Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 17:56   #3181
elllmi
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

nawijko, u nas z kupkami tak samo takie bobki robi i raz się zagapiłam i turlało sie to po podłodze w sumie to tak na zmianę robi, raz normalne, raz kuleczki

masakra, jakie mam dzisiaj jęczydło pier.dolca zaraz dostanę, cały dzień pełza za mną i jęczy, a jak wezmę na ręce, to patrzy na ziemię i się wyrywa i spał dzisiaj tylko raz przez 30 min., a zawsze ma przynajmniej 3 drzemki jeszcze 2 godziny i spać na noc pójdzie

i wkręciłam się w "Czas honoru" przez Was mam kolejny serial do oglądania; tylko na razie jestem na pierwszym sezonie

przylaz do mnie i za nogawkę ciągnie jęcząc, ratuuuunku

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:05   #3182
nancykenator
Zakorzenienie

mój też dziś jęczy i miałczy :/ nie mam już siły, jeszcze godzina i go kąpię, nie ma na co czekać :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:09   #3183
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
A wiecie co, mówiłam Wam, ze moja siostra w ciąży. Ona razem z moją mamą to takie ciemne baby ze szok. siostra leży bo brzuch ja swędzi i omatkobosko śniło jej się salami, mięso jakieś, więc na pewno coś będzie nie tak.
Mówi, ze zgage ma, no to mówię kup sobie migdały. Spojrzały się na mnie jak na idiotke , wyruszyły tylko ramionami, bo jak to tak, ja młodsza i mogłabym coś wiedzieć? Przecież "jaki wiek taki rozum"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o ja pitole :// :// powiem Wam, ze dzieki Wam i wiadomo jeszcze innym poradnikom byłam nieźle przygotowana jak i do bycia w ciąży jak i do porodu

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
nawijko, u nas z kupkami tak samo takie bobki robi i raz się zagapiłam i turlało sie to po podłodze w sumie to tak na zmianę robi, raz normalne, raz kuleczki

masakra, jakie mam dzisiaj jęczydło pier.dolca zaraz dostanę, cały dzień pełza za mną i jęczy, a jak wezmę na ręce, to patrzy na ziemię i się wyrywa i spał dzisiaj tylko raz przez 30 min., a zawsze ma przynajmniej 3 drzemki jeszcze 2 godziny i spać na noc pójdzie

i wkręciłam się w "Czas honoru" przez Was mam kolejny serial do oglądania; tylko na razie jestem na pierwszym sezonie

ja dzis z młodą pospalam 2 h aaaaaa czas honoru? hmm charlizz chyba zachwyca? ale mnie wkurza ten wesołowski ze tam gra i nie wiem czy obejrze:[[

edit: mimo ze i tak pospalam te 2 h to i tak chce juz noc i isc spac;p zjadlam troche sosu czosnkowego ociupenke i normalnie suszy mnie jakbym pila alko ze 3 dni;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-08-29 o 18:11
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:12   #3184
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Nancy, nie chciało mi się już.

Podejrzane Bąbel od pół godziny sam się bawi. Tak słodko wyglądała, że aż ją musiałam wziąć na ręce I tu, uwaga, odłożyłam i nic, bawi się dalej I teraz dalej jakieś uśmieszki.
Pachnie mi jakimś podstępem
Nie chciało się podłogi umyyyyyyyyyyyyyyć???? Osz Ty nierobie, leniu śmierdzący, masz myć podłogę 3 razy dziennie, żeby szlachta mogła nabrudzić
Cytat:
A wiecie co, mówiłam Wam, ze moja siostra w ciąży. Ona razem z moją mamą to takie ciemne baby ze szok. siostra leży bo brzuch ja swędzi i omatkobosko śniło jej się salami, mięso jakieś, więc na pewno coś będzie nie tak.
Mówi, ze zgage ma, no to mówię kup sobie migdały. Spojrzały się na mnie jak na idiotke , wyruszyły tylko ramionami, bo jak to tak, ja młodsza i mogłabym coś wiedzieć? Przecież "jaki wiek taki rozum"

Ale to kompletnie bez sensu. Liczy się chyba doświadczenie i to świeże, a Ty jesteś świeżo po ciąży... Serio ciemne babki
Cytat:

U nas to samo.
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:13   #3185
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
neti, a Ty pisalas juz dlaczego nie wchodzisz na forum przez przegladarke? Czy ja przegapilam?

mala, moze ida mu kolejne 3 zeby?

Poradzcie cos:
1) Odkad zaczelismy na powaznie rozszerzac diete (czyli nie sloiczek na 3 razy, tylko hmm powiedzmy na raz) Kubuś nie robi takich duzych, normalnych kupek jak kiedys.
Jego kupa zazwyczaj (choc nie zawsze) wyglada tak: maly bobek wlasciwie przy kazdej zmianie pieluszki.
Myslalam, ze to zatwardzenie, ale przeciez nie meczy sie przy robieniu tego...
Raz na jakis czas walnie wieksza kupe, ale nie czesto.
Czy to normalne?

2) Mojemu Kubie szybko przestaly wystarczac male sloiczki (a nie tyje, dziad mały). Ba, nawet ostatnio te wieksze (190g) sa za male... Dzis np zjadl caly duzy i pol malego (obiadek gotowany przeze mnie). A rozszerzamy diete dopiero od 1,5msca.
Pozwalac mu na to czy mimo wszystko ograniczac ilosc? TZ twierdzi, ze nie powinnismy mu tyle dawac, bo rozboli go brzuszek...
Ale jak skonczy duzy, a ja wiecej nie daje to wrzaski uruchamia...
No właśnie weszłam do teśció na komputer i robię przelewy...a piszę z aplikacji bo nam laptop padł..i trza nowy...a na razie nie ma kasiury... ((

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:14   #3186
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
o ja pitole :// :// powiem Wam, ze dzieki Wam i wiadomo jeszcze innym poradnikom byłam nieźle przygotowana jak i do bycia w ciąży jak i do porodu

ja dzis z młodą pospalam 2 h aaaaaa czas honoru? hmm charlizz chyba zachwyca? ale mnie wkurza ten wesołowski ze tam gra i nie wiem czy obejrze:[[
No no i Sylwietta też uwielbia. Naprawde można się ostro wykręcić, jak to oglądam to nieraz mam stresa jakbym tam była normalnie razem w nimi . Kuba Wesołowski... no cóż, zawsze z tz się śmieliśmy, ze on wszędzie gra tak samo , on gra po prostu kubę wesołowskiego

Ja do wszystkiego też byłam przygotowana dzięki Wam, no ale wiecie. moja siostra widocznie na wizazu niet , ale skoro to jej druga ciążą to powinna mieć jakieś pojęcie, hm ? Szukam zabawek na all

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:15   #3187
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
neti, a Ty pisalas juz dlaczego nie wchodzisz na forum przez przegladarke? Czy ja przegapilam?

mala, moze ida mu kolejne 3 zeby?

Poradzcie cos:
1) Odkad zaczelismy na powaznie rozszerzac diete (czyli nie sloiczek na 3 razy, tylko hmm powiedzmy na raz) Kubuś nie robi takich duzych, normalnych kupek jak kiedys.
Jego kupa zazwyczaj (choc nie zawsze) wyglada tak: maly bobek wlasciwie przy kazdej zmianie pieluszki.
Myslalam, ze to zatwardzenie, ale przeciez nie meczy sie przy robieniu tego...
Raz na jakis czas walnie wieksza kupe, ale nie czesto.
Czy to normalne?

2) Mojemu Kubie szybko przestaly wystarczac male sloiczki (a nie tyje, dziad mały). Ba, nawet ostatnio te wieksze (190g) sa za male... Dzis np zjadl caly duzy i pol malego (obiadek gotowany przeze mnie). A rozszerzamy diete dopiero od 1,5msca.
Pozwalac mu na to czy mimo wszystko ograniczac ilosc? TZ twierdzi, ze nie powinnismy mu tyle dawac, bo rozboli go brzuszek...
Ale jak skonczy duzy, a ja wiecej nie daje to wrzaski uruchamia...
No właśnie weszłam do teściów na komputer i robię przelewy...a piszę z aplikacji bo nam laptop padł..i trza nowy...a na razie nie ma kasiury... ((

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-08-29, 18:16   #3188
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
No no i Sylwietta też uwielbia. Naprawde można się ostro wykręcić, jak to oglądam to nieraz mam stresa jakbym tam była normalnie razem w nimi . Kuba Wesołowski... no cóż, zawsze z tz się śmieliśmy, ze on wszędzie gra tak samo , on gra po prostu kubę wesołowskiego

Ja do wszystkiego też byłam przygotowana dzięki Wam, no ale wiecie. moja siostra widocznie na wizazu niet , ale skoro to jej druga ciążą to powinna mieć jakieś pojęcie, hm ? Szukam zabawek na all

to moze i ja zaczne oglądać, ale tak jak Ellmi, ja musze od 1 sezonu bo tak to niet. A co do siostry, no widzisz, tak już jest... ;/;/ nie każdy jest vipem, zeby mógł korzystać z wizazu i czerpać wiedze haha )

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-08-29 o 18:24
Stary 2013-08-29, 18:19   #3189
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
śliczna

Neti, coś dla Ciebie znalazłam http://www.partybox.pl/prod_22392_za...wa-dla-chlopca
sówki sówki...mrrr

Stary 2013-08-29, 18:37   #3190
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Nie chciało się podłogi umyyyyyyyyyyyyyyć???? Osz Ty nierobie, leniu śmierdzący, masz myć podłogę 3 razy dziennie, żeby szlachta mogła nabrudzić

Jestę nierobę

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Mama ledwo przyszła do domu i już mnie wkur.w.iła. Mam w , o jej urodzinach "nie pamiętam."

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-08-29 o 18:39
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:43   #3191
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Jestę nierobę

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Mama ledwo przyszła do domu i już mnie wkur.w.iła. Mam w , o jej urodzinach "nie pamiętam."
co sie staO??

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-29, 18:45   #3192
charlizz
Zadomowienie

no mamuśki, patrzta na co Wasze chłopaki bedą wyrywać nasze panny wątkowe:
http://allegro.pl/auto-na-akumulator...508912858.html

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:

Jestę nierobę

Stary 2013-08-29, 18:59   #3193
hje
Zakorzenienie

"Sylwia, proszę iść wyciągnąć naczynia ze zmywarki! Dlaczego nie wyciągnęłaś!? - Myślałam, że J. wyciągnie. - Wy zawsze tak myślicie, zrobimy dyżury i zobaczymy, bla bla... - Jezu, to rób. - (bla bla...) I już siedzi na kompie"

Jak przyjedzie szanowny synulek, to pierwsze co ma sprzątnąć syf w łazience, bo nawet jego spodnie na oknie leżą!

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Oczywiście przyszła córunia i ani złego słowa na nią.
Stary 2013-08-29, 19:02   #3194
elllmi
Zakorzenienie

już jestem na 6 odcinku zabawiam to jęczydło i kątem oka oglądam; kurde, wkręcę się jak w "Przepis na życie", też nie oglądałam, koleżanki w pracy w kółko o tym nawijały i musiałam nadrabiać dwa sezony

przyszła mi kurteczka dla młodego na jesień, super jest

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

hje, Twoja mama mówi do Ciebie jak do gówniary, masakra

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:22   #3195
aska27adopcje
Zadomowienie

wisienko vel hje ja bym powiedzoala ze ty maniak sprzatania .. pewnie masz na chacie fewciowy balagan

kurde przesrane masz mama traktuje cie jakbys byla sluzaca

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-08-29 o 19:25
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:39   #3196
Delicjanka
Zakorzenienie

hje, współczuje takiego traktowania.. ;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-29, 19:47   #3197
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Foteczki

Jeciu, jak ona wyrosła i już siedzi ... kawał dziewczyny
Stary 2013-08-29, 19:47   #3198
aska27adopcje
Zadomowienie

ale tu dzis cisza ... ja wlasnie usypiam blankosa ... sie szarpie przy tym.cycku jak szalona, ale przetrzymalam ja ze spaniem bo drzemi nie bylo po poludniu i juz bardzo zmeczona jest ...

dziewczyny, a ja mam troche blondynkowe pyt. po czym poznalyscie, ze czas na duze sloiczki ... czy widac po dzieciu ze jeszcze glodny. moja to jak jej daje maly to powiedzmy pol je szybko, a potem zaczyna sie zabawa, ale przewaznie zjada caly ... moze powinnam jej juz wieksze kupowac ...
Stary 2013-08-29, 19:49   #3199
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Dziecko me już śpi. Nie było drzemki koło 18 i padła już .

Ja jem kanapki z szynką, zagryzam je kabanosem. A teraz chrupki paprykowe wcinam. Mam na coś smaka, ale sama nie wiem na co
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:51   #3200
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Jeeeeny zapomniałam najważniejszego powiedzieć Piąty ząbek wylazł już całkiem i już Szósty lada dzień się całkiem przebije (już go widać).

Nie za szybko moje dziecko się uzębia?

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

To nie wiesz co zrobić? trzeba odpowiednio mężusia zaprogramować

gratuluję ząbkow u nas ciągle dwa ale kolejne idą u góry

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
ale tu dzis cisza ... ja wlasnie usypiam blankosa ... sie szarpie przy tym.cycku jak szalona, ale przetrzymalam ja ze spaniem bo drzemi nie bylo po poludniu i juz bardzo zmeczona jest ...

dziewczyny, a ja mam troche blondynkowe pyt. po czym poznalyscie, ze czas na duze sloiczki ... czy widac po dzieciu ze jeszcze glodny. moja to jak jej daje maly to powiedzmy pol je szybko, a potem zaczyna sie zabawa, ale przewaznie zjada caly ... moze powinnam jej juz wieksze kupowac ...

jak zjada cały to próbuj większe ..
Stary 2013-08-29, 19:58   #3201
aska27adopcje
Zadomowienie

ja bym zjadla szarlotke i popila goracym kakao albo kawka z mlekiem ... a zjadlam serek waniliowy tutti z biedry i 2 kromki chleba
Stary 2013-08-29, 19:59   #3202
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:

przynajmniej nie będzie z mamą kotów darła skoro obydwie taki sam tok rozumowania mają. U nas jest podobnie, moja mama głupio się smieje, ze to czego ja zla matka boryskowi dac nie chce, to ona da a ja naewt nie bede wiedziala .. a jak mam jakies swoje zdanie, ktore jej nie pasuje to tez tylko glupio komentuje .. no bo co ja moge wiedziec, ona przeciec 4ke dzieci wychowala a ja sie nei znam. Dzisiaj na plazy sie na mnie obrazila, bo Borys w histerie wpadl - od godziny prosilam zeby go uspila z moim tata a nie ciagle rozbawiali bo juz jest przemeczony, no ale wg nich jak nie chce spac to niech nie spi.
W koncu z przemeczenia tak sie rozdarl ze pol plazy zwrocilo na to uwage i samo usypianie chyba z pol godziny trwalo, ile musialam nacudowac ...
No ale ja dziwna matka "na sile" dziecko usypiam jak tylko widze pierwsze oznaki zmeczenia

Ale z moja siostra obydwie chuchaja i dmuchaja na moja siostrzenice i mama jest w siodmym niebie ze moze ja przegrzewac i wychowywac po swojemu na co ja nie pozwalalam - dzieki Wam w duzej mierze
Stary 2013-08-29, 20:06   #3203
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka laski.
bylam dzis w szkole, mielismy rade a potem ukladalismy plan. jak nic sie nie zmieni to bede miec gitesowy plan
mam nadzieje ze u was wszystko dobrze.
jutro jeszcze bedziem konczyc ten plan i finito.
nadrobie pewnie w sobote.
zmykam bo jescze musze posiedziec w papierach, ehh te papierzyska - zakala tej roboty
buziale!!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:14   #3204
litllesweetangel
Lurker ;)

Czy u was dzieciaczki tez takie 'pro tatusiowe' ? Jak TZ wraca z pracy, to ja moglabym dla malej nie istniec. Ten tylko wejdzie do pokoju, mloda cala skacze, a jak wyjdzie sie ogarnac troche i jej nie wezmie na rece od razu to histeria i placz, bo tatus nie wzial a mama jest beee.
I tak mysle, czy za mna tez tak bedzie tesknic i cieszyc sie na moj widok jak pojde do pracy

na kolacje dzis byla zapiekanka w sumie obiado-kolacje bo zanim sie ciecia doprosilam, zeby zadek ruszyl to juz po 18 bylo

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:17   #3205
bokeh
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:

O matko i corko... Szkoda ze ciebie nie słuchają...

Dziś tz miał wolne poszliśmy na włoska pizzę fajnie było

Teraz Hanislaw ululany śpi a my odpoczywamy, chcemy jej hustawke kupić bo dziś ją wsadzilismy na placu zabaw i jej sie podobało

Macie może takie drewniane?

Stary 2013-08-29, 20:17   #3206
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
przynajmniej nie będzie z mamą kotów darła skoro obydwie taki sam tok rozumowania mają. U nas jest podobnie, moja mama głupio się smieje, ze to czego ja zla matka boryskowi dac nie chce, to ona da a ja naewt nie bede wiedziala .. a jak mam jakies swoje zdanie, ktore jej nie pasuje to tez tylko glupio komentuje .. no bo co ja moge wiedziec, ona przeciec 4ke dzieci wychowala a ja sie nei znam. Dzisiaj na plazy sie na mnie obrazila, bo Borys w histerie wpadl - od godziny prosilam zeby go uspila z moim tata a nie ciagle rozbawiali bo juz jest przemeczony, no ale wg nich jak nie chce spac to niech nie spi.
W koncu z przemeczenia tak sie rozdarl ze pol plazy zwrocilo na to uwage i samo usypianie chyba z pol godziny trwalo, ile musialam nacudowac ...
No ale ja dziwna matka "na sile" dziecko usypiam jak tylko widze pierwsze oznaki zmeczenia

Ale z moja siostra obydwie chuchaja i dmuchaja na moja siostrzenice i mama jest w siodmym niebie ze moze ja przegrzewac i wychowywac po swojemu na co ja nie pozwalalam - dzieki Wam w duzej mierze
ja to juz przymykałam oko na te rady wszystkich osób, niedawno na wyjezdzie tzta ciotka (super babka ) wkurzyla mnie bo.. powiedziala ze powinno sie lapac dziecia za rece i podnosic do siadu i ja pow, ze tak nie wolno to wiesz ona swoje i ja swoje a tzt przyznal jejr acje bo? bo ona juz dwojke dzieciów wychowała, ostatnio mu puscilam filmik, w ktorym babka wyjasnila czemu nie mozna itd i zgasł;p ;] dlatego, ja to wole Was zapytać ew slucham swojej intuicji

Jestem tak zmeczona, ze usypiam normalnie... ide sie kapac i chyba w kime..

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-08-29, 20:25   #3207
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
A najlepsze jest to że spodnie kupiłam w rozmiarze 36

Super zakupy

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

a w ogóle muszę się wam pochwalić, że... dzisiaj weszłam w moje przedciążowe dżinsy! czyli jednak te moje katorgi coś dają. nie ważne, że trochę fet mi jeszcze z nich wystaje, no ale zapięłam! a jeszcze nie dawno nawet na dupę nie umiałam włożyć
Pięknie, gratuluje

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Hej kobietki, my już po badaniach, dobrze, ze pierwsze weszlysmy, bo byśmy czekały ze dwie h. Amelka tak płakała....serce mi się kroiło... pobrali jej dużo krwi, ok 3-4 fiolki, juz ze stresu nie wiem, wyniki dopiero za 2-3 tyg ;/ ;//
a dzis do mnie wpadają laski ze studiów, obiecalam zrobic pizze
Biedna Amelka

Cytat:
Lenova, wszystkiego najlepszego dla Blanki
Ode nie też buziaki

Cytat:
Foteczki

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Jeeeeny zapomniałam najważniejszego powiedzieć Piąty ząbek wylazł już całkiem i już Szósty lada dzień się całkiem przebije (już go widać).

Nie za szybko moje dziecko się uzębia?

------
Oskar idzie jak burza Szybciej będzie miał z głowy

Cytat:

A ja się przyznam, ze przez to Wasze bungownictwo całkiem zapomniałam powiedzieć, ze byłyśmy dziś na szczepieniu! Olesław waży 7400 i ma 72cm.. mój mały Tadekniejadek ;]
.
za wagę i wzrost

Cytat:

masakra, jakie mam dzisiaj jęczydło pier.dolca zaraz dostanę, cały dzień pełza za mną i jęczy, a jak wezmę na ręce, to patrzy na ziemię i się wyrywa ] i spał dzisiaj tylko raz przez 30 min., a zawsze ma przynajmniej 3 drzemki jeszcze 2 godziny i spać na noc pójdzie

A gdzie oglądasz?

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
No właśnie weszłam do teśció na komputer i robię przelewy...a piszę z aplikacji bo nam laptop padł..i trza nowy...a na razie nie ma kasiury... ((
Ale przez tel też możesz wejść na wizaż przez przeglądarkę

Cytat:

przyszła mi kurteczka dla młodego na jesień, super jest

------
Pokazuj szybko

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:31   #3208
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość

Aska, ja zaczęłam dawać duże jak właśnie cały zjadała szybko, tzn przestała w połowie się nudzić, możesz spróbować dawać jej więcej skoro cały raczej zjada.

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Czy u was dzieciaczki tez takie 'pro tatusiowe' ? Jak TZ wraca z pracy, to ja moglabym dla malej nie istniec. Ten tylko wejdzie do pokoju, mloda cala skacze, a jak wyjdzie sie ogarnac troche i jej nie wezmie na rece od razu to histeria i placz, bo tatus nie wzial a mama jest beee.
I tak mysle, czy za mna tez tak bedzie tesknic i cieszyc sie na moj widok jak pojde do pracy
Little, nie, nie mam takiego problemu

Ja dziś drożdżowe uczyniłam ze śliwkami

Olesław ma marny apetyt, chyba znowu zęby ...

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-08-29 o 20:32
Stary 2013-08-29, 20:35   #3209
hje
Zakorzenienie

Niedawno takie sceny były - ja się położyłam w pokoju i zamknęłam drzwi, a Pola spała w drugim, też przy zamkniętych, więc też się chciałam zdrzemnąć. Na początku myślę, że mi się zdaje, ale potem już na pewno - słyszę jak Pola ryczy, nie płacze, tylko ryczy. Przez dwoje zamkniętych drzwi to usłyszałam, wzięłam ją, a wszyscy tacy zdziwieni, że ona taka zapłakana? Nic nie słyszeliśmy! Ta, kuźwa, tylko jak ja prasuję na drugim końcu domu w salonie, za ścianą, i jeszcze tv idzie, to się dziwią, że jak mogę nie słyszeć...?

Przepraszam Was, że tak zasmęciłam na koniec, ale strasznie mi humor spartaczyli.

A co do mamy - ona normalnie to zwyczajnie nieraz poprosi nawet, żeby coś zrobić, ale wtedy była "oburzona"...
Stary 2013-08-29, 20:40   #3210
mala_19kw
Zakorzenienie

Tak mnie dzisiaj łeb od rana napierdziela że już z bólu wytrzymać nie mogę. Zeżarłam już 4 apapy i nic nie pomogło. Nasmarowałam globus amolem też nic. Umrę chyba

Bokeh-mój brat ostatnio zrobił taką huśtawke dla swojej córy. Właśnie jest drewniana. Byłam dziś z Oskarem chwilę na dworze i go wsadziłam i podyndałam,ale to jeszcze nie na ten wiek. Z asekuracja chwilę można,wiadomo ale żeby tak bez pasów i niczego zabezpieczającego to się nie nadaje dla takiego malucha.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości