Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-28, 20:36   #3811
Beezee
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 6

Ex Ty powinna brac slub w tym roku skoro tak sie go doczekac nie mozesz ze wszystko masz zaplanowane i przygotowane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-28, 20:45   #3812
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Ex Ty powinna brac slub w tym roku skoro tak sie go doczekac nie mozesz ze wszystko masz zaplanowane i przygotowane

wtedy bym go planowała od 2011
Stary 2013-08-28, 20:45   #3813
kzb1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:

Też mam takie wrażenie
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 20:49   #3814
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
końcówki -ski, -cki i ich odmiany ponoć szlacheckie, wiem bo ja swoją szlacheckość stracę po ślubieeeee

tż mi o tym ostatnio powiedział! ja nie miałam -ski, -cki ani nie będę mieć zero szlacheckości

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
A ja mam problem z kolanem dzisiaj cala noc przeplakalam z bolu, nie wiem co z nim jest, nie uderzylam sie ani nic. W zimie mialam to samo usg nic nie wykazalo. A teraz znow mnie dopadlo. Skoo nie bede znow spac w noc to chociaz sie poucze. Przez nablizsze dwa tygodn rzadko bd na forum

biedna

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 20:50   #3815
Elcia162
Raczkowanie

Ja tak się przerażam, bo Wy macie już wszystko po planowane, a ja dopiero zaczynam. A mój brat mówi, że za dwa lata to jeszcze zdążył by się rozmyślec i dużo czasu na planowanie jest. A ja mówię, że nie.
Elcia162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 20:52   #3816
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia162 Pokaż wiadomość
Ja tak się przerażam, bo Wy macie już wszystko po planowane, a ja dopiero zaczynam. A mój brat mówi, że za dwa lata to jeszcze zdążył by się rozmyślec i dużo czasu na planowanie jest. A ja mówię, że nie.
to zależy gdzie się mieszka i jakie ma się wymagania
Stary 2013-08-28, 20:56   #3817
Elcia162
Raczkowanie

Cytat:
to zależy gdzie się mieszka i jakie ma się wymagania
Hehe no wiem sama nie wiem jak się wyrobie ze wszystkim, dobrze, że termin mam sali zarezerwowany bo jak dzwoniłam to wszędzie prawie brak wolnych, a w przyszłym tygodniu może umowa.
A Ty Beeze, z jakich okolic?
Elcia162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:05   #3818
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
hyhy

a ja sobie słucham playlisty na wesele i się gibię
matko!! :P naprawdę? dobra jesteś!!!!!
Cytat:
A ja mam problem z kolanem dzisiaj cala noc przeplakalam z bolu, nie wiem co z nim jest, nie uderzylam sie ani nic. W zimie mialam to samo usg nic nie wykazalo. A teraz znow mnie dopadlo. Skoo nie bede znow spac w noc to chociaz sie poucze. Przez nablizsze dwa tygodn rzadko bd na forum
Eh.. nawet mi nie mów.. ale będzie zmiena pogody.. i mnie np dzisiaj oba kolana napieprzają.. ;/ a ja jutro idę na usg prywatnie i mi ściągnie w końcu szynę !!
A nie miałaś nigdy w dzieciństwie też jakiegoś urazu nie miałaś? strasznie lipa..
Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
a ja po ślubie w końcu będę w gronie szlachty a Tż podobno faktycznie ma szlacheckie pochodzenie, nawet jakiś tam herb mają nie wnikałam w to nigdy bo w sumie mnie to nie interesuje
Ja też po ślubie będę mieć szlacheckie i też kiedyś mi TŻ herb pokazywał :P
Stary 2013-08-28, 21:12   #3819
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Eh.. nawet mi nie mów.. ale będzie zmiena pogody.. i mnie np dzisiaj oba kolana napieprzają.. ;/ a ja jutro idę na usg prywatnie i mi ściągnie w końcu szynę !!
A nie miałaś nigdy w dzieciństwie też jakiegoś urazu nie miałaś? strasznie lipa..

serio, serio nie bylo to trudne, wiem jakie piosenki lubimy i jakie nam się jakoś dobrze kojarzą to sobie powoli powstała

ja też mam tak czasami, że mnie nogi napieprzają jak ma się pogoda zmienić i nie mogę spać...praktycznie całe łydki a czasem nawet i wyżej też. W dzieciństwie pomagała mi pościel z owczej wełny, teraz miewam to bardzo rzadko, ale czasem jednak
Stary 2013-08-28, 21:15   #3820
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
serio, serio nie bylo to trudne, wiem jakie piosenki lubimy i jakie nam się jakoś dobrze kojarzą to sobie powoli powstała

ja też mam tak czasami, że mnie nogi napieprzają jak ma się pogoda zmienić i nie mogę spać...praktycznie całe łydki a czasem nawet i wyżej też. W dzieciństwie pomagała mi pościel z owczej wełny, teraz miewam to bardzo rzadko, ale czasem jednak
Naprawdę super będziesz się wylegiwać na plaży tydzień przed ślubem bo już wszystko będziesz mieć!
My też mamy pełno naszych piosenek i też bym taką mogła zrobić.. ale nie będzie dj więc nie potrzebnie.. jedynie czego żałuje to to że zespół nie zagra mi dubstepu czegoś co łączy mnie i TŻ.. buuu! :P

Naprawdę pościel pomagała? :P ja miałam taką z owczej wełny ale mnie tylko wkurzała a ze zmianą pogody jest czasami tak strasznie heh
Stary 2013-08-28, 21:16   #3821
martuha20
Rozeznanie

heeej dziewczyny!
ja na szybko przejrzałam kilka stron
witaj Elcia162 wasza historia związku jest bardzo podobna do naszej

a tak z aktualności to:
gadałam dziś z tą przyjaciółką, co mam być chrzestną (nie nudzę? ) no i jej powiedziałam co i jak, czego się obawiam. Prosto z mostu, a co Ona na spokojnie to przyjęła, powiedziała, że mam jeszcze czas na zastanowienie, że mam im dać znać.
Ale ona nadal chce żebym trzymała jej synka do chrztu no i że niby mam się nie martwić o prezenty, finanse itd, że tu nie o to chodzi.
Powiedziałam, że dam znać do urodzin małego. No i zastanawiam się nadal, ale ważne, że już jej wszystko powiedizałam.

Dziś kupiłam dwie nowe sukienki może będą na chrzciny albo jakieś weselisko niespodziewane

Poza tym, to rozmawiałam dziś z mamą o weselu, i ona twierdzi, że za szybko te przygotowania i gadanie o ślubie :P
z TŻ też rozmawiałam i ustaliliśmy że będzie kwiecień i już! i nawet oglądaliśmy sale, fotografów i zespoły wybraliśmy już kamerzystę i fotografa na 100%

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:18   #3822
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Ex bo wiesz co ja tak myśle, Ty wszystkie nas tutaj pograzasz . Juz sądziłam, ze bede taka fajna, do przodu, bo u księdza byłam... A Ty mi tu z playlista wyskakujesz. Poważnie? Jak ja mam Cie dogonić, jak Ty zawsze nie krok, a 5 kroków do przodu jestes????

Stary 2013-08-28, 21:22   #3823
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ex bo wiesz co ja tak myśle, Ty wszystkie nas tutaj pograzasz . Juz sądziłam, ze bede taka fajna, do przodu, bo u księdza byłam... A Ty mi tu z playlista wyskakujesz. Poważnie? Jak ja mam Cie dogonić, jak Ty zawsze nie krok, a 5 kroków do przodu jestes????

.
nie ma tak dobrze ex jest i bedzie wiecznie na podium

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:33   #3824
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę super będziesz się wylegiwać na plaży tydzień przed ślubem bo już wszystko będziesz mieć!
My też mamy pełno naszych piosenek i też bym taką mogła zrobić.. ale nie będzie dj więc nie potrzebnie.. jedynie czego żałuje to to że zespół nie zagra mi dubstepu czegoś co łączy mnie i TŻ.. buuu! :P

Naprawdę pościel pomagała? :P ja miałam taką z owczej wełny ale mnie tylko wkurzała a ze zmianą pogody jest czasami tak strasznie heh
no z tą plażą a maju to ja nie wiem czy tak dobrze będzie no mnie pościel pomogła właśnie ale spałam pod taką nieobleczoną tylko właśnie miałam bezpośredni kontakt z tą wełną...nie wiem noo
Cytat:

ja to u księdza byłam zimą
a co to wyścig szczurów? ja idę własnym tempem, w wyścigi się nie bawię
Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
nie ma tak dobrze ex jest i bedzie wiecznie na podium
ułaaa aleś mi poleciała komplementem

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
heeej dziewczyny!
ja na szybko przejrzałam kilka stron
witaj Elcia162 wasza historia związku jest bardzo podobna do naszej

a tak z aktualności to:
gadałam dziś z tą przyjaciółką, co mam być chrzestną (nie nudzę? ) no i jej powiedziałam co i jak, czego się obawiam. Prosto z mostu, a co Ona na spokojnie to przyjęła, powiedziała, że mam jeszcze czas na zastanowienie, że mam im dać znać.
Ale ona nadal chce żebym trzymała jej synka do chrztu no i że niby mam się nie martwić o prezenty, finanse itd, że tu nie o to chodzi.
Powiedziałam, że dam znać do urodzin małego. No i zastanawiam się nadal, ale ważne, że już jej wszystko powiedizałam.

Dziś kupiłam dwie nowe sukienki może będą na chrzciny albo jakieś weselisko niespodziewane

Poza tym, to rozmawiałam dziś z mamą o weselu, i ona twierdzi, że za szybko te przygotowania i gadanie o ślubie :P
z TŻ też rozmawiałam i ustaliliśmy że będzie kwiecień i już! i nawet oglądaliśmy sale, fotografów i zespoły wybraliśmy już kamerzystę i fotografa na 100%
fajnie że sobie porozmawiałaś z przyjaciółką zawsze to jakoś tak lżej jak się wygada człowiek i nie musi ukrywać tego co myśli
Stary 2013-08-28, 21:37   #3825
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
no z tą plażą a maju to ja nie wiem czy tak dobrze będzie no mnie pościel pomogła właśnie ale spałam pod taką nieobleczoną tylko właśnie miałam bezpośredni kontakt z tą wełną...nie wiem noo
ja też tak pod taką spałam :P i dlatego nie mogłam no nie! nienawidzę dotyku wszelakich koców i innych takich w stópki haha i strasznie mi się "leniła"

Magda a powiedz mi.. Proboszcz nie był zdziwiony że tak szybko termin rezerwujecie w kościele ;>
Stary 2013-08-28, 21:38   #3826
lolusl
Japońska rzepa

Ja pierdziulę,was nie idzie nadrobić Musiałabym non stop siedzieć Ale lista mnie rozwaliła,chociaż ja też już w głowie sobie układam,ale to tylko w głowie
No i przerażacie mnie też trochę,bo ja jeszcze nie mam NIC prócz folderka na kompie
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:44   #3827
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
ja też tak pod taką spałam :P i dlatego nie mogłam no nie! nienawidzę dotyku wszelakich koców i innych takich w stópki haha i strasznie mi się "leniła"

Magda a powiedz mi.. Proboszcz nie był zdziwiony że tak szybko termin rezerwujecie w kościele ;>
Właśnie nawet nie powiedział, ze pierwsi na 2015 jestesmy, ale nie był specjalny zdziwiony. Spodziewał sie nas, bo Mama wypaplala :P.... Ale powiedziałabym wręcz, ze przybrał inne oblicze, nie był taki groźny i oficjalny

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

A no i ex, ja tam szczurem nie jestem haha ale normalnie spieszysz, jak nie wiem momentami az sie zastanawiam czy ze wszystkim wyrobie

Stary 2013-08-28, 21:47   #3828
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia162 Pokaż wiadomość
Hehe no wiem sama nie wiem jak się wyrobie ze wszystkim, dobrze, że termin mam sali zarezerwowany bo jak dzwoniłam to wszędzie prawie brak wolnych, a w przyszłym tygodniu może umowa.
A Ty Beeze, z jakich okolic?
hmm 30 km od Leżajska jeśli cos Ci to mówi;p

Cytat:

wiesz kiedyś miałam ale nie w tym kolanie a w niedzielę zaczęły mnie dwa rypać, lewe przestało a prawe coś strasznego. wzięłam ketonal i to mnie boli;/

Cytat:

haha magda nie panikuj mi się wydaje, że jesteśmy na normalnym stopniu planowania dwa lata to mnóstwo czasu :P ja w ogóle wychodzę z założenia że jak ma wyjść to wyjdzie i nie ma co srać ogniem na siłę jak ktoś lubi planować (jak Ex) to luzik każdy ma swoje zbocznie
ja tam rok przed ślubem zamierzam się wziąć do organizacji. do księdza pójdziemy w styczniu 2015 jak będzie miał już kalendarz na nowy rok nauki tak samo, suknia też, tyle tylko teraz aby porezerwować salę, dj, barmana. swoją drogą mam tylko dj i barmana a i rezerwacje na dj ale nie ejstem do niego przekonana wydaje mi sie ze 2600 to duzo i jeszcze po 3 dopłacać hmm do kitu troche
Stary 2013-08-28, 21:51   #3829
tilusia
Raczkowanie

Cytat:
Moi Rodzice byli raz na weselu, gdzie młodzi w zaproszeniach zaznaczyli, ze jest mozliwosc noclegu za x zł. I ze jesli goście sobie życzą to młodzi im moga zarezerwować pokój. Ale z kontekstu chodziło o to, ze jesli chce gość noclegu to sam sobie za to płaci. No i wiadomo, ze przy ślubie lokal oferuje niższe ceny, wiec takie ceny były podane. Niby dziwne, ale całkiem sensowne posunięcie. Byłoby mi głupio tak napisać, ale myśle, ze byłabym skłonna tak napisać, gdybym miała duzo gości z potrzeba noclegu.

Ja też będę miała "problem" przyjezdnych gości, ale na szczęście w naszym lokalu są pokoje gościnne i to w bardzo przystępnej cenie. W sumie będzie to ok. 20 os, więc cześć ugoszczę u siebie, część u ciotki, część u babci, a pozostałych w pokojach. Dodatkowo planujemy wynając taki rezerwowy pokój, jakby ktoś przyszedł jednak z małym dzieckiem (mimo, że z dziećmi nie zapraszamy), czy kobieta w ciąży mogła odpocząć, albo ktoś źle się poczuł. A zapytam o kwestię noclegu kiedy będą mi potwierdzać przybycie
tilusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:53   #3830
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!
Pisałam już w wątku dla PM 2014, ale postanowiliśmy z Tż dać sobie jeszcze jeden dodatkowy rok czasu do ślubu. Dokładną datę ustalimy we wrześniu rezerwując salę, wstępnie będzie to wrzesień 2015, ale jeszcze zobaczymy jak będzie z wolnymi terminami.

Coś więcej o nas?
Jesteśmy razem od 2007 roku czyli już ponad 6 lat. Ja mam 22, a mój Tż 27 lat Tż obecnie od roku pracuje w Niemczech, a ja na wakacjach mu towarzyszę (oczywiście nie w pracy!!! Niestety jeszcze miesiąc i wracam do Pl kontynuować naukę.

Pozdrawiam!

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:54   #3831
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
hmm 30 km od Leżajska jeśli cos Ci to mówi;p

wiesz kiedyś miałam ale nie w tym kolanie a w niedzielę zaczęły mnie dwa rypać, lewe przestało a prawe coś strasznego. wzięłam ketonal i to mnie boli;/

haha magda nie panikuj mi się wydaje, że jesteśmy na normalnym stopniu planowania dwa lata to mnóstwo czasu :P ja w ogóle wychodzę z założenia że jak ma wyjść to wyjdzie i nie ma co srać ogniem na siłę jak ktoś lubi planować (jak Ex) to luzik każdy ma swoje zbocznie
ja tam rok przed ślubem zamierzam się wziąć do organizacji. do księdza pójdziemy w styczniu 2015 jak będzie miał już kalendarz na nowy rok nauki tak samo, suknia też, tyle tylko teraz aby porezerwować salę, dj, barmana. swoją drogą mam tylko dj i barmana a i rezerwacje na dj ale nie ejstem do niego przekonana wydaje mi sie ze 2600 to duzo i jeszcze po 3 dopłacać hmm do kitu troche
Ale... Ja jestem tylko 3 razy do roku w Polsce :P.... Troche gorzej z ta organizacja przez to

Stary 2013-08-28, 21:55   #3832
tilusia
Raczkowanie

Cytat:
pierwsze słysze

co to?

mój tż zawsze mówi "a kuuupisz mi kiner jajooooo?"
wczoraj mu kupiłam muffinkę, jaka to była radość

w ogóle tż powiedział, że jak mam się tak przejmować to pójdzie ze mną po sukienkę bo wiecie co...ja się boję! booo w tym salonie pewnie będzie "a proszę tą przymierz będzie super leżeć, albo tą ona na pewno super będzie Ci podkreślać figurę!" a ja nie chcę takich jak one mi przyniosą tylko takie jak mnie interesują! po co mam przymierzać coś co w ogóle mnie nie interesuje ;/ a wiem, że czasem te baby są takie natarczywe i ja mam wrażenie, że dla świętego spokoju zacznę to w końcu przymierzać i potrzebuję kogoś kto mnie wesprze i powie im że ja tego nie chcę bo mnie to nie interesuje a boje się, że moje przyjaciółki zaczną gadać "ale przymierz, przymierz co Ci szkodzi..." no szkodzi bo ja mam kur... swoją wizję! i nie ma w niej sukienki do ziemi!
musiałam się wyżalić

Ex ja mogę z Tobą iść, mi asertywności nie brakuje Nawet jestem bardziej asertywna niż mój TŻ, a mogłoby się wydawać inaczej i już mam doświadczenie, zdobyte dzięki mojej przyjaciółce, z paniami z salonów
tilusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:55   #3833
nudnylogin
Rozeznanie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Pisałam już w wątku dla PM 2014, ale postanowiliśmy z Tż dać sobie jeszcze jeden dodatkowy rok czasu do ślubu. Dokładną datę ustalimy we wrześniu rezerwując salę, wstępnie będzie to wrzesień 2015, ale jeszcze zobaczymy jak będzie z wolnymi terminami.

Coś więcej o nas?
Jesteśmy razem od 2007 roku czyli już ponad 6 lat. Ja mam 22, a mój Tż 27 lat Tż obecnie od roku pracuje w Niemczech, a ja na wakacjach mu towarzyszę (oczywiście nie w pracy!!! Niestety jeszcze miesiąc i wracam do Pl kontynuować naukę.

Pozdrawiam!
Witaj

nudnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:56   #3834
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nawet nie powiedział, ze pierwsi na 2015 jestesmy, ale nie był specjalny zdziwiony. Spodziewał sie nas, bo Mama wypaplala :P.... Ale powiedziałabym wręcz, ze przybrał inne oblicze, nie był taki groźny i oficjalny
heh a to spoko ja jednak się go obawiam..
chyba przestałam go lubić jak nie chciał ochrzcić już mojej śp siostrzenicy

A co do ex to przecież nie ma wcale więcej od Ciebie Magda! :P
Cytat:
uhm.. to dziwna sytuacja na prawdę ;/
Stary 2013-08-28, 21:57   #3835
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Coś więcej o nas?

Pozdrawiam!
witaj
Stary 2013-08-28, 21:59   #3836
Malwina_89
Zakorzenienie

Licytujmy się!

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 22:00   #3837
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Coś więcej o nas?

Pozdrawiam!
cześć witamy wśród gaduł :P
Stary 2013-08-28, 22:00   #3838
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
heh a to spoko ja jednak się go obawiam..
chyba przestałam go lubić jak nie chciał ochrzcić już mojej śp siostrzenicy

A co do ex to przecież nie ma wcale więcej od Ciebie Magda! :P

uhm.. to dziwna sytuacja na prawdę ;/
A czemu sie tak obawiasz?

O hola, hola... Nie mam wciaz fotografa, playlisty, konkretnego wyglądu sukienki, konkretnych wzorów menu, winietek, numerów stolow, ubioru TZ (nawet o tym nie myslalam jeszcze), barmana :P...

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Licytujmy się!
Dobra!!! Hahahahahahahahaha

Stary 2013-08-28, 22:01   #3839
Talka_22222
Raczkowanie

Hej trochę ogarnęłam życie, ale nie tak jakbym chciała.. Mamy dylemat z TŻ gdzie mieszkać - prawdopodobnie przesunie się data ślubu. Jeszcze nic pewnego, ale jesteśmy bliscy temu.. coś było ciekawego? witam wszystkie nowe osoby znów zaczęłam palić i jeszcze próbuję się do poprawki uczyć, ale mi nie idzie
Talka_22222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 22:01   #3840
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tilusia Pokaż wiadomość
Ex ja mogę z Tobą iść, mi asertywności nie brakuje Nawet jestem bardziej asertywna niż mój TŻ, a mogłoby się wydawać inaczej i już mam doświadczenie, zdobyte dzięki mojej przyjaciółce, z paniami z salonów
super! jak będę wkurzona i zdesperowana to się do Ciebie zwrócę!
a w których salonach w krk są upierdliwe baby? kurde ja coraz bardziej się przekonuję, żeby szyć w Nabli ale chcę inne też odwiedzić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości