|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- lady zdrowka dla Pietraszka! |
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
hej kochane, u nas nocka sredniawa, ale nie najgorsza.
Juz wstawiłam zupe, zrobilam spód pod ciasto,a teraz mała spi a ja ide sobie urwac pare buraków (babka co wynajmuje nam chatke ma swoje warzywka;p i jej zapytalam czy mi sprzeda haha a ja zapomnialam wziac ze swojej dzialki ;p ) bo zamierzam dzis tztowi zrobić te polędwiczki, ale stwierdzilam ze zrobie je z sosem chrzanowym a buraczki chyba bedą pasować
|
|
#3273 |
|
Zadomowienie
|
Meneq bidulo masakre masz z ta pogoda .. pamietam jak w turcji bylismy to tam tez bylo takie wilgotne powietrze ... reczniki sie wieszalo mokre na balkonie i rano byly dalej mokre ...
Tajfin strasznie to brzmi ... pewnie jak przyjechalas do japonii i 1 raz uslyszalas ze tajfun nadchodzi to sralas w gatki :p mala wstala po przespaniu zawrotnych 30 min. .. ehh liczylam na dluzsza drzemke :/
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() podczytywałam was wczoraj na bieżąco, ale jakoś nie miałam weny isać ![]() przepraszam, że nie cytuję trochę wam zazdroszczę tej spontaniczności przy bungowaniu ale powiem wam, że mi po porodzie zupełnie przestało zależeć, a wręcz... mam wstręt ostatnio wiedziałam, że TŻ na mnie czeka, to specjalnie siedziałam na kompie tak długo, aż zasnął... a posucha już dość długo trwa coś mi się stało i nie wiem co a przed ciążą to jak nimfomanka się zachowywałam, dzień bez bungowania to był dzień stracony Nawijko - yak sobie pomyślałam, bo mam kłopoty z tarczycą, ale specjalistą absolutnie nie jestem. Ale tak sobie pomyślałam, że skoro Kubuś ma za niskie TSH to to może być przyczyną jego nieprzybierania i tak dużych posiłków - jeko metabolizm jest baaardzo szybki, i zazwyczaj ludzie z niedoczynnością tarczycy szybko chudną i są szczupli aha, i dołączam dziś do klubu zombie i koszmarnych nocek! więc, Lady, kochanie, nie dobijaj waszymi drzmkami, bo normalnie mi jest żal że ja tak nie mam ![]() idę gotować zupę krem z pieczarek bo wczoraj TŻ wyhaczył w tesco blender 700W za 55 zeta
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pal licho pranie, ale wyobraz sobie utrzymanie mieszknia bez plesni i robactwa Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-08-30 o 09:02 |
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Skoro o jedzeniu mowa...co szybko i z niczego zrobić na obiad??
![]() ![]() ![]() Pytam poważnie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Aha..dziś w klubie widzialam jak mnie wykluczalyscie z niego..faktycznie po porodzie się nie odzywalam..ciężko mi było i w nowej sytuacji..i fizycznie...bardzo źle po cesarce..pozatym ..mnie dopadl-baby blues i porzadnie dal w kosc...no i do tego pobyt w szpitalu z zapaleniem płuc Antonia...może i jakoś mialabym chwilę żeby zajrzeć..ale chyba psychicznie bylo ze mna kiepsko...płacz..płacz ...i tyle..nie usprawiedliwiam się tylko trochę tłumaczę...a potem ten pierdzielony laptop.... Ale dzięki Wam nie dość że mam aplikację w telefonie..to teraz jeszcze wchodzę "na Was" przez operę...dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() : )![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-30 o 09:13 |
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
a co masz w lodówce;p
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
![]() Nasza nocka też nie najlepsza - Domcia budziła się z 5- 6 razy, w tym 3 na jedzenie, i za każdym razem z płaczem Czuję się trochę niewyspana ![]() Nawijko wiedziałam, że dasz radę napisać pracę! Z obroną też nie będziesz miała żadnego problemu
|
|
|
|
#3280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten pochmurny, zimny i dupny "poranek" ![]() Noc u nas z tych zwanymi ostatnio lepszymi, czyli spanie 21-6.30, z przerwą na amciu o 2.30. No ale po co ta pobudka jak ona przecież umie bez ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może boi się być sama ![]() Cytat:
U nas to samo ![]() Cytat:
![]() Młodzież uskutecznia pierwszą dziś drzemkę, a ja pierwszy raz od dawna nie śpię razem z nią, ale w sumie - nie chce mi się spać
|
|||||
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Feta maslo dzem papryka
![]() Wysłane z alikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Feta maslo dzem papryka
![]() Wysłane z alikacji mobilnej Wizaz Forum. Jeszcze mam grzybki i gruszkę w occie i ser żółty..czekam na przepis cud ![]()
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Lurker ;)
|
Neti nadziewana papryka
![]() Nawijka to za☠☠☠iscie, przecie pisalysmy, ze rade dasz na 100% ale pomarudzic trzeba ![]() Wyuczenie dla Ciebie to bula z maslem, czekamy na info o obronie na 5 ![]() Yellow pisz co bedziesz robic hmm i mozna rozumiec, ze z TZ juz lepiej? Ja pierdziele laski sluchajcie co mi sie snilo... Kluska spytala czy damy jej danonki!! Ale jaki realny sen! Az sie pytalam w nim TZa czy tez to slyszal bo musze dziewczynom napisac : D:
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
Neti a mi sie wydaje czy mialas ograniczac wizaz, cos chyba mezulowi obiecywalas
Deli rosnie nam konkurencja dla Marsi ... ja chcr burakosy zasmazane ... mniammmm Meneq to pewnie w kazdym pomieszczeniu musisz.miec pochlaniacze wilogoci ... ogladam na youtube kanal laski ktora mieszka w singapurze i ma nawet w szafkach te pochlaniacze ....
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Oskarencjusz też śpi a ja w tym czasie zjadłam śniadanie(postanowiłam bardziej zadbać o siebie za radą Nawijki
Mój mąż dziś w Łodzi więc sama będę ze smrodkiem-oby miał dziś lepszy humor jak wczoraj ![]() Meduzza-bój się bo trafił Wam groźny rywal Widzę czubek Szóstego zębisza
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Idę wywiesić pranie. Drugie już, a jeszcze trzecie trza wstawić...
![]() |
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wywołałyście mnie ciagle nadrabiam co u was i juz nie mam sił na pisanie Wyników z CZDZ jeszcze nie mamy raczej przyszły tydzień i rezonans mam nadzieje tez wiecie najgorsze jest to czekanie juz nie mogę odebralismy wyniki dodatkowe ktore robiliśmy sami i tak mononukleoza wykluczona ale żelazo tylko 34 wiec dostaliśmy syropek i kwas foliowy ale od wczoraj przerwa w podawaniu, bo Julek ma biegunki, byliśmy u pediatry i obstawia zeby bo juz drugi nam idzie no i apetyt spadł choc wczoraj juz zaczął jeść bo w srode to dosłownie nic nie zjadł jak byłam w pracy i strasznie sie martwiłam Do żelaza mamy wrocic jak kupa sie ustabilizuje robi juz lepsza gęstsza ale jest śluz jeszcze - możne to byc przez zęby ?? Nancy masz dostep do jakis tabelek odnośnie morfologi dla takich maluchów mamy kilka wyników poza zakresem ale nie wiem jak na to patrzeć bo pediatra mowi ze ok tylko to żelazo niskie a hemoglibinia 12,2 wiec ok. Pozatym Julek rwie sie do siadania ale sił nam brak ale ciesze sie ze chcei sa mam nadzieje ze niedługo sie uda , ale jak patrze na wasze dzieciaczki to u nas przepaść mam wrażenie ze nigdy nie dogoni Szklanka doczytałam dopiero teraz ze macie problem z napieciem jakos mi umnkneło wcześniej macie obniżone czy podwyższone chodzicie na reha ?? Pozatym szukam niani na gwałt bo maja mama wyjezdza jeszcze tż jedzie w nastepnym tyg do Hiszpani na tydzień , Dziadek do szpitala na operacje , wiec chce oszalec nie wiem jak to ogarnę jeszcze mam wyjazdy na reha do Ostrowca i dwa do Kielc
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowisz o cukrze? |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Ewik, jak się człowiek przyzwyczai, to się potem w dupie przewraca
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
No i to musi mieć smak....
![]() ![]() Dzięki...nawet ja dam temu radę... Ps.tz mnie nie widzi..ukrywam sie z telefonem..jak za małolata ![]() ![]() Teraz pasuje a on kuchnie ogarnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
nadrabiam was dzielnie, zostalo mi jakies 11 stron ![]() o 11 zmykam na dalsze ukladanie planu. pokaze wam tylko co moj synus uczynil dzis rano ![]() gdzie moj maly synalek sie pytam???? ![]() milego dnia kochane! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

a buraczki chyba bedą pasować

a przed ciążą to jak nimfomanka się zachowywałam, dzień bez bungowania to był dzień stracony 
bo wczoraj TŻ wyhaczył w tesco blender 700W za 55 zeta 

Czuję się trochę niewyspana

ale ciesze sie ze chcei sa mam nadzieje ze niedługo sie uda , ale jak patrze na wasze dzieciaczki to u nas przepaść mam wrażenie ze nigdy nie dogoni