Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 18:29   #3601
martucha0205
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

No i robimy wesele dla obywateli wielu roznych Panstw, bede chciala to w jakis fajny sposob uwzglednic. Nie wiem tylko jeszcze jak, pomysl mialam taki, zeby puscic jakies hity z poszczegolnych regionow.

Zastanawiam sie czy jest mozliwosc w kosciele skladania przysiegi w dwoch jezykach?[/QUOTE]

tez sie zastanawiam nad ty my mamy naprzyklad taki pomysl mojego tz kuzynka spiewa w roznych koncertach i chcemy ja poprosic czy mogla by nam kilka piosenek w trakcie naszego wesela mysle ze fajnie to moze wygladac

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:36   #3602
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Ja też będę wychodziła z domu osobno, a TŻ osobno
Teraz wynajmujemy mieszkanie i mieszkamy razem, ale przed ślubem będziemy w swoich rodzinnych domach. Ani dom mój, ani TŻ, nie wyglądają najlepiej (mama mówi na nasz dom "ruina" ), ale cóż, tam się wychowywaliśmy, i wierzę, że fotograf i kamerzysta uchwycą coś ładnego w naszych domkach
Któraś z Was pisała o tym, żeby ostatnią noc spędzać osobno (spowiedź przedślubna). Niestety, normalna spowiedź zobowiązuje nas do tego, żeby nie tyle co noce spędzać osobno, ale i oddzielnie mieszkać. Wkurza mnie to strasznie, ale samo mieszkanie razem może skutkować brakiem rozgrzeszenia, a co za tym idzie - niedopuszczeniem do ślubu
Sama jestem "blisko" Kościoła, ale nie ze wszystkim się zgadzam. I to akurat jest dla mnie strasznym debilizmem.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 18:37   #3603
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
No i robimy wesele dla obywateli wielu roznych Panstw, bede chciala to w jakis fajny sposob uwzglednic. Nie wiem tylko jeszcze jak, pomysl mialam taki, zeby puscic jakies hity z poszczegolnych regionow.

Zastanawiam sie czy jest mozliwosc w kosciele skladania przysiegi w dwoch jezykach?
U nas beda "przewodniki na stolach" z ciekawostkami o Polsce i Belgii, i teksty roznych piosenek.

Co do przysiegi to moze byc w dwoch jezykach. Zalezy od ksiedza. Jak u nas bedzie to ja nie wiem.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Ogólnie to nie chcę wyjść że narzekam tylko na swoje i polskie ale tak myślę że te zdjęcia co wklejała Opiumalfato bez porównania z naszymi.. Ja wiem że to pewnie najlepsze i wyselekcjonowane i u nas też są super... tylko jakoś ciężko znaleźć.. włączę sobie strony wszystkich foto z moich stron to może na 5 można zawiesić oko a tak to tragedia.. a tamte jakieś takie kolorowe, dobrze ujęte, wszystko tak zgrane, harmonijne.. widzę że jak u nas ktoś ma gust ponadprzeciętny albo po prostu ma trochę gustu i nie podchodzi byle było to trudno jest znaleźć coś zadowalającego... strasznie mi się tamte zdjęcia podobały
a ktore konkretnie zdjecia Ci sie tak podobaly?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:01   #3604
swiat_katarzyny
Zadomowienie

mi na przykład te http://www.kacperolejnik.com/2012/01/21/kasia-i-manny/
i chociaż to polski fotograf to ma zachodni sznyt jak ja to mówię :P
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:16   #3605
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A z rodzicami masz jakąś więź czy raczej 'skomplikowaną' sytuację?

Bo jeśli wszystko jest w domu ok to nie wiem jak można wychodzić z domu np.:ciotki bo u siebie ma się brzydkie dywany czy starą komodę
Nie chodzi o to ze brzydkie dywany. U mnie w domu tylko mama jest normalna. A ojciec i dwaj bracia sa alkoholikami, praktycznie codzien pijani i nie wyobrazam sobie tam byc, zeby byli goscie i zebym sie musiala za nich wstydzic takze mozna to nazwac "skomplikowana" sytuacja.

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
mi na przykład te http://www.kacperolejnik.com/2012/01/21/kasia-i-manny/
i chociaż to polski fotograf to ma zachodni sznyt jak ja to mówię :P
też podobają mi sie te fotki

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-08-29 o 19:06
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:20   #3606
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

a ja mam katar, kaszel i jutro wolne.

caly dzień mam zamiar leniuchowac i zrobic na obiad pstragi ;D

co do wychodzenia, ja bede wychodzic z mojego mieszkania, TZ od siebie z domu. tylko ze fotograf bedzie tylko u mnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 19:54   #3607
swiat_katarzyny
Zadomowienie

laski mam problem...
nie chce dwóch wierszyków na zaproszeniu o kase i o wino, tylko chce te dwie kwestie zmieścic w jednym... nie chce tez takiej chamskiej rymowanki tylko tak bardziej klasycznie.... i posklejałam, pokombinowałam i wyszło ni takie coś....
Kochani Goście,
Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi,

by zamiast prezentów w kopertę włożyć grosik.
Prosimy także kwiatów nam nie kupować,

lecz w zamian butelką wina nas obdarować.

Mi się bardzo podoba, a Tż nie...
co sądzicie?
Stary 2013-08-29, 19:59   #3608
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

swiat katarzyny ja dokladnie takie cos chcialam, a moj TZ - NIE

wyjdz za mnie kobieto!

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:05   #3609
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Kochani Goście,
Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi,

by zamiast prezentów w kopertę włożyć grosik.
Prosimy także kwiatów nam nie kupować,

lecz w zamian butelką wina nas obdarować.

Mi się bardzo podoba, a Tż nie...
co sądzicie?
Mnie się jakoś ta II część nie podoba, nie wiem, jakoś tak nieładnie napisane

Kurczę, pominęłam na Amelii zaproszenia, które by nam pasowały!
Konkretnie te:
http://www.amelia-wedding.pl/korani
Albo niebieskie z różowym kwiatem (te pierwsze) - pasowałyby do sali (niebieski) i do moich dodatków (różowy), a to idealne połączenie, bo tego szukaliśmy!
Ale kuszą tez niebieskie z żółtym kwiatem, bo idealnie by pasowały do sali (żółto-niebieska).

Jedynie co, to nie może być biała czcionka, bo jest słabo widoczna.

Uff, ja poprasowałam.
Część rzeczy mam mokrą, może do rana wyschnie

jedziemy zaraz po dziewczynę brata, bo wróciła z UK, a potem pakujemy się i jutro nad ranem wyjeżdżamy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:10   #3610
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość

tez sie zastanawiam nad ty my mamy naprzyklad taki pomysl mojego tz kuzynka spiewa w roznych koncertach i chcemy ja poprosic czy mogla by nam kilka piosenek w trakcie naszego wesela mysle ze fajnie to moze wygladac
To brzmi bardzo fajnie, u nas raczej nikt nie spiewa... bez kilku kieliszkow Mysle, ze jezeli zdecydujemy sie na prezentacje z zdjeciami w ramach podziekowan to bedzie lecialo kilka szwedzkich piosenek ktore znacza cos dla mnie i mamy.. nie wiem jak zrecznie wplesc te inne... Ale jeszcze sie wymysli

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
U nas beda "przewodniki na stolach" z ciekawostkami o Polsce i Belgii, i teksty roznych piosenek.

Co do przysiegi to moze byc w dwoch jezykach. Zalezy od ksiedza. Jak u nas bedzie to ja nie wiem.
Moge ukrasc pomysl? Nie wiem czy wykorzystam ale brzmi bardzo fajnie, szczegolnie przy Waszym podrozniczym temacie.

Ja np. wiem, ze przysiege bedzie mi trudniej mowic po polsku bo ten jezyk jest mi bardziej obcy... mimo, ze obydwoma mowie plynnie...
Porozmawiamy z ksiedzem, i zobaczymy. Ja musze tez sprawdzic czy mi konkordowy slub uznaja bo nie chce brac slubu w Szwecji jeszcze raz... Wlasnie zamowilam komplet druczkow i bede wypelniac, trzeba to zrobic przed slubem niestety

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:18   #3611
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
swiat katarzyny ja dokladnie takie cos chcialam, a moj TZ - NIE

wyjdz za mnie kobieto!

mój chce koniecznie 2 wierszyki i to bardzo rymowane

zawsze!
Stary 2013-08-29, 20:27   #3612
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Ogólnie to nie chcę wyjść że narzekam tylko na swoje i polskie ale tak myślę że te zdjęcia co wklejała Opiumalfato bez porównania z naszymi.. Ja wiem że to pewnie najlepsze i wyselekcjonowane i u nas też są super... tylko jakoś ciężko znaleźć.. włączę sobie strony wszystkich foto z moich stron to może na 5 można zawiesić oko a tak to tragedia.. a tamte jakieś takie kolorowe, dobrze ujęte, wszystko tak zgrane, harmonijne.. widzę że jak u nas ktoś ma gust ponadprzeciętny albo po prostu ma trochę gustu i nie podchodzi byle było to trudno jest znaleźć coś zadowalającego... strasznie mi się tamte zdjęcia podobały
eee nie wiem, ja znam mase świetnych fotografów w PL, tylko mnie na nich nie stać, wiec sie staram nie podniecać:P Ten co wrzuciłas link, akurat wydaje mi sie normalny, znam tez takich w PL

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Konkretnie te:
Albo niebieskie z różowym kwiatem (te pierwsze) - pasowałyby do sali (niebieski) i do moich dodatków (różowy), a to idealne połączenie, bo tego szukaliśmy!
Ale kuszą tez niebieskie z żółtym kwiatem, bo idealnie by pasowały do sali (żółto-niebieska).

Uff, ja poprasowałam.
Część rzeczy mam mokrą, może do rana wyschnie

jedziemy zaraz po dziewczynę brata, bo wróciła z UK, a potem pakujemy się i jutro nad ranem wyjeżdżamy
baaaaardzo ładne zaproszenia

Własnie obejrzelismy z TZtem meeeega dobry film INFILTRACJA polecam na wieczór z TZtem trzyma w napieciu do samego konca!

jutro jedziemy do złotnika z naszym złomem

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 20:39   #3613
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:

Konkretnie te:

Mi sie bardzo podobaja te z rozowym!

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
To brzmi bardzo fajnie, u nas raczej nikt nie spiewa... bez kilku kieliszkow Mysle, ze jezeli zdecydujemy sie na prezentacje z zdjeciami w ramach podziekowan to bedzie lecialo kilka szwedzkich piosenek ktore znacza cos dla mnie i mamy.. nie wiem jak zrecznie wplesc te inne... Ale jeszcze sie wymysli

Moge ukrasc pomysl? Nie wiem czy wykorzystam ale brzmi bardzo fajnie, szczegolnie przy Waszym podrozniczym temacie.

Ja np. wiem, ze przysiege bedzie mi trudniej mowic po polsku bo ten jezyk jest mi bardziej obcy... mimo, ze obydwoma mowie plynnie...
Porozmawiamy z ksiedzem, i zobaczymy. Ja musze tez sprawdzic czy mi konkordowy slub uznaja bo nie chce brac slubu w Szwecji jeszcze raz... Wlasnie zamowilam komplet druczkow i bede wypelniac, trzeba to zrobic przed slubem niestety
A kradnij

My do ksiedza bedziemy mogli pojsc dopiero pod koniec wrzesnia wiec zobaczymy jak to bedzie u nas. Dam na pewno znac.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
eee nie wiem, ja znam mase świetnych fotografów w PL, tylko mnie na nich nie stać, wiec sie staram nie podniecać:P Ten co wrzuciłas link, akurat wydaje mi sie normalny, znam tez takich w PL

Chcialabym tylko powiedziec ze ja wklejalam sesje jeden sukienki bo mnie proszono tutaj na forum. Nie chodzilo o fotografow.
Akurat foto kacper olejnik nie jest w moim stylu ale robil slub pmki ktora miala pronovias barime i ktos ja chcial ogladac. Chyba say hello.

Piekne zdjecia to ja wam moge pokazac dopiero

Co do przygotowan to ja bede w hotelu s tz chyba u swojej siostry. Od nas z mieszkania jest daleko na sale wiec dlatego tak wyszlo.

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:

zawsze!
My dla polskich gosci bedziemy mieli jeden smieszny wierszyk:
Goście nasi ukochani
my już w domu wszystko mamy
chcecie coś nam podarować
dajcie śwince się radować

Dla tutejszych bedzie zwyczajowo numer konta.

Stary 2013-08-29, 20:50   #3614
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Konkretnie te:

Zaproszenia super, do naszego wesela nie pasują klimatem, ale do Waszego - super! Ja bym brała z różowym kwiatem, kompromis między fuksją a dekoracją sali

A ja właśnie siedzę i słucham nagrań naszego zespołu... nie mogę się doczekać wesela! Przypominam, jak już się raz przy ich muzyce bawiliśmy... Jak dla mnie oni są genialni Chcę już
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:04   #3615
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Swiat katarzyny - dla ciebie http://pinterest.com/pin/13862711325592607/

http://pinterest.com/search/pins/?q=...ng&rs=ac&len=9

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-08-29 o 21:06
Stary 2013-08-29, 21:27   #3616
wenedka
Zakorzenienie

Czesc, dziewczyny

Nie nadazam za Wami

W sobote i niedziele mamy 2 sluby, wiec sobie popatrze jak Anglicy sie bawia

Patrzcie jaka cudowna suknie znalazlam... Juz dzownie do wlascicielki....
http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...tml#5cde8c8229
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:31   #3617
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
tak będzie wyglądał mój ślub

Stary 2013-08-29, 21:34   #3618
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:

Zastanawiam sie czy jest mozliwosc w kosciele skladania przysiegi w dwoch jezykach?

Hej

Ja mam znajomych z różnych krajów i planuję podziękować gościom za przybycie na weselu w ich językach. Czyli po polsku, angielsku, niemiecku, hiszpańsku, grecku i shona Zobaczymy czy uda mi się nauczyć czegokolwiek po grecku

EDIT:
Nie napisałam o przysiędze. Pytaliśmy o to brata zakonnego w kancelarii parafii, w której bierzemy ślub i przysięga może być po polsku lub jedna strona mówi po polsku, a druga w ojczystym języku.
piją!

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-08-29 o 22:44
Stary 2013-08-29, 22:30   #3619
martucha0205
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej

Ja mam znajomych z różnych krajów i planuję podziękować gościom za przybycie na weselu w ich językach. Czyli po polsku, angielsku, niemiecku, hiszpańsku, grecku i shona Zobaczymy czy uda mi się nauczyć czegokolwiek po grecku
bardzo fajny pomysl nie wiem jak bym miala to powiedziec po rumunsku

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-08-29, 22:35   #3620
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:

zawsze!
Trzeba iść na kompromis

My też mamy dwa wierszyki ale na osobnym dodatku do zaproszenia i moim zdaniem dobrze to wygląda.

No chyba, że chcesz umieścić wierszyk na zaproszeniu to sytuacja inna, bo masz ograniczone miejsce.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:39   #3621
anannke
Zakorzenienie

Cytat:

a ktore konkretnie zdjecia Ci sie tak podobaly?
Miałam na myśli zdjęcia jak wygląda suknia "na żywo" oczywiście nie mówię że to mistrzostwo fotografii tylko że te zdjęcia były taki z pomysłem, tak ładnie i miło się je oglądało bo jak patrzę na wytwory fotografów z mojej okolicy najbliższej to jakbym jadła piasek..

Co do przysięgi to bym chciała żebyśmy mówili z pamięci ale boję się że zapomnę

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:42   #3622
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
bardzo fajny pomysl nie wiem jak bym miala to powiedziec po rumunsku
Ja planuje znalezc kogos, kto mnie nauczy formulki po grecku, bo dla mnie ten jezyk to czarna magia I wymowa tez straszna!

Dziewczyyyynyyy, w Lublinie będą suknie La Sposa, Pronovias i Aterlier Diagonal
piją!

Stary 2013-08-29, 22:43   #3623
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja również zamówiłam próbki 3 różnych zaproszeń i to, które było moim faworytem w realu okazało się być najgorsze
Dokłanie miałam tak samo, dlatego potwierdzam zamawiać koniecznie próbki! Nie brać w ciemno! Na żywo może się okazać, że jakość nie ta a druk straszny, dlatego warto kupić próbki.
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:03   #3624
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Na Piastowskiej jest polecany sklep z zaproszeniami itp., mam zamiar się tam wybrać i obczaić na żywo asortyment
to daj znać jak będziesz ja dopiero w bialym będę w październiku

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:05   #3625
madzixx88
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

przebrnęłam przez wszystkie dzisiejsze strony, nacytowałam i co?? wcięło mi wszystko

napiszę tylko tyle, że pożegnałam moją pierwotna wizja-marzenie o princessce na rzecz..w miare prostej, czy też 'pół rybce' dopasowanej w talii i biodrach i wiecie co? zawsze była dla mnie tylko princesska i klapki na oczach! a teraz widzę i czuję, że dużo lepiej mi w tych, co dziś mierzyłam byłam w 3 salonach i we wszystkich panie mi tak doradzały
niestety nie mogłam cyknąć fotek

top 4 dzisiejszego dnia to:

1.sincerity http://white-bride.pl/wp-content/upl...al-3722-lb.jpg

2. agnes http://najna.pl/wp-content/uploads/2...gnes_11310.jpg

3. tamara (bez kokardy) http://mn-bridal.com.pl/wp-content/g...e/tamara-b.jpg

4. justin alexander http://najna.pl/wp-content/uploads/2...der_8596_1.jpg
plecy były cudowne http://najna.pl/wp-content/uploads/2...der_8596_3.jpg
ale też najdroższa
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:10   #3626
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

przebrnęłam przez wszystkie dzisiejsze strony, nacytowałam i co?? wcięło mi wszystko

napiszę tylko tyle, że pożegnałam moją pierwotna wizja-marzenie o princessce na rzecz..w miare prostej, czy też 'pół rybce' dopasowanej w talii i biodrach i wiecie co? zawsze była dla mnie tylko princesska i klapki na oczach! a teraz widzę i czuję, że dużo lepiej mi w tych, co dziś mierzyłam byłam w 3 salonach i we wszystkich panie mi tak doradzały
niestety nie mogłam cyknąć fotek

top 4 dzisiejszego dnia to:

1.sincerity http://white-bride.pl/wp-content/upl...al-3722-lb.jpg

2. agnes http://najna.pl/wp-content/uploads/2...gnes_11310.jpg

3. tamara (bez kokardy) http://mn-bridal.com.pl/wp-content/g...e/tamara-b.jpg

4. justin alexander http://najna.pl/wp-content/uploads/2...der_8596_1.jpg
plecy były cudowne http://najna.pl/wp-content/uploads/2...der_8596_3.jpg
ale też najdroższa
mi się podoba 2 i 4, Justin jak zawsze cudowny
ale ja nie lubię gorsetów, więc pewnie dlatego też
czasem wizje właśnie nie mają się do rzeczywistości, dobrze, że poprzymierzałaś

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:20   #3627
martucha0205
Rozeznanie

madzia przesliczne sukienki ♡♡♡ ja jade za 2 tygodnie na przymiarke wszystkicg dostepnych rodzai i wybiore najbardziej pasujace dla mnie

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-08-29, 23:32   #3628
Dotka90
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za opinie, chyba weźmiemy te niebieskie z różowym, bo to idealny kompromis, jakiego szukaliśmy!

Prawie spakowani, idziemy spać, żeby wstać o 4, dopakować się i ruszyć w Polskę!

nie spamujcie za dużo
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:39   #3629
martucha0205
Rozeznanie

dotka zycze milego weekendu! i dobrej zabawy

czy moge moze gdzies dostac turkusowe frezje podoba mi sie strasznie bukiet z frezji tylko jest dla mnie za mdly http://www.google.ie/search?q=frezje...go8qVmWBZjM%3A

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014

Edytowane przez martucha0205
Czas edycji: 2013-08-29 o 23:55
Stary 2013-08-29, 23:43   #3630
Opiumalfa
Zakorzenienie

Sa tu jakies malinowe PMki? http://pinterest.com/pin/72972456435776915/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości