Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 10:46   #3691
201605100
Konto usunięte

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Jak to później siedzieli? A najpierw? j
najpierw był ślub, a potem siedzieli na weselu

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja też chciałam tak jak KaEs, żeby przy moim stole siedzieli przyjaciele i znajomi,
też bym tak chciała, ale jestem głupia i przejmuję się tym co ludzie powiedzą. Bo jak to tak, najbliższa rodzina powinna siedzieć koło PM a znajomi gdzieś po rogach ale jeszcze nad tym pomyślę, bo nie wiem czy u nas będzie się dało taki długi stół PM zrobić

KaEs wiem, że taki zabobon jest, ale dla mnie to strasznie głupie jest
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:46   #3692
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

justynkie, to był żart
Przecież jasne jest, że nie zaprosiłabym świadkowej bez partnera, btw - osoby samotnej też nie, bo uważam, że nie mam prawa skazywać druhnę i drużbę na siebie bez ich zgody
Napisałam, że najchętniej zaprosiłabym ją samą, bo nie lubię jej partnera. Nie napisałam, że planuję tak zrobić.

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:47   #3693
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
madzixx jak dla mnie najpiekniejsza jest 1 suknia mega mi sie podobala ale nie na moj budzet

p.s po cholerke cytujecie ten post z tymi fotami sukni.. on jest dlugi i nabija miejsce ;p
wiem marudze ale wybaczcie jestem chora.

chyba znalazlam dekoratorke.. choc sama nie wiem ;p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

a no i GRATULACJE WSZYSTKIM ROKU DO ŚLUBU

tylko przez aplikacje w telefonie wyswietlaja sie zdjecia, przez komputer tylko linki wiec spoko!

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny własnie wróciłam z medycyny pracy brrr nie lubię igieł

Opiumalfa, przepiękne będziesz miała wesele, zaproszenia, winietki - bajka
dziekuje!
Cytat:
Nie wiedziałam.. Rozmyślam dzisiaj nad tymi kolorami i to połączenie mi pasowało, zwłaszcza, że mam salę taką a nie inną.. Ale nie chcę ściągać od Cb

Kasia, nie mam za bardzo wyboru - jedna koleżanka nie chce być druhną więc i u mnie nie zechce, siostra TŻ będzie mężatką, więc zostaje albo moja siostra cioteczna (ale do niej ciężko będzie dobrać kogokolwiek), albo właśnie koleżanka z tym swoim facetem... Innego wyboru nie mam niestety. Kiedyś wybór był prosty: będzie ona i kumpel TŻ (zwłaszcza, że trochę byli parą) i już, a teraz się nam wszystko skomplikowało i jest problem.
U mnie wszystkie 3 druhny sa mezatkami!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:54   #3694
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Ja jutro jadę na pierwsze przymiarki do Gdyni, mam nadzieję, że jakieś zdjęcia uda się zrobić i zdam relację Mam wypisanych z 10 kiecek, zobaczymy czy akurat te będą odpowiednie dla mojej figury czy w ogóle coś innego
Czekam na relację z salonów

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:58   #3695
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Ślub konkordatowy w Szwecji jak najbardziej Ci uznają, bo będziesz mieć dokumenty cywilne też
To nie takie proste, trzeba najpierw uprzedzc o slubie i moj TZ musi zostac uznany przez skarbowke.... Znajomych corka hajtnela sie w PL i w Szwedzkich papierach jest nadal Panna...

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:38   #3696
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Ja chyba będę miętową PM, tak mnie naszło... Mam pomarańczową salę, więc malina mi odpada... Ale mięta byłaby w moich dodatkach, krawacie TŻ, zaproszeniach i winietkach ewentualnie

Czy każda z Was ma parę za drużbów ?
Ja nie wiem jeszcze, kogo dać na druhnę i kogo TŻ wybierze na drużbę, ale nie będzie to para (nie mamy takich znajomych par). I zastanawiam się, jak wtedy usadzić partnerów druhny i drużby. Nie spotkałam się z tym, żeby przy stole młodych siedziało 6 osób (młodzi+starsi z partnerami), poza tym najprawdopodobniej wybiorę kumpelę, której partnera nie znoszę i nie chcę go przy swoim stole Ale gdzie wtedy usadzić tych partnerów, mają siedzieć sami?
zawsze wszyscy siedza razem nie mozesz rozdzielic partnerow, to niegrzeczne i nietaktowne
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:41   #3697
ana909
Erudycja

Cytat:
justynkie, to był żart
Przecież jasne jest, że nie zaprosiłabym świadkowej bez partnera, btw - osoby samotnej też nie, bo uważam, że nie mam prawa skazywać druhnę i drużbę na siebie bez ich zgody
Napisałam, że najchętniej zaprosiłabym ją samą, bo nie lubię jej partnera. Nie napisałam, że planuję tak zrobić.
oj ja mam ten problem z przynajmniej 2-3 osobami, nie lubie ich partnerów i najchetniej bym zaprosila ich samych albo z inna osoba... No coz nie mozna miec wszystkiego. Teraz to nawet nie mam ochoty wlasnej sis zapraszac
Stary 2013-08-30, 11:45   #3698
say-hello
Zakorzenienie

a ja na szczęście lubię wszystkie osoby towarzyszące naszych gości... no może poza żonką kuzyna, która zaprosiła mnie samą na ich ślub ... ale byłam wtedy zła... a dobrze wiedziała, że jestem z moim P. już długo. Charakterek też ma niezły

Z kolei mam problem, bo mąż świadkowej miał kiedyś jakąś kłótnię z moim tatą i niezbyt się lubią, dlatego wolałabym abyśmy my siedzieli ze świadkami przy okrągłym stole (akurat 6 osób), a rodzice przy osobnym. może posadzę razem rodziców, teściów i naszych braci (razem 10 osób z os. tow.) ? co o tym sądzicie?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:50   #3699
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Z kolei mam problem, bo mąż świadkowej miał kiedyś jakąś kłótnię z moim tatą i niezbyt się lubią, dlatego wolałabym abyśmy my siedzieli ze świadkami przy okrągłym stole (akurat 6 osób), a rodzice przy osobnym. może posadzę razem rodziców, teściów i naszych braci (razem 10 osób z os. tow.) ? co o tym sądzicie?
Ja bym po prostu spytała rodziców i teściów z kim chcą siedzieć. Bo może mama wolałaby usiąść z ciocią Stasią niż z rodzicami TŻ. W końcu to dla siebie obcy ludzie... Poza tym na żadnym weselu rodzice PM nie siedzieli ze sobą, zawsze siedzieli ze swoimi gośćmi.

Stary 2013-08-30, 11:55   #3700
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja bym po prostu spytała rodziców i teściów z kim chcą siedzieć. Bo może mama wolałaby usiąść z ciocią Stasią niż z rodzicami TŻ. W końcu to dla siebie obcy ludzie... Poza tym na żadnym weselu rodzice PM nie siedzieli ze sobą, zawsze siedzieli ze swoimi gośćmi.
zapytam ich na pewno o zdanie za jakiś czas, ale chciałabym przedstawić kilka opcji i chciałabym, aby nasi Rodzice się zintegrowali
Stary 2013-08-30, 12:05   #3701
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Trzeba iść na kompromis

My też mamy dwa wierszyki ale na osobnym dodatku do zaproszenia i moim zdaniem dobrze to wygląda.

No chyba, że chcesz umieścić wierszyk na zaproszeniu to sytuacja inna, bo masz ograniczone miejsce.
własnie będę miała samo zaproszenie, dlatego musze ograniczyć sie do jednego wierszyka...
Cytat:
Ja chyba będę miętową PM, tak mnie naszło... Mam pomarańczową salę, więc malina mi odpada... Ale mięta byłaby w moich dodatkach, krawacie TŻ, zaproszeniach i winietkach ewentualnie

Czy każda z Was ma parę za drużbów ?
Ja nie wiem jeszcze, kogo dać na druhnę i kogo TŻ wybierze na drużbę, ale nie będzie to para (nie mamy takich znajomych par). I zastanawiam się, jak wtedy usadzić partnerów druhny i drużby. Nie spotkałam się z tym, żeby przy stole młodych siedziało 6 osób (młodzi+starsi z partnerami), poza tym najprawdopodobniej wybiorę kumpelę, której partnera nie znoszę i nie chcę go przy swoim stole Ale gdzie wtedy usadzić tych partnerów, mają siedzieć sami?
koniecznie musisz usadzic ich obok świadków - jak to sobie wyobrażasz? że usiądą sami a spotyka sie z nimi bedą tylko na parkiecie?
Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Dla mnie super! Nie trawię typowych rymowanek, więc nie planuje takowych mieć, ale ta jest dobra i nie taka... hmm... no jest bardziej lekka - to chyba dobre ujęcie tego co mam na myśli
właśnie o taka lekkość mi chodziło....
czytam i czytam ten wierszyk i nie widze nic niestosownego w ostatnim zdaniu.

Cytat:
zgadzam sie

Cytat:
zapytam ich na pewno o zdanie za jakiś czas, ale chciałabym przedstawić kilka opcji i chciałabym, aby nasi Rodzice się zintegrowali
oj wesele to nie czas na integracje waszych rodziców. Niech ten czas spędzą ze swoimi rodzinami, bedą się na pewno lepiej bawic, niż z ludźmi, których dopiero co poznali (piszac dopiero co mam na myśli np.: rok)

Magdalenka - mam prośbę czy mogłabyś wrzucic jeszcze raz zdjęcie twoich kolczyków z apartu na uchu? nie znalazłam ich w żadnym sklepie stacjonarnym a chciałabym jeszcze raz im się przyjrzeć
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:13   #3702
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem że chcesz dobrze ale nie koniecznie Twoi rodzice będą chcieli tej integracji

Z obserwacji wiem, że na weselach rodzice młodych często biegają między stołami, przysiadają się do gości. Zawsze jest ktoś z rodziny kiogo nie widzieli przez lata i wesele to miejsce żeby trochę pogadać. Pytają czy czegoś komuś nie brakuje itd. Więc większe jest prawdopodobieństwo że będą chcieli usiąść z rodziną niż rodzicami TŻ.
Moi rodzice na pewno nie będą siedzieć z rodzicami TŻ. Lubią się ale nie znają się na tyle dobrze żeby spędzać razem całe wesele. Poza tym mój tata ma dość kontaktów z teściami mojej siostry i zawsze powtarza że to JEJ rodzina a dla niego wciąż obcy ludzie. Mimo że bardzo się lubią Ale też były na początku wspólnie spędzane święta, częste odwiedziny. Nic na siłę.

Stary 2013-08-30, 12:21   #3703
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

hej dziewczyny?
gratuluje wszystkim pmkom ktore maja rok do slubu
jutro wyjezdzam najpierw do kuzynki,w ndz do babci wiec marna szansa ze zajrze do was, dopiero w przyszly weekend. prosze nie produkowac za duzo!!
w pon bede dzwonic i zapisywac sie do mori lee na przymiarki. po powrocie dam wam znac na kiedy sie umowilam. buziaki!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:23   #3704
Opiumalfa
Zakorzenienie

Gratuluje MINUS JEDEN wszytkim PMkom!

Nasi rodzice beda siedzieli ze swoimi rodzinami.

Patrzcie, piekna KROTKA suknia i cudowny slub, bardzo klimatyczny.
http://www.sebastians.pl/2013/08/mar...iek-bialystok/
Nie wiem czu pamietacie, ale probowalam wziac tego foto, ale calkiem mnie olal. Az do niego zadzwonilam i potem znowu cisza. Szkoda, ze taki olewczy stosunek ma do klientow. A moze tylko do mnie?
Stary 2013-08-30, 12:23   #3705
madzixx88
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

My bedziemy miec dlugi stol i obok nas bedzie siedziala moja siostra cioteczka(swiadkowa) ze swoim narzeczonym plus swiadek Tz(przyjaciel) z zona. I chcialabym jeszcze przyjaciol i inne rodzenstwo cioteczne, nie pamietam dokladnie ile par sie tam zmiesci ale niedlugo bedziemy na sali to policze obstawiam, ze 6/7 par spokojnie. A stoly beda ustawione w dwie literki 'c' . Poczatkowo chcielismy okragle stoly ale uznalismy, ze nie sprzyjaja integracji gosci.

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:26   #3706
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

oj wesele to nie czas na integracje waszych rodziców. Niech ten czas spędzą ze swoimi rodzinami, bedą się na pewno lepiej bawic, niż z ludźmi, których dopiero co poznali (piszac dopiero co mam na myśli np.: rok)
Cytat:
Wiem że chcesz dobrze ale nie koniecznie Twoi rodzice będą chcieli tej integracji

Z obserwacji wiem, że na weselach rodzice młodych często biegają między stołami, przysiadają się do gości. Zawsze jest ktoś z rodziny kiogo nie widzieli przez lata i wesele to miejsce żeby trochę pogadać. Pytają czy czegoś komuś nie brakuje itd. Więc większe jest prawdopodobieństwo że będą chcieli usiąść z rodziną niż rodzicami TŻ.
Moi rodzice na pewno nie będą siedzieć z rodzicami TŻ. Lubią się ale nie znają się na tyle dobrze żeby spędzać razem całe wesele. Poza tym mój tata ma dość kontaktów z teściami mojej siostry i zawsze powtarza że to JEJ rodzina a dla niego wciąż obcy ludzie. Mimo że bardzo się lubią Ale też były na początku wspólnie spędzane święta, częste odwiedziny. Nic na siłę.

chyba macie rację dziewczyny będę to jeszcze musiała przemyśleć, pogadać z rodzicami i teściami. mam nadzieję tylko, że nie będą nalegać na siedzenie przy naszym stole (wtedy musielibyśmy wziąć prostokątny). na szczęście jest jeszcze dużo czasu

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

Nie wiem czu pamietacie, ale probowalam wziac tego foto, ale calkiem mnie olal. Az do niego zadzwonilam i potem znowu cisza. Szkoda, ze taki olewczy stosunek ma do klientow. A moze tylko do mnie?
piękne zdjęcia i wspaniałe stylizacje PM i gości
Stary 2013-08-30, 12:33   #3707
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Pięknie
Prześliczna cerkiew, fajny klimat całego wesela, na ludowo ale elegancko.

Chyba Świat_Katarzyny pisała że te zdjęcia które wrzucasz są takie piękne, że u nas w PL nie da się zrobić takiego ślubu.
A mi się wydaje, że to kwestia obróbki zdjęć. Te zdjęcia Opiumalfy są jakby przydymione? Nie znam się na tym więc nie umiem fachowo tego nazwać. I to sprawia że widzimy taki elegancki efekt. Teraz jest idealny przykłąd na to, gdyby nie polskie podpisy oraz parę ludowych elementów, dałabym sobie rękę uciąć że to było za granicą.

Stary 2013-08-30, 12:36   #3708
madzixx88
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:

Z obserwacji wiem, że na weselach rodzice młodych często biegają między stołami, przysiadają się do gości. Zawsze jest ktoś z rodziny kiogo nie widzieli przez lata i wesele to miejsce żeby trochę pogadać. Pytają czy czegoś komuś nie brakuje itd. Więc większe jest prawdopodobieństwo że będą chcieli usiąść z rodziną niż rodzicami.
Dokladnie mam takie samo zdanie rodzice pelnia taka role,czuwaja nad wszystkim za to na poprawinach, gdzie ten 2 dzien jest juz na spokojnie beda mieli okazje do wspolnych integracji

madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:36   #3709
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie
Prześliczna cerkiew, fajny klimat całego wesela, na ludowo ale elegancko.

Chyba Świat_Katarzyny pisała że te zdjęcia które wrzucasz są takie piękne, że u nas w PL nie da się zrobić takiego ślubu.
A mi się wydaje, że to kwestia obróbki zdjęć. Te zdjęcia Opiumalfy są jakby przydymione? Nie znam się na tym więc nie umiem fachowo tego nazwać. I to sprawia że widzimy taki elegancki efekt. Teraz jest idealny przykłąd na to, gdyby nie polskie podpisy oraz parę ludowych elementów, dałabym sobie rękę uciąć że to było za granicą.
dlatego wlasnie chcialam dla siebie tego foto, bo mi sie jego obrobka podoba, podobna troche do mojej wlasnej ale co poradze jak koles to palant.
Stary 2013-08-30, 12:37   #3710
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

cudne zdjęcia, cudna sukienka PM

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziewczyny... rok do ślubu
Gratuluję oczywiście innym PMkom, które też mają dziś -1 rocznicę
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
DOCZEKAŁAM SIĘ!!!!!!!!!

ROK DO ŚLUBU
Cytat:

To i ja się pochwalę -

1 ROK DO ŚLUBU !!!

GRATULACJE !!!!

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:39   #3711
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Piekny klimat. Ja po slubie kolezanki i wlasnym szukaniu foto doszlam do wniosku, ze sa tacy foto ktorzy uwazaja, ze co to nie oni.... I maja klienta szczerze gdzies, niestety czesto robia piekne zdjecia

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:41   #3712
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Czekam na relację z salonów
Ooo widzę GD na tapecie byłaś już gdzieś w salonach? Ja umówiłam się do Celebrity Bridial i do Madonny na jutro

U mnie świadkową będzie siostra (panna) a przy tż będzie jego przyjaciel (już żonaty od lipca). Świadkowie ze swoimi partnerami będą siedzieć przy stole razem z nami. Będą u nas 3 rzędy stołów, po mojej stronie rodzice, dziadkowie, wujostwo i reszta rodziny, rząd środkowy to znajomi, przyjaciele i młodsze kuzynostwo, a po stronie tż jego rodzina - tak to widzę

Opiumalfa, widzę, że znasz się na foto możesz mi powiedzieć co sądzisz o zdjęciach tego pana: https://www.facebook.com/photoyoung..../photos_albums to nasz foto i kam

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2013-08-30 o 12:44
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:42   #3713
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Piekny klimat. Ja po slubie kolezanki i wlasnym szukaniu foto doszlam do wniosku, ze sa tacy foto ktorzy uwazaja, ze co to nie oni.... I maja klienta szczerze gdzies, niestety czesto robia piekne zdjecia

Widzialam sesje ktora Ci chyba wczoraj wkleilam?
Stary 2013-08-30, 12:43   #3714
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo widzę GD na tapecie byłaś już gdzieś w salonach? Ja umówiłam się do Celebrity Bridial i do Madonny na jutro
Nie była, wybieram się pod koniec września jak uda mi się zgubić kilka kg. Przez wakacje nieco przytyłam i muszę spuścić powietrze z balonika Wiem że gdybym poszła teraz to w żadnej sukni nie będę się sobie podobać.
Planuję Madonne na pierwszy ogień bo mają suknie Gala i może uda mi się zmierzyć moją ukochaną Gala Bora.

Stary 2013-08-30, 12:44   #3715
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:

oj to twój fotograf z Hiszpanii bardziej skradł moje serce
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:45   #3716
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

swiat_katarzyny Bardzo proszę. Te kolczyki tyle mi nerwów napsuły, że szok. Bransoletki nadal nie znalazłam. Byłam u kilkunastu jubilerów i nie ma bransoletki pasującej do nich w moim rozmiarze (17, ewentualnie 18). Zmniejszać nie chcą, bo nie wszyscy mają pracownię. Apart też nie zmniejszy mi tej http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,6694 . Już pisałam o tym. Szukam dalej i się nie załamuje

IMG_5157.jpgIMG_5172.jpgIMG_5175.jpg

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-30 o 12:54
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:47   #3717
misia880
Zakorzenienie

TZ przedluzaja umowe mial do listopada ale dzis pytal i mu przedluzaja.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:48   #3718
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:

a dla mnie to jest bardo srednie.... jakosc zdjec wydaje mi sie troche slana, obraz jest zbyt ziarnisty.... Najladniejsze zdjecia byly w cerkwi takie cieple swiatlo.... pieknie... ale reszta... no moim zdaniem szalu nie ma po za tym nie wiem jak Wy, ale ja bym sie wkurzyla gdyby az tyle obrobionych zdjec to byly buty i kwiatki... chyba ze to tylko na potrzeby jego strony? owszem fajne sa takie elementy, ale nie w takiej ilosci....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:50   #3719
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
to zdaj relację z celebrity bridal ja ostatnio byłam w Madonnie i mam tam wybraną swoją suknię numer 1 ale chciałam jeszcze pooglądać inne.
Stary 2013-08-30, 12:51   #3720
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
oj to twój fotograf z Hiszpanii bardziej skradł moje serce
moje tez. ale jest bardzo drogi i ma zajeta nasza date. wiec po problemie. i dobrze bo bym sobie chyba w brode plula. Bo sowita zaliczka dla Rutko juz zaplacona.

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
a dla mnie to jest bardo srednie.... jakosc zdjec wydaje mi sie troche slana, obraz jest zbyt ziarnisty.... Najladniejsze zdjecia byly w cerkwi takie cieple swiatlo.... pieknie... ale reszta... no moim zdaniem szalu nie ma po za tym nie wiem jak Wy, ale ja bym sie wkurzyla gdyby az tyle obrobionych zdjec to byly buty i kwiatki... chyba ze to tylko na potrzeby jego strony? owszem fajne sa takie elementy, ale nie w takiej ilosci....
to jest styl i jednym sie podoba drugim nie. Ziarno jest fajne, ja lubie. Daje analogowy feel.
Zdjecia detali zawsze dobrze wygladaja na zdjeciach i kazdy je lubi a wiadomo, ze na bloga nie wrzuca sie 400zdjec tylko wybrane, najlepsze.
Ja uwielbima zdjecia detali!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości