|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: pełen szacunek!! tak to powinno wyglądać, z żartem, z dystansem, z jajem określenie ostatnie dziwnie idealnie pasuje do tematu
|
|
#4172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze jestem zbyt naiwn, ale szczerze moim zdaniem chcialy dobrze ... No i ktos musial poswiecic troche czasu zeby to zmontowac itd kurcze strasznie demonizujecie te nasze vlogerki
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym Księżniczka pisała , że Piotrek i jego żona to jej przyjaciele , więc może dlatego wyszła z inicjatywą takiego filmiku. (nie wnikam czy to prawda i na czym polega ta przyjaźń)cytat z fb kochamgotować "Dziękuję wam WSZYSTKIM za wsparcie w tych bardzo ciężkich dla mnie chwilach. Wczoraj miałem 175 tyś subskrybentów a dzisiaj się czuję jak bym miał 175 tyś przyjaciół Dziękuje wam BARDZO bez was bym się załamał !" |
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed czym niby? w czym go wspierać trzeba? a tym bardziej że wina leży tez po jego stronie, wiec taka obrona wychodzi jak poparcie tego co zrobił. za daleko to zachodzi, można sie odnieść wyrazić swoje zdanie, że sie ktos opowiada za tym Piotrem a nie Sokołowem, a nie robić takie durne manifesty, które dla świadomych tego jak wygląda sytuacja, wyglądają sztucznie, idiotycznie itd. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
ciężkie chwile? ile ten facet ma lat, że nie zdawał sobie sprawy, że można dostać po dupie za gadanie nieprawdy w internetach? zachowuje się tak jakby już musiał płacić firmie 150 tys ma-sa-kra. |
||
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no tak, wyraził swoje zdanie, jego wina to teraz wszyscy co kiedykolwiek wypowiedzieli się negatywnie o czymkolwiek - kosmetyku, parówce czy innych tego typu produktach, powinni zostać podani do sądu, bo mają własne zdanie nie mówiąc już choćby o Tobie, bo hejty jaki czasem leciały od Ciebie na youtuberki przekraczały zdecydowanie granice, a jakoś one do sądu Ciebie nie podały (a mogły), ciekawe czy jakby to jednak zrobiły to też byś była taka mądra i twierdziła, że cóż, masz na co zasłużyłaś, czy jednak zrobiłabyś aferę pt 'nie ma wolności słowa!' etc swoją drogą śmieszy mnie twierdzenie, że tylko gimbaza się tym interesuje, bo artykuły o tym były między innymi na portalu gazeta.pl, gdzie akurat gimbaza raczej rzadko wchodzi do tego mi do gimnazjum już dawno daleko, a sprawą jestem zainteresowaną, również moi znajomi nawet do moich rodziców doszła ta afera, nie ode mnie niektórych widzę strasznie boli, że ludzie mają przyjaciół, którzy stają za nimi murem cóż, smutne |
|
|
|
|
#4178 |
|
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4253840 6]ciekawe gdzie wina leży po Piotrka stronie
no tak, wyraził swoje zdanie, jego wina [/QUOTE] Wyrażenie swojego zdania to "Nie smakuje mi ten tatar.", Piotrek ma kłopoty przez podawanie błędnych i niesprawdzonych informacji oczerniających firmę: "Tatar nafaszerowany chemią, cała tablica mendelejewa, będziecie po nim świecić.". Tutaj tylko i wyłącznie o to chodzi. |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4253840 6]ciekawe gdzie wina leży po Piotrka stronie
no tak, wyraził swoje zdanie, jego wina to teraz wszyscy co kiedykolwiek wypowiedzieli się negatywnie o czymkolwiek - kosmetyku, parówce czy innych tego typu produktach, powinni zostać podani do sądu, bo mają własne zdanie nie mówiąc już choćby o Tobie, bo hejty jaki czasem leciały od Ciebie na youtuberki przekraczały zdecydowanie granice, a jakoś one do sądu Ciebie nie podały (a mogły), ciekawe czy jakby to jednak zrobiły to też byś była taka mądra i twierdziła, że cóż, masz na co zasłużyłaś, czy jednak zrobiłabyś aferę pt 'nie ma wolności słowa!' etc [/QUOTE] pogadamy jak będziesz wiedziała o czym mowa tyczy sie to zarówno sprawy Sokołowa jak i częsci o hejtach
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-08-30 o 12:14 |
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
Evvelinek chyba jednka zbyt daeko poswuwasz sie w swoich wnioskach...
Nic nie jest albo czarne albo biale, a ten caly Piotrek to na pewno zdal sobie sprawe ze zrobil glupote, jednak stresu i nerowow sie najadl. Pewnie nie bedzie juz tak kozaczyl w swoich filmikach, czlowiek uczy sie na bledach.
|
#4181 |
|
Rozeznanie
|
Ale się dziewczyny ośmieszyły tym filmikiem z SOKOŁOWEM.
![]() 1.Test nie jest miarodajny. 2. Wcale tatar nie jest naładowany taką" trującą "chemią. 3. Jeśli konsument chce mieć mięso które poleży mu w lodówce dłużej niż 3 dni to musi ono mieć w sobie substancje po których człowiek nie zatruje się jadem kiełbasianym czy innym świństwem. 4. Tatara się nie smaży (to tak jakby suchym szamponem umyć sobie włosy pod prysznicem bo to przecież szampon) 5. Porównanie tatara z mięsem nie przetworzonym jest śmieszne. GRATULUJĘ!! ![]() Jeszcze trochę i zniszczą tę firmę. Mam nadzieję że los się odwróci i podobnie stanie się z ich kanałami. |
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby nie było, koniec końców, oglądanie takich filmików na kanale RGP czy AdBustera napędza im widzów i profitów czy nie?
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiscie, ale na tym polega funkcjonowanie na YT, publikujesz filmiki po to, zeby ktos je ogladal. Wspierasz kolege a przy okazji masz autopromocje. Czemu ma to byc zle?
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
Kręcą bicz na tę firmę. Zobaczcie jakiego oni hejtu teraz doświadczają, a one jeszcze nagrywają filmik aby bardziej sprowokować ludzi... a same walczą z hejtem i takie przeciwniczki.
Zobaczcie jak człowiek się zmienia.... zadziwiające że najwięcej do powiedzenia mają jeszcze te które lecą ze sponsorowanymi filmikami... żanujące |
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby takie filmy pojawiły się po wyroku sądu w którym Piotr zostałby skazany na zapłatę 150tys tej firmie (to jest praktycznie niemożliwe) a ci co go tak wspierają zadeklarowaliby, że to ma w jakiś finansowy sposób go wspomóc - nie mam pytań, wszystko cacy, to jest wsparcie. dzisiaj? jakiekolwiek intencje nie kierowałyby każdą osobą z tych filmików, kończy się na tym że zyskują tylko osoby występujące w nich. |
|
|
|
|
#4186 |
|
Rozeznanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4253840 6]
swoją drogą śmieszy mnie twierdzenie, że tylko gimbaza się tym interesuje, bo artykuły o tym były między innymi na portalu gazeta.pl, gdzie akurat gimbaza raczej rzadko wchodzi do tego mi do gimnazjum już dawno daleko, a sprawą jestem zainteresowaną, również moi znajomi nawet do moich rodziców doszła ta afera, nie ode mnie [/QUOTE] tylko na tych "poważniejszych" portalach, gdzie gimbaza nie wchodzi, raczej więcej jest głosów komentujących samo zdarzenie, zjawisko, posunięcie firmy, gadają o kryzysie wizerunkowym firmy. jest dużo głosów o tym, że Piotrek narobił w tym teście mnóstwo błedów merytorycznych itd. nawet Mediafun, który z tego co wiem pomaga Piotrkowi, napisał o tym, że firma mogła to inaczej rozegrać, bo Piotrek w filmiku kilka razy "się podłożył". tam mało jest wpisów "o sądołowie", świecącym tatarze i rzyganiu. przynajmniej w i pod artykułami, które czytałam. największy hejt i poparcie dla Piotrka jest na YT i FB (tam to już masakra i właśnie w większości gimbaza). |
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka buntowniczka na tym zdjeciu
|
|
#4188 |
|
Rozeznanie
|
a czy w tym filmiku wystąpiła Szusz? Umknęło mi.
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, spoko. Za miesiąc nasze gwiazdeczki dostaną do domu po mięsnym jeżu od Sokołowa i wtedy będzie najlepszy i najpyszniejszy
|
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co teraz?
|
|
#4191 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy już stwierdzili że pójście z tym do sądu nie bylo dobrym pomysłem z pkt widzenia marketingu, PR czy jak to tam określić. firma ma to gdzieś, wiec nie wiem czy nie wpadnie im do głowy wbić facetowi szpile za to że w internetach burza, tak co by się odegrać wiec, tak jak napisałam w poprzednim poście - takie akcje, tym bardziej w obecnym stanie sprawy, są durnowatym pomysłem.
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tak zrobiła na miejscu Sokołowa - do wszystkich tych wspierających - zestaw wędlin z Sokołowa, 10 tys za pozytywną recenzję no ciekawa jestem.. |
|
|
|
|
#4197 |
|
Dossisława I
|
Jak dla mnie takie pisanie, że nie kupimy więcej tatara z Sądołowa po tym co zrobił Piotrkowi Sokołów jest dziecinne i beznadziejne ( może dlatego, że wydaje mi się, że mało osób lubi surowe mięso z surowym żółtkiem).
patisia123 zdałaś egzamin zawodowy? |
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4199 |
|
Rozeznanie
|
Brawo dla :
Szusz ![]() Ciasteczko25 ![]() Niesi25 ![]() callmeblondieee ![]() Alicji Czarodziejki ![]() nissiax83 ![]() i reszy dziewczyn które nie wystąpiły w filmiku ![]()
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
takie przebiegłe lisy z nich ?
myślę, że oni i tak śpią na forsie, inaczej nie szli by do sądu ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

klask i: pełen szacunek!! tak to powinno wyglądać, z żartem, z dystansem, z jajem
określenie ostatnie dziwnie idealnie pasuje do tematu 
AdBuster wygląda na inteligentnego człowieka, niby mądrzejszy kanał prowadzi, a bawi sie w jakies piosenki na temat afery - po co? bo ludzie bedą szukać, beda trafiać na jego kanał, wiecej ludzi się zainteresuje jego osobą itd. prosty sposób na rozgłos i zbicie kasy. całej reszty tyczy się to samo. tym bardziej, że takie solidaryzowanie nic nie pomoże samemu zainteresowanemu (wrecz przeciwnie jak juz) i krzywda mu się nie dzieje.
dorosły facet to wie że dał dupy, wiec nie ma czego wspierać, krzywda się nikomu nie dzieje - trzeba ponosić konsekwencje za swoje słowa.