|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#18061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :)
P: ciasto, rozek
P2: kisc winogron K: serek wiejski |
|
|
|
#18062 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
od świąt wielkanocnym nie umia zas przejść na diete;( i sie caly czas obżeram i obżeram;( |
|
|
|
|
#18063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis musze wykonczyc co mam dobrego zeby mnie nie kusiło ja skakanke mam jeszcze hula hop by sie przydał. rano przed sniadaniem robie jakies 30 przysiadów, skakanki tak z 20 min wystarczy,50 brzuszków i mozna to nazwac jakims treningiem malutkim? jutro planuje spora wycieczke rowerową, i sie zatsnawiam czy mozna to jako trening traktowac, ok 20 km łącznie wycieczka bedzie wynosiła? |
|
|
|
|
#18064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro jest nowy dzien, bedzie lepiej. ja tez mam do zrzucenia ok 8kg wiec staramy sie od jutra ładnie,co? |
|
|
|
|
#18065 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj w biegu, stresie i zagubieniu w sprawach biurowo/dokumentowych nie mialam czasu na ładne jedzenie, i jakos mi byle jako wyszło
-śniadanie: owsianka z otrębami i jogurtem naturalnym+ 2 kromki razowca z masłem i dżemem borówkowym - 2 śniadanie(zjedzone w kolejce do urzędu miasta): jabłko, kanapka z 2 kromek razowca z masłem, sałatą, plastrem polędwicy drobiowej i ogórkiem konserwowym - obiad: talerz zupy jarzynowej z wkładką tj klopsem gotowanym z chudego mięsa wieprzowego - podwieczorek: serek wiejski piątnica z cynamonem i kilkoma truskawkami -kolacja: dwie kromki razowca z masłem, serem turek, pomidorkiem, rzodkiewką i sałatą znowu za malutko, prawda?
|
#18066 |
|
Zakorzenienie
|
zrezygnowałam z czekolady na rzecz2kromek z nutellą i aero...:ekk:
niedobry orzeszek... no nic, jutro bedzie lepiej,prawda Dziewczynki? <prosi o wsparcie >
|
|
|
|
#18067 |
|
Zadomowienie
|
bedzie, bedzie
. dzisiaj taki dzien na jedzenie 'zlych rzeczy'(cos w powietrzu? . mnie kusi pachnaca babka piaskowa, ale cwicze silna wole . dzisiaj i tak duzo zjadlam
|
#18068 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() i ja też na to liczę bo czuję się obżarta jak małe prosię ![]() zjadłam dzisiaj tyle jabłek, że nie jestem w stanie zliczyć, bo raczej w kilogramach a nie sztukach powinnam ![]() jest śmiesznie. ![]() pochwalę się! z chili, przyprawą węgierską, przyprawą złocistą, papryką ostrą i słodką, czosnkiem i ziołami prowansalskimi
|
|
|
#18069 |
|
Zakorzenienie
|
jestescie Kochane!;*
|
|
|
|
#18070 |
|
Zadomowienie
|
Orzeszku napenwo jutro bedzie ladniej
a poki co smacznego ![]() ja dzisiaj sie w duzej meirze stolowalam po za domkiem wiec srendioz drowo :P ale caly dzien szukalam tych spodni na komunie i znowu nic :P i zalamalam sie kompletnie jak meiryzlam 32 iza duze a jutro jade znowu z mamcia na zkaupy i chyab kupie te 32 i zanisoe do zwezenia bo sa najldaiejsze , trudno ale juz po prostu nei amm sily mierzyc innych bo dzis to hyba ze sto par mialam na sobie hehea dzisiaj jadlam tak: sn; jogobella bananowa wymeiszana z jogo naturlanym , mieszanka otrab : grnaulowe , owsiane , pszenne , i suszone jablka 2sn; obwarzanek z sezamkiem , 2 mega galki lodow: jedna kulka orzeszki w karmelu , druga ciasteczkowe - pycha ![]() ob; wielka zapiekanka w subway i zestaw surowek , paleczka twixa od kolezanki po; 3 jablka , max frutti jagodowy ko; grachamka z sekriem wiejskim wymeisznaym z gorskziem i ektchupem , do teggo caly zielony ogorek i kakauko |
|
|
|
#18071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przeciez to jak na dziecko ![]() ![]()
|
|
#18072 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#18073 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#18074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18075 |
|
Zakorzenienie
|
ja po raz kolejny wyladowałąm w toalecie próbując zwymiotowac i znowu mi sie nie udało...
jestem taka beznadziejna, ze nawet tego nie potrafie.;/ bez komentarza. jutro bedzie lepiej orzeszku bo w dziób ! |
|
|
|
#18076 |
|
Zakorzenienie
|
chce przytyc, ale boje sie, ze od razu pojdzie mi w brzuch i uda :/
aajjii, jak ty to miescisz? |
|
|
|
#18077 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#18078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zolte, popsute zeby, nieswiezy (zeby nie powiedziec cuchnacy) oddech, spuchnieta twarz, oko zalane krwia, rany na rekach, anginy, zapalenie slinianek, polamane paznokcie, wypadajce wlosy itp., nie warto, prawda?
|
|
#18079 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Seemore fajnie,ze wkleilas fotke, teraz przynajmniej wiem,ze nie bede sobie nigdy myslala,ze mi cie szkoda. Wyobrazalam sobie jakas gruba,brzydka,zapuszczona dziewczyne a widze sliczna dziewczyne z pieknymi oczami i wlosami. Moj facet z ktorym czytam twoje wypowiedzi czasem powiedzial,ze masz cos z glowa(bardziej dobitnie to brzmialo). Jest tyle ludzi cierpiacych,chorych i okaleczonych na swiecie a to co ty wypisujesz na temat swego wygadu,te twoje ciagle narzekania,humory,fochy.. szkoda slow...bluznisz dziewczyno. Uwazaj,zebys nie wywolala wilka z lasu. Rozejrzyj sie dookola siebie i zastanow sie kilka razy zanim zaczniesz wypisywac bzdury na wlasny temat. I na dodatek te podpisy w profilu.... no comments na twoj temat z mojej strony nigdy wiecej. Cytat:
|
|
#18080 |
|
Zakorzenienie
|
Do wczesniejszych doszło jeszcze jablko i troszkę wędlinki. Same białka na noc mi nie służą.
|
|
|
|
#18081 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#18082 |
|
Zakorzenienie
|
ajjii mam do Ciebie ogromną prośbę mogłabyś pisać normalnie? tzn chodzi mi o coś typu'bo az si eboje co by bylo gdybym ajdl amniej' bo to się dość trudno czyta,tylko nie gniewaj się
.Tak w ogóle co z orchi
|
#18083 |
|
Zakorzenienie
|
juz chyba nigdy nie bede mogla jesc normalnie..[/quote
ja tez albo jak mała świnka, albo jak dziecko z trzeciego świata |
|
|
|
#18084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#18085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poprostu tak wychodzi jak pisze szybko ale postaram sie wolniej
|
|
|
|
|
#18086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#18087 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle co z orchi
[/quote]własnie tez sie zastanawiam
|
#18088 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, co przed treningiem a co po?
|
#18089 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Orzeszku a mnie jeszcze ciężarna bratowa kusi kąskami i tylko donosi i obie jemy za czworo- tylko ja nie noszę bejbiasa pod sercem hihi śmieje się, że za 3 dni (termin porodu) obie bierzemy się za siebie ostro ) tylko, że ja od jutra z .. Tobą Orzeszku ![]() ja to może zdziwiam.. teraz po tych paru dniach wyżery to może 53/54 kg waże na 168 cm... no ale wiecie- źle mi z tym, że nie moge się odessać od jedzenia dziś już się ruszać z przeżarcia nie mogłam ![]() jutro jade po skakanke, zapas mineralki niegazowanej i konczy się ta jedna wielka biesiada |
|
|
|
|
#18090 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

. jak raz zjesz czekolade to nie przytyjesz! przeciez trzeba zjesc 8000kcl aby przytyc kg a czekolada ma 500 w 100g
. a poza tym jak sie je bez wyrzutow sumienia to sie nie tyje
wiecie co... chyba pojade jutro kupić skakanke i hula hop...........

z chili, przyprawą węgierską, przyprawą złocistą, papryką ostrą i słodką, czosnkiem i ziołami prowansalskimi