|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
nawijko, u nas z kupkami tak samo
w sumie to tak na zmianę robi, raz normalne, raz kuleczki![]() masakra, jakie mam dzisiaj jęczydło i spał dzisiaj tylko raz przez 30 min., a zawsze ma przynajmniej 3 drzemki jeszcze 2 godziny i spać na noc pójdzie![]() i wkręciłam się w "Czas honoru" przez Was mam kolejny serial do oglądania; tylko na razie jestem na pierwszym sezonieprzylaz do mnie i za nogawkę ciągnie jęcząc, ratuuuunku
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
mój też dziś jęczy i miałczy :/ nie mam już siły, jeszcze godzina i go kąpię, nie ma na co czekać :/
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aaaaaa czas honoru? hmm charlizz chyba zachwyca? ale mnie wkurza ten wesołowski ze tam gra i nie wiem czy obejrze:[[edit: mimo ze i tak pospalam te 2 h to i tak chce juz noc i isc spac;p zjadlam troche sosu czosnkowego ociupenke i normalnie suszy mnie jakbym pila alko ze 3 dni;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-29 o 18:11 |
||
|
|
|
#3184 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to kompletnie bez sensu. Liczy się chyba doświadczenie i to świeże, a Ty jesteś świeżo po ciąży... Serio ciemne babki![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
((
|
|
#3186 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
. Kuba Wesołowski... no cóż, zawsze z tz się śmieliśmy, ze on wszędzie gra tak samo , on gra po prostu kubę wesołowskiego ![]() Ja do wszystkiego też byłam przygotowana dzięki Wam, no ale wiecie. moja siostra widocznie na wizazu niet , ale skoro to jej druga ciążą to powinna mieć jakieś pojęcie, hm ? Szukam zabawek na all Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
((
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak to niet. A co do siostry, no widzisz, tak już jest... ;/;/ nie każdy jest vipem, zeby mógł korzystać z wizazu i czerpać wiedze haha )
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-29 o 18:24 |
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestę nierobę ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Mama ledwo przyszła do domu i już mnie wkur.w.iła. Mam w
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-08-29 o 18:39 |
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
co sie staO??
|
|
#3192 | |
|
Zadomowienie
|
no mamuśki, patrzta na co Wasze chłopaki bedą wyrywać nasze panny wątkowe:
http://allegro.pl/auto-na-akumulator...508912858.html ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
"Sylwia, proszę iść wyciągnąć naczynia ze zmywarki! Dlaczego nie wyciągnęłaś!? - Myślałam, że J. wyciągnie. - Wy zawsze tak myślicie, zrobimy dyżury i zobaczymy, bla bla... - Jezu, to rób. - (bla bla...) I już siedzi na kompie"
Jak przyjedzie szanowny synulek, to pierwsze co ma sprzątnąć syf w łazience, bo nawet jego spodnie na oknie leżą! ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Oczywiście przyszła córunia i ani złego słowa na nią. |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
już jestem na 6 odcinku
zabawiam to jęczydło i kątem oka oglądam; kurde, wkręcę się jak w "Przepis na życie", też nie oglądałam, koleżanki w pracy w kółko o tym nawijały i musiałam nadrabiać dwa sezony![]() przyszła mi kurteczka dla młodego na jesień, super jest ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- hje, Twoja mama mówi do Ciebie jak do gówniary, masakra
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
wisienko vel hje ja bym powiedzoala ze ty maniak sprzatania .. pewnie masz na chacie fewciowy balagan
![]() kurde przesrane masz mama traktuje cie jakbys byla sluzaca
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-08-29 o 19:25 |
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
hje, współczuje takiego traktowania.. ;/
|
|
#3197 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3198 |
|
Zadomowienie
|
ale tu dzis cisza ... ja wlasnie usypiam blankosa ... sie szarpie przy tym.cycku jak szalona, ale przetrzymalam ja ze spaniem bo drzemi nie bylo po poludniu i juz bardzo zmeczona jest ...
dziewczyny, a ja mam troche blondynkowe pyt. po czym poznalyscie, ze czas na duze sloiczki ... czy widac po dzieciu ze jeszcze glodny. moja to jak jej daje maly to powiedzmy pol je szybko, a potem zaczyna sie zabawa, ale przewaznie zjada caly ... moze powinnam jej juz wieksze kupowac ...
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko me już śpi. Nie było drzemki koło 18 i padła już .
Ja jem kanapki z szynką, zagryzam je kabanosem. A teraz chrupki paprykowe wcinam. Mam na coś smaka, ale sama nie wiem na co ![]()
|
|
|
|
#3200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję ząbkow u nas ciągle dwa ale kolejne idą u góry---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
jak zjada cały to próbuj większe ..
|
|
#3201 |
|
Zadomowienie
|
ja bym zjadla szarlotke i popila goracym kakao albo kawka z mlekiem ... a zjadlam serek waniliowy tutti z biedry i 2 kromki chleba
|
|
#3202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
W koncu z przemeczenia tak sie rozdarl ze pol plazy zwrocilo na to uwage i samo usypianie chyba z pol godziny trwalo, ile musialam nacudowac ... No ale ja dziwna matka "na sile" dziecko usypiam jak tylko widze pierwsze oznaki zmeczenia Ale z moja siostra obydwie chuchaja i dmuchaja na moja siostrzenice i mama jest w siodmym niebie ze moze ja przegrzewac i wychowywac po swojemu na co ja nie pozwalalam - dzieki Wam w duzej mierze
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
hejka laski.
bylam dzis w szkole, mielismy rade a potem ukladalismy plan. jak nic sie nie zmieni to bede miec gitesowy plan ![]() mam nadzieje ze u was wszystko dobrze. jutro jeszcze bedziem konczyc ten plan i finito. nadrobie pewnie w sobote. zmykam bo jescze musze posiedziec w papierach, ehh te papierzyska - zakala tej roboty buziale!!!!! |
|
|
|
#3204 |
|
Lurker ;)
|
Czy u was dzieciaczki tez takie 'pro tatusiowe' ? Jak TZ wraca z pracy, to ja moglabym dla malej nie istniec. Ten tylko wejdzie do pokoju, mloda cala skacze, a jak wyjdzie sie ogarnac troche i jej nie wezmie na rece od razu to histeria i placz, bo tatus nie wzial a mama jest beee.
I tak mysle, czy za mna tez tak bedzie tesknic i cieszyc sie na moj widok jak pojde do pracy ![]() ![]() na kolacje dzis byla zapiekanka w sumie obiado-kolacje bo zanim sie ciecia doprosilam, zeby zadek ruszyl to juz po 18 bylo ![]()
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Dziś tz miał wolne poszliśmy na włoska pizzę fajnie było Teraz Hanislaw ululany śpi a my odpoczywamy, chcemy jej hustawke kupić bo dziś ją wsadzilismy na placu zabaw i jej sie podobało ![]() Macie może takie drewniane? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Jestem tak zmeczona, ze usypiam normalnie... ide sie kapac i chyba w kime..
|
|
|
#3207 | ||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Super zakupy Cytat:
Cytat:
![]() Ode nie też buziaki Cytat:
Szybciej będzie miał z głowy Cytat:
za wagę i wzrost Cytat:
A gdzie oglądasz? Cytat:
Pokazuj szybko
|
|
#3208 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Cytat:
Ja dziś drożdżowe uczyniłam ze śliwkami ![]() Olesław ma marny apetyt, chyba znowu zęby ... Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-08-29 o 20:32 |
||
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno takie sceny były - ja się położyłam w pokoju i zamknęłam drzwi, a Pola spała w drugim, też przy zamkniętych, więc też się chciałam zdrzemnąć. Na początku myślę, że mi się zdaje, ale potem już na pewno - słyszę jak Pola ryczy, nie płacze, tylko ryczy. Przez dwoje zamkniętych drzwi to usłyszałam, wzięłam ją, a wszyscy tacy zdziwieni, że ona taka zapłakana? Nic nie słyszeliśmy! Ta, kuźwa, tylko jak ja prasuję na drugim końcu domu w salonie, za ścianą, i jeszcze tv idzie, to się dziwią, że jak mogę nie słyszeć...?
Przepraszam Was, że tak zasmęciłam na koniec, ale strasznie mi humor spartaczyli. A co do mamy - ona normalnie to zwyczajnie nieraz poprosi nawet, żeby coś zrobić, ale wtedy była "oburzona"... |
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie dzisiaj łeb od rana napierdziela że już z bólu wytrzymać nie mogę. Zeżarłam już 4 apapy i nic nie pomogło. Nasmarowałam globus amolem też nic. Umrę chyba
Bokeh-mój brat ostatnio zrobił taką huśtawke dla swojej córy. Właśnie jest drewniana. Byłam dziś z Oskarem chwilę na dworze i go wsadziłam i podyndałam,ale to jeszcze nie na ten wiek. Z asekuracja chwilę można,wiadomo ale żeby tak bez pasów i niczego zabezpieczającego to się nie nadaje dla takiego malucha.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

w sumie to tak na zmianę robi, raz normalne, raz kuleczki
i spał dzisiaj tylko raz przez 30 min., a zawsze ma przynajmniej 3 drzemki
przez Was mam kolejny serial do oglądania; tylko na razie jestem na pierwszym sezonie

aaaaaa czas honoru? hmm charlizz chyba zachwyca?
ale mnie wkurza ten wesołowski ze tam gra i nie wiem czy obejrze:[[

zabawiam to jęczydło i kątem oka oglądam; kurde, wkręcę się jak w "Przepis na życie", też nie oglądałam, koleżanki w pracy w kółko o tym nawijały i musiałam nadrabiać dwa sezony