Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę :
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII 0 0%
Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! 13 21,31%
smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . 1 1,64%
Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! 1 1,64%
Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! 15 24,59%
Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy 0 0%
lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! 1 1,64%
Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! 0 0%
Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! 28 45,90%
W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! 2 3,28%
Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 09:41   #3241
malinka123108
Wtajemniczenie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

ryba ale ja mam to samo moja lena jest z lipca wiec boje sie ze nie wiem co i jak na zime ale mimo wszystko ja jestem mega panikara i juz sie glowie czy ko aby napewno wszystko mam
Stary 2013-08-30, 09:42   #3242
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Witajcie
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość

Ta dziewczyna która urodzila na wrzesniowkach to miała termin 2 tyg później niż ja , i 5 dni wcześniej niż Maomami
dzieje się ..
Z tym że urodziła przez CC więc z pewnością miała jakies problemy ..

Idę spać . DObranoc .
O ja no to w którym ona była tygodniu?Ja jeszcze nie gotowa Wiadomo ile ważył maluszek?
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Dzień dobry
Ja już wyprawiłam męża do pracy a za chwilę zabieram się za robienie pierogów ruskich z teściową Powiedziałam jej że mi się pierogów chce i pierogi będę mieć . A później zostaję sama w domu Zapraszam wszystkie na imprezę . A tak serio - cieszy mnie to bo zaplanowałam sobie porządki w szafach u nas na górze i teściówka nie będzie nade mną stać tylko zrobię wszystko po swojemu
Jak na imprezę to ja z chęcią!!
Cytat:
Tak poza tym po ostatnim układaniu Jaśkowych rzeczy miałam się nimi pochwalić Oczywiście to tylko część

Jeśli któreś są nieprzekręcone to przepraszam ale coś mi się same zdjęcia przekręcają na laptopie
Domii super wyprawka już Ci się uzbierała
Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
a tak wyglada szafa malej lucji...ciuchy przewaznie po lence i troche tych co dokupilam
wooow ile rzeczy

Weronisek dbaj o siebie!!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:43   #3243
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Lineczka co ma pepek do pepowiny? Przecież pepowina dziecka idzie od lozyska a nie Twojego pepka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
W sumie racja ale glupia jestem

No to nie wiem co to bylo

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:45   #3244
kyte
Wtajemniczenie

hmmm...chyba kupie ten termometr z rossa..:mysli:

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

Lineczka nie przejmuj się ja też tak powiedziałam mojemu mężowi, że pępek mnie boli pewnie mnie dziecko za pępowinę ciągnie, a mąż się na mnie spojrzał i zaczął się śmiać że to przecież od łożyskaNawet się nie zastanowiłam i tak sobie palnęłam
Stary 2013-08-30, 09:46   #3245
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Maomami,Paula Jak dzisiaj Wasze samopoczucie?

Znowu koszmary

Pokaźna kolekcja
A dziękuje że o mnie pamiętasz, dzisiaj już lepiej. Wyspałam się, za chwilkę muszę sie ubrać, jechać na zakupy bo jutro ten panieński i pozwoliły mi upiec ciasto

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:50   #3246
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
A wkłady wyrzuca? Zielona jestem Coś tylko słyszałam na ten temat w DDT jak Reni Jusis sie wypowiadała
Nie wiem czy nie byłabym na to za leniwa

Proszę
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=27031053
Dzięki za linka Nie,normalnie się je bierze.Pewnie Reni mówiła o takich papierkach na kupkęNakładasz na wkładkę papierek,jak dzidzi kupke zrobi to łatwiej ja usunąćZ resztą pewnie sa rózne rozwiązania,ja tam nie śledziła nowinek w tej materii odkąd się Lili urodziła.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:50   #3247
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
a tak wyglada szafa malej lucji...ciuchy przewaznie po lence i troche tych co dokupilam
Cytat:
Lineczka co ma pepek do pepowiny? Przecież pepowina dziecka idzie od lozyska a nie Twojego pepka

Lubieolowki to ciekawe co by polozna powiedziala na to ze mnostwu kobiet rozchodzi sie spojenie lonowe, czasem niebezpiecznie i kosci miednicy zmieniaja polozenie żeby dziecko weszło w kanal rodny (czesto nie wracają, co widac po rozmiarach ubrań po ciąży).

Dobra, położną ani lekarzem nie jestem więc specjalistą w temacie też nie. Nie wypowiadam się w takim razie dalej w temacie, bo jeszcze kogoś w błąd wprowadzę. Tak mi powiedziano po prostu, że przesunięcia jeśli już to są bardzo małe i po porodzie wszystko wraca do normy.

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:54   #3248
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
A dziękuje że o mnie pamiętasz, dzisiaj już lepiej. Wyspałam się, za chwilkę muszę sie ubrać, jechać na zakupy bo jutro ten panieński i pozwoliły mi upiec ciasto
no widzisz a co bediesz dobrego piekła? ;>

Kurcze wiecie co zoribłam ... gotowałam mleko na płatki i robiłam też herbate żurawinową sobie. I mleko wlałam do herbaty a wode do płatek. Mieszam herbate i nawet sie nie kapłam. Dopiero jak w kiblu wylądowałam to sie zastanawiałam co z nią jest nie tak, i teraz patrze a ja wlałam odwrotnie. co za mózg........... hahahahaha
Stary 2013-08-30, 09:54   #3249
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
No

Taszanta
Dzieki, przydadzą się

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Witam z przeziębieniem

weronisiek a jak rodziłas poprzednio???Ja miałam cc i teraz też i sobie chwalę,pojadę w umówionym terminie i synek się urodzi.Jedynym problemem jest to,ze 2 cesarkę przechodzi się z reguły znacznie gorzej.

ręczniczki???
A dlaczego tak jest?

Cytat:

Lubieolowki to ciekawe co by polozna powiedziala na to ze mnostwu kobiet rozchodzi sie spojenie lonowe, czasem niebezpiecznie i kosci miednicy zmieniaja polozenie żeby dziecko weszło w kanal rodny (czesto nie wracają, co widac po rozmiarach ubrań po ciąży).

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:54   #3250
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Beatka, a ten pokój do wymalowania to jaki to pokój? Sypialnia czy dzienny? Ja bym Ci zaproponowała kolor kremowy - na 3 ścianach i na jednej taki mocny fiolet. Tak jak tutaj: http://beckers.pl/inspiracje/salon.html-5. Ja mam ten fiolet właśnie z białym w sypialni, a teraz moja siostra zrobiła sobie podobnie tylko zamiast białego właśnie taki kremowy. Albo np szary+ pomarańcz/czerwień http://beckers.pl/inspiracje/pokoj-dzieciecy.html-1 tylko wtedy też najlepiej 3 ściany taki delikatny szary i jedna ściana mocna intensywna barwa

Dobra, nadrobiłam, idę zrobić sobie śniadanie.
pokój niestety sypialniano dzienny, i jeszcze dzidziuś z nami. A i mam pokój na poddaszu wiec jedna ściana z oknem to skos, myślałam właśnie żeby jedną kolot to albo jakis bęż, kawa z mlekiem a inny jakiś intensywny.Tylko problem jest z łóżkiem bo jest rudo-kremowe. No ale już mi nie zależy żeby łóżko pasowało i tak będzie kolorowo
Pomarańcz odpada bo nie lubie, a niebieski jest zimny, zółty i zielony był,
fiolet albo wrzos są fajne ale czy mąz się zgodzi.
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:56   #3251
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Dobra, położną ani lekarzem nie jestem więc specjalistą w temacie też nie. Nie wypowiadam się w takim razie dalej w temacie, bo jeszcze kogoś w błąd wprowadzę. Tak mi powiedziano po prostu, że przesunięcia jeśli już to są bardzo małe i po porodzie wszystko wraca do normy.
Wg mnie to kazda polozn czy lekarz maja swoje teorie na dany temat fak samo nawet jak chodzi o liczenie ruchow dziecka jedni mowia tak a inni inaczej, wiec moze faktycznie Tobie mowili ze jest tak jak piszesz a komus innemu jakas inna polozna powiedziala inaczej :P

Kyte, uff nie jestem sama jakos nie skojarzylam ze to do lozyska idzie

Wiecie, jutro jedziemy po wozek i nadal nie wiemy jaki kolor

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-30, 09:56   #3252
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość

Kurcze wiecie co zoribłam ... gotowałam mleko na płatki i robiłam też herbate żurawinową sobie. I mleko wlałam do herbaty a wode do płatek. Mieszam herbate i nawet sie nie kapłam. Dopiero jak w kiblu wylądowałam to sie zastanawiałam co z nią jest nie tak, i teraz patrze a ja wlałam odwrotnie. co za mózg........... hahahahaha

oo herbatkę żurawinową można pić w ciąży?
Stary 2013-08-30, 09:57   #3253
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Lubieolowki nie gniewaj sie. Ja też lekarzem nie jestem ale na slowa poloznych patrze z dużym dystansem. Kazda ma swoje teorie.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:58   #3254
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:

a pozniej sie dziwisz ze biegaczke masz

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-30, 10:04   #3255
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość

oo herbatkę żurawinową można pić w ciąży?
a to nie mozna? kurde bo ja hektolitrami piję ;d

Cytat:
a pozniej sie dziwisz ze biegaczke masz

hahaha, ale to pierwszy raz i zwymiotowałam. ;d

gdzie ja mam glowe??

a miete mozna pic//?
Stary 2013-08-30, 10:07   #3256
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII

Cytat:

Zakręcona
ryba ale miksy sobie urządzasz

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Dzięki za linka Nie,normalnie się je bierze.Pewnie Reni mówiła o takich papierkach na kupkęNakładasz na wkładkę papierek,jak dzidzi kupke zrobi to łatwiej ja usunąćZ resztą pewnie sa rózne rozwiązania,ja tam nie śledziła nowinek w tej materii odkąd się Lili urodziła.
Nie ma za co

Jakie to skomplikowane

Rany już 10 idę się ubierać tylko w co?

Dzisiaj jadę po odebrać paczkę z lotniska.......żartuję miałam na myśli tż a potem rajd po sklepach wózkowych urządzamy żeby w końcu już zdecydować.Bo mam dosć zastanawiania się i oglądania w kółko .I coraz mniej już wiem

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:07   #3257
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013

Lineczka na jaki wózek się zdecydowaliście?

Edytowane przez Anoula
Czas edycji: 2013-08-30 o 10:08
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:08   #3258
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
Wg mnie to kazda polozn czy lekarz maja swoje teorie na dany temat fak samo nawet jak chodzi o liczenie ruchow dziecka jedni mowia tak a inni inaczej, wiec moze faktycznie Tobie mowili ze jest tak jak piszesz a komus innemu jakas inna polozna powiedziala inaczej :P

Kyte, uff nie jestem sama jakos nie skojarzylam ze to do lozyska idzie

Wiecie, jutro jedziemy po wozek i nadal nie wiemy jaki kolor

Cytat:
Lubieolowki nie gniewaj sie. Ja też lekarzem nie jestem ale na slowa poloznych patrze z dużym dystansem. Kazda ma swoje teorie.

No z tymi teoriami to jest różnie Tak jak z farbowaniem włosów i innymi pierdołami ;p

lineczka - a nad jakimi kolorami się zastanawiacie?

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:08   #3259
Kociak85
Zadomowienie

coralady, a skąd taka teoria, że drugą cesarkę przechodzi się gorzej? Moja siostra miała dwie cesarki i mi właśnie mówiła, że drugą przeszła lepiej i szybciutko była już na nogach i robiła wszystko przy dziecku. Także podejrzewam, że to żadna reguła

nemosek, ja wygrałam pieluszki wielorazowe na warsztatach, które kiedyś tam były w mieście - chyba 3 szt w sumie. Ale poczytałam na ten temat i właśnie stwierdziłam, że ja jestem za leniwa na to. W jednorazowych jednak masz ten luksus, że pieluszkę po kupie zwijasz i wyrzucasz. A tutaj trzeba to od razu opłukać chociaż, później wyprać, a jak się nie dopierze to trzeba pewnie w czymś moczyć itd... A ten zestaw co dostałam to wystawię chyba na sprzedaż, bo żadna z moich znajomych nie używa wielorazowych pieluszek.

ryba, nie ma to jak rozkojarzenie

Ja dzisiaj o 15 idę na USG 3d i od rana mówię do maluszka, że ma ładnie się pokazać z dwóch stron: i buźkę i między nogami. Chyba kupię jakiegoś wafla sobie i colę, żeby czasem dzieć nie zasnął na wizytę.
Stary 2013-08-30, 10:08   #3260
ryba91
Zakorzenienie

aaaaaaa zapomniałam !

Witamy z Kacprem w 34tyg.
bezalk. stawiam . ;D

zastanawiam sie co na obiad...
Stary 2013-08-30, 10:09   #3261
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII

Cytat:
a miete mozna pic//?
Miete mozna co do zurawiny wyczytalam ze nie ma przeciweskazan co do picia

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-30, 10:10   #3262
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie ja mam glowe??

a miete mozna pic//?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-08-30, 10:11   #3263
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

No to pospałam dziś... idę się ogarnąć i lecę z mamką do lumpka po jakieś ciuchy dla mnie na jesień bo nie mam nic :/ a wieczorkiem jedziemy do kina na "Millerowie" - podobno super komedia

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:11   #3264
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
coralady, a skąd taka teoria, że drugą cesarkę przechodzi się gorzej? Moja siostra miała dwie cesarki i mi właśnie mówiła, że drugą przeszła lepiej i szybciutko była już na nogach i robiła wszystko przy dziecku. Także podejrzewam, że to żadna reguła

nemosek, ja wygrałam pieluszki wielorazowe na warsztatach, które kiedyś tam były w mieście - chyba 3 szt w sumie. Ale poczytałam na ten temat i właśnie stwierdziłam, że ja jestem za leniwa na to. W jednorazowych jednak masz ten luksus, że pieluszkę po kupie zwijasz i wyrzucasz. A tutaj trzeba to od razu opłukać chociaż, później wyprać, a jak się nie dopierze to trzeba pewnie w czymś moczyć itd... A ten zestaw co dostałam to wystawię chyba na sprzedaż, bo żadna z moich znajomych nie używa wielorazowych pieluszek.

ryba, nie ma to jak rozkojarzenie

Ja dzisiaj o 15 idę na USG 3d i od rana mówię do maluszka, że ma ładnie się pokazać z dwóch stron: i buźkę i między nogami. Chyba kupię jakiegoś wafla sobie i colę, żeby czasem dzieć nie zasnął na wizytę.
Już mi się nie chce po opisie

żeby buźka była wyraźna i wszystko inne też

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-08-30, 10:13   #3265
ryba91
Zakorzenienie

kociak- za wizytę

nemosek, ktory wóz?

to dobrze ze miete mozna bo tez pije dziennie ze 3 ;d a już sie przestraszyłam. ;d
chyba malinowej nie mozna, nie? ale tej liściastej..?
Stary 2013-08-30, 10:13   #3266
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
A dlaczego tak jest?
Pewne dlatego,że tną powłoki jamy brzusznej w tym samym miejscu.I ciężej potem wrócić do fromy.Moja przyjaciółka po 1 cesarce na 3 dzien normalnie chodziła,a przy 2 cesarce 2 tygodnie była nie do życia.Do toalety miała cięzko sama wstać,a co dopiero dziecko podnieść itd.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:13   #3267
nemosek
Zakorzenienie

Ryba za tydzień

za wszystkie wizytujące dzisiaj

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-08-30, 10:15   #3268
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
Lineczka na jaki wózek się zdecydowaliście?

Na Euro Cart Passo nasz pierwszy typ wozka

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
lineczka - a nad jakimi kolorami się zastanawiacie?
Znaczy tak, mi sie podoba carbon- szaro czarny i fioletowy, ktory podobno jest oczoj...ny a TZ podoba sie czekoladowy jasny z brazowym i pistacjowy nie mozemy sie dogadac co do koloru :P
Podejrzewam ze jutro w sklepie podejmiemy decyzje :P

Liii panele sa do odebrania juz w sklepie

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-30, 10:16   #3269
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Sprzątam z mamą po domach u tych "bogatszych" ludzi

Wagą się nie przejmuj, końcówka ciąży to czas kiedy przybiera się na wadze najwięcej. Najważniejsze że z małą wszystko w porządku

Dzień dobry
Ja już wyprawiłam męża do pracy a za chwilę zabieram się za robienie pierogów ruskich z teściową Powiedziałam jej że mi się pierogów chce i pierogi będę mieć . A później zostaję sama w domu Zapraszam wszystkie na imprezę . A tak serio - cieszy mnie to bo zaplanowałam sobie porządki w szafach u nas na górze i teściówka nie będzie nade mną stać tylko zrobię wszystko po swojemu
pierogi ruskie
chyba musze sobie zrobić

Cytat:
Tak poza tym po ostatnim układaniu Jaśkowych rzeczy miałam się nimi pochwalić Oczywiście to tylko część

Jeśli któreś są nieprzekręcone to przepraszam ale coś mi się same zdjęcia przekręcają na laptopie
fajne rzeczy

Cytat:
super

Cytat:

gdzie ja mam glowe??

a miete mozna pic//?
można pić
a mieszankę, którą zrobiłaś nie zła smaczna chociaż była??

Cytat:
aaaaaaa zapomniałam !

Witamy z Kacprem w 34tyg.
bezalk. stawiam . ;D

zastanawiam sie co na obiad...
brawa za tygodnie

u mnie na obiad jajko sadzone, marchewka z groszkiem i ziemniaczki

zaraz sobie zrobię sałatkę z piomidora, ogórrka i rzodkiewki wiem, że się tego nie miesza, ale ja lubię :P

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:17   #3270
ryba91
Zakorzenienie

A włąsnie,bo miała Was pytać. czy przodujące łożysko i łożysko na przedniej ścianie to to samo? bo rozumiem ze przodujące to takie które chce wyjść przed dzieciem? no bo w tej ksiażce- w oczekiwaniu, wyczytałam że przodujące łożysko też jest problemem przy SN i czesto wtedy robią CC. no a ja mam łożysko na przedniej ścianie- tak widnieje na tym z USG opisie, czy to to samo, czy spokojna głowa nic sie nie dzieje ( bo mały ma głowke w dole) ?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości