Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 12:55   #3721
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
moje tez. ale jest bardzo drogi i ma zajeta nasza date. wiec po problemie. i dobrze bo bym sobie chyba w brode plula. Bo sowita zaliczka dla Rutko juz zaplacona.
Rutko też mają piękne zdjęcia chyba już nie raz Ci to mówiłam sama bym chciała ich zatrudnić, no ale niestety zbyt wysoka cena.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:56   #3722
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Pięknie
Prześliczna cerkiew, fajny klimat całego wesela, na ludowo ale elegancko.

Chyba Świat_Katarzyny pisała że te zdjęcia które wrzucasz są takie piękne, że u nas w PL nie da się zrobić takiego ślubu.
A mi się wydaje, że to kwestia obróbki zdjęć. Te zdjęcia Opiumalfy są jakby przydymione? Nie znam się na tym więc nie umiem fachowo tego nazwać. I to sprawia że widzimy taki elegancki efekt. Teraz jest idealny przykłąd na to, gdyby nie polskie podpisy oraz parę ludowych elementów, dałabym sobie rękę uciąć że to było za granicą.
tak, ja to pisałam... ale moim zdaniem problem nie tkwi tylko w samej obróbce zdjęć - zobaczcie gdzie oni się przygotowują, w jakich wnętrzach, w jakich ogrodach mają sesje... niestety polska to wciąż czesto blada żółć na ścianach w domach i w salonach, w ogrodzie płot metalowy i tuja, a kościół zaraz przy ruchliwej ulicy... nie da się zrobić takich zdjęc bo nie ma materiału do ich zrobienia... a jak już jest materiał (jak widać) to z reguly są to domy lub hotele na ktore mnie nie stac.... foto ktory zachwycał mnie takim kunsztem jak te podsyłane przez Opiumalfe, z mojej okolicy za samo foto zaspiewal mi 6 tysiecy, no to skoro ludzie mogą sobie na niego pozwolic, to też żyją w piekniejszym wizualnie świecie niż ja....

to tez jest kwestia prezentacji tych zdjec - polscy fotografpwie nie umieją zadbac o swoje strony internetowe. Zrobiłam kolaż zdjęc autorstwa mojego fotografa i troche się uspokoiłam
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:57   #3723
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Byla tu juz debata kiedys na temat fotoalbumow.

Wybaczcie prywate, ale mialam sporo nowych albumow w domu i zrobilam wpis na bloga. Jak byscie chcialy zerknac. http://kasiaskrzypek.com/new-album-arrivals/

A zapomnialam, super foto z okolic Legnicy i Zielonej Gory http://mateuszbrzezniak.pl/slub/
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:59   #3724
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
swiat_katarzyny Bardzo proszę. Te kolczyki tyle mi nerwów napsuły, że szok. Bransoletki nadal nie znalazłam. Byłam u kilkunastu jubilerów i nie ma bransoletki pasującej do nich w moim rozmiarze (17, ewentualnie 18). Zmniejszać nie chcą, bo nie wszyscy mają pracownię. Apart też nie zmniejszy mi tej http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,6694 . Już pisałam o tym. Szukam dalej i się nie załamuje

Załącznik 5384048Załącznik 5384049Załącznik 5384050
bardzo dziękuje
chciałam takie masywniejsze kolczyki, a one raczej z tych drobniejszych są prawda?
Stary 2013-08-30, 13:00   #3725
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
to zdaj relację z celebrity bridal ja ostatnio byłam w Madonnie i mam tam wybraną swoją suknię numer 1 ale chciałam jeszcze pooglądać inne.
Ok, mam nadzieję, że będzie tam wszystko ok
Mam na oku jeszcze Agnes, ale to może podskoczę jak nic mi się nie spodoba

Opiumalfa (ponawiam pytanie, chyba nie zauważyłaś ) widzę, że znasz się na foto możesz mi powiedzieć co sądzisz o zdjęciach tego pana: https://www.facebook.com/photoyoung..../photos_albums to nasz foto i kam
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:01   #3726
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
tak, ja to pisałam... ale moim zdaniem problem nie tkwi tylko w samej obróbce zdjęć - zobaczcie gdzie oni się przygotowują, w jakich wnętrzach, w jakich ogrodach mają sesje... niestety polska to wciąż czesto blada żółć na ścianach w domach i w salonach, w ogrodzie płot metalowy i tuja, a kościół zaraz przy ruchliwej ulicy... nie da się zrobić takich zdjęc bo nie ma materiału do ich zrobienia... a jak już jest materiał (jak widać) to z reguly są to domy lub hotele na ktore mnie nie stac.... foto ktory zachwycał mnie takim kunsztem jak te podsyłane przez Opiumalfe, z mojej okolicy za samo foto zaspiewal mi 6 tysiecy, no to skoro ludzie mogą sobie na niego pozwolic, to też żyją w piekniejszym wizualnie świecie niż ja....

to tez jest kwestia prezentacji tych zdjec - polscy fotografpwie nie umieją zadbac o swoje strony internetowe. Zrobiłam kolaż zdjęc autorstwa mojego fotografa i troche się uspokoiłam
dokładnie! często najpierw zachwycam się zdjęciami i talentem fotografa, a dopiero później zauważam, że tak naprawdę to otoczenie wypracowało piękno zdjęcia. a to stara winiarnia, czy piękny las/park, albo cudowne dekoracje, piękni państwo młodzi, eleganckie domy, hotele, sale...
wiadomo, u nas w Polsce też są piękne miejsca. ale nie każdy ma do nich dostęp i nawet najlepszy fotograf będzie miał problem, żeby nasze typowe polskie podwórka, szare i brzydkie ulice zamienić w takie cuda.
Stary 2013-08-30, 13:02   #3727
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
foto ktory zachwycał mnie takim kunsztem jak te podsyłane przez Opiumalfe, z mojej okolicy za samo foto zaspiewal mi 6 tysiecy, no to skoro ludzie mogą sobie na niego pozwolic, to też żyją w piekniejszym wizualnie świecie niż ja....

Zgadzam się
U mnie w tle będzie meblościanka z PRLu zamiast super designerskich wnętrz

Co do prezentacji zdjęć, też się zgadzam. Poza tym jak oglądam zdjęcia z zagranicznych wesel to wydaje mi się że polski styl fotografowania jest daleki do tego który prezentują zachodni fotografowie. Na stronach dobrych fotografów nawet zwyczajne zdjęcie pod drzewem jest prześliczne a takie drzewo można znaleźć w każdym lesie czy parku.
Zdjęcia detali to samo. U nas to tylko zbliżenie. Tam te zdjęcia wyglądają jakoś inaczej, nie wiem

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:03   #3728
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

swiat_katarzyny Tak, raczej delikatne. Jak chcesz coś masywniejszego to musisz poszukać czegoś innego

justynkie
Nie jesteś sama. A u mnie komoda i witrynki z pokoju rodziców No cóż, w pałacach nie mieszkam, tylko w małym mieszkaniu w bloku.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-30 o 13:04
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:05   #3729
hihihi
Zakorzenienie

gratuluję wszystkim roku do ślubu!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
do sukni "hiszpanki" czyli falbaniastej. Mam już mętik w głowie
gipsówka!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Czy każda z Was ma parę za drużbów ?
Ja nie wiem jeszcze, kogo dać na druhnę i kogo TŻ wybierze na drużbę, ale nie będzie to para (nie mamy takich znajomych par). I zastanawiam się, jak wtedy usadzić partnerów druhny i drużby. Nie spotkałam się z tym, żeby przy stole młodych siedziało 6 osób (młodzi+starsi z partnerami), poza tym najprawdopodobniej wybiorę kumpelę, której partnera nie znoszę i nie chcę go przy swoim stole Ale gdzie wtedy usadzić tych partnerów, mają siedzieć sami?
u mnie będzie siedzieć 6 osób, z resztą na wszystkich weselach na jakich byłam tak było
Cytat:
Aaasikk Kroicie tort dla każdego gościa? U nas trwałoby to w nieskończoność przy ponad 110 osobach. Nigdy nie byłam na weselu, gdzie młodzi kroją tort dla wszystkich. W moim regionie PM kroją tort dla rodziców i chrzestnych. Resztę kelnerzy.

Ja widziałam jak taki tort krojono od góry.
u mnie też na początku młodzi kroją, a potem kelnerzy, a na przykład młodzi roznoszą tort
Cytat:
swiat_katarzyny Bardzo proszę. Te kolczyki tyle mi nerwów napsuły, że szok. Bransoletki nadal nie znalazłam. Byłam u kilkunastu jubilerów i nie ma bransoletki pasującej do nich w moim rozmiarze (17, ewentualnie 18). Zmniejszać nie chcą, bo nie wszyscy mają pracownię. Apart też nie zmniejszy mi tej http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,6694 . Już pisałam o tym. Szukam dalej i się nie załamuje
piękne te kolczyki! chciałabym coś w tym stylu

zapisałam się na próbny makijaż ślubny! w sobotę, na wesele od razu go wykorzystam. pani najpierw sceptycznie do mnie podeszła, jak jej powiedziałam, że ślub za rok, ale powiedziała, że trzeba się zapisać już w styczniu, bo lipiec jest oblegany, więc chyba dobrze, że we wrześniu będę robić próbny, bo kiedy jak w styczniu zapisy
więc na wesele będę miała próbną fryzurę i makijaż, mam nadzieję, że trafię idealnie!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:09   #3730
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ok, mam nadzieję, że będzie tam wszystko ok
Mam na oku jeszcze Agnes, ale to może podskoczę jak nic mi się nie spodoba

Opiumalfa (ponawiam pytanie, chyba nie zauważyłaś ) widzę, że znasz się na foto możesz mi powiedzieć co sądzisz o zdjęciach tego pana: https://www.facebook.com/photoyoung..../photos_albums to nasz foto i kam
Bo sama jestem fotografem slubnym

hej, mam go na facebooku. Mi sie osobiscie jego styl nie podoba.
Stary 2013-08-30, 13:11   #3731
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Opiumalfa - przepraszam że tak cie wykorzystujemy ale też chciałabym przeczytac szczerą opinię o moim foto...

http://www.prestigebereza.pl/blog/20...-zapowied.html

p.s. dziewczyny troche lepsze polskie warunki na linku wyżej, ale wciąż Polska rzeczywistość, bez dębowych antyków i tarasów owitych bluszczem
Stary 2013-08-30, 13:13   #3732
kasia1201
Rozeznanie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Takie piękne foto tu wstawiacie że tracę wiarę w mojego :-( Może zechce rzucić okiem któraś na mój wybór? Dużą rolę odegrała tu cena www.radoslaw-witas.pl

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:14   #3733
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:

Mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi za lekkiego ofa. Ale strasznie mnie to interesuje... Jak mozna sie przebic w branzy fotografi slubnej? I jaki jest to zawod, w sensie zarobkowym?

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:16   #3734
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Opiumalfa - przepraszam że tak cie wykorzystujemy ale też chciałabym przeczytac szczerą opinię o moim foto...

http://www.prestigebereza.pl/blog/20...-zapowied.html

p.s. dziewczyny troche lepsze polskie warunki na linku wyżej, ale wciąż Polska rzeczywistość, bez dębowych antyków i tarasów owitych bluszczem
technicznie nie jest zle, ale mi brakuje czegosc, tych momentow...
Stary 2013-08-30, 13:16   #3735
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

aaa no widzisz - wszystko jasne

Powiem szczerze, że przeglądając zdjęcia nie miałam pojęcia na co patrzeć... Akurat tutaj spodobała mi się pomysłowość tych zdjęć, bo większość foto z mojego regionu (małe miasto) robiła zdjęcia na plaży, w lesie itd młodzi zazwyczaj ustawieni, patrzeli w obiektyw. Troszkę sztucznie, tutaj, wydaje mi się wyłapane są troszkę emocje. Może za szybko się napaliłam ale jak zobaczyłam te zdjęcia po przeglądaniu ofert foto ode mnie to jednak zrobiły na mnie wrażenie
Stary 2013-08-30, 13:17   #3736
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Takie piękne foto tu wstawiacie że tracę wiarę w mojego :-( Może zechce rzucić okiem któraś na mój wybór? Dużą rolę odegrała tu cena www.radoslaw-witas.pl

mnie zachwycił można wiedzieć ile bierze?
Stary 2013-08-30, 13:17   #3737
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Takie piękne foto tu wstawiacie że tracę wiarę w mojego :-(
Dziewczyny! Nie ma co teraz gdybać, przeglądać zdjęć i myśleć czy dobrze zrobiłyśmy. Umowy podpisane, zaliczki zapłacone, pozamiatane
Po co dalej rozkminiać, bo co, jeśli któraś napisze że jej się zdjęcia nie podobają to zrezygnujecie z niego?

Te zdjęcia które wrzuca głównie Opiumalfa są przepiękne, ale też zwróćmy uwagę że to są przeważnie zdjęcia zza granicy a fotograf kosztuje majątek!
Na pewno każda z nas przejrzała oferty kilku foto i wybrałyśmy najlepszego z dostępnych!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:19   #3738
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się bardzo podobają jego zdjęcia
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:19   #3739
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:

moze byc, bez szalu (wybacz szczerosc), Panu lepiej wychodza sesje komercyjne niz reportaz.
Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi za lekkiego ofa. Ale strasznie mnie to interesuje... Jak mozna sie przebic w branzy fotografi slubnej? I jaki jest to zawod, w sensie zarobkowym?
jak sie mozna przebic? tzn?
mysle, ze jak w kazdej branzy. Trzeba miec talent, tworzyc cos nietuzinkowego, duzo pracowac, banaly, ale prawdziwe.
Zarobkowo to wszystko zalezy od Ciebie
Stary 2013-08-30, 13:20   #3740
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
technicznie nie jest zle, ale mi brakuje czegosc, tych momentow...
a nie uważasz, ze troche prześwietla twarze?
Stary 2013-08-30, 13:22   #3741
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
aaa no widzisz - wszystko jasne

Powiem szczerze, że przeglądając zdjęcia nie miałam pojęcia na co patrzeć... Akurat tutaj spodobała mi się pomysłowość tych zdjęć, bo większość foto z mojego regionu (małe miasto) robiła zdjęcia na plaży, w lesie itd młodzi zazwyczaj ustawieni, patrzeli w obiektyw. Troszkę sztucznie, tutaj, wydaje mi się wyłapane są troszkę emocje. Może za szybko się napaliłam ale jak zobaczyłam te zdjęcia po przeglądaniu ofert foto ode mnie to jednak zrobiły na mnie wrażenie
rozumiem, ale wg mnie takie zdjecie https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater nie jest ani fajne ani smieszne.

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
a nie uważasz, ze troche prześwietla twarze?
to jeszcze nie jest przeswietlenie, sa po prostu jasne (przynajmniej zmarch nie widac
Stary 2013-08-30, 13:24   #3742
kasia1201
Rozeznanie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Świat Katarzyny. Za foto w dniu ślubu do oczepin włącznie i sesję w inny dzień ok. 1500 zł. A gdybyśmy chcieli daleko w polskę lub zagranicą tą sesję to 3000 tys. i w tym jest już jego przejazd i nocleg, ale wzięłam tańszą opcję

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Aha no i dużo zdjęć na płycie i fotoksiazka w pakiecie

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:24   #3743
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
rozumiem, ale wg mnie takie zdjecie https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater nie jest ani fajne ani smieszne.
tu się zgadzam albo to z siekierą
ale to już chyba też młodzi mają wpływ na to jak sesja będzie przebiegać. Ktoś chce reportaż rodem z horroru, a inny chce dostać butelką w łeb Ja stawiam na sesję romantyczną i myślę, że w tej kwestii sobie poradzi
Stary 2013-08-30, 13:25   #3744
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
jak sie mozna przebic? tzn?
mysle, ze jak w kazdej branzy. Trzeba miec talent, tworzyc cos nietuzinkowego, duzo pracowac, banaly, ale prawdziwe.
Zarobkowo to wszystko zalezy od Ciebie
i mnie i TZtowi sie wydawalo, ze wlasnie trudno sie wybic bo nie latwo sie wbic na slub i zdjecia robic... U znajomych jasne ale oni moga wolec doswiadczonego foto.. Mnie strasznie fotografia interesuje i dlatego tez sie dopytuje. Fotografia slubna jest jak dla mnie czyms wyjatkowym

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-30, 13:30   #3745
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
i mnie i TZtowi sie wydawalo, ze wlasnie trudno sie wybic bo nie latwo sie wbic na slub i zdjecia robic... U znajomych jasne ale oni moga wolec doswiadczonego foto.. Mnie strasznie fotografia interesuje i dlatego tez sie dopytuje. Fotografia slubna jest jak dla mnie czyms wyjatkowym
to troche inaczej wyglada. Ja jak mialam jakis slub w rodzinie u znajomych to ich pytalam a oni fotografa czy ja tez moge robic zdjecia. Przez bardzo dlugo bylam tzw second shooter. PO jakis 5-6 slubach, znajomi jedni i drudzy i jakos sie powoli kreci. Biznes tutaj w BE slubny jest duzo, duzo skromniejszy niz w PL, poziom fotografow nie jest super, jest kilku naprawede fajnych, co biora dwa razy tyle co ja, ale target sama musisz sobie okreslic. Nie od razu bedziesz fotografowac Daniela Craiga, ale powoli...

Ja dopiero po 3 latach mialam pierwsze pary, czy klientow, gdzie PMka miala buty Jimmiego Choo, itp i piekne stylowe wnetrza...

Uwazam, ze wszystko w twoich rekach.

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-08-30 o 13:33
Stary 2013-08-30, 13:35   #3746
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
to troche inaczej wyglada. Ja jak mialam jakis slub w rodzinie u znajomych to ich pytalam a oni fotografa czy ja tez moge robic zdjecia. Przez bardzo dlugo bylam tzw second shooter. PO jakis 5-6 slubach, znajomi jedni i drudzy i jakos sie powoli kreci. Biznes tutaj w BE slubny jest duzo, duzo skromniejszy niz w PL, poziom fotografow nie jest super, jest kilku naprawede fajnych, co biora dwa razy tyle co ja, ale target sama musisz sobie okreslic. Nie od razu bedziesz fotografowac Daniela Craiga, ale powoli...

Ja dopiero po 3 latach mialam pierwsze pary, czy klientow, gdzie PMka miala buty Jimmiego Choo, itp i piekne stylowe wnetrza...

Uwazam, ze wszystko w twoich rekach.
Dziekuje za tak dokladna odp. Wiem, ze na te urodziny cos TZ z rodzina knuja, zeby mi lustrzanke kupic... i wtedy moze zaczne cos dzialac. Bo ten biznes wydaje sie bardzo fajny Zobaczymy jak mi bedzie szlo jak juz bede miala aparat... niestety sama nie jestem w stanie sobie takiego kupic...

A i masz ode mnie troche bo zamiast pracowac przegladam etsy i pintresta :P Ale co zrobic na to, ze tam sa tak fajne rzeczy

You're all I ever wanted
Stary 2013-08-30, 13:43   #3747
missmalezji
Wtajemniczenie

dziewczyny zajrzalam do pm 2013, zostalo im 10slubow w sierpniu, 14we wrzesniu,2 w pazdzierniku i 1 w listopadzie.. i koniec..! kurcze,wzruszylam sie ze przyjdzie pora na nas!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:47   #3748
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny zajrzalam do pm 2013, zostalo im 10slubow w sierpniu, 14we wrzesniu,2 w pazdzierniku i 1 w listopadzie.. i koniec..! kurcze,wzruszylam sie ze przyjdzie pora na nas!

ja już się nie mogę doczekać naszych relacji
Stary 2013-08-30, 13:47   #3749
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
tu się zgadzam albo to z siekierą
ale to już chyba też młodzi mają wpływ na to jak sesja będzie przebiegać. Ktoś chce reportaż rodem z horroru, a inny chce dostać butelką w łeb Ja stawiam na sesję romantyczną i myślę, że w tej kwestii sobie poradzi
nie no tez mi sie tak wydaje. On robi tez baletowe zdjecia (ja tez) dlatego mam go na fb. Mysle, ze nie bedziesz rozczarowana. Technicznie b.dobrze, tylko mi jego pozy sie nie podobaja i juz

Cytat:
Dziekuje za tak dokladna odp. Wiem, ze na te urodziny cos TZ z rodzina knuja, zeby mi lustrzanke kupic... i wtedy moze zaczne cos dzialac. Bo ten biznes wydaje sie bardzo fajny Zobaczymy jak mi bedzie szlo jak juz bede miala aparat... niestety sama nie jestem w stanie sobie takiego kupic...

A i masz ode mnie troche bo zamiast pracowac przegladam etsy i pintresta :P Ale co zrobic na to, ze tam sa tak fajne rzeczy
powodzenia!

wez mi nic nie mow, ja mam tak caly czas.
polnoc, czas do wyrka a ja - cos sobie jeszcze zobacze na etsy i za 5 minut patrze a tam 2ga w nocy
Cytat:

powiem, ci szczerze, ze to jest strasznie podniecajaca mysl!
Stary 2013-08-30, 13:51   #3750
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro mają 10 ślubów- teraz muszą mieć niezłe emocje i nerwy.
Z nas ja będę miała przed ostatnia więc do mojego jeszcze daleko.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości