|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
. W ogóle nie chciałabym z matką o tym rozmawiać, fuj. W sumie to ja z nikim nie gadam o seksie.Ale wiem, że moi rodzice(przynajmniej na ogół) zabezpieczenia używali, bo widziałam wiadome pudełeczka w szufladzie ojca.
|
|
#4082 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Moi bardzo by chcieli rozmawiac ze mna, bo sa tacy nowoczesni, ale ja nie chce, bo ze mnie konserwa i mnie to krępuje. Oswiecili mnie jak mialam jakies 5 lat, i wiecej nic mi w tej materii nie trzeba, mam internet
![]() Rosjanki sie nie starzeja, to od dawna wiadomo. Zwlaszcza takie syberyjskie. |
|
|
|
#4083 |
|
Zadomowienie
|
Mnie uświadamiala mama jak miałam 12/13 lat chyba. A potem jak chciałam przejść z podpasek na tampony zapytała "To Ty już nie jesteś dziewicą?"
(żeby nie było, że ona jakaś niedouczona, po prostu twierdzi, że jej przed ciążą tampony nie były wygodne, ale i tak mnie zamurowało) Dziwnie wg. mnie rozmawiać z rodzicami o seksie tak otwarcie, bo ja nie chce wiedzieć o ich i ja nie chcę żeby wiedzieli o moim. |
|
|
|
#4084 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z moją mamą na luzie rozmawiam o seksie, więc w końcu dowiedziałam też jak się zabezpiecza, bywa
|
||
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Konto usunięte
|
Spoko, ja nawet z babcią mogę rozmawiać o seksie
Dziadek żartowac z tego umie, ale na poważnie już gorzej
|
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie mam takiej babci.
|
|
|
|
#4088 | |
|
sissy that walk
|
Ja mogę rozmawiać z każdym o wszystkich aspektach seksu, łącznie z całą najbliższą rodziną, ale mam problem bo mnie krępuje nazewnictwo
|
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
Coś w tym jest, ale z drugiej strony taki blowjob też nie brzmi zbyt ciekawie
![]() (a samo słowo "seks" naprawdę lubię, serio) |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nigdy nikt nie uświadamiał, nigdy nie było żadnych rozmów. Po prostu w pewnym wieku zdałam sobie sprawę, że to bociany itd to niemożliwość jakaś jest
I jakoś tak nie wiem, po prostu wiedziałam o co chodzi od tej pory. Nie widziałam nigdy żadnego filmu, książki, zdjęć. Wiedziałam i nie wiem jak to możliwe.A w takie bociany to wierzyłam... no krótko. Choć bardziej w kapustę. ![]() Ja też nie wypowiem słowa minetka. Jest takie żenujące
|
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja normalnie z rodzicami gadam na takie tematy, może nie "jaką pozycję najbardziej lubisz", ale bez skrępowania. Ale my trzymamy się bardziej na zasadzie dobrych przyjaciół niż mama i córka
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() Z babcią może nie tyle co rozmawiam, ale wie, że seks uprawiam - przepisuje mi tabletki antykoncepcyjne
|
|
#4092 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
O seksie mogę z mamą rozmawiać ale bardziej w odniesieniu do innych osób, bo żadnych szczegółów z jej życia intymnego nie chce znać.
|
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziwi koleżanka mamy.. Mieszka z córką i jej mężem w dużym domu, mają psa. Pies jest w domu trzy lata, bo młode małżeństwo sobie go wzięło ze schroniska, nie wiem czy młody czy stary, około 3 lat tam jest. No i tak sobie byli we 4, aż pół roku temu urodziło się dziecko. I teraz pies jest spychany na dalszy plan, ale nie polega to na tym, że po prostu rzadziej go głaszczą. Pies jest karcony za byle co, wejście do kuchni, szczeknięcie, drapnięcie w drzwi, zaskomlenie, wskoczenie na kanapę (a nie jest to duży pies, taki typowy kundelek, zwykły zwykły). Jak tylko ktoś zniesie dziecko na dół to jest krzyk, bo pies, bo bakterie, bo zarazki, pies jest wywalany na dwór. Nie wolno mu wchodzić do pokoju rodziców dziecka (chociaż przez rok spał z nimi w łóżku), no bo tam śpi też dziecko, i jak raz tam wlazł to go wywalili w ciągu sekund... No i oczywiście śpi w budzie (mimo, że rok spał w łóżku, przypominam), jest ogólnie odtrącony, strasznie boi się ludzi, i mama mówi, że jak weszła i go pogłaskała, to nie chciał od niej odejść, cały czas z nią siedział i domagał się głaskania.
W sumie nic złego mu się nie dzieje - na łańcuchu nie jest, jeść dostaje, budę ma - więc gdzie to zgłosić? |
|
|
|
#4095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma w prawie nic o przemocy psychicznej wobec zwierząt, ale ja bym się bała, że zastraszony pies zrobi coś dziecku, nie dlatego że jest złym psem tylko dlatego, że będzie miał dość bo będzie zazdrosny |
|
|
|
|
#4096 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Przecież "nie dotykaj go, bo Cię ugryzie", nie jest straszeniem Podaj mi rozwiązanie w takich sytuacjach, a zostaniesz moim bohaterem. |
||
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smutno mi się zrobiło jak to przeczytałam, częste są niestety takie sytuacjeNie możesz tego nigdzie zgłosić, bo ściśle rzecz biorąc oni nie łamią praw zwierząt w ten sposób. Pies pewnie ma co jeść, pić, gdzie spać więc wszystko jest niby ok, a to, że zachowują się tak jak się zachowują to inna kwestia. |
|
|
|
|
#4098 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4099 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę tylko urodzić dziecko i sprawdzić czy działa. |
|
|
|
|
#4100 |
|
Copyraptor
|
Na dwóch dzieckach w mojej rodzinie zadziałało
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydawały się rozumieć |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/58357/...je_dobre_imie/
''Pietrasińska o zdjęciach BEZ MAJTEK: "NARUSZAJĄ MOJE DOBRE IMIĘ!"'' ja pierniczę, gdzie się takie panienki rodzą, zakłada się gacie albo inną sukienkę, jeśli nie chce się naruszać 'dobrego imienia'. ![]()
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42518147]Ja wypieram myśl, ze moi rodzice uprawiali seks, wolę myśleć, że mnie i moich braci znaleziono na końcu tęczy O seksie mogę z mamą rozmawiać ale bardziej w odniesieniu do innych osób, bo żadnych szczegółów z jej życia intymnego nie chce znać.[/QUOTE]Tak tęcza 5o dobre miejsce na znajdowanie dzieci. |
|
|
|
|
#4104 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4105 |
|
Konto usunięte
|
Spojrzałam w moją siatkę godzinową, popłaczę się i jestem załamana
ciekawe czy kiedykolwiek będę miała choć jeden dzień wolny w tygodniu na uczelni.
|
|
|
|
#4106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałam wolny piątek w ostatnim semestrze. Inne specjalizacje miały zajęcia tylko dwa dni w tygodniu
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tylko raz, na pierwszym roku miałam piątek planowo wolny. teraz na trzecim jeszcze dodatkowo poniedziałek, ale to po wielu przepychankach z uczelnią |
||
|
|
|
#4109 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam jeszcze planu, patrzę w siatkę godzin.
No ja niestety nie mam co liczyć na ani jeden dzień wolny w tygodniu. ...@#%*)@#*)$@*$*@# wszystko przez wprowadzenie zarządzenia że nauczyciel musi uczyć 2 przedmiotów. Nie no luz, spoko 120 godzin w semestrze zmarnowanych na czymś niezwiązanym z językami obcymi, spoko jasne, mam na to czas, nie no nie ma problemu, chętnie posiedzę od 8 do 18:15 na uczelni. |
|
|
|
#4110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiem, że na mojej uczelni zawsze były specjalizacje z dodatkowym przedmiotem, ale że to jest obowiązek to nie słyszałam. Jaki przedmiot jeszcze masz? A praktyki kiedy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

. Teraz II tura - tuż przed egzaminami poprawkowymi.