|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||||||
|
Tajka
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Śliczna dziewuszka
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42496966]Zrobiłam tego Shreda level 2, było ciężko ale dało się wytrzymać ![]() Do tego jeszcze dorzucam 8 min ABS i Butt Workout 1: Tone Up z 30Day Butt Lift Challenge [/QUOTE]![]() ![]() Obejrzałam. W dwa dni chyba Cytat:
Ja się dostałam :P 3 lata zwolnienie z WFu :P Cytat:
czytać takie rzeczy po północy, to grzech Cytat:
spinaj poślady i do roboty. Marzenia spełniać, szczyty zdobywać ![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
Ostatni wpadło ok. 200 i z bólu się zwijałam. Białko wczoraj wyszło 123g a w poniedziałek 102g, także według mnie wynik pozytywny. Dzisiaj coś małe liczby powychodziły, mimo iż jadłam dość dużo. Tak mi się przynajmniej wydawało ![]() Płatki ryżowe robiłam na wodzie. 1/2 szklanki wody ->zagotować. Dosypać 1/2 szklanki płatków (wychodzi ok. 50g) i gotować ok 2 min. Ja w tym czasie dorzucam starte jabłko i gotuję wszystko razem. Potem już w miseczce mieszam z cynamonem ![]() I jem razem z waflami ryżowymi wieloziarnistymi :P
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
dobraaanoc
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Rozstaliśmy się...nie potrafię udawać ze mi zależy, ze jest ok...nie chciałam czekać ze może coś poczuje, żeby on potem nie cierpiał...chcąc spotykać się z nim zaniedbalam syna...od tygodnia prawie nie jem...jest mi słabo, źle i chce mi się płakać...
Niewiem czy ja potrafię się wogole zakochac... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3665 |
|
Konto usunięte
|
Hej piękne
|
|
|
|
#3666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój post przebyty wzorowo no ale dobrze, że już dzisiaj mogłam zjeść normalne śniadanie którym się zresztą niezbyt najadłam... No a jutro znowu, bo tak mi wypadło w tym tygodniu. Hahaha też sobie kiedyś nagrody robiłam, np. duża biała czekolada z lidla z truskawkami
|
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
hej
oj pofolgowałam sobie wczoraj z chlebem dzisiaj będzie lepiej ![]() jadę do miasta pozałatwiać sprawy, do później
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
....
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42516699]Co jest kochana?
Byłam u lekarzy i nie wyglàda to optymistycznie muszę załatwić lek, ktòry jest bardzo ciężko dostępny i możliwe, że będę musiała go ściágnáć z innego kraju. Jak go zdobędę to zrobià mi stymulacje przysadki mòzgowej bo to w niej tkwi problem;(Nie wiedzá zbyt jak to leczyć, jestem ciężkim przypadkiem...jak będà mieć wyniki wyślà mnie do innego specjalisty. Martwie się tym a do tego ubezpieczenie nie pokrywa leku a ciekawe co zbadaniami i pòźniejszym leczeniem ech
|
#3674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Musisz być silna, mam nadzieję że będzie dobrze |
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42516938]To nie ciekawie
Musisz być silna, mam nadzieję że będzie dobrze Staram się choć ciężko ![]() Cytat:
Z dietká kiepsko bo zjadłam tłusty obiad w resturacji (makaron smażony) no ale còż nic się nie stanie jeśli z kolacjá nie przesadzę....
|
|
#3677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymaj się mocno i mimo wszystko musisz by dobrej myśli
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię rodzynków bleee
ale smacznego. ![]() Ja sobie powiedziałam, że jak już dobiję do moich wymażonych 75 to sobie kupię szorty lub buty na obcasie (albo jedno i drugie? ![]() Cytat:
Trzymaj się.
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko: nieciekawie to wygląda, ale nie można tracić wiary i trzeba być dobrej myśli
|
|
|
|
#3680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jedziecie do Polski w końcu? może warto by było to skonsultować z innym lekarzem? z doświadczenia Ci powiem, że nie warto się trzymać jednego lekarza, jeśli jesteś chora to trzeba to koniecznie skonsultować z innym Dziwne, że zrobili Ci ten rezonans i przysadka wtedy wyszła ok
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja utknęłam na 79 ale jak dojdę do 75 to sobie kupię też coś
|
|
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() Cytat:
Rezonans pokazał, że niema guzòw i gruczolakòw ale mimo to praca przysadki jest zaburzona. Pewnie dlatego jestem taka 'unikatowa':/ 90% choròb przysadki wynika z tego, że coś w niej jest ale jak widać mieszczè siè w pozostałych 10... Zresztà pozostali 3 lekarzenie też typowali przysadkę ![]() Wujek google nie znajduje nawet do kupienia tego leku a o tym badaniu znalazłam jedno zdanie A ja uwielbiam rodzynki przez nie miałam miesięczny zastòj w wadze bo jadłam ich sporo a nie wiedziałam, że sà aż tak kaloryczne
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-29 o 11:57 |
|
|
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
przyłączam się do nielubiących rodzynek, w żadnej postaci
jak w czekoladzie to orzechy ![]() melduję dzisiaj trening obwodowy - zmęczyłam się masakrycznie, chociaż i tak był lajtowy podobno Muszę chyba wpadać tam częściej i pracować nad kondycją ale wszystkie ćwiczenia wykonałam solidnie i nie robiłam przerw, nie opierniczałam się Za to odkryłam że jestem beznadziejna w robieniu pełnych brzuszków (chociaż zawsze myślałam, że akurat brzuch mam w miarę mocny ) ale zrobiłam 4 serie po 15
|
#3684 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie cierpię rodzynek, w ciastach to porażka, ale takie w czekoladzie to bym jadła
![]() Dziewczynki waga mi niby nie wzrasta (nadwyżka zeszła), a wydaje mi się że cm mi przybywa. Szczególnie w dolnych partiach: biodra, uda Nie chcę narzekać, że mam kiepskie wyniki od stycznia bo tak nie jest, ale teraz gdy chciałabym doprowadzić sprawę do końca nie wiem co się dzieje. Nie potrafię walczyć z tym. Więc chyba nie będę Pozostaje mi wyglądać tak jak teraz z wylewającym się tłuszczem
|
|
|
|
#3685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciekawe co to za lek, że taki niedostępny ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42518412]Ja też nie cierpię rodzynek, w ciastach to porażka, ale takie w czekoladzie to bym jadła [/QUOTE]Ja to samo [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42518412]Dziewczynki waga mi niby nie wzrasta (nadwyżka zeszła), a wydaje mi się że cm mi przybywa. Szczególnie w dolnych partiach: biodra, uda Nie chcę narzekać, że mam kiepskie wyniki od stycznia bo tak nie jest, ale teraz gdy chciałabym doprowadzić sprawę do końca nie wiem co się dzieje. Nie potrafię walczyć z tym. Więc chyba nie będę Pozostaje mi wyglądać tak jak teraz z wylewającym się tłuszczem [/QUOTE]Rozumiem Cię, ja też już nie mam siły walczyć, dlatego się chwytam różnych diet, no zobaczymy. Tylko ja walczyłam z moim łakomstwem przegrałam
|
|
|
|
|
#3686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale jestem zła! Od rana nie miałam internetu później zaczęłam oglądać starego Skarba rossmanowego i w końcu ujrzałam połączenie z netem o ludzie z nerwów wypiłam 2 kawy ![]() Cytat:
od tygodnia nie jesz? Zwariowałaś? wcale się nie dziwię, że Ci słabo... Cytat:
![]() Cytat:
Kochana trzymaj się ciepło wierzę, że będzie dobrze uśmiechu trochę przesyłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
To myśl nad nagrodą bo tobie zostało mniej niż mi do tego celu. Chyba muszę sobie jakąś drobną nagrodę na "po drodze" wymyślić... np. za 7 z przodu. hmmm tylko co to by mogło być.
![]() Cytat:
o tak tak. Orzech zawsze i w każdej postaci a z czegoladą to już w ogóle aaa ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42518412]Dziewczynki waga mi niby nie wzrasta (nadwyżka zeszła), a wydaje mi się że cm mi przybywa. Szczególnie w dolnych partiach: biodra, uda Nie chcę narzekać, że mam kiepskie wyniki od stycznia bo tak nie jest, ale teraz gdy chciałabym doprowadzić sprawę do końca nie wiem co się dzieje. Nie potrafię walczyć z tym. Więc chyba nie będę Pozostaje mi wyglądać tak jak teraz z wylewającym się tłuszczem [/QUOTE]Po pierwsze nie wiem gdzie ty masz ten wylewający się tłuszcz. ![]() Po drugie nie poddajemy sie pod linią tety Naprawdę dużo osiągnęłaś i nie możesz tego teraz zmarnować.
|
|
#3688 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wolę mniejsze porcje i od czasu do czasu sobie na coś pozwolić ![]() Na ćwiczenia nie będę narzekać bo pierwszy raz od tylu lat mam jędrny tyłek Zrobił się taki okrągły i fajny Może kiedyś chociaż minimalnie zaniknie I boczki... niby mniejsze, ale nadal są i się wylewają ze spodni Wczoraj wcisnęłam się w bluzkę, którą mam od dawna. Nigdy w niej nie chodziłam bo była ciasna, a wczoraj w rękawkach luźna i leżała (prawie) idealnie Tż do mnie, że to nowa bo nie widział mnie w niej. Taaaaaaaa ![]() Cytat:
Oczywiście, że nie dam się, nie wrócę do tego co było wcześniej.
|
||
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Cytat:
Zjadłam ale mało...już dziś się pilnuje... Koniec tematu.... |
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
anulciak nie rozumiem Twoich skoków nastrojów. ze skrajności w skrajność. po co tak szybko i bez przemyślenia podejmować takie kroki jak związek, seks, rozstanie? i to wszystko w tydzień
nie dałaś sobie nawet czasu na jego bliższe poznanie, na rozwój sytuacji, tylko wszystko naraz.Sikorko... kurcze faktycznie sprawa wygląda nieciekawie, ale tak jak dziewczyny pisały opinia innego lekarza jest konieczna. oby wszystko dobrze się rozwiązało... ![]() traxx Ty nie masz wylewającego się tłuszczu głuptasie ![]() laski ja też nie lubię rodzynek w serniku, ani samych rodzynek ale te w czekoladzie mają niepowtarzalny smaaak ![]() heroinko widzę, że miałaś przymusowy odwyk wizażowy!
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-29 o 12:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

[/QUOTE]
Napewno nie w przyszłym roku.
spinaj poślady i do roboty. Marzenia spełniać, szczyty zdobywać 

na pewno wypróbuję jak będę u mamy 

....

Trzymaj się.

) ale zrobiłam 4 serie po 15
przegrałam
Kochana trzymaj się ciepło 
I boczki... niby mniejsze, ale nadal są i się wylewają ze spodni