował trochę i stwierdził że nie ma czasu. Dłubie coś w samochodzie i jeździ do tej flądry. Ja nie wiem mieć tyle lat i się tak zachowywać tym bardziej że w domu ciężka sytuacja. Wszyscy na około przez niego cierpią a on zadowolony bo mu młoda dwudziestka daje... Poprzewracało mu się w głowie chyba albo zaczął coś brać

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Własnie wchodzę na facebooka i co widze flądra wrzuciła z nim zdjęcie przytulona do niego. Zaraz mnie coś trafi
Stary 2013-08-29, 14:23   #888
xkarolinax
Raczkowanie

.

Edytowane przez xkarolinax
Czas edycji: 2013-09-24 o 12:06
xkarolinax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:48   #889
Betii_
Raczkowanie

I popłynęłam, łzy leją się strumieniami...tylko przez zdjęcie...
Mam nadzieję, że los się kiedyś odwróci i wszystko do niego wróci to co mi zrobił i że będzie to samo czuł.
Stary 2013-08-29, 14:52   #890
pewnaKa
Zadomowienie

hej,hej
byłam wczoraj na.......18-nastce
poczułam się staro,ale mimo wsyztsko byłam na parkiecie rozchwytywana,potańczyłam z młodzieżą

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 14:56   #891
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
I popłynęłam, łzy leją się strumieniami...tylko przez zdjęcie...
Mam nadzieję, że los się kiedyś odwróci i wszystko do niego wróci to co mi zrobił i że będzie to samo czuł.

Kochana nie przejmuj się,wiadomo,że to boli,ale nie katuj się tymi Jego zdjęciami,może usuń Go ze znajomych albo nawet zablokuj? Nie będziesz się wtedy sama narażała na dodatkowy ból.

A ta niunia kopnie Go w tyłek szybciej niż myślisz,tylko czy to coś zmienia? Czy przyjęłabyś Go z powrotem skoro odszedł do innej? Musisz sobie odpowiedzieć sama na to pytanie.
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 15:13   #892
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
hej,hej
byłam wczoraj na.......18-nastce
poczułam się staro,ale mimo wsyztsko byłam na parkiecie rozchwytywana,potańczyłam z młodzieżą

x
Stary 2013-08-29, 15:58   #893
ama09
Zakorzenienie

ja sobie powtarzam, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 16:21   #894
Drakan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
ja sobie powtarzam, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
A szczególnie do brudnej i śmierdzącej

Tak w ogóle to zaczynam czytać książkę Kobiety, które kochają za bardzo. Widzę już że to będzie bardzo przydatna lektura. Polecam generalnie Wam wszystkim, bo można się dowiedzieć jak ma wyglądać zdrowa relacja, oraz jak u siebie wyłapać te wczesne objawy, które mogą popsuć najlepszy związek.

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 17:03   #895
Malla
Nie depcze krokusów

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...93439519_n.jpg
Stary 2013-08-29, 17:13   #896
MyNameIsSophie
Rozeznanie

Idealne!
MyNameIsSophie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 17:40   #897
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Drakan Pokaż wiadomość
A szczególnie do brudnej i śmierdzącej

Tak w ogóle to zaczynam czytać książkę Kobiety, które kochają za bardzo. Widzę już że to będzie bardzo przydatna lektura. Polecam generalnie Wam wszystkim, bo można się dowiedzieć jak ma wyglądać zdrowa relacja, oraz jak u siebie wyłapać te wczesne objawy, które mogą popsuć najlepszy związek.
Kiedyś czytałam już na wizażu o tej książce,mam ją w pdf,więc skoro polecasz,to chyba się skuszę i wieczorem zabiorę za lekturę
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 17:53   #898
klaudia179654
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość
Kiedyś czytałam już na wizażu o tej książce,mam ją w pdf,więc skoro polecasz,to chyba się skuszę i wieczorem zabiorę za lekturę
Ja też zabieram się za tą książkę
Stary 2013-08-29, 17:58   #899
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Eh szkoda ale zawsze jak coś to możemy razem wypić piwko i ponarzekać na facetów na forum
No nie ma problemu
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:38   #900
Sunshine123456
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Dzisiaj zakończył się mój 4-letni związek, a że nie mam za bardzo z kim pogadać postanowiłam dołączyć do Was
Zostałam rzucona. Od 2 miesięcy próbowaliśmy naprawiać nas związek, ale on się chyba już 2 tygodnie temu poddał. Kochałam i kocham go nadal. Nie wiem jak mam sobie poradzić z tą pustką, którą teraz czuję. Przez ostatnie lata to on był na pierwszym miejscu. W sumie jak teraz o tym pomyśle to żyłam od spotkania z nim do spotkania, od rozmowy z nim do rozmowy. Myślami ciągle byłam przy nim.
Teraz się czuję jakby ktoś wyrwał mi kawałek duszy, nie mam na nic ochoty. Nie wyobrażam sobie życia bez niego
Nie mam pojęcia jak mam sobie poradzić.
Przez ostatnie miesiące oddaliliśmy się od siebie, ważniejsi dla niego byli kumple. Ale wiem, że ja też nie jestem bez winy, bo może zbyt często go krytykowałam, gdy mnie olewał i za dużo od niego wymagałam.
Nie mam pojęcia jak mam teraz funkcjonować
Sunshine123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości