Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 0 0%
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi 2 3,51%
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody 1 1,75%
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe 13 22,81%
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi 5 8,77%
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita 0 0%
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy 1 1,75%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku 25 43,86%
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny 9 15,79%
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 09:15   #4171
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Eh... wkurza mnie papierologia uzupelniam tzowi kwity o zgloszenie do ubezpieczenia na co jest podobno 7 dni i chca idemnie PESEL... Akt urodzenia wyznaczyli nam w szpitalu date 2 tyg po urodzeniu na odbior aktu dzwonilam do urzedu zeby przyspieczyc - ciezko bo maja duzo moze w przyszlym tygodniu... uzupelniam wniosek dla TZa o ten urlop 2 tyg i co chca ? Numer aktu urodzenia ktory przy dobrych wiatrach bedzie w poniedzialek...to jak ten tata ma wziac urlop zaraz po urodzeniu? Nieda sie pomijajac fakt ze powinien pracodawcy zglosic 7 dni wczesniej...
Stary 2013-08-29, 09:16   #4172
rubinka25
Rozeznanie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Witam z rana. Wpadłam tylko na chwilę, zobaczyć czy w międzyczasie nam dzieci nie przybyło. Za chwilę śmigam do fryzjera.

Passion trzymam mocno

Cytat:
Napisane przez beaciakiss Pokaż wiadomość
witam się z Wami po wizycie. wszystko ok z wyjątkiem jednego. dziecię moje nie przekręcone
Witam w klubie mam uparciuchów.
No ale Ty masz jeszcze sporo czasu i jakieś szanse na przekręcenie jeszcze są. U mnie zostało już nieco ponad 2 tygodnie, więc szanse marne... Oby Tobie się udało. Podobno są jakieś ćwiczenia, żeby dziecku pomóc. Ja nie próbowałam, ale może Ty spróbujesz?

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:20   #4173
rusałka_1
Zakorzenienie

cześć

Dziś jak zwykle 5 razy pobudka, ale jak mąż wyszedł do pracy do dospałam jeszcze 2 godzinki

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Hej wczoraj byłam na wizycie już ostatniej .
Położenie płodu główkowe, waga ok 3 kg, AFI 7, łożysko ściana boczna prawa, FHR 150 u/m (słyszałam ponownie serduszko). Amelia jest już w kanale rodnym, bardzo nisko ułożona (podczas ręcznego badania czuł główke niziutko-tak mi córkę „wymacał”, że zaczęła się kotwasić i szaleć w brzuchu), szyjka bardzo miękka. Według jego opinii poród sn.
Super to już bliziutko

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Miłosz
bardzo ładne imię

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Mówisz

Ja jestem ciekawa co dziś na wizycie powie mi gin. Przez ostatni tydzień chodzimy codziennie na długie ok. 5-6km spacery ,zaliczam wejścia po schodach (ok. 100 stopni) heh wczoraj nawet urządziłyśmy sobie z Natalcią zawody która szybciej wejdzie i wygrałam -także nie jest tak źle z moją kondycją skoro przegoniłam zdrową sześciolatkę
W domu codziennie porządnie sprzątam i robię całą masę innych rzeczy. Generalnie rozpiera mnie energia

Trzymajcie kciuki żeby szyjka była skrócona bo na ostatnim pomiarze 4tyg. temu miała 45mm
no to kciuki trzymam, żeby się już rozkręcało

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

Ah no i od wczoraj jesteśmy w 9 miesiącu

ladan dla Ciebie też kciuki!

No i czekamy na wieści od passion

Dziś mam w planach sprzątanie domu, bo od ponad tygodnia jestem bez sił i zarastam brudem

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:21   #4174
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Snow, napiszę znów - mogłybyśmy już urodzić, nie?
Oj moglybysmy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-29, 09:22   #4175
inwersja
dryfuję słowami

Ladan ja też, ja też

doczekasz się na pewno, a poza tym pomyśl, tak, że martwiłaś się, że Julcia za mała będzie, a tak z każdym dniem podjada Ci smakołyki i rośnie w siłę
Stary 2013-08-29, 09:22   #4176
marysia_258
Zadomowienie

Ooo własnie miałam zapytać, bo przewertowałam wczoraj wątek ale nie znalazłam.
czemu Passion już rodzi??? Co tam u niej się dzieje???
Wiem,że cały czas jest w sziptaalu i ma problemy ale o co kaman???

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:23   #4177
Figulina987
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Ooomg pokielbasilam cos ? ktoras miala dzisiaj rodzic, nie passion :P ??

nie co chyba masz rację, to ja nie jestem na bieżąco i się zdziwiłam, ale faktycznie ma mieć dzisiaj cc

Passion -
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:25   #4178
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
motyl metoda rozenkowej na skladanie przescieradla

To poszukam w necie

Ale jestem zła...

Przeniosłam tylko kilkanaście szklanek z barku do zmywarki i już mi brzuch zaczął napinkalać. I albo młoda kopie,albo to skurcze?Ja pierniczę, też chcę śmigać i sprzątać, mam duuuże plany sprzątaniowe! Pewnie,że w wielu wyręczy mnie małż, ale są takie rzeczy,które wolę sama...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:26   #4179
Figulina987
Zadomowienie

idę się ogarnąć, bo prasowanie czeka

słoneczko świeci a ja mam nawet dobry humor, więc będzie udany dzień

wieczorem spotykamy się ze znajomymi i jestem cała happy bo już mi tak brakuje towarzystwa innego niż mojego TZ a tak to wszyscy w pracy albo na wakacjach...
Stary 2013-08-29, 09:27   #4180
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
to znowu ja
Witam z rana niewyspana Coraz ciężej mi to niestety idzie...
Jak obudzę się w nocy to takie głupoty przychodzą do głowy że szok.
Na dodatek strasznie się stresuję bo moja Maja idzie w pon. do nowego przedszkola. Najgorsze jest to że ona nawet nie chce o nim słyszeć Jak tylko coś wspomnę na jego temat to od razu jest płacz że on nie chce, ona chce do starego, do starych przyjaciółek wcale nie chce mieć nowych
Już sobie wyobrażam co będziemy przeżywać w poniedziałek. No ale cóż jakoś musimy przez to przejść.

hej
Na pewno to będzie stres dla małej. Dobrze że macie jeszcze chwilę czasu do narodzin synka to córeczka powinna się zaadaptować w nowym miejscu, minie najtrudniejszy okres

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Eh... wkurza mnie papierologia uzupelniam tzowi kwity o zgloszenie do ubezpieczenia na co jest podobno 7 dni i chca idemnie PESEL... Akt urodzenia wyznaczyli nam w szpitalu date 2 tyg po urodzeniu na odbior aktu dzwonilam do urzedu zeby przyspieczyc - ciezko bo maja duzo moze w przyszlym tygodniu... uzupelniam wniosek dla TZa o ten urlop 2 tyg i co chca ? Numer aktu urodzenia ktory przy dobrych wiatrach bedzie w poniedzialek...to jak ten tata ma wziac urlop zaraz po urodzeniu? Nieda sie pomijajac fakt ze powinien pracodawcy zglosic 7 dni wczesniej...
masakra z tą papierologią.
Właśnie mówiłam mężowi żeby się już zorientował jak się ten tacierzyński załatwia, bo chciałabym żeby był z nami po porodzie te 2 tyg

Cytat:
Ooo własnie miałam zapytać, bo przewertowałam wczoraj wątek ale nie znalazłam.
czemu Passion już rodzi??? Co tam u niej się dzieje???
Wiem,że cały czas jest w sziptaalu i ma problemy ale o co kaman???
Passion na wczorajszych badaniach miała poziom wód na poziome AFI = 2, więc cały czas spadały i podjęli decyzję o cc,

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:29   #4181
niebede
Raczkowanie

Cytat:

ale masakra
wizaz mi nie dzialal, poszlam spac po 21
dzwonlam.do tz nie odbieral, nie odpisal ja w nerwach
przebudzilam sie po 22 nie odbieral
i teraz to samo
wpadlam w panike
i przed chwilka laskawie.oddzwonil
siedzi z.kumplami na.rynku

a ja w.ryk
skurczy z nerwow dostalam bo ten nie mogl laskawie zadzwonic

te samce to czasami nie myślą
Cytat:
Mnie też, mnie też, mnie też! Ale co ja mam z tym upartym mlotkiem zrobić?!

Na początku myśleliśmy, że Krzysztof albo Witold. Ale czym dłużej się zastanawiałam, tym żadne z nich do końca mi nie pasowało.

Krzysztof - ani ładne, ani brzydkie. Takie dla mnie nijakie, jakich tysiące. Przezroczyste, bez jakiegoś emocjonalnego znaczenia czy więzi. Przynajmniej dla mnie. równie dobrze mógłby go nazwać Jasiek, Franek, Kubuś, Kamilek czy Michałek - nie miałoby to dla mnie żadnego znaczenia. Bez urazy do dziewczyn, które tak chcą nazwać dzieci, bo to nie są brzydkie imiona, po prostu mi nie leżą.

Witold - ... Witek, Wituś ok, ale ta pełna forma imienia brzmi poważnie, nasze nazwisko też mocne.

A jemu to wogóle najbardziej podoba się Wiktor, ale z naszym nazwiskiem to brzmi okropnie, tak mega surowo i strasznie (w dosłownym tego słowa znaczeniu), coś jak Adolf Hitler. Siekiera by w powietrzu stanęła.
A ten Witold to był właściwie kompromis z tym Wiktorem, który w ogóle nie pasuje w zestawieniu z nazwiskiem. Ale jak każdy kompromis nie zadowala obu stron i ktoś się czuje poszkodowany.
Na początku od razu zastrzegłam, że żaden Krzysiu czy Wojtek. Krzysiu zawsze będzie mi się kojarzyć z moim kuzynem, który dał mi w kość za młodu, a poza tym nie wiem czy widziałyście wulgarną przeróbkę Kubusia Puchatka i Krzysia z wadą wymowy
Wiktor też jakoś mnie nie kręci, pełno Wiktorów się namnożyło w okolicy. Ale Witold jest ok. A Miłosz bardzo mi się podoba.

Strasznie kręci mi się w głowie dzisiaj

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:29   #4182
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
to, to mnie momentami bardziej przeraża niż opieka nad dzieckiem, bo tutaj zawsze można kogoś się zapytać, poradzić, niby każde dziecko inne,, ale w gruncie rzeczy wszyscy ludzie.. a za urzędami cieżko nadążyć, bo t na odwrót, niby prawo wszędzie takie samo, ale każdy **uj na swój strój i wszędzie miają swoje zasady..
w Łodzi ponoć w urzędzie dają akt urodzenia od ręki, wczoraj babeczka w kadrach w robocie tak mi mówiła, że przynajmniej ona tak miała..

a powiedz mi, co ma szpital do aktu urodzenia? oni to chyba wydają tylko jakiś kwit, że dziecko się urodziło, zaświadczenie jakieś.
Stary 2013-08-29, 09:30   #4183
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To poszukam w necie

Ale jestem zła...

Przeniosłam tylko kilkanaście szklanek z barku do zmywarki i już mi brzuch zaczął napinkalać. I albo młoda kopie,albo to skurcze?Ja pierniczę, też chcę śmigać i sprzątać, mam duuuże plany sprzątaniowe! Pewnie,że w wielu wyręczy mnie małż, ale są takie rzeczy,które wolę sama...

doskonale Cię rozumiem...

ja w ciąży nauczyłam się trochę odpuszczać, bo na co dzień jestem pedantką i Zosią-Samosią i uważam, że wszystko robię lepiej, przez co mam milion razy więcej pacy

teraz daję się więcej wykazać mężowi, ale ciągle mu zwracam uwagę, że coś niedokładnie robi, przez co niestety się kłócimy

Ale uszy do góry. Jeszcze miesiąc i już będziesz w formie
Stary 2013-08-29, 09:30   #4184
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Załamuje mnie to
Ale podobno znajomi tż dostali kasę z ZUS o czasie Od razu załatwili formalności i nie było obsuwy

passion

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:35   #4185
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej
Na pewno to będzie stres dla małej. Dobrze że macie jeszcze chwilę czasu do narodzin synka to córeczka powinna się zaadaptować w nowym miejscu, minie najtrudniejszy okres

masakra z tą papierologią.
Właśnie mówiłam mężowi żeby się już zorientował jak się ten tacierzyński załatwia, bo chciałabym żeby był z nami po porodzie te 2 tyg

Passion na wczorajszych badaniach miała poziom wód na poziome AFI = 2, więc cały czas spadały i podjęli decyzję o cc,
dziękuję za odp. Już wszytko wiem
No to wielkie za Passion.

A ja dziś mam USG Już nie mogę się doczekać

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:37   #4186
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
te samce to czasami nie myślą

Na początku od razu zastrzegłam, że żaden Krzysiu czy Wojtek. Krzysiu zawsze będzie mi się kojarzyć z moim kuzynem, który dał mi w kość za młodu, a poza tym nie wiem czy widziałyście wulgarną przeróbkę Kubusia Puchatka i Krzysia z wadą wymowy
Wiktor też jakoś mnie nie kręci, pełno Wiktorów się namnożyło w okolicy. Ale Witold jest ok. A Miłosz bardzo mi się podoba.

Strasznie kręci mi się w głowie dzisiaj
Wituś, Witek... jest ok. Ale dla mnie ta wersja pełna zawsze brzmiała zbyt poważnie. Nasze nazwisko też jest takie mocne i w zestawieniu to na prawdę bardzo mocno i poważnie.
Ja zawsze chciałam any imię trochę to nazwisko zmiękczyło.

A Wiktor, to juz nawet nie o popularność chodzi, ale właśnie o zestawienie z nazwiskiem. Jeszcze gorzej niż ten Witold. Tutaj to juz nie tylko poważnie brzmi, ale i groźnie.

A ten się jak osioł upiera.
A tak w ogóle to upiera się, że Miłosz nie, bo wg niego nie ma skrótu do tego imienia. Ręce opadają...

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-08-29 o 09:50
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:38   #4187
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem zła...

Ale to wszystko bywa przewrotne/przekorne - Ty byś chciała spokojnie doczekać do 13.IX a młoda się podrywa do lotów a u mnie doopa zbita mimo,że robię co mogę coś się zaczęło dziać

Cytat:
Witam z rana niewyspana Coraz ciężej mi to niestety idzie...
Jak obudzę się w nocy to takie głupoty przychodzą do głowy że szok.
Na dodatek strasznie się stresuję bo moja Maja idzie w pon. do nowego przedszkola. Najgorsze jest to że ona nawet nie chce o nim słyszeć Jak tylko coś wspomnę na jego temat to od razu jest płacz że on nie chce, ona chce do starego, do starych przyjaciółek wcale nie chce mieć nowych
Już sobie wyobrażam co będziemy przeżywać w poniedziałek. No ale cóż jakoś musimy przez to przejść.
Kciuki za małą i za to aby nowe przedszkole Jej się spodobało

karolson
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:39   #4188
karolson
Zakorzenienie

Inwersja - szpital przy wypisie daje ci karteczke kiedy masz sie stawic w urzedzie po akt i co potrzebujesz. To szpital przekazuje do urzedu dokumenty na podstawie ktorych oni ten akt drukuja. Ze w tym szpitalu rodzi sie duzo dzieci to urzad na obladowanie. Maja czas do 2 tyg. Zadzwonilam do nich czy nieda sie szybciej to mi pani powiedziala ze jak urodzilam w czwartek to po tygodniu pracownik szpitala przynosi im na nogach zeby bylo szybciej te wszystkie narodziny z tego dnia i zeby dzwonic w poniedzialek bo powinna juzto obrobic. Jk juz tam jestes to drukuja od reki. Wiec jak gmina ma duzo sxpitali i narodzin moze to troche trwac
Stary 2013-08-29, 09:39   #4189
tassia
Zakorzenienie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

zjadlam dwa jajka na miekko i na deser sliwki
rozerwie mnie
teraz kawa

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:44   #4190
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za odp. Już wszytko wiem
No to wielkie za Passion.

A ja dziś mam USG Już nie mogę się doczekać

A mnie wczoraj znów strasznie brzuch bolał, nie mogłam długo zasnąć, w nocy Edi mi płakał i teraz jestem jak zombie i myślę nad kawą.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:45   #4191
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Inwersja - szpital przy wypisie daje ci karteczke kiedy masz sie stawic w urzedzie po akt i co potrzebujesz. To szpital przekazuje do urzedu dokumenty na podstawie ktorych oni ten akt drukuja. Ze w tym szpitalu rodzi sie duzo dzieci to urzad na obladowanie. Maja czas do 2 tyg. Zadzwonilam do nich czy nieda sie szybciej to mi pani powiedziala ze jak urodzilam w czwartek to po tygodniu pracownik szpitala przynosi im na nogach zeby bylo szybciej te wszystkie narodziny z tego dnia i zeby dzwonic w poniedzialek bo powinna juzto obrobic. Jk juz tam jestes to drukuja od reki. Wiec jak gmina ma duzo sxpitali i narodzin moze to troche trwac
Super, tylko, że na złoszenie w pracy urlopu tez jest 2 tyg... Oto Polska właśnie.

Ale dzięki za info
Stary 2013-08-29, 09:47   #4192
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

ciesze się bardzo

aha co do szczepionki jednak już odjęłam decyzje po rozmowie z pediatra i szczepie engerixem, tak jak dziewczyny mowiły jest z lepszej firmy i jest oczyszczony wiec kasa nie jest duza a mozna byc spokojnym
A ja rozmawiałam wczoraj o tym z ginem i powiedział aby się nie bać tego Euvaxu-gdyby było coś z nią nie tak nie byłaby dopuszczona w ogóle do obrotu. I bądź tu teraz mądry .

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
martano to czekamy na rozwinięcie akcji
Tylko gdzie te moje skurcze? Gin mi mówił, abym się pobawiła swoimi sutkami (oczywiście użył do tego medycznego słownictwa) i żebym chodziła po mieszkaniu podnosząc wysoko kolana, nawet mi to zademonstrował . To podobno może przyśpieszyć poród.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
zazdraszczam
Ale czego?
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

marta nic tylko czekamy na rozwój akcji
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dobre wiesci. Super!
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Kochane to już blisko bliziutko
Cytat:

Jupiiiiiiiiii

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Super to już bliziutko

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość

Marta super wieści, trzymaj się dzielnie

Cytat:
zjadlam dwa jajka na miekko i na deser sliwki
rozerwie mnie
teraz kawa

U mnie już cukrzyca odpuszcza, widzę to przy każdym posiłku. Zjadłam na śniadanie serek Danio i Danone owocowe wielki kubełek i cukier w normie.
Stary 2013-08-29, 09:51   #4193
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Oby szybko wrocil do formy i do domu. Bo na pewno Ci bardzo ciezko samej.

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

A czemu obrazony

---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ----------

Passion - kciuki za dzis !!!

Ano obrażony, bo mu wczoraj nawrzucałam, i powiedział mi , że ma to w doopie i idzie spać. Dzisiaj już się odbraził i jest mu lepiej.

Ja też się witam po cieżkiej nocy, wstawalam chyba ze 100 razy, noga mnie bolała jak nie wiem co. A młode mnie kopało po całym brzuchu.

Kaśka z tymi odwiedzinami to masakra. A skoro teściowa już będzie to dlaeczego siostra P. nie może być u niej, tylko u Was ??

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:53   #4194
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Super, tylko, że na złoszenie w pracy urlopu tez jest 2 tyg... Oto Polska właśnie.

Ale dzięki za info
Ta Pani w urzedzie powiedziala mi ze jest 14 dni roboczych i ze kazdy to myli.. kadry tez chca jak najszybciej zatawic i miec z bani..
Stary 2013-08-29, 09:53   #4195
misia332
Zakorzenienie

marta trzymam kciuki za szybką akcję.

passion

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:54   #4196
ladanseuse14
Zakorzenienie

zasnęłam i nagle dzwonek do drzwi ohhh jaka ja zła byłam ale patrzę listonosz daje mi przesyłkę... i wiecie co? okazało się, że kombinezon przyszedł! ale szybko... powiem tylko tyle: jest o niebo ładniejszy, niż na fotkach, przemilusi, W ŻYCIU bym nie powiedziała, że był używany - wygląda jak nówka nie śmigana a i te "łapki" ma też na stopach i moim zdaniem nie jest jak standardowe 56, raczej 56/62 więc będzie na jesień na metce jest napisane "up to 3 months, weight 6 kg"
Stary 2013-08-29, 09:55   #4197
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
eh papierologia
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:56   #4198
papuga_69
Zakorzenienie

Hejo

Ja tylko na momencik, zbieram się na wizytę, ale chyba na nic się nie zapowiada bo czuje się normalnie, miałam parę skurczy od rana ale to na pewno nie to
Jeszcze mądra pomieszałam kawę , kanapki z szynką, jeżyki kokosowe i mnie podejrzanie kręcą jelita a do szpitala muszę jechać autobusami przez cały kraków

Ponadrabiam was z telefonu jak będę w poczekalni, bo znając życie poczekam sobie standardowo 2 h na swoją kolej
I mimo wszystko proszę trzymać za mnie i małego mocno kciuki

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 09:56   #4199
ladanseuse14
Zakorzenienie

karolson jakaś masakra :/:/
Stary 2013-08-29, 09:56   #4200
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Od wczoraj pod prześcieradełko dałam sobie podkład gdyby mnie zalało. Idę zrobić pranie, kwiaty przesadzić i się ruszyć, bo jakoś niemrawa jestem.

Mam małe zmartwienie, nie mamy jeszcze wózka . Jest jeden model wydaje nam się, że solidny, ale kolorystyka nie do końca nas zadawala. Wczoraj męzowi spodobał się inny wózek- kolor cudny, ale ja mam wrażenie, że jest lichy.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości